ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ: “ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ …ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ” – ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !

Κοινοποίηση:

Ωραία να τα λες στo facebook, και πού μάλιστα, σε ανάρτηση του Δημήτρη Αλικάκου.

 

 

Εκεί δεν χρειάστηκε να εξηγήσει τι εννοεί. Ποιοι είναι δηλαδή αυτοί οι “ανορθόδοξοι” τρόποι με τους οποίους εγώ προσπαθώ να βγάλω χρήματα. Και τις τελίτσες πριν το “ποινικολόγος” που υποδηλώνουν κάποια αμφισβήτηση, κάποια ειρωνεία. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι ιδέα μου. Οι τελίτσες να του ξέφυγαν και με το “ανορθόδοξοι τρόποι” να εννοεί τη μοναδική δικηγορική ικανότητά μου…

Θα κληθεί τώρα αρμοδίως να το εξηγήσει.

Και τότε, θα αρχίσουν οι δυσκολίες.

Εκτός και αν ως έναν “ανορθόδοξο τρόπο” εννοεί να βγάλω χρήματα από τον …ίδιο.

Γιατί ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ θα …προσπαθήσω.

Πώς;

Θα το μάθει σύντομα…

Υ.Γ. Εν τω μεταξύ, αυτός στον οποίο απευθύνεται έχει ήδη δώσει εξηγήσεις για τις δικές του αισχρές ύβρεις και συκοφαντίες σε βάρος μου.

 

 

 

Καθώς, βεβαίως, Μάρκος είναι το όνομά του αλλά το επίθετό του καμία σχέση με “Acdcopoulos”. Ήταν στις μηνύσεις κατά του Βασίλη Περαντζάκη. Αλλά είχε ταυτοποιηθεί. Μάρκος Παπαϊωάννου…

 

Υ.Γ. Και επειδή ο Μάρκος δεν ήξερε, λέει, να ενημερώσει τον καλό ιατροδικαστή για την τύχη της ποινικής σε βάρος του υπόθεσης, γιατί δεν τον νοιάζει και πολύ (έχει σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί -ίσως βρίζει άλλους αυτό τον καιρό), να ενημερώσω εγώ ότι η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα.

Πηγή

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: