Η ΣΥΝΩΜΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΩΝ ΜΟΥ – Το τσίρκο της “σποράς” ψευδών ειδήσεων και του “ούτως ΣΥ άλλως”…

Κοινοποίηση:
gimnosaliagas2

Δεν πρόκειται μετά και από αυτή τη δημοσίευση να ασχοληθώ με το Circo Medrano των φανατικών σε βαθμό εμμονής εχθρών μου. Όλες οι σε βάρος μου συκοφαντικές επιθέσεις, η λάσπη, οι ύβρεις και η χολή, θα παίρνουν τον δρόμο των αρμοδίων δικαστικών, διοικητικών και πειθαρχικών οργάνων. Εγώ θα δημοσιεύσω πλέον μόνο τους οχετούς, τις ενέργειές μου, την πορεία τους και τα αποτελέσματά τους.

Ούτε εσείς να ασχολείστε μαζί τους ούτε να σχολιάζετε στις δημοσιεύσεις τους. Σαν καλοί ρουφιάνοι, όπως σας χαρακτήρισε η ανεκδιήγητη αυτή δικηγόρος Αναστασοπούλου, συνεχίστε να με ενημερώνετε μόνο για την κοπριά που συναντάτε στις δημοσιεύσεις αυτές.

Να έχετε υπόψη σας ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που με λύσσα με πολεμούν είναι όλοι αυτοί που δεν σχετίζονται και δεν συνδέονται άμεσα με τα εγκλήματα που καταγγέλλω. Οι τελευταίοι σιωπούν. Αυτοί που τα διαπράττουν και αυτοί που τα καλύπτουν.

Είναι όλοι αυτοί που εξαρτούν πλέον την επαγγελματική επιβίωσή τους, την ύπαρξή τους εν πολλοίς την ίδια, από τους ενόχους. Έχουν ταυτιστεί μαζί τους, στηρίζοντάς τους, κολακεύοντας, γλείφοντας τα κοκκαλάκια που τους πετάνε, ενεργώντας ως αυτόκλητοι ή επί εργολαβία πράκτορες στο διαδίκτυο, με τα παραγματικά στοιχεία τους ή με ψεύτικα, προσδοκώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα ωφέλη από την δουλοπρέπειά τους. Ανήκουν σε όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές τάξεις και τους πολιτικούς χώρους και έχουν συνειδητοιήσει εδώ και αρκετό καιρό ότι αν καταρρεύσει το οικοδόμημα της απάτης, θα καταρρεύοσυν και οι ίδιοι. Και αν οι πρωταγωνιστές της απάτης έχουν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό εξασφαλίσει το μέλλον το δικό τους ή σε κάθε περίπτωση των οικογενειών τους, γι αυτούς που θα βρεθούνε στη φυλακή, οι γυμνοσάλιαγκες σφουγγοκωλάριοι κόλακές τους θα βουλιάξουν την ίδια στιγμή της κατάρρευσης της απάτης στον βούρκο της άθλιας ύπαρξής τους.

Όλοι αυτοί με παρακολουθούν με τρόμο να αποκαλύπτω και να αποδεικνύω τα εγκλήματα και να πλησιάζω στο τέλος της ιστορίας αυτής. Και αυτό είναι κάτι που “πρέπει” να μη γίνει ή τουλάχιστον να μην ολοκληρωθεί.

Δίπλα τους είναι όλοι αυτοί που βλέπουν με φθόνο την τεράστια αποδοχή και απήχηση που έχω και όλον αυτόν τον όγκο των ανθρώπων που με ακολουθούν, το ακομμάτιστο αυτό κοινό που έχω δημιουργήσει, ελάχιστο μέρος του οποίου θα ήθελαν να έχουν και αυτοί, είτε για την ικανοποίηση των αρρωστημένου εγωισμού  τους είτε για την αξιοποίησή του για προσωπικούς ιδιοτελείς σκοπούς.

