ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΟΥΡΓΟΥΛΙΑΝΗΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΙΩΝΟΥΝ: “ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ” ! “ΚΑΝΑΜΕ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ” ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ:  “ΟΜΩΣ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ” !! ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ “ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ” ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ “ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ” ΚΑΤ’ ΕΞΑΙΡΕΣΗ …ΑΝΕΠΝΕΑΝ ;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ, Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ! ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ! ΜΙΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΑΠΑΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ !

Κοινοποίηση:
Screenshot_74

 

 

“Φτάσαμε στο σημείο να θάβουμε τους νεκρούς από την πανδημία μέσα σε τέσσερις ή και πέντε πλαστικές σακούλες, επειδή πιστεύαμε ότι ο ιός μπορεί να μεταδοθεί και από τους νεκρούς. Όμως, ο νεκρός δεν αναπνέει και άρα δεν μπορεί να μεταδώσει τον κορονοϊό».

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Γουργουλιάνης τον προηγούμενο μήνα.

Τι τους έκανε να πιστεύουν ότι ο ιός μπορεί να μεταδοθεί και από τους νεκρούς;

Μα προφανώς ότι πίστευαν ότι οι νεκροί “από κορωνοϊό” ανέπνεαν κανονικά. Κατ’ εξαίρεση δηλαδή οι συγκεκριμένοι νεκροί. Και τους έθαβαν και σε τάφους ειδικού σκοπού, αυτούς που έδειχνε ο Νίκος Ευαγγελάτος στον δυστυχή τρομοκρατημένο κόσμο που τον παρακολουθούσε, για να τον πείσει με την άθλια αυτή προπαγάνδα να σπεύσει να εμβολιαστεί για να μην καταλήξουν και οι τηλεθεατές στους τάφους αυτούς.

Οπότε έκαναν, μας λέει ο κ. Γουργουλιάνης, αυτές τις ακρότητες πάνω στην παραδοχή ότι οι νεκροί μετέδιδαν τον ιό αλλά που για να μπορούσαν να το κάνουν αυτό έπρεπε να αναπνέουν. 

Αυτό άραγε σε ποιο έτος στις ιατρικές σχολές το διδάσκονται; Ότι μπορεί να υπάρξει νεκρός που να αναπνέει;

Πρόκειται για το περιβόητο πρωτόκολλο Έμπολα, το οποίο έφερε την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτη Πρεζεράκου…

Χθες ο Νίκος Καπραβέλος έβγαλε ψεύτες τους συναδέλφους του στο ΑΤΤΙΚΟΝ για το πρωτόκολλο των Μ.Ε.Θ., η Ματίνα Παγώνη προσπάθησε να τα μπαλώσει. Μία Ματίνα Παγώνη που πολύ καιρό νωρίτερα είχε επιβεβαιώσει τη λίστα της απάτης των θανάτων “από κορωνοϊό”, δηλώνοντας ότι είχε διαφωνήσει εξ αρχής με αυτό.

Δεν έκανε τίποτα βεβαίως. Συνέχιζε κανονικά την προπαγάνδα για τα εμβόλια, προπαγάνδα όμως που ως βάση είχε ακριβώς αυτή τη λίστα της απάτης.

Γιατί για ποιο λόγο να πάει ο άλλος να τρυπηθεί, μία, δύο, τρεις, τέσσερις, πέντε και έξι φορές, αν δεν είχαμε νεκρούς “από κορωνοϊό”;

Είναι αυτό που είχε πει ο Γκίκας Μαγιορκίνης σε ερώτηση δημοσιογράφων γιατί για πρώτη φορά καταγράφουν θανάτους “από κορωνοϊό” θανάτους ασθενών που πέθαναν από άσχετες αιτίες, ότι “αν δεν το κάναμε αυτό, δεν θα είχαμε θανάτους από κορωνοϊό”.

Ότι “έπρεπε” δηλαδή να έχουμε θανάτους “από κορωνοϊό”.

Το μόνο που δεν είπε τότε βεβαίως (γιατί, βεβαίως, δεν ρωτήθηκε), είναι γιατί θα “έπρεπε” να έχουμε θανάτους “από κορωνοϊό”.

Γιατί αν τον ρωτούσαν, θα απαντούσε αναγκαστικά “γιατί αλλιώς πώς θα πείθαμε τον κόσμο να εμβολιαστεί”…

Μαύρες μέρες έρχονται για προπαγανδιστές και λοιπούς συνεργούς της εγκληματικής οργάνωσης που έστησε τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους, με το ΣΩΤΗΡΙΑ ήδη να δικάζεται για την απάτη αυτή, και το νοσοκομείο του Αιγίου να ακολουθεί.

Και μετά θα έχουμε και το πρώτο.

Το πρώτο που θα πάει κατηγορούμενο για θάνατο.

Το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης είναι πολύ κοντά.

Βασιλική Αγγελούδη.

Βομβαρδισμός με lasix…

Υ.Γ. Στέλιο και Σπύρο Καραπιπέρη, τι βλέπουν τα μάτια σας, ε;

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δεν είναι μόνο η παράνοια,δεν είναι απλά η κακοποίηση της ιατρικής επιστήμης,η υποταγή σε “πρωτόκολλα” εκ της εξουσίας..Είναι και η ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΝΘΟΥΝΤΩΝ,η ασέβεια στους άνθρωπους που έφυγαν και στους ανθρώπους τους που ήθελαν να τους αποχαιρετίσουν.Πράγματα που κάποιοι αποφάσισαν και δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό των υγειονομικών υποτάχτηκαν σε αυτές τις αποφάσεις…

  2. Τότε ρε παλι@π@#στα κι εσύ γιατί έβγαινες και παραπληροφορούσες τον κόσμο τρομοκρατώντας τον και συνέβαλες στην εκδίωξη των ανεμβολίαστων;

  3. Δεν πίστευαν ότι ο ιός μπορεί να μεταδοθεί και από τους νεκρούς , αλλά ήθελαν να κρύψουν τα στοιχεία που θα τους ενοχοποιούσαν για τον υποτιθέμενο θάνατο από κοβιντ και όχι ότι τους ξεκάναν οι ίδιοι

  4. Δηλαδή για το τρελοκομείο ήσασταν αυτά δεν είναι ακρότητες αυτά είναι τρελές…

Leave a Response