Η λάσπη και ο ανεμιστήρας… H “συμμορία” των “πατριωτών” με τα υπαρξιακά προβλήματα… Η Πόπη Σουφλή έχει τρεις μέρες να δώσει εξηγήσεις, αλλιώς η …μεγαλοκοπέλα θα συνοδεύσει την …απλή κοπέλα, την κυρά Λένα, μαζί με την υπόλοιπη παρέα, στα δικαστήρια…

Κοινοποίηση:
laspianamistira-400x262

Η Πόπη Σουφλή με το “πατριωτικό” ιστολόγιό της, με τη φωτογραφία της προ δεκαετιών, ανήκει στη μικρή αυτή συνωμοταξία των φανατικών “πατριωτών” που έχουν συνασπιστεί εναντίον μου, πλάι στο βαθύ σύστημα που είναι ο κύριος εχθρός μου, βούτυρο στο ψωμί του.

Αντιμετωπίζουν σοβαρά υπαρξιακά προβλήματα από τη στιγμή που εμφανίστηκα εγώ πριν από ένα χρόνο και άρχισα να πολεμάω το σύστημα με ουσιαστική νομική δράση, με όπλο το ποινικό δίκαιο και χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τα ίδια τα όπλα του συστήματος εναντίον του.

Σουφλή, Δαβίλας, Κολυβάς, Θεολόγου, Τίγκας, Αποστολόπουλος (μπορεί να παραλείπω κανα δυο “πατριώτες”), πλαισιωμένοι από ένα περιορισμένο φανατικό κοινό που έχει συνδέσει μαζί τους την ύπαρξή του, για ίδιους ή διαφορετικούς λόγους, έχουν εξελιχθεί από μία ομάδα γραφικών “πατριωτών” σε “συμμορία” που ως βασικό σκοπό και στόχο έχει την αποδόμηση της προσωπικότητάς μου, επιβεβαιώνοντας τον σοφό λαό και τη λαϊκή ρήση “όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια”.

Η καθαρά νομική δράση μου αυτή είχε μεγάλη απήχηση στον κόσμο ακριβώς επειδή ήταν και παραμένει ουσιαστική. Ο ούτως ή άλλως εξαιρετικά περιορισμένος χώρος “δράσης” των “πατριωτών” συρρικνώθηκε δραματικά μετά την εμφάνισή μου. Διαπιστώνοντας με απόγνωση ότι χάνουν και τα τελευταία ερίσματα στον κόσμο που τους ακολουθούσε, έχουν επιδοθεί σε συντονισμένη εκστρατεία λάσπης εναντίον μου, επιτιθέμενοι οργανωμένα εναντίον μου με ελεεινής εμπνεύσεως γκεμπελικού χαρακτήρα συκοφαντικούς ισχυρισμούς, τους οποίους αναπαράγουν σε προφανή συνεννόηση μεταξύ τους, με χυδαίες αναρτήσεις, δημοσιεύσεις και βίντεο, σε ιστολόγια και στο facebook.

Όπως και με την “απλή κοπέλα” που λέει την “άποψή” της για μένα, την κυρά Λένα, έτσι και με την κυρά Πόπη, αν είχαν περιοριστεί σε γραφικότητες και άναθρες κραυγές εναντίον μου, δεν θα έχανα τον χρόνο μου για να σχοληθώ μαζί τους. Δεν μπορείς να μείνεις αδιάφορος όμως στη λάσπη. Την επιστρέφεις στους γκεμπελίσκους και συνεχίζεις.

Είναι καιρός τώρα που μου επιτίθεται βρώμικα η Πόπη Σουφλή, μετά από μία περίοδο που δεν έχανε ευκαιρία να με επαινεί και να με καλεί και στο σπίτι της στη Νέα Μάκρη, να μου ζητάει βοήθεια για ανθρώπους της στα δημόσια νοσοκομεία, καλώντας με στο τηλέφωνο ή αποστέλλοντάς μου emails, και εγώ να τη δίνω και να τους σώζω από τα κολαστήρια, ή να μου ζητά βοήθεια για προσωπικά της προβλήματα, όπως άλλωστε και ο κ. Τίγκας με το email που μου έστειλε για δικό του πρόβλημα, ενώ και τότε η δράση και η στρατηγική μου ίδιες ήταν.

Την είχε “ενοχλήσει” ιδιαίτερα η αναφορά μου στον Ιωάννη Καποδίστρια. Ο λόγος προφανής. Οι “πατριώτες” διεκδικούν την …αποκλειστικότητα του Καποδίστρια. Όπως την “ενόχλησε” και η αναφορά μου στον Ιησού Χριστό, όταν και τα νήπια κατάλαβαν ότι αναφέρθηκα στον Χριστό για να εξηγήσω στον κόσμο ότι ακριβώς επειδή δεν είμαι ο Χριστός για να …θεραπεύω ασθενείς στα νοσοκομεία, οι ασθενείς αυτοί ήταν εξ αρχής καλά και εγώ αυτό που πετυχαίνω με τις στοχευμένες νομικά και επιστημονικά επιθέσεις μου στα νοσοκομεία είναι η αποκατάσταση της πραγματικότητας.

Ψιλά γράμματα για τη συνωμοταξία των “πατριωτών”. Αναφέρθηκε απαξιωτικά και στον παππού μου (“ο παππούς του ο μασόνος”), ενώ μόνο αυτή διέκρινε υποκρισία στην ξεκάθαρη στάση μου εναντίον της μασονίας. Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον παππού μου, Πόπη. Άλλωστε εγώ ο ίδιος αναφέρθηκα στις μασονικές “ρίζες” μου, ακριβώς για να εξηγήσω στον κόσμο ότι όλα αυτά τα χρόνια που ασκώ ποινική δικηγορία και πολεμάω ουσιαστικά το σύστημα, είμαι συνειδητά μακριά και έξω από στοές, λέσχες, κόμματα, συλλόγους, ομάδες, κινήματα, μακριά από οποιεσδήποτε εξαρτήσεις.

Στις 5 Μαΐου, η κυρά Πόπη “χτύπησε” ξανά.

https://attikanea.info/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%cf%8c%ce%bb%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%bc%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%b2%ce%b7%cf%84%ce%bf/

Με ένα κείμενο στον τίτλο του οποίου προδίδει στην πραγματικότητα τον διακαή πόθο της ίδιας και των ελαχίστων ομοίων της:

Γιατί όλο και περισσότεροι αμφισβητούν τον κ. Νίκο Αντωνιάδη;“.

Ποιοι “όλο και περισσότεροι”, κυρά Πόπη μου;

Οι ίδιοι και οι ίδιοι είστε που απλά εναλλάσσεστε στις επιθέσεις σας εναντίον μου και ανταλλάσσετε likes, συγχαρητήρια και μπραβούρες !!

Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν θα ασχολούμην με τις επιθέσεις αυτές, με τις οποίες το μόνο που πετυχαίνουν, όπως και το σύστημα με τις δικές του επιθέσεις εναντίον μου, είναι να αποδεικνύουν στον μεγάλο όγκο των ανθρώπων που με ακολουθούν, όχι γιατί εγώ το επεδίωξα αλλά γιατί εκτίμησαν την ουσιαστική δράση μου,  ότι προφανώς είμαι στον σωστό δρόμο, αν δεν εκτόξευαν μέσα στη γραφικότητά τους και λάσπη εναντίον μου.

