Και τώρα, ελάτε !! Πάμε !! ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ – ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΑ “ΓΡΑΜΜΑΤΑ” ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ-Π.Ι.Σ.-Ε.Ι.Ν.Α.Π. – ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ “ΓΡΑΜΜΑΤΑ” – ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ “ΓΥΡΑ” ΓΙΑ ΜΕΝΑ – ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΟΥΛΗ ΤΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟ – ΑΠΑNTHΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ “ΜΗΝΥΣΗ” ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΑΤΕ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ Ή ΣΕ ΑΛΛΑ ΩΣΤΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ – ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Ι.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ !! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ… “Αντιλαμβάνεστε ο Ιατρικός Σύλλογος είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, υπόκειται σε έλεγχο και δεν μπορεί να λειτουργεί σαν μαγαζάκι κανενός γιατρού.”… Διαβάστε και …απολαύστε το αίτημα…

Κοινοποίηση:
Screenshot_143

Εστάλη προ ολίγου.

Και μόλις τώρα αρχίσαμε.

ΑΥΤΟΙ απαξίωσαν, απέκλεισαν και δίωξαν την αντίθετη επιστημονική άποψη.

ΑΥΤΟΙ καταδίκασαν τον Φαίδωνα Βόβολη.

 

ΑΙΤΗΣΗ
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:isathens1@isathens.gr,isathens@isathens.gr
Τετ 18 Μαΐ στις 6:24 μ.μ.
Προς Γεώργιο Πατούλη, πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
κ. Πατούλη,
Με το υπ’ αριθμ. πρωτ. 28654/13.5.2022 έγγραφό σας, μου αποστείλατε τα πρακτικά της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της 3ης Ιουνίου 2021, στην οποία συζητήθηκε η πειθαρχική αναφορά μου κατά των ιατρών Σωτηρίου Τσιόδρα, Νικολάου Σύψα και Αθηνάς Λινού, μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, και αποφασίστηκε η αρχειοθέτησή της, για την οποία εσείς και ο κ. Τσούκαλος, γενικός γραμματέας, με ενημερώσατε σχετικώς, βεβαιώνοντας ότι η καταγγελία μου ήταν αβάσιμη και ανυπόστατη. Αποφασίστηκε η άνευ αιτιολογίας αρχειοθέτηση της αναφοράς μου, χωρίς αυτή ποτέ να διαβαστεί και να τεθεί υπόψη των μελών του Δ.Σ, αφού το βασικό μέλημα του διοικητικού συμβουλίου, όπως προκύπτει από το περιεχόμενο των πρακτικών, πέραν της άρον άρον αρχειοθέτησης της αναφοράς μου, όπως μεταξύ σας τα “κανονίσατε” (“για το “καλό σας”, για να μην ανοίγετε τέτοια “γαϊτανάκια”), ήταν πώς θα “ξεμπερδέψετε με εμένα” (Βλ. παρακάτω).
Σύμφωνα με τα πρακτικά που έχω στα χέρια μου, αυτά αρχίζουν με την πρόταση “σε συνέχεια της Υπόθεσης των ιατρών κ.κ. Τσιόδρα, Σύψα και κας Λινού”, η δε νομική σύμβουλος του Ι.Σ.Α., λαμβάνοντας το λόγο είπε “Κύριε Πατσουράκο να επανέλθω στο θέμα τώρα που είναι ο κ. Τσούκαλος παρών;”.
Επομένως, είναι προφανές ότι δεν μου έχετε αποστείλει ολόκληρο το “τμήμα” των πρακτικών που με “αφορά”, αλλά έχει προηγηθεί συζήτηση για την υπόθεση της αναφοράς μου, ώστε σας καλώ όπως μου αποστείλετε συμπληρωματικά και το προηγηθέν κατά τα άνω τμήμα, αφού προφανώς και αυτό με “αφορά”.
