Ελάτε να δείτε ΠΩΣ ΣΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ !! Ελάτε να παρακολουθήσετε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ !! Ελάτε να μάθει ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ τι είναι η ΝΕΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ που πήρα χθες το βράδυ από το Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου !! ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΡΩΤΗ για το ΧΑΡΑΚΙΡΙ της Εισαγγελίας…

Κοινοποίηση:
IMG_8552

Και εκεί που οι κανίβαλοι των Μ.Μ.Ε. περίμεναν το φοβερό …κακούργημα του Ευαγγελισμού για τον θάνατο της Αντιγόνης Πανταζή, τώρα θα καταλάβουν πού τους παρασύρει το παρακράτος με αυτά που τους στέλνει για μένα. Θυμίζω τα βίντεο που έπαιξαν τα κανάλια με τις …διασώσεις του Γιώργου Υφαντή και του Κώστα Γέρκου, βίντεο που στο παρελθόν και να τα …πλήρωνα τα κανάλια ούτε που θα διανοούντο να τα προβάλουν. Ή το βίντεο στο οποίο με τον Δημήτρη Ποντίκα περνάμε στον κόσμο την αλήθεια για αυτά που συμβαίνουν στα νοσοκομεία με χιουμοριστικό και καυστικό τρόπο, το οποίο παρουσίασαν “αγανακτισμένοι” οι ανθρωποφάγοι εκτελεστές του συμβολαίου εξόντωσής τους ως βίντεο στο οποίο …”κοροϊδεύω” τους ασθενείς” ή ότι …”καθυστέρησα μεταφορά του ΕΚΑΒ με τη …”φάρσα”, αφού άλλωστε βγήκε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ και το επιβεβαίωσε! Ότι κάλεσα …πραγματικά το ΕΚΑΒ και βγήκε ο άθλιος και μίλησε και για καθυστέρηση σε μεταφορά εξαιτίας της ανύπαρκτης φάρσας!

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των εκτελεστών του συμβολαίου εξόντωσής μου κατακλύζονται από παρακρατικά emails, σαν και αυτό που “άρπαξε” σαν ευκαιρία ο επίορκος Ελευθεριάνος και διέταξε τη σύλληψή μου στο άψε σβήσε χωρίς απομαγνητοφώνηση της εκπομπής του Στέφανου Χίου, προσέθεσε και άλλο αδίκημα σε αυτό που του έστειλε το παρακράτος, τα έκανε και τα δύο κατ’ εξακολούθηση και με επανειλημμένη τέλεση της …μίας φοράς, και με έστειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου για να πω …καλησπέρα και να …φύγω, αφού ως δικηγόρος ήξερε ότι λόγω της δικηγορικής ιδιότητάς μου θα επέστρεφα αμέσως στο σπίτι μου.

Πιο στημένη δεν γινόταν η σύλληψη που διέταξε ο επίορκος για να με δώσει βορά στους ανθρωποφάγους για να διασώσουν την πέμπτη στη σειρά επιχείρηση εξόντωσής μου και να εκτελέσουν το συμβόλαιο “θανάτου” μου.

Και εκεί λοιπόν, που λέτε, οι κανίβαλοι περίμεναν το μεγάλο μπαμ, το μπαμ έγινε αλλά ήταν στη …δική τους μεριά.

Όχι ότι το αποκλείω να ξεθάψει η Εισαγγελία την υπόθεση του Ευαγγελισμού ενώ όλα ξεκαθάρισαν πριν δύο μήνες, αλλά λέμε τώρα…

Θέλετε πολύ να μάθετε τι είναι αυτή η δικογραφία;

Ε όχι, θα τους αφήσω με την αγωνία!

Σε συνέχειες θα δείξω την κακοποίηση και αυτή τη φορά του ταύρου…

Το χαρακίρι της Εισαγγελίας.

Της μικρής αυτής ομάδας υπό την Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου που την ελέγχει προς το παρόν.

Θα γράψω όμως για αρχή ότι και το νέο αδίκημα είναι …και πάλι διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι !!

Ναι !!

Ξανά !!

Αλλά τι διασπορά.

Του …Μαρτίου.

Ναι !!

Τότε που ΔΕΝ ήταν στα αντικείμενα του 191 Π.Κ. η δημόσια υγεία !!

Ναι !!

Ώστε αποδεικνύεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ΜΙΑ ΧΑΡΑ μπορούσε να με κυνηγήσει για διασπορά ψευδών ειδήσεων όπως σε άπειρες άλλες περιπτώσεις ΚΑΙ με το παλιό 191 Π.Κ., πριν την τροποποίησή του, η οποία όπως φαίνεται έγινε για έναν άνθρωπο και μόνο !

Αλλά αυτό είναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ !!

Πάμε στα …περισσότερα;

Στο πώς κινήθηκε αυτή η ποινική διαδικασία;

Από πού κινήθηκε;

Με ποια καταγγελία;

Σε ποιον εισαγγελέα χρέωσε την καταγγελία η Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου και πότε ο εισαγγελέας αυτός έδωσε εντολή να κληθώ να παράσχω έγγραφες εξηγήσεις επί ενός αδικήματος που ΓΝΩΡΙΖΕ ότι ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΝΟΜΙΚΑ; Ότι δεν στοιχειοθετείτο νομικά; Ότι η κατηγορία ήταν ΝΟΜΩ ΑΒΑΣΙΜΗ;

ΜΟΝΟ αυτό σας λέω προς το παρόν:

Η εντολή δόθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ του 191 Π.Κ.

Ούτε καν θα σας πω ακόμα αν ήταν γυναίκα ή άντρας αυτή/αυτός που έδωσε την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΤΟΛΗ.

Με το μαρτύριο της σταγόνας θα τους πάω…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όλοι μαζί σου είμαστε.. Χαίρομαι που τους χτυπάς και πονάνε όλα τα παπαγαλάκια.. Το kozani media γράφει ότι δεν πιστεύεις στον κορωνοιο.. Ότι είσαι αρνητής της γρίπης..εχουν τρελαθεί όλοι.. Μόνο λάσπη πετάνε..υπομονη και θα το πάμε μέχρι τέλους.. Όχι στο εμβόλιο όχι στην δικτατορία του μπαγλαμά που δήθεν κυβερνάει

  2. Κύριε Ἀντωνιάδη, γράφετε: «Ώστε αποδεικνύεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ΜΙΑ ΧΑΡΑ μπορούσε να με κυνηγήσει για διασπορά ψευδών ειδήσεων όπως σε άπειρες άλλες περιπτώσεις ΚΑΙ με το παλιό 191 Π.Κ., πριν την τροποποίησή του».

    Ὄντως, ἡ Εἰσαγγελία ἔκαμε χαρακίρι! Ἐφόσον μποροῦσαν νά σᾶς κατηγορήσουν καί μέ τό παλαιόν 191 ΠΚ καί δέν τό ἔκαμαν, ἕπεται ὅτι δέχονται τόν ὀρυμαγδόν τῶν καταγγελιῶν σας τῶν τελευταίων 18 μηνῶν, ἄρα εὑρίσκονται εἰς δεινοτάτην θέσιν καί ἀντιφάσκουν μέ τίς τελευταῖες ἀβάσιμες κατηγορίες ἐναντίον σας.

  3. Διαβάζω μέχρι τέλους με σασπένς και βλέπω το μαρτύριο της σταγόνας. 🤣
    Νίκος είσαι τεράστιος, γέλασα όσο λίγες φορές στην ζωή. Βάστα γερά αδελφέ είμαστε μαζί σου. 😁

Comments are closed.