Είναι καταπληκτική η ομοιότητα στον τρόπο που έχουν επιλέξει τόσο οι “πατριώτες” όσο και τα συστημικά πρακτοράκια να πετάνε τη λάσπη τους.

Είναι αυτό το “θα μάθετε ποιος είναι”, “θα αποκαλυφθεί ποιος πραγματικά είναι”, “είναι και πολλά άλλα που δεν είναι του παρόντος”, “ξέρω πολλά για αυτόν, ψάξτε και εσείς”  κ.λπ

Είναι δηλαδή όλα αυτά τα υπονοούμενα, οι αόριστες αναφορές σε “αποκαλύψεις” κ.λπ, που ποτέ βεβαίως δεν συνοδεύονται από συγκεκριμένα στοιχεία αφήνοντας απλώς ένα πέπλο μυστηρίου με φόντο τη λάσπη στον βούρκο τους.

Η κυρά Λένα π.χ., το “απλό κορίτσι” που με πάθος υπερασπίζονται οι υπόλοιποι “πατριώτες” της θλιβερής συνωμοταξίας, μεταξύ των άλλων βρώμικων αναφορών της, πέταξε και ένα “πήρε 5000 για να πάει, αλλά δεν πήγε”. Με εμφάνισε δηλαδή ως κοινό απατεώνα που πήρε 5.000 για να πάει κάπου αλλά δεν πήγε !!

Ποιος μου τα έδωσε τα 5.000 για να πάω πού, που εγώ δεν πήγα, τίποτα…

Λάσπη για τη λάσπη.

Αλλά εγώ τα βάζω με μία απλή κοπέλα που είπε την …άποψή της.

Να σκεφτόταν ότι είναι είναι μία απλή κοπέλα πριν πετάξει λάσπη εναντίον μου.

Έτσι και η κυρά Πόπη, που ενώ παραθέτει και την απάντησή μου στην κυρά Λένα, πιστεύοντας ότι έτσι εμφανίζεται “αντικειμενική” και εξυπηρετεί την δημοσιογραφική “δεοντολογία”, και ενώ είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο παραπάνω π.χ. ισχυρισμός δεν είναι άποψη αλλά αισχρή συκοφαντία, και αντί να ζητά από την  κυρά Λένα να αποδείξει αυτά που λέει για μένα, επιμένει στο ότι όλες αυτές είναι “απόψεις” και ότι εγώ επιτίθεμαι σε μία “απλή κοπέλα” και ότι “προβληματίζει” ότι επιτίθεμαι σε όσους με “αμφισβητούν”.

Όχι, κυρά Πόπη, δεν επιτίθεμαι σε όσους με “αμφισβητούν”.

Επιτίθεμαι σε όσους με συκοφαντούν.

Την καταλαβαίνεις φυσικά τη διαφορά, αλλά σε βολεύει να βαφτίζεις την συκοφαντία “άποψη” γιατί και εσύ τις ίδιες “απόψεις” έχεις και υιοθετείς στο χυδαίο δημοσίευμά σου και στα σχόλιά σου σε αυτό.

Οπότε, κυρά Πόπη, για να καταλάβει ο κόσμος ποια πραγματικά είσαι, σου δίνω τρεις μέρες να δώσεις εξηγήσεις γι αυτά εδώ που έγραψες. Μετά θα κάνεις παρέα στην “απλή κοπέλα” στα δικαστήρια.

-“Και δεν σας κρύβω πως μετά από κάποιες “περίεργες συμπεριφορές”” :

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, κυρά Πόπη ;;

-“Έχει γίνει πλέον αντιληπτό, πως όποιος τολμά να αμφισβητήσει τον κ. Αντωνιάδη, δέχεται τα πυρά του δικηγόρου με μια συμπεριφορά που προβληματίζει… και υπάρχουν πολλά παραδείγματα γι αυτό, που δεν είναι του παρόντος” :

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, κυρά Πόπη ;;

ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ;;

-“Νομίζω πως το παρακάτω βίντεο είναι ενδεικτικό μιας απλής κοπέλας, που εκφράζει την άποψή της στην στάση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, και στην έπαρση που τον διακρίνει, ενώ διατυπώνει και τις ενστάσεις της για τον όλο χειρισμό της υπόθεσης “ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ”, από τον δικηγόρο” :

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΑΠΟΨΗ” ΜΙΑΣ “ΑΠΛΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ” ΟΤΙ ΕΓΩ “ΠΗΡΑ 5.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ” ,

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΠΟΨΗ” ΤΗΣ “ΑΠΛΗΣ” ΚΟΠΕΛΑΣ, κυρά Πόπη ;;

ΠΟΤΕ ΠΗΡΑ 5.000 ΕΥΡΩ, ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ;;

Το ερώτημα το έχω απευθύνει και στην κυρά Λένα που …εξέφρασε την …άποψη για τα 5.000 ευρώ, αλλά απάντηση φυσικά δεν πήρα.

Έλα,  λοιπόν να φιλοσοφήσουμε παρέα, κυρά Πόπη, έλα να ανταλλάξουμε …απόψεις και να μιλήσουμε για τα 5.000 ευρώ.

-“Και μου αρκεί η άποψη του Vasileios Syranastasis, του γνωστού μας NICK KILO, τις σημαντικότατες αποκαλύψεις για τον κορονοϊού, του οποίου θα βρείτε στο ομώνυμο tag των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, όπως και στο παρακάτω βίντεο της κ. Θεολόγου:

Μια χαρά τα λες, χωρίς υπεκφυγές, ντόμπρα και σταράτα.
Δυστυχώς η πλευρά που σου επιτίθεται ΑΔΙΚΑ, το ντόμπρα και σταράτα δεν το γνωρίζει και όποιος έχει λίγο φαιά ουσία ίσως καταλάβει τι σημαίνει αυτό” :
ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΦΟΥ Η ΚΥΡΑ ΛΕΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ “ΜΙΑ ΧΑΡΑ”, “ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ”, “ΝΤΟΜΠΡΑ” ΚΑΙ “ΣΤΑΡΑΤΑ” (ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΤΟΜΠΡΑ Κ.ΛΠ), ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 5.000 ΠΟΥ ΠΗΡΑ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ !!!
ΕΤΣΙ ;;
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΝΤΟΜΠΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ …ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ !!

 

-Κάπου εδώ βάζεις, κυρά Πόπη, και κάποια σχόλια από καμια δυο ακόμα …”απλές κοπέλες”, έτσι “πονηρά” και πρόστυχα, για να ενισχύσεις τη λάσπη που πετάς με την παρεούλα σου στον  ανεμιστήρα.

Έλα να τα δούμε μαζί :

θεολογου-ελενη-σχολιο-1-Screenshot_1

 

θεολογου-ελενη-σχολιο-2-Screenshot_1

θεολόγου-ελένη-σχολιο-3-Screenshot_1

Να ξεκινήσουμε με την τελευταία “κυρία” που χρησιμοποιεί το γνωστό γκεμπελικό της παρεούλας σας Άσε, υπάρχει κόσμος που ξέρει πολλά για τον τύπο” !!

Είναι αυτά που λέτε όλοι σας.

Τα υπονοούμενα, οι αοριστίες, χωρίς κανένα στοιχείο, είναι όλες αυτές οι βρωμιές για πράγματα που γνωρίζετε αλλά που ΠΑΝΤΑ, για έναν …μυστήριο λόγο, ΠΟΤΕ δεν αποκαλύπτετε !!

Θα δοθεί λοιπόν και στην κυρία Malama Tsakiri η ευκαιρία να αποκαλύψει στον …εισαγγελέα αυτά τα “πολλά” που ξέρει αυτός ο …κόσμος που υπάρχει.

Να με δει πώς …κουνιέμαι και στα έδρανα των δικηγόρων όταν αυτή θα κάθεται ακίνητη στο εδώλιο του κατηγορουμένου !! Εκεί να δεις …κούνημα !!

Ξέρω, κυρά Πόπη, σας προβληματίζει που επιτίθεμαι σε …απλές κοπέλες που με …αμφισβητούν.

Αλλά θα έπρεπε να χαίρεσαι κανονικά. Και εσύ και όλη συνωμοταξία των συκοφαντών.

Γιατί δίνω την ευκαιρία στις “απλές κοπέλες”, αλλά και σε σένα, την …μεγαλοκοπέλα, να αποδείξετε όλα αυτά που λέτε για μένα, αφού όπως φαίνεται έχετε κάποια μικρή δυσκολία να τα …αποκαλύψετε τώρα.

Θα έρθει και η “κυρία” Κατερίνα Σκαρλή να αποδείξει αυτά που δεν έχει αποδείξει η κυρά Λένα, αφού και αυτή ισχυρίζεται ότι με “ξεσκέπασε” η κυρά Λένα και επομένως θα γνωρίζει μεταξύ των άλλων ποιος μου έδωσε τα 5.000 ευρώ για να …πάω και εγώ …δεν πήγα. Και θα την συμπεριλάβω και αυτήν στην …ποταπή μήνυσή μου για να την …εκβιάσω, να την …απειλήσω, γιατί …απειλούμαι (…), σαν “ανθρωπάκι” που είμαι.

Έτσι, κυρά Κατίνα…;

Και η άλλη “κυρία”, η χαχανούλα, η Xristina Koutoulea, θα έρθει και αυτή να αποδείξει μεταξύ άλλων αυτά τα περί των 5.000 ευρώ, αφού βεβαιώνει ότι η κυρά Λένα είπε την “αλήθεια” και εγώ την βρίζω “αισχρά”. Και να αποδείξει και ότι εγώ ισχυρίστηκα ότι η κυρά Λένα έκανε το τεστ τότε που αφέθηκε ελεύθερη. Έτσι, για να διαπιστώσει και το …χαμηλό επίπεδό μου από …κοντά. Να της πω στο δικαστήριο μερικά από τα …παραμυθάκια μου.

Έτσι, κυρά Χριστίνα…;

Και η άλλη, η Roula Stagia, να έρθει και αυτή η …απλή κοπέλα να εξηγήσει στον εισαγγελέα τι είναι αυτό που …κρύβω εγώ ο …μη καθαρός άνθρωπος.

Έτσι, κυρά Ρούλα…;

Να συνεχίσουμε τώρα με τα δικά σου, κυρά Πόπη;

Πάμε.

Με τα σχόλια ανωνύμων δεν θα ασχοληθώ. Όπως με έναν αισχρό “Γιάννη” άνευ λοιπών στοιχείων. Παρατήρησα όμως, Ποπάρα, ότι η ανωνυμία σε ενόχλησε μόνο όταν στα “έχωσαν” εσένα, όχι όταν τα “έχωσαν” σε μένα !!

Έτσι;

Για να δούμε λοιπόν τι απάντησες στον ανώνυμο που έγραψε :

Με τα mail που δώσαμε στον κύριο Αντωνιάδη τι γίνεται;Ελπίζω να φυλάσσεται το απόρρητο μην τα μάθει κανένας υπουργός εσωτερικών η το επιτελείο της κυβέρνησης και γνωρίζει έτσι τα ονοματεπώνυμα μας” :

-“Θίγετε ένα τεράστιο θέμα… θα τ!α πούμε σύντομα” :

ΟΧΙ, κυρά Πόπη !!

ΟΧΙ …ΣΥΝΤΟΜΑ !!

Τ Ω Ρ Α   ΘΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ !!

Απαντάς σε κάποιον Δημήτρη :

-“Δημήτρη, θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά θα σου επισημάνω κάτι πολύ σημαντικό. ΧΡΟΝΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ” :

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ, …πολυάσχολη κυρά Πόπη;

Και μη μου πεις ότι δεν αναφέρεσαι σε μένα, ούτε να πιστεύεις ότι αυτό το “τυχόν” σε σώζει.

Γιατί συνέχισες στην απάντησή σου αυτή :

-“Όχι, Δημήτρη… κάποια πράγματα έχουν ήδη στραβώσει με τον κ. Αντωνιάδη και επέτρεψέ μου, όταν έρθει η ώρα ένα ένα να τα βγάζω” :

Κατ’ αρχήν, Πόπη μου, μάθε ότι στην προστακτική δεν μπαίνει αύξηση. Με τύφλωσε αυτό το “επέτρεψέ μου…

Και…

…ΟΧΙ, κυρά Πόπη, ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΕΓΩ !!

Τ Ω Ρ Α  ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ !!

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ !!

-“Και δυστυχώς είναι πολλοί που τον αμφισβητούν και μάλιστα πρόσωπα που έχουν σημαντική πορεία επαγγελματική και προσωπικού ήθους.
Αυτός είναι και ο λόγος που ασχολούμαι με το θέμα, και όχι τόσο ο κ. Αντωνιάδης.
Ο κ. Τίγκας, ο NICK KILO και άλλοι που ακόμα δεν έχω αναρτήσει, δεν είναι τυχαία πρόσωπα. Έχουν κύρος και χρόνια διαδρομής αγώνων” :

ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ, κυρά Πόπη !!

ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΑΟΡΙΣΤΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ …ΜΥΣΤΗΡΙΟ…

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ !!

ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ …ΚΡΥΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ;;

Βασικά, ΑΥΤΟ ειναι και το πρόβλημά σας. Τα χρόνια διαδρομών αγώνων…

Χωρίς κανένα αποτέλεσμα…

Και έχετε λυσσάξει μαζί μου.

Και άσε.

Αυτά τα “εγώ δεν είπα ποτέ ότι έχει δόλο”, δεν πείθουν. Όταν υιοθετείς τη λάσπη της κυρά Λένας (γιατί ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ) που με εμφανίζει κοινό απατεώνα, τι είναι αυτό;

Ξέρεις κανέναν να είναι απατεώνας από …αμέλεια;

Στη συνέχεια απαντάς σε κάποια Εύα, που δεν σου αρέσει και πολύ το σχόλιό της και της επιτίθεσαι και για την ανωνυμία της, ενώ όλες οι προηγούμενες χυδαιότητες εναντίον μου από αυτούς που …δεν ήταν ανώνυμοι με ονόματα “ο παππούς σου ήταν μασόνος, εσύ το είπες” (φουλ στοιχεία ο τύπος, Ποπάρα, ε ;), δεν σε ενόχλησαν ,

και της γράφεις :

-“Σε ότι με αφορά, και ως προς τον κ. Αντωνιάδη, ήμουν σαφής από την πρώτη ανάρτηση που έκανα ότι τον “γνώρισα” ως δικηγόρο της Ιεράς Μονής Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, την οποία στήριζα και στηρίζω.
Δυστυχώς εμπιστεύθηκα την νομική του βοήθεια προς τους μοναχούς, τους οποίους δικαίωσε σε όλες τις δίκες, εναντίον του μητροπολίτη Ναυπάκτου.
Εγώ, έχω το θάρρος να ζητήσω συγνώμη για την εμπιστοσύνη που έδειξα στον κ. Αντωνιάδη και τον πρόβαλα πολλάκις από το ιστολόγιό μου” :

Κατ’ αρχάς, η δικαίωση των μοναχών σε όλες τις δίκες, έναντι του συστήματος δεν ήταν; Του εκκλησιαστικού κατεστημένου, και όχι μόνο του μητροπολίτη Ναυπάκτου;

Πάμε λοιπόν:

ΓΙΑΤΙ  “ΔΥΣΤΥΧΩΣ”  ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕΣ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ, κυρά Πόπη ;;

ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΣ “ΣΥΓΓΝΩΜΗ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΝΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ;;

Είδες πόσο εύκολα αυτοαναιρείσαι και αποκαλύπτεσαι ;;

Πάνε αυτά τα “ελπίζω να μην αποδειχθεί” κ.λπ: Ζητάς συγγνώμη που με εμπιστεύτηκες.

Τώρα λοιπόν είναι ώρα να εξηγήσεις τους ακριβείς λόγους που κακώς με εμπιστεύτηκες.

Είπαμε, τρεις μέρες διορία έχεις.

Μετά θα τους εξηγήσεις στον εισαγγελέα.

-“Εσύ όμως, δεν γνωρίζεις το παρασκήνιο που με έκανε πλέον να αμφιβάλω για τις ενέργειές του.
Όλα θα βγουν στην φόρα, σιγά σιγά.
Πάντα η αλήθεια λάμπει… γι αυτό κράτα μικρό καλάθι…” :

Εδώ, Πόπη Σουφλή, βγάζεις το σιχαμερότερο πρόσωπό σου.

Γιατί  Τ Ω Ρ Α    -και όχι “σιγά σιγά”-  ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ :

1) ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ (με δύο “λ”, Πόπη… Έλεος!) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΥ !!

2) ΠΟΙΑ  Ο Λ Α  ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ !!

3) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η  Α Λ Η Θ Ε Ι Α  ΠΟΥ  Θ Α  ΛΑΜΨΕΙ !!

Τ Ω Ρ Α  ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ, ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ !!

ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΝΗ  ΣΥΚΟΦΑΝΤΡΙΑ !!!

Απαντάς στην κ. Αμβροσιάδου, και γράφεις :

-“Από πότε είναι λάσπη οι επισημάνσεις;

Δεν θεοποιώ κανέναν και σε κανέναν δεν δίνω λευκή επιταγή.

Και σας απαντώ και πάλι, αν όντως είναι αυτό το όνομά σας: Αγνοείτε πολλά” :

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ “ΠΟΛΛΑ” ΠΟΥ “ΑΓΝΟΕΙ”, κυρία Σουφλή ;;

Κατά τα λοιπά “επισημάνσεις” κάνεις, δεν ρίχνεις λάσπη !!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΤΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑ ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ “ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ” ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ;;

Τ Ω Ρ Α  ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ,  Κ Α Ι  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ  Κ Α Ι  ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ “ΑΓΝΟΕΙ”, ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ME ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ !!

Σωστά, κυρά Πόπη ;;

-“Ναι.. έσωσε κάποιους ανθρώπους και αυτό του το αναγνωρίζω.
Και μέχρι εκεί.

Τα υπόλοιπα εν καιρώ…” :

Πόσο τιποτένια είσαι…

“Ναι, έσωσε κάποιους ανθρώπους, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ” ;;;;;;

ΚΑΙ ΟΧΙ, κυρία Σουφλή, ΟΧΙ :

Τ Ω Ρ Α  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ,

Ο Χ Ι  ΕΝ ΚΑΙΡΩ !!!

Γιατί και τα νήπια καταλαβαίνουν ότι αν είχες ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ εναντίον μου θα το είχατε κάνει viral εσύ και η παρεούλα σου !!

Αλλά ακριβώς επειδή ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ ,

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ,

ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗ ΛΑΣΠΗ !!

ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ, ΛΑΣΠΗ…

-“Και ρωτώ: Αν αποδειχθεί πως όσοι αμφισβητούμε τον κ. Αντωνιάδη, αποδειχτεί πως είχαμε δίκιο, θα έρθει να ζητήσει συγνώμη;;;” :

AΣE TA “AN” KAI ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ  Τ Ω Ρ Α, Πόπη Σουφλή !!!

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ :

Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε   Τ Ο  !!!

-“Το μόνο επιχείρημα που έχετε, είναι πως έχει σώσεις ζωές.
Δεν το αμφισβήτησα και μάλιστα έχω γράψει πως βοήθησε και δυο δικούς μου ανθρώπους, ζητώντας τους να επικαλεστούν το όνομά του. ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ” :

ΑΛΗΘΕΙΑ ;;;

ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ, κυρά Πόπη ;;;

ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ;;;

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ !!!

Που και μόνο αυτό να ήταν, το ότι έχω καταφέρει μόνο με την επίκληση του ονόματός μου να σώζονται άνθρωποι, είναι αυτό που έγραψες προηγουμένως “μέχρι εκεί”, έτσι ;;;

Γιατί είμαι σίγουρος ότι αν η κυρά Λένα, εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος της “συμμορίας” σας, είχατε σώσει όχι όλους αυτούς που έχω σώσει εγώ, αλλά ΕΝΑΝ μόνο, θα είχατε κάθε μέρα πολυσέλιδα αφιερώματα ;;

-“Δεν θα σταθώ όμως μόνον στο ΕΓΩ του δικηγόρου.
Είναι κι αυτά που γνωρίζω και δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, και θα βγουν όταν κρίνω τον χρόνο που πρέπει να βγουν” :

ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ !!

Η ΙΔΙΑ ΛΑΣΠΗ !!

Τ Ω Ρ Α, Σουφλή !!

Μα πόσο ηλίθιους περνάς τους ανθρώπους ;;

Ποιος δεν καταλαβαίνει ότι αν υπήρχε το παραμικρό να πεις για μένα δεν θα περίμενες να έρθει η ώρα που θα …κρίνεις εσύ, αλλά θα το έκανες εκείνη την ώρα και θα …αποστόμωνες την κυρία Αμβροσιάδου ή τον κ. Χατζηνικολάου πιο κάτω που …τόλμησαν να με υπερασπιστούν ;;

-“Και για να τελειώνουμε, κυρία Αμβροσιάδου, είναι πολλοί πλέον που αμφιβάλουν για τον κ. Αντωνιάδη. Ίσως γιατί βλέπουν αυτά που εσείς δεν θέλετε να δείτε, και δικαίωμά σας να μην θέλετε να τα δείτε, είτε γιατί έχουν στοιχεία που τους κάνουν να αμφιβάλουν για τον ρόλο του” :

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, κυρία Σουφλή !!!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ !!

-“Άσε να βγουν κι άλλα στη φόρα και θα καταλάβεις“…

ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, Σουφλή !!

ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΡΙΑ !!!