Οι σκοποί αυτοί έχουν να κάνουν είτε με προσωπικές φιλοδοξίες για ένα κομματάκι από την πιτούλα της εξουσίας, στο όνομα του δήθεν πατριωτισμού, είτε για την οικονομική εκμετάλλευση και αφαίμαξη του κόσμου αυτού για την υποβολή ομαδικών  εκ των προτέρων καταδικασμένων δικογράφων, αξιοποιώντας την δυστυχία, την απόγνωση και την απελπισία των Ελλήνων, οι οποίοι εμφανίζονται πρόθυμοι να αρπαχτούν από τις υποσχέσεις των απατεωνίσκων τυχοδιωκτών για γρήγορες και εύκολες με το …αζημίωτο λύσεις !!

Κοινή μέθοδος όλων αυτών των κατηγοριών των αντιπάλων μου είναι η γκεμπελική. Εκτοξεύουν αόριστες αναπόδεικτες κατηγορίες, εμφανίζονται γνώστες και κάτοχοι …φοβερών και τρομερών αποδείξεων για …σημεία και τέρατα για μένα, τις οποίες πάντα κρατούν κρυφές από τους αναγνώστες τους, προβλέπουν τις …αποκαλύψεις που θα έρθουν για μένα, αλλά για κάποιο …περίεργο λόγο, ενώ τους ζητάνε αυτοί που διαβάζουν τους οχετούς τους να εξηγήσουν ποιες θα είναι αυτές οι αποκαλύψεις και να παρουσιάσουν μία έστω απόδειξη για όλες αυτές τις βρωμιές που πετάνε, αυτοί σιωπούν και εκφράζουν την ..ευχή να το καταλάβουν μόνοι τους !!

Εν τω μεταξύ όλοι αυτοί που μάταια επιχειρούν να με αποδομήσουν και διεκδικούν μερίδιο από την πίτα του συκοφαντημένου πατριωτικού χώρου, ενώ έχουν κοινό στόχο εμένα μεταξύ τους …σκοτώνονται !! Γιατί βέβαια, θέλουν μεν εγώ να “βγω από τη μέση”, δεν θέλουν όμως ταυτόχρονα να εκμεταλλευτούν οι άλλοι την “πτώση” μου και κυρίως το κοινό μου το οποίο ασφαλώς αντιμετωπίζουν σαν δεξαμενή ψηφοφόρων και πιστών ακολούθων. Οι ίδιοι στην  αρχή, όταν έβλεπαν να γιγναντώνεται το κύμα υποστήριξης στο πρόσωπό μου, το οποίο προκάλεσα χωρίς να το επιδιώξω επί τούτου, όπως οι ίδιοι πάντα μάταια επιδιώκουν, αλλά δημιουργήθηκε στην πορεία όταν καθημερινά έδινα εξετάσεις με την ολομέτωπη επίθεσή μου στο σύστημα και τον αγώνα μου για την σωτηρία ανθρώπων στα νοσοκομεία και την δικαίωση των ψυχών των ανθρώπων που χάθηκαν σε αυτά, με είχαν πλησιάσει αποστέλλοντάς μου διθυραμβικά μηνύματα στο κινητό και στο messenger. Όταν διαπίστωσαν όμως ότι εγώ δεν παίζω πολιτικά παιχνίδια και δεν είμαι όμοιός τους και ότι τελικά βρέθηκε κάποιος που δεν προτίθεται να “κεφαλαιοποιήσει” τον όγκο αυτό των ακολούθων και να τον εκμεταλλευτεί για δόλιους οικονομικούς και πολιτικούς σκοπούς, και δεν είναι ένας ακόμα “σωτήρας” σαν τους προηγούμενους, απορρίπτοντας μάλιστα ακόμα και τις προτάσεις που μου έγιναν (ούτε καν με δική μου πρωτοβουλία όπως πάντα κάνουν αυτοί ως βδέλλες εκμεταλλευόμενοι την απελπισία και ταυτόχρονα την άγνοια του κόσμου) να καταθέσω αιτήσεις ακυρώσεως στο ΣτΕ, τις οποίες κατηγορηματικά απέρριψα, ενώ θα γινόμουν κυριολεκτικά πλούσιος μέσα σε λίγες ώρες (αυτά βλέπουν και τρελαίνονται γιατί κυρίως δεν τα καταλαβαίνουν, αντιμετωπίζοντας τα πάντα με βάση τη δική τους ανηθικότητα), εξηγώντας στον κόσμο γιατί αυτές οι νομικές ενέργειες θα ήταν καταστροφικές, δικαιωνόμενος εν συνεχεία στην πράξη, τότε άρχισαν τις επιθέσεις αποδίδοντας σε μένα αυτά που οι ίδιοι έχουν στην βρώμικη ψυχή τους κοιτώντας τη μούρη τους στον καθρέπτη.

