ΝΕΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ – ΝΕΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!! Και όχι μόνο… – ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΖΚΟΚΗΣ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ο “ΚΟΒΙΝΤ” ΕΓΙΝΕ Κ Α Ι ΕΔΩ …ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ ΑΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ !!!!!! ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ !!!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΑΤΗ: ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΝΗΨΗΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ !!!!!! ΠΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ “ΚΟΒΙΝΤ” ΕΙΝΑΙ …ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΙ, ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ “ΤΣΙΜΠΗΘΟΥΜΕ” ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ;;;

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-05-01, 3.34.24 μμ (1)

Μετά από τον Πύργο (και μιλάω μόνο για τις τελευταίες μέρες), ήρθε τώρα και το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Έγινε σήμερα η νεκροψία-νεκροτομή στον Στέφανο Κοζκόκη, 69 ετών, ο οποίος πέθανε αιφνιδίως προχθές στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Εννοείται από κόβιντ…

Ώστε ο Ε.Ο.Δ.Υ.  ανακοίνωσε  έναν ακόμα θάνατο “κόβιντ”…

Ετοιμάστηκε η σακούλα, την πρόλαβε η κόρη, η Θεανώ, κατέθεσε μήνυση, διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Διόρισε τεχνικό σύμβουλο τον Δημήτρη Γαλεντέρη, δικηγόρο της εμένα.

Από την Εισαγγελία διορίστηκε ο ιατροδικαστής Φώτης Χατζηνικολάου.

Και ήρθε μετά και το Ιπποκράτειο να διορίσει και αυτό τεχνικό σύμβουλο σε μία ποινική διαδικασία στην οποία με βάση το άρθρο 204 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας μόνο τα φυσικά πρόσωπα του υπόπτου ή κατηγουμένου και αυτού που υποστηρίζει την κατηγορία μπορούν να διορίσουν τεχνικό σύμβουλο. Όχι το νομικό πρόσωπο!

Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε για να υπάρχει καταγεγραμμένη η αντίρρηση της οικογένειας και η δικονομική εκτροπή και κατέστησα εγγράφως σαφές προς τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας-Τριανδρίας όπου κατατέθηκε η μήνυση (τους ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση για την άψογη συνεργασία και τους εύχομαι καλή Ανάσταση), ότι η μηνύτρια ζητά να μη γίνει αποδεκτός ο διορισμός, και κράτησα τον πανικό του Ιπποκρατείου για την νεκροψία που είχε διαταχθεί. Και επεσήμανα σε χθεσινοβραδινή δημοσίευση το γεγονός ότι τα πράγματα πρέπει να ήταν χειρότερα από την περίπτωση της νεκροψίας στο ίδιο νοσοκομείο στον θάνατο του Κυριάκου Θεοχαρίδη. Γιατί εκεί δεν είχαν διορίσει τεχνικό σύμβουλο.

Και ήταν.

Η νεκροτομή έγινε με τρεις ιατροδικαστές. Τον κ. Χατζηνικολάου, τον διορισμένο από την Εισαγγελία, τον κ. Γαλεντέρη, τον διορισμένο από την μηνύτρια, και τον κ. Δημήτρη Κουτσούκη, τον “διορισμένο” από το Ιπποκράτειο.

Τα πράγματα όμως ήταν τόσο ξεκάθαρα που δεν υπήρχαν περιθώρια για διαφωνίες.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΒΙΝΤ !!

Ένα απλό πνευμονικό οίδημα, όπως και ένα εγκεφαλικό, συνηθισμένα μετά από θάνατο από ανακοπή (άλλωστε όλοι οι θάνατοι τελικά από ανακοπή είναι).

Οι πνεύμονες ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τους …κατεστραμμένους από τον …φονικό ιό πνεύμονες. Τέτοιους μάλιστα που να δικαιολογούν και τον θάνατο από τον …εξωγήινο αυτό ιό.

Ένας αιφνίδιος θάνατος που ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, όπως και ο θάνατος του Νίκου Λυμπερόπουλου στην Πάτρα.

Ώστε ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ του Δημοσίου έγραψε ως αιτία θανάτου “ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗ” !!

ΣΠΑΝΙΟ.

Να γράφει Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ “απροσδιόριστη” αιτία θανάτου.

ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ στην εποχή της ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ στην οποία όλοι καταλαβαίνουν πόσο “δύσκολο” είναι οι ιατροδικαστές του Δημοσίου ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ από τα πιστοποιητικά θανάτου τον κόβιντ, όταν έχει ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ από τον Ε.Ο.Δ.Υ. για να τον πάρει ο Μητσοτάκης και να μας εκβιάζει με το δίλημμα “τσίμπημα” ή “θάνατος κόβιντ”.

Εννοείται, βεβαίως, ότι μεταξύ των …άπειρων υπό διερεύνηση ζητημάτων είναι αν σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και σε …άπειρες πάλι άλλες, ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΒΙΝΤ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ (αλλά και “κροσυμάτων”, νοσηλειών και διασωληνώσεων).

Δεν εξήρτησε μάλιστα ΚΑΝ το ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ το “απροσδιόριστο”, και επομένως Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ως αιτία θανάτιου, μέχρι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για τις οποίες ανέφερε στον τεχνικό σύμβουλό μας, συνάδελφό του, ότι θα κρατήσει τους ιστούς για ένα μήνα σε περίπτωση που η ίδια η οικογένεια του νεκρού ζητήσει να γίνουν οι τοξικολογικές !!

Έχει εγκαταλείψει δηλαδή και τη σκέψη περί κόβιντ, έστω με τις τοξικολογικές.

ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ άλλωστε να βρεθεί εκεί ο κόβιντ.

Αν ήταν, θα το επεδίωκε ΤΟ ΙΔΙΟ το νοσοκομείο.

Απλά πράγματα…

Άλλα πράγματα μπορεί να βρεθούν. Και αν τελικά τις ζητήσουμε εμείς, θα εξαρτηθεί από τα στοιχεία του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ που θα πέσουμε με τα μούτρα τώρα πάνω στο νοσοκομείο, στην αστυνομία και την εισαγγελία, για να τον πάρουμε.

Και ξέρουμε ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ “ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ” τα νοσοκομεία να δώσουν τα στοιχεία αυτά.

Στον Πύργο π.χ. μεγάλο “πρόβλημα” έχει εκεί το νοσοκομείο να δώσει τον ιατρικό φάκελο του Νίκου Λυμπερόπουλου. Για να δούμε τελικά αν αυτήν την διασωλήνωση ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ, την έχουν γράψει κιόλας. Και άλλα πολλά, γιατί αν τελικά τα νοσοκομεία είχαν ΜΙΑ ΦΟΡΑ πρόβλημα να δίνουν τους ιατρικούς φακέλους, ζητούσαν …διαθήκες ή έλεγαν στους συγγενείς ότι ήταν …μολυσμένοι (όταν προηγουμένως είχαν δώσει στους ίδιους, χωρίς να ζητήσουν ούτε καν ταυτότητα, τα προσωπικά αντικείμενα των νεκρών που κανονικά αυτά και αν θα έπρεπε να είναι …φουλ στον φονικό ιό…), έχουν ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ (και παραπάνω μπορώ να σας πω …) να “δυσκολεύονται” ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ.

 

Τα πράγματα όμως είναι ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ.

Γιατί ενώ το νοσοκομείο, όταν ανακοίνωσε στην οικογένεια τον θάνατο του δυστυχούς Στέφανου, τους είπε ότι έκαναν επί μισή ώρα προσπάθειες ανάνηψης, η νεκροψία-νεκροτομή ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ !!!

Και όλοι καταλαβαίνετε ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ…

Οπότε θα περιμένουμε και τον ιατρικό φάκελο και θα σχεδιάσουμε την ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ στην ποινική διαδικασία.

Ώστε μετά από όλα αυτά, ΠΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ απο τους 10.000 που έχετε ανακοινώσει, είναι τελικά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΟΒΙΝΤ, κ. Μητσοτάκη ;;

ΠΟΣΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ είναι τελικά ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ, κ. Μητσοτάκη ;;

Εγώ πάντως, σε ΟΛΕΣ τις νεκροψίες μέχρι τώρα, δεν τον βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ τον “φονικό” ιό σας !! Με αυτόν με τον οποίο έχετε ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ έναν ολόκληρο λαό,  ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ και ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ “ΤΣΙΜΠΗΘΕΙ” !!!

Χρήστος Στέφος;

Πιστοποιητικό: Κόβιντ.

Νεκροψία: ΚΑΝΕΝΑΣ κόβιντ.

Κυριάκος Θεοχαρίδης;

Πιστοποιητικό: Κόβιντ.

Νεκροψία: ΚΑΝΕΝΑΣ κόβιντ.

Νίκη Κοτσίφα;

Πιστοποιητικό: Κόβιντ.

Νεκροψία: ΚΑΝΕΝΑΣ κόβιντ.

Νίκος Λυμπερόπουλος;

Πιστοποιητικό: Κόβιντ.

Νεκροψία: ΚΑΝΕΝΑΣ κόβιντ.

Στέφανος Κοζκόκης;

Πιστοποιητικό: Κόβιντ.

Νεκροψία: ΚΑΝΕΝΑΣ κόβιντ.

Και ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

Σήμερα μάλιστα θα δημοσιοποιήσω ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ σε ένα ακόμα πιο απίστευτο σκηνικό αλληλοσκοτώματος δύο “αδελφών” νοσοκομείων της ψευδοπανδημίας.

Ο Υ Τ Ε   ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΟΒΙΝΤ, ΦΥΣΙΚΑ…

Γιατί, ΜΗΠΩΣ ήταν ο κόβιντ αιτία θανάτου του Δημήτρη Κασσάρ στο Γεννηματά;

Ή ΑΙΤΙΑ που ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ διέκοψε τον αιτιώδη σύνδεσμο μεταξύ του κόβιντ, είτε υπήρχε είτε όχι, και στον θάνατο, ήταν ότι το Γεννηματά ΔΕΝ του χορήγησε πλάσμα και άφησε τις ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ των 3,5 λευκωματίνες (2,7 όταν μπήκε στη Μ.Ε.Θ.) να πέσουν στο 1, και σε συνδυασμό με την επί 20 μέρες χορήγηση 20 κ.ε. τροφής αντί για το minimum των 60, ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ;;

ΜΗΠΩΣ ήταν ο κόβιντ αιτία θανάτου του Χρήστου Καρτάλη στην Αλεξανδρούπολη;

Ή ΑΙΤΙΑ ήταν ότι ο Χρήστος έπρεπε σε συγκεκριμένο στάδιο της νοσηλείας του και αφού είχε αντιμετωπίσει την πνευμονία που βάφτισαν κόβιντ με ένα αποτέλεσμα που δεν έχει καν όνομα, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΞΙΤΗΡΙΟ, αλλά αυτοί ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΑΝ, ώστε κόλλησε μικρόβιο το οποίο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ ;;

ΜΗΠΩΣ ήταν ο κόβιντ αιτία  θανάτου του Κώστα Αβραμίδη στο Σωτηρία;

Ή μήπως ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ προηγουμένως το Τζάνειο, το οποίο ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ένα από τα χειρότερα μικρόβια που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία στις Μ.Ε.Θ., το acinetobacter, το οποίο ΑΠΕΚΡΥΨΕ από το Σωτηρία, όπως και ότι του είχαν προκαλέσει ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΕΣ ΤΡΑΥΜΑ (σύμφωνα με το Γεννηματά) από το οποίο ΣΤΡΑΓΓΙΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ο Κώστας Αβραμίδης, αλλά αυτοί έγραψαν ότι ήταν ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ώστε μετά ΟΥΤΕ οι συνεχείς μεταγγίσεις στο Γεννηματά ΟΥΤΕ η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ απέλπιδα μάχη κατά του acinetobacter μπορούσαν να σώσουν πια τον δυτυχή πατέρα του Δημήτρη ;;

Και να ήταν ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ…;

Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΟΓΚΟΣ στοιχείων, επώνυμων μαρτυριών, καταθέσεων, μηνύσεων, αναφορών, μηνυμάτων, φωτογραφιών, βίντεο, ηχητικών ντοκουμέντων, που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων.

Ή ξεχάσατε ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΩ ΣΩΣΕΙ, ενώ αυτό θα μπορούσε να έχει συμβεί ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ και εγώ απλά ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ;;

ΤΡΙΑ ΒΗΜΑΤΑ με χωρίζουν από την ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ.