Κοίτα τι σου έγραψε ο κ. Δημήτριος Χατζηνικολάου :

Εἶδα ἕν ἀπό τά βίντεο τῆς κ. Ἑλ. Θεολόγου, μία ἀπό τίς φορές πού σπατάλησα τόν χρόνον μου. Ἡ κυρία αὐτή λέγει ὅτι «λύσεις ὑπάρχουν» γιά τά ὑποχρεωτικά self tests, γιά τά ὑποχρεωτικά ἐμβὀλια κ.λπ., ἤτοι νά βγοῦμε στούς δρόμους, νά κάνουμε μηνύσεις στούς διεθυντάς σχολείων κ.λπ., ἀλλά ὁ κ. Ἀντωνιάδης κρατεῖ δῆθεν τόν κόσμον σέ καταστολήν, ὁπότε εἶναι συστημικός καί αὐτός! Καλά, κυρία μου, τί εἶναι ὁ κ. Ἀντωνιάδης, ὁ ἀρχηγός κάποιας ὀργανώσεως στήν ὁποίαν ἀνήκεις κι ἐσύ καί σέ «κρατεῖ σέ καταστολήν»; Εἶπε δημοσίως τήν γνώμην του ὅτι ὅσον θά ἐπικρατῇ ἡ ἀπάτη τοῦ κορονοϊοῦ, ἡ «Πολιτεία» (τό τσίρκο Μητσοτάκη ἐν προκειμένῳ) ὑποχρεοῦται νά «μεριμνᾷ διά τήν ὑγείαν τῶν πολιτῶν καί λαμβάνει εἰδικά μέτρα διά τήν προστασίαν τῆς νεότητος», συμφώνως μέ τό ἅρθρον 21 τοῦ Συντάγματος. Ἑπομένως, κατά τόν κ. Ἀντωνιάδην, οἱ μηνύσεις κατά διευθυντῶν κ.λπ. εἶναι ἄσκοπες (ἀλλά ὄχι καί χωρίς κόστος). Εἶπε ἐπίσης δημοσίως ὅτι εἰς οὐδένα συνιστᾶ νά παραβιάσῃ τά μέτρα, διά νά μήν διωχθῇ κατά τό ἄρθρον 285 τοῦ ΠΚ. Φαντασθεῖτε κάποιον Δικηγόρον πού ἀγωνίζεται νυχθημερόν ἐναντίον τῶν τεράτων τοῦ συστήματος μέ ὅπλον τό Ποινικόν Δίκαιον νά ἔλεγε τά ἀντίθετα! Ἀντιλαλαμβάνεσθε τί γράφετε; Ὅσον γιά τό «νά βγοῦμε στούς δρόμους», θά ἔχετε ἀσφαλῶς ὑπ’ ὄψιν σας μερικές δεκάδες ἀνθρώπων πού θά κάνουν τό ἴδιο καί αύτό τό θεωρεῖτε «λύσιν»! Καλά, δέν ἐνθυμεῖσθε ὅτι γιά τήν ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ τῆς Μακεδονίας ἀπό τούς κόκκινους καί τούς γαλάζιους Τσίπρες βγῆκαν στούς δρόμους ἑκατομμύρια (καί πολύ καλά ἔκαναν!), ἀλλά δέν ἔφεραν κάποιο ἀποτέλεσμα; Τώρα πού ὁ κόσμος πίστεψε στά ψέμματα τοῦ «τσίρκου» Μητσοτάκη καί τρέχει νά ἐμβολιασθῇ περιμένετε πολυπληθῆ συλλαλητήρια; Πόθεν, λοιπόν, προκύπτει ὅτι οἱ μερικές δεκάδες πού θά βγοῦν στούς δρόμους (καί καλά θά κάνουν!) θά δώσουν «λύσιν»; Λυποῦμαι πολύ πού ἀμφισβητεῖτε τό πελώριον Ἐθνικόν ἔργον πού ἔχει ἐπιτελέσει ὁ κ. Ἀντωνιάδης, ἤτοι τήν πλήρως τεκμηριωμένην ἀποδόμησιν τῆς ΑΠΑΤΗΣ τοῦ «τσίρκου» Μητσοτάκη («ἐγκληματικῆς ὀργανώσεως», κατά τόν κ. Ἀντωνιάδην). Ὅπως προανέφερα, ἡ ἀποδόμησις αὐτή εἶναι ἡ μόνη ΛΥΣΙΣ! Ἐκτός ἄν οἱ νεκροτομές πού κάμνει καί ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΨΕΥΔΩΣ ΕΓΡΑΦΗ στά πιστοποιητικά θανάτου ὅτι ἡ αἰτία ἦτο ὁ κόβιντ-19 δέν ἀποτελῇ κατ’ ἐσᾶς ἀποδόμησιν τῆς ἀπάτης! Οὔτε καί τά χιλιάδες ἄλλα στοιχεῖα πού ἔχει δημοσιεύσει ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΗ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΟΒΙΝΤ-19 ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ τό «τσίρκο» Μητσοτάκη τόν κόσμον γιά νά δεχθῇ τά φασιστικά μέτρα πού τοῦ ἐπιβάλλει μέ στόχον τήν καταστροφήν τῆς χώρας. Καί πάλιν, ἀντιλαμβάνεσθε τί λέτε καί τί γράφετε; Μήπως, ἀντί νά συμβάλλετε κι ἐσεῖς στήν ἀποδόμησιν τῆς ἀπάτης, προσπαθεῖτε ν’ ἀποδομήσετε τόν ΜΟΝΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΕΛΛΗΝΑ πού ἔχει ἤδη ἀποδομήσει τήν ΑΠΑΤΗΝ;

Και τι απαντάς εσύ σε όλα αυτά, Πόπη;

Κύριε Χατζηνικολάου, όπως είδατε παρέθεσα γεγονότα. Και ο καθένας, ας κρίνει με βάση την λογική του και φυσικά θα αναλάβει και τις ευθύνες του.
Η ζωή, μ’ έμαθε να κρατώ πολύ μικρό καλάθι για τους “σωτήρες”” :

Αυτά είχες να πεις μόνο, Πόπη;

Ότι παρέθεσες …γεγονότα ;;

Ποια είναι τα γεγονότα, Πόπη ;;

Αυτά που ΘΑ αποκαλύψεις αλλά προς το παρόν κρατάς …κρυφά ;;

Και κοίτα πόσο ωραία στα λέει και ο επόμενος :