Τελευταίο φρούτο αυτού του τσίρκου είναι αυτή η ανεκδιήγητη Κωνσταντίνα Αναστασοπούλου. Μου επιτέθηκε με απρόκλητα άθλιο τρόπο ρίχνοντας λάσπη κατά την γνωστή και κοινή όπως είπα για όλους τους πολέμιούς μου γκεμπελική μέθοδο.

Πολλοί με ρωτάνε πώς είναι δυνατόν να εκτίθεται έτσι και να γελοιοποιείται κατ’ αυτόν τον τρόπο με ισχυρισμούς τόσο αυταπόδεικτα  ψευδείς που σχεδόν καταρρέουν από μόνοι τους  χωρίς καν την στοιχειώδη αντίκρουση.

Η απάντηση είναι απλή. Υπάρχει ήδη σε αυτά που γράφω εισαγωγικά. Όλοι αυτοί άνθρωποι είναι τελειωμένοι την επόμενη μέρα. Τα δίνουν όλα τώρα εν γνώσει των συνεπειών που θα έχουν την επομένη αυτή μέρα ευελπιστώντας μέχρι την τελευταία στιγμή ότι η μέρα αυτή δεν θα έρθει ποτέ.

Και έτσι το τερματίζουν. Ξέρει ότι είναι γυμνή από αποδείξεις που ισχυρίζεται ότι έχει για όλες αυτές τις βρωμιές που πετάει για μένα. Γιατί ακόμη και κάποιος που δεν με γνωρίζει και διαβάζει αυτά που γράφει καταλαβαίνει ότι αν είχε πράγματι έστω και μία απόδειξη θα την έκανε γνωστή και στον κόσμο. Όπως ακριβώς κάνω εγώ δηλαδή όταν δημοσιεύω καταγγελίες ή δημοσιοποιώ νομικές ενέργειες.

Ελάχιστες αντιδράσεις έχει στις δημοσιεύσεις της και στα σχόλια συναντάς τα ίδια πάντα πρόσωπα που θα λογοδοτήσουν και αυτά όταν σύντομα θα έρθει η ώρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι για να αυξήσει τις αντιδράσεις στους οχετούς της, βάζει και η …ίδια καρδούλες σε αυτές !! Στον εαυτό της !! Και μετά λέει εμένα …ψυχασθενή !! Έναν ψυχασθενή που γι αυτό το λόγο δεν τον μαζεύει ο εισαγγελέας (“δεν ασχολούνται μαζί του”), η ίδια αντιφατικά ταυτόχρονα του …ζητάει να με μαζέψει, ενώ και τα πληκτρολόγια καταλαβαίνουν τον λόγο για τον οποίο δεν με καλεί ο εισαγγελέας όταν τις επικίνδυνες όπως η ίδια λέει καταγγελίες μου διαβάζουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εντός και εκτός συνόρων.

Σε ποια κατηγορία από τις παραπάνω ανήκει αυτή;

Μπορεί και σε όλες.

Και τον φθόνο μπορεί κανείς εύκολα να αναγνωρίσει, και τους πολιτικούς σκοπούς αν κρίνει κανείς από την φωτογραφία της με την δικηγορική παράταξη, και τα οικονομικά κίνητρα, αν κρίνει κανείς από το αναπάντητο έως και αυτήν την ώρα σχόλιο στις αναρτήσεις της για τα 80άρια για “μηνύσεις”, και την κολακεία την διακρίνει κανείς αν διαβάσει το πάθος με το οποίο υπερασπίζεται τα νοσοκομεία και τους γιατρούς.

Ένα μείγμα είναι. Ένας άνθρωπος που στον οχετό της εναντίον μου ευτελίζεται και με τις απίστευτες γλωσσικές γκάφες, όπως τα περί “σποράς” και όχι διασποράς ψευδών ειδήσεων του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα, μετατρέποντας τον κώδικα σε …χωράφι, ή το άλλο το καταπληκτικό με το “ούτως ΣΥ άλλως” αντί του “ούτως Ή άλλως” (θα είχε ακούσει φαίνεται το “ΣΥ είπας” και θα νόμιζε ότι το “ΣΥ” κολλάει παντού …).