Περαιτέρω, στη σελίδα 23 των πρακτικών, ο κ. Κεχρής αναφέρει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο είχε λάβει απόφαση “να στείλετε γράμματα προς άλλους Υγειονομικούς Φορείς, στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, την Ε.Ι.Ν.Α.Π., που εμπλέκονται ουσιαστικά με τη δυσφήμηση, το bullying που δέχονται οι γιατροί από τον συγκεκριμένα δικηγόρο”. Ο κ. Πατσουράκος στη συνέχεια αναφέρει ότι “έχουν σταλεί αυτές οι επιστολές στους συγκεκριμένους Φορείς”. Ότι, επίσης, εσείς εξουσιοδοτήσατε τον κ. Πατσουράκο και αυτός “πήρε τηλέφωνο και την κ. Παγώνη και τους υπόλοιπους Φορείς και τον Π.Ι.Σ.”. Στη συνέχεια η νομική σύμβουλος κ. *** αναφέρει ότι “στείλαμε τις επιστολές και έκανα προσπάθεια να μιλήσω και με τις Ενώσεις αυτές, όπως σας είπε και ο κ. Πατσουράκος, δεν έχει τρέξει το θέμα. Δηλαδή, ακόμα περιμένω κάποιο τηλέφωνο από τη Νομική Υπηρεσία για να μπορέσουμε να συντάξουμε το κείμενο της μηνύσεως όπως είχαμε πει”. Ο δε κ. Πατσουράκος νωρίτερα είχε προτείνει “να το ξανακάνουμε άλλη μία γύρα”, ξέρετε, σαν τα σφηνάκια στα μπαρ.
Ώστε σας καλώ όπως ακόμα 1) μου αποστείλετε αντίγραφο των πρακτικών της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου στην οποία αυτό έλαβε απόφαση να σταλούν τα “γράμματα” για μένα στους ανωτέρω φορείς, 2) μου αποστείλετε αντίγραφα των εν λόγω “γραμμάτων” που κατά τα άνω εστάλησαν, 3) μου απαντήσατε ποιο ακριβώς το περιεχόμενο της εξουσιοδοτήσεως που κατά άνω παρείχατε στον κ. Πατσουράκο, 4) μου απαντήσατε εάν τελικά κάνατε και την άλλη αυτή “γύρα” που ζήτησε ο κ. Πατσουράκος, 5) μου απαντήσετε αν τα περί “μηνύσεως” που αναφέρθηκαν από την ως άνω νομική σύμβουλο ήταν αντικείμενο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου όπου αποφασίστηκε να σταλούν τα “γράμματα” για μένα (μήπως δεν βάλατε γραμματόσημα στα “γράμματα, και για αυτό δεν απαντήθηκαν; Επειδή δεν τα πήγε χωρίς γραμματόσημα το ταχυδρομείο;) ή αν ήταν αντικείμενο άλλης διαδικασίας, ώστε στην περίπτωση αυτή σας καλώ να μου αποστείλετε τα σχετικά έγγραφα.
Τέλος, σας ενημερώνω ότι αύριο θα υποβάλω αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, επισυνάπτοντας τα πρακτικά που μου αποστείλατε, για την ποινική αξιολόγησή τους αναφορικά με τη μη εκτέλεση της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της 29.10.2021 από τον γενικό γραμματέα Ευστάθιο Τσούκαλο (ενέργεια για την οποία έλαβε πολλές “μπραβούρες” από τους γιατρούς-μέλη του Δ.Σ. της συνεδρίασης της 3.6.2021, πλην όμως δεν νομίζω ότι σε ποινικό επίπεδο η ενέργεια αυτή είναι και τόσο για “μπραβούρες”), καθώς και για διερευνηθεί πόσες άλλες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου δεν έχουν εκτελεστεί, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Προβατάς (σελ. 23). Αντιλαμβάνεστε ο Ιατρικός Σύλλογος είναι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, υπόκειται σε έλεγχο και δεν μπορεί να λειτουργεί σαν μαγαζάκι κανενός γιατρού.
Αθήνα, 18 Μαΐου 2022
Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου
Ο Αιτών Δικηγόρος
(Αυτός που “δυσφημεί και κάνει “bullying στους γιατρούς”)
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: