ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ !!! ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ !!! Ν Α Ι ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ !!! ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΑΦΗ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΨΙΑ-ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΗ ΧΕΙΜΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΟ Κ.Α.Τ. ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ !!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-04-23, 3.04.37 μμ

Πάλεψα, αγωνίστηκα, αντιμετώπισα όλο το σύστημα στη μάχη σε Πύργο και Πάτρα, συγκρούστηκα με τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες και τα πανεπιστήμια, με εισαγγελείς και δικαστές, σε όλα τα στάδια της σύγκρουσης αυτής ασκούσα πίεση και με ένα ακόμα κάθε φορά “όπλο” -ποτέ όλα μαζί- και στο τέλος νικήσαμε.

Μετά και την αναβολή της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εφετών την Τετάρτη, και αφού είχα αποκαλύψει το αμέσως προηγούμενο βράδυ και την νεκροψία σε περίπτωση covid που είχε γίνει ένα μήνα πριν από την ίδια την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών που μετά έλεγε ότι δήθεν δεν μπορεί να κάνει νεκροψίες σε περιπτώσεις covid, ενώ η ίδια αυτή νεκροψία παρείχε μία ακόμα απόδειξη της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, αφού απεδείχθη ότι η Παρασκευή Κοτσίφα δεν πέθανε από covid αλλά από εγκεφαλικό οίδημα και εκφύλισμα του μυοκαρδίου -αλλά αν δεν είχε γίνει η νεκροψία θα παρέμενε ένας ακόμα θάνατος covid- και αφού εν τω μεταξύ “επιτέθηκα” με δημοσιεύσεις με τις οποίες έκανα γνωστή την ακατανόητη αναβολή σε μία όχι κοινή ποινική διαδικασία αλλά σε  διαδικασία με ένα πτώμα να περιμένει την νεκροψία 25 μέρες στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Πύργου, σήμερα το πρωί οι τρεις εφέτες του Συμβουλίου Εφετών Πατρών συνεδρίασαν. Και εξέδωσαν άμεσα βούλευμα.

Και διατάσσουν νεκροψία-νεκροτομή.

Ολοκληρώνοντας την μεγάλη ανατροπή !!

Ενημέρωσα άμεσα τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας, τον ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη, και αυτός είναι σε επικοινωνία με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για την διενέργεια της νεκροψίας Μεγάλη Δευτέρα ή Μεγάλη Τρίτη.

Και τώρα ετοιμάζω το αίτημα των οικογενειών του Στάθη Χειμαριού και της Αντωνίας Δημητρίου για την εκταφή των σορών των ανθρώπων τους και τις νεκροψίες-νεκροτομές που μπλόκαραν το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας και η Εισαγγελία Αθηνών.

Δηλαδή η καθηγήτρια Χαρά Σπηλιωπούλου και ο εισαγγελέας Νίκος Ορνεράκης.

Με την ανοχή των προϊσταμένων των Εισαγγελιών Πρωτοδικών και Εφετών και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Έμελλε η νεκροψία στον Νικόλα να γίνει την Εβδομάδα των Παθών.

Η οποία όμως πάντα τελειώνει με την Ανάσταση του Κυρίου…

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στους τρεις Εφέτες του Συμβουλίου Εφετών Πατρών.

 

Διέσωσαν την τελευταία στιγμή  το βάναυσα τρωθέν το προηγούμενο διάστημα κύρος της Δικαιοσύνης.

Άξιοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Το περιμέναμε πως και πως, κάθε μέρα κοιτούσα τα δημοσιεύματα. Η νίκη της λογικής στον παραλογισμό κσι την απάτη του φασισμού.
    Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το θράσος τους, τη στιγμή που υπήρχε και το προηγουμενο με τις άλλες νεκροψίες. Αλλά μάλλον πανικό δείχνουν οι αντιδράσεις τους. Τον ίδιο πανικό που έχει πιάσει το σύστημα που ξαμόλησε τα παπαγαλάκια του να σε καταδείχνουν. Αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι καλό σου κάνουν, σε μαθαινει περισσότερος κόσμος, κι αρχίζει να ψάχνεται. Άστους να γελάνε, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

  2. Δεν είναι δυνατόν να μας βάζουν μέσα σε σάκους και να λένε COVID. Χωρίς θανάτους, δύσκολα θα φοβίσουν τον κόσμο, όμως, χωρίς φοβισμένο κόσμο δύσκολα θα πάρουν χορηγίες από τις φαρμακευτικές.

  3. Ένας και καλός! Να είσαστε πάντα καλά και μαζί με το κ. Ποντίκα και άλλους Έλληνες, να τραβάτε κουπί για όλους εμάς που αδυνατούμε να πιστέψουμε που είμαστε πλεγμένοι!!! Καλή δύναμη και Καλή Ανάσταση!!!

  4. Σαν να σας καθοδηγει και να σας δινει δυναμη…αφου υπαρχει εστω και ΕΝΑΣ τετοιος, η ελπιδα δεν χανεται! Συγχαρητηρια!