‘Έχει γίνει πλέον αντιληπτό, πως όποιος τολμά να αμφισβητήσει τον κ. Αντωνιάδη, δέχεται τα πυρά του δικηγόρου με μια συμπεριφορά που προβληματίζει”
Προδότη τον ανεβάζετε, προδότη τον κατεβάζετε, είτε μιλώντας ευθέως (δημοσίευση Τίγκα) είτε με χαζοχαρούμενα υπονοούμενα, πλήρης ανευθυνότητας και σας πείραξε η αντίδραση του Αντωνιάδη (!!!)
αν δεν αντιδρούσε, θα λέγατε ότι είναι ένοχος
Αν έχεις κάποια σοβαρά στοιχεία, βγάλτα…
Σοβαρά στοιχεία, όχι πληγωμένο εγωϊσμό που σας είπε ανεγκέφαλους, όταν προβάλλατε το αιθυλενοξείδιο που δεκαετίες χρησιμοποιείται και μας γλεντάνε τα κανάλια
στη Κέρκυρα τί έγινε τελικά ?
ή είναι κι αυτό μυστικό ?
Οι μηνύσεις που έκανε ο Αντωνιάδης, με υπογραφές- εξουσιοδότηση του κόσμου, είναι αναρτημένες με υπογραφές κι η Θεολόγου μας λέει ότι είναι καπνός του face, απλά posts !!!
ή μήπως δεν πήγε τον Μπακογιάννη στον εισαγγελέα ?
θαυματοποιός όμως δεν είναι να βγάλει και την απόφαση….άλλωστε κι εσείς σε αυτούς τους εισαγγελείς θέλετε να απευθυνθείτε
Ποιόν κόσμο ονειρεύεστε ότι θα κάνει ομαδικές μηνύσεις για μάσκες ή θα κατέβει στους δρόμους ?
Αυτόν που τους ζήτησε ο Αντωνιάδης απλώς για μια μέρα να μην στείλουνε τα παιδιά τους σχολείο και τελικά είδαμε τί έγινε ?
Κι ο Ποντίκας, που είναι ντουέτο με Αντωνιάδη, έχει βγάλει βίντεο που λέει για πειραματόζωα στα εμβόλια. Ψεύδεται λοιπόν κι η Θεολόγου κι ο Νick Kilo (που λέει τάχα για ντόμπρες κουβέντες) για αυτό το θέμα, ότι δεν αντέδρασε στα εμβόλια. Κι ο ίδιος ο Αντωνιάδης έχει πει τόσα για τα εμβόλια

Αν διαφωνείτε, φέρτε εσείς καλύτερα αποτελέσματα, με το δικό σας τρόπο, να τα τρίψουμε στη μούρη του κάθε Αντωνιάδη και να σας ακολουθήσει ο κόσμος….

Ακόμα και σοβαρά στοιχεία όμως να είχες εναντίον του, τελικά κάνεις κακό με τον ανεύθυνο κι ειρωνικό (αλλά κατηγορείτε τον Αντωνιάδη ως ψωνισμένο) τρόπο που χειρίζεσαι το θέμα, αλλά λες κι από πάνω ότι κάνεις καλοπροαίρετη κριτική κι ειρωνεύεσαι το κόσμο ότι δε σκαμπάζει, ενώ του παρουσιάζεις ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ζero (!!!)

Με την τιμή ενός ανθρώπου δεν παίζουνε, εάν δεν είσαι 100% σίγουρη κι αν δεν έχεις ατράνταχτα στοιχεία
Άλλο να τον πεις ανεπαρκή, ψωνισμένο κι άλλο προδότη, you Know ?

Λες τάχα ότι δεν θέλεις να αποδομηθεί ο Αντωνιαδης για να μην απογοητευθεί ο κόσμος, αλλά είναι το μοναδικό πράγμα που κάνεις….και το χειρότερο, δε το κάνεις ντόμπρα

Σταύρος“.

Στοιχεία ζητά κι αυτός, Πόπη.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!

Και το σχόλιο στο προηγούμενο σχόλιο :

Πείτε τα κ. Σταύρο!
Ξαφνικά ο μεγάλος εχθρός του λαού έγινε ο Αντωνιάδης… Και τα στοιχεία;; κάτι κουλαμάρες σαν αυτά που λέει η ανεκδιήγητη!
Σπουδαία στοιχεία…
Βούτυρο στο ψωμί του συστήματος,,,
Τελικά ποιοι είναι οι “μπατριώρες”;; Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του…
” :

Για τα στοιχεία που δεν δίνεις διαβάζω κι εδώ, Πόπη.

Για τα ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!

Λαλίστατη και έμπλεη αγανάκτησης στα παραπάνω σχόλια, εδώ που σου ζητάνε στοιχεία, κάνεις την …Κινέζα,  Πόπη, έτσι;

Και κοίτα να δεις στο τέλος που χάνεις εντελώς τη ψυχραιμία σου και ξερνάς κι άλλη χολή, κι άλλη λάσπη για μένα.

Σου έγραψαν :

Κ Χατζηνικολάου, συγχαρητήρια καί πάλι για όλα όσα επισημαίνετε. Αυτά βέβαια για τις νεκροψίες είναι μικρά γράμματα για την κ Σουφλη!!
Κ Σουφλη.. σας τα αφιερώνω……
https://www.makeleio.gr/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82/

https://www.makeleio.gr/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82/%CE%9D%CE%95%CE%91-%CE%9D%CE%95%CE%9A%CE%A1%CE%9F%CE%A8%CE%99%CE%91-%CE%9D%CE%95%CE%91-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%94%CE%95%CE%99%CE%9E%CE%97-%CE%A4%CE%97%CE%A3-%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%97%CE%A3/

Και το τρίτο λινκ θα ήταν αυτά για τον Νίκο Λυμπερόπουλο αλλά κολαει το σάιτ!!
Αλλά όλα αυτά…. μικρά γράμματα για σας. Ντροπή και αισχος.
ΥΓ το σχόλιο δεν είναι ανάγκη να το αναρτήσετε, άλλωστε το γράφω για σας και γιατί έχετε ξεφύγει. Από τις αναρτήσεις για τον κ Αντωνιάδη φαίνεται το ποιόν σας” .

Και εσύ τι απαντάς;

Το ποιόν μου Μαρία, που δεν έχεις ονοματεπώνυμο όπως εγώ, μπορώ να σου το αποδείξω από τις μεγαλύτερες πνευματικές μορφές της σύγχρονης Ελλάδας.

Το ποιόν μου Μαρία, που δεν τολμάς να βγεις με το ονοματεπώνυμό σου, το γνωρίζουν όσοι με ζουν χρόνια καθώς και οι αναγνώστες μου, που με βλέπουν χρόνια να αγωνίζομαι για την Πατρίδα ΜΟΥ και Πατρίδα των ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Το ποιόν μου Μαρία, που μέχρι τώρα δεν είχες σχολιάσει ποτέ στο ιστολόγιό μου, αλλά ήρθες από την παρέα του κ. Αντωνιάδη, μπορούν να σου το πουν και στην δημοσιογραφική πιάτσα, όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου και ήταν ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

Το ποιόν του κ. Αντωνιάδη στην πιάτσα των δικηγόρων, ποιό να είναι άραγε;;;“.

Κατ’ αρχάς, να πάλι η επιλεκτική ευαισθησία σου στην …ανωνυμία.

Όταν χυδαιολγούν σε βάρος μου, μια χαρά σου είναι η ανωνυμία.

Όταν σου ζητάνε στοιχεία και εξηγήσεις, σε ενοχλεί…

Έτσι είναι…

Και πετάς για το φινάλε άλλη μία αοριστία, άλλη μία λάσπη για το “ποιόν μου στην πιάτσα στων δικηγόρων”.

ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, κυρά Πόπη,

ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ !!

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!

ΕΤΣΙ ;;

Σε αποστολή είσαι, Πόπη.

Σε αποστολή.