ΘΕΜΕΛΙΟ ΟΛΩΝ όμως είναι το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ αυτό.

Γιατί είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.

Η απόδειξη της εφαρμογής του ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ το αφήγημα της ΑΠΑΤΗΣ περί πανδημίας και φονικού ιού και μετά ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ σαν χάρτινοι πύργοι τα τεστ και τα εμβόλια.

Βλέπετε κάποιοι τώρα ότι όλα γίνονται με βάση μία ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ;;

Είναι δυνατόν να πήγαινα στη μήνυση ΧΩΡΙΣ το αναγκαίο τσουνάμι των ΝΕΚΡΟΨΙΩΝ που σχεδίαζα καιρό; Και αφού πρώτα έπρεπε να συγκρουστώ με ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ σε Πύργο-Πάτρα-Αθήνα για ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ για να μετατρέψω τη χώρα σε ένα ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟ ;;

Πόσο καιρό κράτησε η σφοδρή σύγκρουσή μου με το σύστημα για να γίνει αυτή η νεκροψία, τελικά με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πατρών;
 
Ένα μήνα.
 
Πόσος καιρός χρειάστηκε για τη νεκροψία στο Ιπποκράτειο;
 
Μιάμιση μέρα…

Γιατί όσο οξύμωρο και αλλόκοτο και αν φαίνεται, τα νεκροτομεία είναι αυτά που θα δώσουν την τελική ΠΝΟΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ !!

Ώστε σε συνδυασμό με τις τρεις τελικές κινήσεις στην σκακιέρα αυτή με αντίπαλο ολοκληρη τη νέα παγκόσμια τάξη,

να φτάσουμε στη ΛΥΤΡΩΣΗ…

Υ.Γ.

Το θέμα όμως είναι τι θα κάνω τελικά εγώ με το πρόβλημά μου.

Προσπαθώ μήνες τώρα να κολλήσω κόβιντ, μέχρι και σε κλινική κόβιντ μπήκα, 2,5 ώρες έμεινα, μέχρι και σε θάλαμο κόβιντ μπήκα, την ίδια την γιαγιά-κόβιντ αγκάλιαζα, μέσα και έξω από την κλινική στον Ευαγγελισμό, τίποτα…

Τον ψάχνω καιρό τώρα να τον βρω έστω στις νεκροψίες, τίποτα…

Εγκαταλείπω…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ούτε οι τρελοί δεν τους πιστεύουν!
    ..τώρα είναι άλλο θέμα πως οι γνωστικοί πείστηκαν και αποδέχθηκαν την απάτη και ουτοπία ως πραγματικότητα!

  2. Όλα καλά μέχρι εδώ στην ενημέρωση, αλλά όπως λέει και ο “σοφός” (εδώ γελάμε) λαός , ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. ΟΛΟΙ οι ραγιάδες περιμένουμε από 2-3 άτομα να μας σώσουν…..

  3. Ὁ κ. Ἀντωνιάδης ἀποδομεῖ τήν τεραστίαν ΑΠΑΤΗΝ τοῦ κορονοϊοῦ! Μόνον ἔτσι θά σταματήσῃ ἡ παράνοια τῶν ἀπολύτως καταστροφικῶν lockdowns, τῆς ὑποχρεωτικῆς διπλῆς μασκοφορίας, τῶν ὑποχρεωτικῶν self tests, τῶν ἐπερχομένων ὑποχρεωτικῶν ἐμβολίων κ.λπ. Εὖγε, Κύριε Ἀντωνιάδη! Εὔχομαι σέ σᾶς καί στήν οἰκογένειάν σας Καλήν Ἀνάστασιν!

  4. Καλη ανασταση κυριε Αντωνιαδη σε εσενα και την οικογενεια σου να εισαι καλα

  5. Εμ για αυτό λένε οι γιατροί πως είναι μια άγνωστη ασθένεια. Δεν μπορούν να τον βρουν ακόμα τον ιό. Με μια ακτινογραφία θώρακος όμως που θα δουν αμέσως βγάζουν συμπεράσματα. Θέλουν να μας τρελάνουν μου φαίνεται.

  6. ρε τον πουστη τον covid …..ειναι τρομερος στο κρυφτο….νικο δεν θα τον βρεις

Comments are closed.