  5. Θρίαμβος κύριε Νίκο.Γκρέμησε τό σάπιο Μητσοτέικο άντρο.Αρκετά τούς ανεχτήκαμε.Ο λόγος πού δέν θέλουν τίς νεκροτομές είναι γιά νά μά φανερωθεί ή μεγάλη απάτη.Οποιος πεθαίνει στήν Ελλάδα
    από ότι δήποτε ασθένεια πεθαίνει από κορωνοιό.Τό έλεγε συνέχεια ό νεκροθάφτης ό Σύψας.
    Τό ίδιο γίνεται καί στήν Γερμανία.O διευθυντής τού ινστιτούτου Ρόμπερτ Κόχ ό περιβόητος Χρίστιαν Ντρόστεν,αυτός πού κάνει τίς αμφίβολες καί ύποπτες εξετάσεις μέ τήν μέθοδο PCR καί βγάζει τούς τεράστιους αριθμούς γιά τά λόκντάουν,δέν θέλει μέ κανέναν τρόπο νά γίνονται νεκροψίες.Δήθεν φοβάται νά μήν μολυνθούν οί γιατροί καί νά μήν διαδοθεί ό κορωνοιός.Ολοι οί Γερμανοί παθολόγοι
    απαιτούν νά γίνονται συχνά νεκροψίες,διότι δέν υπάρχει κανένας κίνδυνος.Οί γιατροί μπορούν νά παίρνουν δείγματα από τό στόμα τού νεκρού όπως παίρνουν δείγμα από τούς ζωντανούς.
    Ο Δρ.Ντρόστεν θέλει πολλούς νεκρούς από κορωνοιό.
    Γιάννης Λάκων

  6. Προσευχόμαστε για εσένα και την οικογένειά σου. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

  7. Θερμα συγχαρητηρια κυριε Αντωνιαδη, υποκλινομαστε στο τεράστιο ψυχικο σας σθενος να παλευετε, ενας, αλλά Λέων , υπερασπιζόμενος το Δίκαιο του απλού κοσμου. Ενας μικρός Χριστός , σήμερα!!! Πόση ελπίδα μας χαρίζετε, οπως Εκεινος τότε, στους αδικημένους! Να που υπάρχει και κάποιο φως, μεσα στο απόλυτο σκοταδι.

  8. ΜΠΡΑΒΟ Σας ο αγώνας δικαιώθηκε και πάλη ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!

  9. ΜΠΡΑΒΟ Σας ο αγώνας δικαιώθηκε και πάλη ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!

  10. ΜΠΡΑΒΟ ο αγώνας δικαιώθηκε!ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ και πάλη!

  11. Δεν ξέρω το γιατί κ το πως αλλά από την πρώτη στιγμή που σας ακολούθησα όχι μόνο σας πίστεψα, όχι μόνο σας εμπιστεύτηκα. Αλλά μου γεννησατε το αίσθημα της αφοσίωσης λες κ σας ήξερα ΧΡΟΝΙΆ, κ όλα αυτά τα καταφέρατε με ένα όπλο.. Την
    ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ.

  12. Άνθρωποι σαν εσένα έπρεπε να κυβερνούν αυτή τη χώρα

  13. Πώς δικαιολογούν ότι απαγόρευαν τη νεκροψία τόσο καιρό???

  14. Συγχαρητήρια κ. Νίκο, μεγάλη νίκη. Άξιοι και οι Εφετες.

  15. Συγχαρητήρια Νίκο! Μερικές δημοσιεύσεις όπως η συγκεκριμένη δεν τις βρίσκουμε στο banner!

  16. Μπράβο Νίκο, μην σταματάς, πήγαινε τους μέχρι τέλους !!

  17. Καλησπερα κ. Νίκο. Συγχαριτιρια ακόμα μια φορά και για αυτή την νίκη!! Καλή συνέχεια καλή δύναμη!!

  18. Μπραβο και παλι μπραβο Κυριε Αντωνιαδη.
    Εγκαταλειπουν το τραινο σιγα σιγα.
    Αλλη μια νικη σας κατα του συστηματος

  19. Άξιοι!!!
    Καλά, όσο για σένα, ένα έπος μόνος σου.
    Στην Ελλάδα μας πάντα η δημοκρατία βρίσκει τρόπο να ανασταίνεται από τις στάχτες της!!!

  20. Καλή δικαίωση. Συγχαρητήρια στις οικογένειες που με πόνο ψυχής συνεχίζουν τον αγώνα τους. Υποκλίνομαι, Δεν έχω λόγια.
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Αντωνιάδη και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο στους άξιους εκπροσώπους της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

  21. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΕΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΑΣ. ..!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΕΙΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΓΑΛΗΝΕΨΕΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΜΑΣ.

  22. Κύριε Νίκο…. ειλικρινά είστε ένας υπέροχος Άνθρωπος και ένας Άξιος νομικός που πραγματικά αυτή η δύναμη ψυχική και η αγάπη για τον συνάνθρωπο με συγκινεί και με κάνει να δακρύζω…είμαστε μαζί σας σε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε και περνάει από το χέρι μας… επιτέλους θα δικαιωθούν άνθρωποι και οι ψυχες που έχουν φύγει τόσο άδικα…Η Παναγιά μαζί σας .. στην οικογένειά σας και στην Ελλάδα μας..

    1. Και’γω είμαι μαζί σας και θέλω να προσφέρω ότι περνάει από το χέρι μου για το δύσκολο αυτό έργο σας!
      Γιατί μπορεί να μην είμαι νομικός ούτε γιατρός αλά ένας απλός πολίτης που η απλή λογική και η αντίληψης μου, συνάδει με την δική σας!
      Συνοδοιπόρος στο δύσκολο αγώνας σας, μέχρι το τέλος!

    2. Εύγε μεγάλε άνθρωπε ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ….μας έχεις ξεφτυλισει όλους μας που είμαστε μόνο στους καναπέδες μας και απλά παρακολουθούμε σαν να βλέπουμε ταινία….Μια κουβέντα μόνο να μας πεις και θα ………

Comments are closed.