Απολαύστε τις αναρτήσεις της και τις καρδούλες της σε αυτές.

Η γυναίκα είναι προφανές ότι είναι σε παράκρουση. Από κοντά και τα σχόλια των ίδιων πάντα γυναικών που ανταλλάσσουν μεταξύ τους likes και καρδούλες, σε μία προφανή σχέση αλληλοεξάρτησης. Το τι λέει και λένε δεν περιγράφεται.

Και όπως είπα, δεν αργεί ο χρόνος που το τηλέφωνό μου θα πάρει φωτιά από τα παρακάλια για έλεος.

Θα είναι όμως πλέον πάρα πολύ αργά…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Καλημερα. Αυτοί είναι τελειωμένοι κ. Νίκο χωρις ουδεμία αξία σας άνθρωποι ξεφτιλισμενοι σιγα μην ασχοληθώ με τέτοιους και χάσω τον χρόνο μου να σχολιάσω σ’αυτους δεν θα το έκανα ποτέ αυτό για μένα ουτε υπάρχουν. Ξεφτιλιστε τους όλους αφου αυτή την ταμπέλα έχουν κολλήσει στο κεφαλι τους ότι είναι ξεφτίλες εμεις τι φταίμε μόνοι τους το αποδειξαν πόσο ξεφτίλες είναι χαχα τους αρέσει αυτό πιστεύω..Καλη δυναμη κ. Νίκο, ξερω παντα ο Θεος θα σας ανοίγει τον δρόμο γιατι ειστε σωστός και άξιος. Σας υπερευχαριστω για ολα🙏🇬🇷🇬🇷

  2. Της απάντησα στην σελίδα της και πολλά άτομα έγραψαν ότι τους άρεσαν αυτά που έλεγα και μετά με μπλόκαρε

  3. Νικο οπως διαβαζω στην αναρτηση της εν λογω κυριας το καιει απο μονη της το χαρτι της γιατι γραφει οτι με εγγραφα και βιντεο σκορπας ψευδεις ειδησεις.Μα αν υπαρχουν εγγραφα και βιντεο αυτα ειναι τεκμηρια-αποδειξεις,αρα πως προκυπτουν οι ψευδεις ειδησεις;

  4. Συνεχισε Νικολα μου με την βοηθεια του Κυριου και κοιτα το Ορος που ειναι ο Ιησους Χριστος που ειναι η Αληθεια και πανω σε αυτην την Αληθεια καθαρισε τον τοπο μας απο την ΚΟΡΟΙΔΟ – ΑΠΑΤΗ…!!!

  5. Το ποιος έχει το πραγματικό πρόβλημα είναι ηλίου φαεινο.. Καλή συνέχεια σε όλα κ. Αντωνιάδη

  6. Άλλα και άλλα. Μπήκα και γω να δω τα σχόλιά της… Νόμιζα θα δω καμία σοβαρή τοποθέτηση…. Γυμνοσάλιαγκας είναι τίτλος τιμής για του λόγου της!!!

  7. Νίκο μου τα είπες όλα!
    Δεν έχει να προσθέσεις..
    Κράτα γερά!
    Είμαστε μαζί σου.
    Σε ευχαριστούμε .
    Ο Θεός να σε έχει καλά.

  8. Νίκο μην ασχολείσαι με τέτοια άτομα. Απλά μια μαύρη λίστα πλέον είναι αρκετή για να πέσει μποϋκοτάζ σε αυτούς τους τύπους. Βάστα γερά μαζί σου είμαστε.

  9. Η κυρια προφανως ειναι στην εμμηνοπαυση………

  10. Εμένα με μπλόκαρε. Τόσο δημοκρατικά….,

  11. Εμένα με μπλόκαρε πάντως. Τόσο δημοκρατικά…….

  12. Ποιος της δίνει σημασια???Δέντρο που δίνει καρπούς όλοι το πετροβολουν και όποιος κατάλαβε κατάλαβε!!!ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

Comments are closed.