ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ !! ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΝΗ, 61 ΕΤΩΝ: ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ ΜΕ ΔΥΣΠΝΟΙΑ – ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ “ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ” ΤΗΣ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ” ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ …ΒΟΥΤΙΑ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΑΠΟ 92 ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 50 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ (!!!) ΟΤΑΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ SMS ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ …50 ΟΞΥΓΟΝΟ “ΕΛΑΤΕ, ΣΩΣΤΕ ΜΕ” !!!!!!

Κοινοποίηση:
ΤΖΑΝΕΙΟ

Πώς τα φέρνει η ζωή και πόσο μικρός είναι ο κόσμος. Καλά, ειδικά με τα αδέλφια Στέλιο και Σπύρο Καραπιπέρη δεν πάει ο νους σας πόσους κοινούς γνωστούς βρήκα στο δρόμο μου…

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

Από την Μεγάλη Πέμπτη είναι στο Τζάνειο ο Κώστας Κατσάνης, ο ξάδερφος των παιδιών. Δεν ήθελε να μπει, γιατί γνώριζε βεβαίως την περιπέτεια του Σπύρου, αλλά η δύσπνοια τον οδήγησε στο στόμα του λύκου.

Μετά τα γνωστά σε όλη πια την Ελλάδα “πάνω-κάτω” στην “ενημέρωση”, με τον Κώστα να επικοινωνεί συνέχεια με την οικογένειά του, σήμερα το απόγευμα φαίνεται πως ήρθε η …ώρα του.

Και έτσι, το οξυγόνο του που χθες ήταν στο 92, σήμερα έκανε …βουτιά, σαν τον δείκτη του Χρηματιστηρίου, και έπεσε στο …50, και οι αγωνιστές γιατροί στο Τζάνειο ενημέρωσαν την οικογένεια ότι τον ετοιμάζουν για διασωλήνωση.

Μόλις όμως η οικογένεια αντέδρασε έντονα στην ενημέρωση για την επικείμενη διασωλήνωση, έκαναν πίσω !!!

Καλά, καλά, θα δούμε” !!!

Και πώς να μην αντιδράσει η οικογένεια όταν ακούει ότι ο άνθρωπός της έχει 50 οξυγόνο και ετοιμάζεται για διασωλήνωση, αλλά είναι σε θέση να στέλνει sms !!!

Με 50 οξυγόνο έχει πλήρη διαύγεια και στέλνει sms με τα οποία καλεί απεγνωσμένα την οικογένειά του να τον σώσει !!!

Και οι αγωνιστές έκαναν πίσω, ενώ με 50 οξυγόνο και …εγώ θα τον διασωλήνωνα και δεν θα άκουγα κουβέντα !!!

Όπως καταλαβαίνει το Τζάνειο, το νοσοκομείο που δολοφόνησε τον Κώστα Αβραμίδη, δεν σκοπεύω να τους αφήσω να …αγωνιστούν και να καταβάλουν …υπεράνθρωπες προσπάθειες και να …εξαντληθούν παλεύοντας με τον …φονικό ιό, για να δολοφονήσουν κι άλλον άνθρωπο.

Τουλάχιστον όχι τον Κώστα Κατσάνη, που είναι δικός μου άνθρωπος πια…

Μακάρι να γνώριζα όλους τους ανθρώπους εκεί μέσα που κινδυνεύουν αυτή τη στιγμή, αλλά σ’ αυτό υπολογίζουν τα νοσοκομεία.

Ότι δεν μπορώ να τους γνωρίζω όλους…

Όλοι αυτοί όμως που ήρθαν από την αρχή της ιστορίας αυτής σε επαφή μαζί μου και ζήτησαν την βοήθειά μου, και είναι πάρα πολλοί, είναι αυτοί που θα γκρεμίσουν την απάτη. Γιατί είναι αυτοί που μου έδωσαν τον τεράστιο αυτό όγκο στοιχείων για να αποδείξω το πρωτόκολλο του θανάτου…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Με 50% οξυγόνο όχι μόνο να έχει την διαύγεια να στείλει sms αλλά ούτε και να ψάξει να βρει το κινητό, να το σηκώσει, να μπει στην εφαρμογή των μηνυμάτων. Εάν δεν ήταν αναίσθητος θα ήταν σε τέτοιου μεγέθους σύγχυση με τέτοια δύσπνοια που δεν θα μπορούσε ούτε το όνομα του να θυμάται.

  2. Μόνο εσείς μπορείτε να τον σώσετε κ. Νίκο και είμαι σίγουρη οτι θα τα καταφέρετε🙏🙏🙏

Comments are closed.