Τρεις μέρες έχεις…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. Πάταξε την ελεεινή υποκρίτρια, ραδιούργα, συκοφάντρια, δόλια πόπη, η οποία, δέσμια του διαβόλου ούσα, ένα ελεεινό και πανάθλιο αναθεματισμένο υποκείμενο, κακοηθέστατα στρέφεται εναντίον σου κ.Αντωνιάδη δια λόγους κακότητος τους οποίους γνωρίζει αυτός που την κατευθύνει, ήτοι ο διάβολος, διότι εκείνου δούλα είναι και υποταγμένη εις την βδελυρά μοχθηρία του.Όλοι μαζί σου πρός αφανισμό των προδοτών, όπως την τσουφλή απο την Πατρίδα μας.

  2. εδώ το σύμπαν καταρρέει και εμείς το παίζουμε ωραίοι του καραβιού οι αρουραίοι!!!! Νίκο μην μασάς!!!!

  3. «O πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεωνων» Σάμιουελ Τζόνσον (1709-1784)

  4. Αυτα βλεπουν οι κυβερνωντες και μας χορευουν στο ταψι

  5. Προς όλους/ες,

    Εάν θέλετε, διαβάστε τις σκέψεις μου για λίγα λεπτά. Όλο αυτό το ξεκατίνιασμα είναι μια μεγάλη παρεξήγηση και, ιδού, γιατί.

    1. Είμαι αναγνώστης και σχολιαστής στην ηλ. σελίδα της κυρίας Κ.. Σουφλή, εδώ και χρόνια.

    2. Οι προθέσεις της κυρίας Σουφλή είναι αγαθές, την γνωρίζω αρκετά, ώστε να το καταλαβαίνω. Ωστόσο ο τρόπος της, ενίοτε, ξεφεύγει από την ευπρέπεια. Αλλά τι άλλο θα περίμενε κανείς στις άγριες εποχές που ζούμε και απειλούμαστε, πανταχόθεν, από εχθρούς και προδότες.

    3. Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητώ τις προθέσεις της, εκ του αποτελέσματος, από όσα έχει πράξει.

    4. Έχει βρεθεί στο δικαστήριο από εχθρούς του Έθνους μας, αλλά δικαιώθηκε. Στο παρελθόν έχει ξεμπροστιάσει πολλούς, μεταξύ των οποίων και την Μπιτάκου.

    5. Η γνώμη μου για τον κύριο Αντωνιάδη είναι θετική. Γιατί, λοιπόν, επιτίθεται στον κύριο Αντωνιάδη;

    6. Η γνώμη μου είναι ότι μέσα της υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης -απολύτως, δικαιολογημένη- λόγω εμπειρίας από όσα συμβαίνουν στον Πατριωτικό χώρο. Βλέπει, παντού, εν δυνάμει εχθρούς και με το παραμικρό στραβώνει και υποψιάζεται τους πάντες. Έχουν δει πολλά τα μάτια της, συνεπώς η συμπεριφορά της είναι, απολύτως, δικαιολογημένη.

    7. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να έκανε λάθος. Εξάλλου δεν διεκδίκησε το αλάθητο. Χώρια το ότι έχει κάνει και άλλα λάθη στο παρελθόν και ζήτησε και συγνώμη. Ουδείς αλάθητος.

    8. Θερμή παράκληση, λοιπόν, δείξτε ανωτερότητα, περιμένουμε περισσότερα από εσάς τους μπροστάρηδες. μην θίγεστε με το παραμικρό και μην ευτελίζεσε, δημοσίως. Μην «τραβάτε το σκοινί» και μην τρέχετε στα δικαστήρια κάθε λίγο κια λιγάκι. Κρίμα κι άδικο να «σφαζόμαστε» μεταξύ μας. Δώστε λίγο τόπο στην οργή και μαζευτείτε, εκατέρωθεν. Πόσες χιλιετίες χρειαζόμαστε, ώστε να μάθουμε από τα λάθη μας, για να μην τα επαναλαμβάνουμε; Σας χρειαζόμαστε όλους και όλες, όσο ποτέ. Έχετε βοηθήσει και οι δυό σας και μπορείτε να μας βοηθήσετε περισσότερο, στα δύσκολα που έρχονται.

    9. Τέλος, λάβετε υπόψιν σας, ότι κάποια από τα σχόλια, ίσως, είναι γραμμένα από προβοκάτορες, οι οποίοι μας θέλουν να «σφαζόμαστε», διαρκώς. Από τη στιγμή που η σχολιογραφία είναι ανοιχτή σε όλους, ανεξαιρέτως, το πρόβλημα αυτό δεν λύνεται. Αντιθέτως, κάποτε έστελναν ενυπόγραφες επιστολές. Θα πρέπει από μόνοι μας να διακρίνουμε τα γραπτά και να τα αξιολογούμε.

    Ελπίζω να μου επιτρέπετε την ανωνυμογραφία και ελπίζω το σχόλιό μου να δημοσιευτεί και να διαβαστεί από όλους σας.

    Ειρήνη ημήν και υμήν.

    Ένας απλός πολίτης

    1. η σουφλη ειναι τσαμπουκαλού και καχύποπτη με ολους μα βγαζει πολλες βρωμιές αυτων που κυβερνάνε και εχει αφυπνιστικο υλικο !! ειναι κολλημένη και πεισματάρα μα και αυτη παλεύει να ξυπνήσει τα προβατα και αυτο εχει μεγάλη αξια

      1. Όντως, για αυτό και είμαι αναγνώστης της. Μακάρι, να μην οδηγηθούνε στα δικαστήρια, αλλά να αποδειχθούν ανώτεροι των περιστάσεων.

        1. σα μωρα κανουν για το πιο από τα δυο εχει πιο ομορφα μάτια !!! με ολα αυτα χαλάνε οτι καλο έφτιαξαν τοσο καιρο και οι δυο μεριες

  6. Πού ήταν όλοι αυτοί ένα χρόνο πού εσείς παλεύετε με τά θεριά ξαφνικά ξύπνησαν !!! Συκοφάντες 😡😡😡

  7. πεισματάρικες ολες οι πλευρές !! ολοι δικιο εχετε μωρε σταματήστε να τρώγεστε τίποτε δε θα βγει απλα συνεχίζεστε και το σύστημα αυτο θελει να ευχαριστείτε

  8. Ποιος ο λόγος του ανοιχτού σχολιασμού, εάν λογοκρίνετε; Τι κακό έγραψα; Κρίμα.

  9. μωρε ο αντωνιαδης θα τους βαλει τα φυαλια με το να πολεμισει το συστημα και να κατεβασει τους παραλογους νομους που βγαζουν μονιμα αυτοι που κυβερνάνε !!

  10. Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια κυρια Καλλιοπη.
    Το εργο αυτου του ανθρωπου δε σας δινει το δικαιωμα απο το καναπε του ιστολογιου σας να τον πιανετε στο στομα σας.
    Αντε βγηκατε ολοι οι καμμενοι κ καλα πατριωτες κ ριχνετε λασπη

  11. Στην πραγματικότητα, το μοναδικό που έχουν να καταλογίσουν στον Αντωνιάδη όλοι αυτοί είναι «αλαζονεία», που είναι αστείο πραγματικά να το ακούς αν συγχρόνως μετράς πόσες φορές ο καθένας τους αναφέρεται στον εαυτό του και στις μεγάλες «μάχες» του.

