ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΘΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ !! ΘΕΤΙΚΟΙ 3 ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΙΑΤΡΟΙ – 4 ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ – 1 ΒΟΗΘΟΣ ΘΑΛΑΜΟΥ – 1 ΑΣΘΕΝΗΣ !! ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΩΝ ;;; RAPID TEST ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ !!!

Κοινοποίηση:
ΕΔΕΣΣΑ

Νομίζουμε ότι το παραμύθι με τους ανεμβολίαστους που αποτελούν κίνδυνο, και γι αυτό είναι σε αναστολή εργασίας, και τους εμβολιασμένους που είναι ακίνδυνοι, αλλά στο νοσοκομείο της Έδεσσας σήμερα ανακοινώθηκε στο εμβολιασμένο υγειονομικό προσωπικό ότι υπάρχει μεγάλη διασπορά στην παθολογική, ήδη έχουν βρεθεί 8 υγειονομικοί και 1 ασθενής θετικοί, και για 5 μέρες οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί θα υποβάλλονται …καθημερινά σε rapid test, κάπου εδώ πρέπει να τελειώσει.

Δεν γελάνε, όπως λέμε συνήθως, αλλά κλαίνε και τα τσιμέντα στα νοσοκομεία με την κοροϊδία αυτή. Κλαίνε για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που οδηγούνται καθημερινά στην εξαθλίωση, όταν βλέπουν τους εμβολιασμένους επίσης καθημερινά να πρέπει να κάνουν rapid test στα νοσοκομεία, όπου  ο ένας μετά τον άλλον κολλάνε και μεταδίδουν.

Ως εδώ και μη παρέκει…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ.
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;

  2. Ο Πλευρης ειναι βουλευτης. Τι ειναι ο βουλευτης στα κομματα ? Ενας καλοπληρωμενος ψηφος για να διδεται η ψευδαισθηση της δημοκρατιας. Δεν δρα αυτοβουλως και σε διαφωνια αποβαλλεται. Μην λοιπον απευθυνεστε στον καθε Πλευρη. Ειναι αβουλοι μισθωτοι.

Comments are closed.