  12. μαγκες αφήστε τους καυγάδες τα σου ειπα μουπες και ενωθείτε για ενα κοινο αγωνα στο σύστημα

  13. Ψάχνω ώρα στη σελίδα της Σουφλή και στο youtube -μάλλον την κατέβασαν;;-μιά εκπομπή που έκαναν ο Χρήστος Μαργέτης και ο Φώτης Γιοβαννόπουλος όλη βασισμένη στη λέξη ”ανεγκέφαλοι” που είχε πει ο Αντωνιάδης για τα σελφ τεστ των μαθητών και τις μηνύσεις και έλεγαν διάφορα ξανά και ξανά εναντίον του Αντωνιάδη.Γιατί δεν επικοινωνούσαν μαζί του να τους δώσει εξηγήσεις με τι σκεπτικό το είπε, παρά τον κατηγορούσαν;;

  14. Ποιοί είναι όλοι τους αυτοί?ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει και πόσο μάλλον ποιος σοβαρός άνθρωπος τους παρακολουθεί-ακολουθεί. Κάνε τους μήνυση μην τους λυπάσαι, να τους δούμε μετά σαν βρεγμένες γατούλες να ζητάνε συγχώρεση!

  15. Σαϊτ που εκμεταλλεύονται τον πατριωτισμό και γεννήθηκαν μέσα στα μνημόνια. Από την εποχή που σχολίαζε ο “Λεωνίδας” ο “ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ” ο “Κάπτεν Γιάννης” , Εγώ, είχε να δει πάνω από 100 σχόλια η μεγαλοκοπέλα.(τσουρόγρια)

  16. Οι σουπερ “ελληνες” “πατριωτες” του συστηματος………… Τσουτσεκια του κερατα που με τις ιερες δηλωσεις (χαχαχαχααααα….) εριξαν το συστημα ΑΛΛΑ το συστημα δεν το ξερει ακομη Αχαχαχαχααααα…… Ετσι ελεγε ενας Ιεροδηλωσιτης κλοουν τις προαλλες στον Εβρο στους αστυνομικους, οτι λεει τους εριξαν ολους αυτους που κυβερνουν την πατριδα μας αλλα αυτοι δεν το ξερουν ακομη!!!! Και αυτο ειναι το μονο σιγουρο, οτι δεν το ξερουν!!!! Το θεμα ομως ειναι το ποτε θα το βαλουν στο προγραμμα τους για να το μαθουν αχαχαχαχαχαχααααα……. Βρωμερα σκουλικια “πατριωτες του συστηματος” που τρωνε την σαρκα της πατριδος μας. Το θεμα ομως δεν ειναι αυτοι καθ αυτοι, αλλα οσοι χρησιμοι ηλιθιοι τους ακολουθουν και δυστυχως η Ελλαδα ειναι γεματη απο τετοια σκουλικια, παρασιτα.
    Τους στρωνει ομως ο κυριος Αντωνιαδης!!! Εκτος αυτου, ο αγωνας που κανει ειναι Τιτανιος, υπερ πολυπλοκος σε διαφορα επιπεδα και εννοειτε τρομερα χρονοβορος. Κανοντας ενδιαμεσα τις επιχειρησεις διασωσης στα νοσοκομεια που σε πολλους απο τετοιες περιπτωσεις δεν πληρωνεται. Συν το οτι εχει αφησει πολλες υποθεσεις στην ακρη λογο του οτι ασχολειτε το πως θα μας σωσει ολους, ακομη και τα σκουλικια που τον πολεμουν που μαλιστα ειναι παρα πολλα, συν το οτι ο ανθρωπος πληρωνει ο ιδιος ακομη και για νεκροψιες που δεν υπαρχει δυνατοτητα απο τις οικογενειες, μιλαμε για μια οχι μονο συνεχη διαρροη εσοδων αλλα και για δικη του οικονομικη συνεισφορα για την δικαιωση των ανθρωπων και του αγωνα. Οποτε πραγματικα ολοι αυτοι οι Χρησιμοι Ηλιθιοι θα τον δυναμωσουν οικονομικα, γιατι ο ανθρωπος δεν παιζεται ειναι Ό ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ και πανω απο ολα εχει ολο το δικιο με το μερος του, και ετσι με την ηλιθιοτητα τους ολοι αυτοι σε βαθμο προδοσιας του δινουν το πατημα και θα συνεισφερουν και αυτοι ενεργα στον αγωνα θελουν δεν θελουν!!!! Τσουτσεκια αισχρα, προδοτες, μιασματα, βρωμερα σκουλικια στην σαρκα της πατριδος μας, ανανδρα τιποτενια ανθρωπακια που πολεμουν τον μονον ανθρωπο που εχει παραξει εργο και το οποιο το καρπωνομαστε ολοι μας. Ειδικα αυτα τα σιχαματα που πραγματικα βοηθηθηκαν απο τον Ανθρωπο αυτον που συκοφαντουν τωρα τοσο υπουλα αισχρα και κακοψυχα. Παρακαλω ολα αυτα τα σουργελα τωρα να περασουν απο το ταμειο και να καταθεσουν τις αποζημιωσεις προς τον κυριο Αντωνιαδη προς γνωσην. Προς συμορφωσην δεν το γραφω γιατι τετοια διποδα δεν εχουν καν την ικανοτητα σκεψης οχι κρισης και απολογισμου, οποτε παλι τα ιδια θα παραμεινουν. Μεγαλο μπραβο στους ανθρωπους που υπερασπιστηκαν τοσο ευστοχα τον κυριο Αντωνιαδη και που απο την γραφη τους φαινεται το επιπεδο τους!!!

  17. Είδατε πως τα φέρνει ο Θεός…τον καιρό της μασκοφορίας να πέφτουν οι μάσκες.

  18. Eιναι Φοβερο και απιστευτο, οτι μετα απο ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ θα πεσουν οι μασκες! ! ! Αλλα η Προδοσια ειναι χειροτερη απο την κατα μετωπο ΕΠΙΘΕΣΗ. Διοτι στην κατα μετωπο επιθεση ειναι ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ!! τΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΣΤΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΚΟΣ ΔΗΘΕΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ! ΟΥΤΕ ΗΡΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ! ! ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ! ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΛΟΓΟ! ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΑΣΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΩΤΑΡΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ… ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΝΕ… ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ! ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΡΕ ΑΝΔΡΟΙΚΕΛΑ , ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ , ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΖΗΛΕΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!! ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!! ΓΙΑΥΤΟ ΛΥΣΑΞΑΤΕ!!! ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΤΑΡΑΜΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!

    1. Φιλε μου τα λες εξαιρετικα μπραβο σου!!! Μονο που θα σου πω οτι αυτα τα μιασματα δεν εχουν σχεση με τον εθνικισμο, απενατιας αυτοι τους βριζουν τους εθνικιστες. Να εισαι καλα και οπου τους βρεις να τους τα χωνεις ετσι.

  19. Επιτέλους Αντωνιάδη ξέσκιστε τους όλους να τον βουλωσουν.

  20. Επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Βάλτους όλους στη θέση τους, ”χορτάσαμε” μαγκιές απο φέισμπουκ και άλλα βίντεο εναντίον σου.Και φυσικά υπάρχουν κι άλλοι ”πατριώτες” που δεν αναφέρονται

  21. Τους έχετε κάνει να χάσουν τον ύπνο τους, κ. Αντωνιάδη. Συκοφαντούν με αοριστίες και ψεύδη λες και δουλεύουν για την κυβέρνηση. Κατάντια.

  22. ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΓΛΕΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟ .ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Comments are closed.