ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ, ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!! ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΙ ΣΑΣ ΕΠΙΔΙΔΩ ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ !!! Ποιος είναι ο “ανόητος” από τις μηνύσεις του οποίου προστατεύει τον Τσιόδρα το ακαταδίωκτο ;;; Ελάτε κ. Χατζηνικολάου : Καλέστε με στον ΑΝΤ1 να μιλήσουμε για τις μηνύσεις αυτές !!! Και για τους “χιλιάδες νεκρούς” στα κολαστήρια !!! Και για το αν εγώ είμαι αρνητής του ιού ή εσείς ΑΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο οθόνης 2021-04-24, 1.10.59 πμ

Πρώτα ο Καμπουράκης. Μετά ο Ευαγγελάτος. Και τώρα ο Χατζηνικολάου.

Το σύστημα έχει βάλει πλέον τα μεγάλα δημοσιογραφικά μέσα για να με αντιμετωπίσει.

Και να με στοχοποιήσει !!

Έτσι, κ. Χρυσοχοΐδη ;;

Την ίδια ώρα που στο διαδίκτυο οργιάζουν όχι πλέον οι πράκτορες με ψεύτικα στοιχεία αλλά επώνυμοι συκοφάντες και υβριστές. 

Ποτέ χωρίς κανένας να αγγίζει ούτε μία λέξη από αυτά που καταγγέλλω.

Γιατί το σύστημα δεν μπορεί να με αντιμετωπίσει στα ίσια ενώ παρακολουθεί με απόγνωση να γιγαντώνεται το κύμα των ανθρώπων που με ακολουθούν.

Και έτσι σήμερα την σκυτάλη την πήρε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

https://www.antenna.gr/watch/1460407/ant1-news-23042021-stis-18-50

Από το 51ο λεπτό.

Πρέπει πλέον να στοχοποιηθώ από τα μεγάλα Μ.Μ.Ε.. Η νομική δράση μου και η αποκάλυψη της αλήθειας έχουν φτάσει σε κάθε γωνιά της χώρας.

Είναι τόσο ένοχοι και δειλοί όμως που δεν τολμά κανένας από αυτούς να αναφέρει το όνομά μου !!

Με φωτογραφίζουν, δείχνουν αποσπάσματα από τα βίντεό μου, αλλά το “Νίκος Αντωνιάδης” δεν τολμάνε να το ξεστομίσουν !!

Έτσι σήμερα και στις ειδήσεις του ANT1 από τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Υπερασπιζόμενος με πάθος το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων, επιδεικύοντας ιδιαίτερο πάθος για τον Σωτήρη Τσιόδρα, είπε …έμπλεος αγανάκτησης:

Τον προστατεύει από το να σέρνεται από μηνύσεις και αγωγές διαφόρων ανοήτων που ενώ πεθαίνουν χιλιάδες συνάνθρωποί μας καθημερινά σε όλον τον κόσμο εξακολουθούν να λένε ότι δεν υπάρχει ιός” !!

Ποιος κάνει τις μηνύσεις στον Τσιόδρα και την παρέα του;

Ποιος άλλος εκτός από μένα;

Μηνύσεις γνωστές σε όλη την Ελλάδα.

Τις υπενθύμισα χθες. Και ενημέρωσα τον κόσμο ότι η προδικασία επί των μηνύσεων αυτών έχει ολοκληρωθεί και οι εισαγγελείς βρίσκονται μπροστά σε αδιέξοδο.

Γιατί η άσκηση ποινικής δίωξης και η παραπομπή των μελών της εθνικής επιτροπής, δηλαδή και του κ. Τσιόδα, για την ψευδή βεβαίωσή τους στην εισήγηση για τις μάσκες στα σχολεία, και κατά του κ. Τσιόδρα και πάλι και κατά της κ. Λινού και κατά του κ. Σύψα για παράβαση καθήκοντος και διασπορά ψευδών ειδήσεων για τα ψέματα για τη χρήση μάσκας είτε ότι αυτή είναι μόνο για τους πάσχοντες είτε ότι είναι για όλους, είναι μονόδρομος για τους εισαγγελείς.

Και ο κ. Τσιόδρας το ξέρει.

Και η κυβέρνηση τον σώζει.

Και μαζί με αυτόν και τον εαυτό της.

Ελάτε, κ. Χατζηνικολάου, λοιπόν:

Καλέστε με στον ANT1 να μιλήσουμε για τις μηνύσεις μου αυτές !!

Καλέστε με να μιλήσουμε και για τους χιλιάδες νεκρούς στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων !!

Καλέστε με να δούμε αν εγώ είμαι αρνητής του ιού !!

Ή αν εσείς είστε αρνητής της αλήθειας !!

Τολμάτε ;;

Μπα…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Άσε τα παπαγαλάκια να κελαιδανε ότι τους διατάζουν. Εσύ προχώρα όπως ξέρεις. ΑΞΙΟΣ

  2. Νίκο καλημέρα. Τους έχεις κάνει και βγάζουν αφρούς, αυτή η δήθεν αγανάκτησή τους, ο θυμός τους και καλά τώρα, να είχαμε να λέγαμε τους κάνει να φαίνονται πιο ψεκασμένοι και από τους “ψεκασμένους”!!! Αλλά και γω απορώ, γιατί δεν σε καλούν στα κανάλια τους face to face για μία και μοναδική φορά;;;;

  3. Βέβαια η κυβέρνηση και το συναφι της κρύβεται από την πολιτική ασυλία αλλά η επιτροπή που όρισαν και κατ επέκταση αυτοί που τη διορισαν δε θα γλυτώσουν και η νέμεσις θα έρθει και για τους μεν και για τους δε. Το ξέραμε ότι θα επιτεθούν τα ΜΜΕ κ. Νίκο, είμαστε μαζί σας, η Παναγία η Ναυπακιωτισσα να σας προστατεύει. Ακόμη δεν είδαν τίποτα το τσουναμι θα ρθει με την ομαδική μυνηση εκεί θα δούνε ποιος είναι ο Νίκος Αντωνιάδης…. Το σύστημα θα λυγίσει το δίκιο και το καλό θα επικρατήσει..

  4. Σε συνέχεια του συλλογισμού του Ηλία…..
    Επειδή ζούμε (εδώ και χρόνια πολλά) στιγμές απίστευτης χούντας….και η τιτάνια προσπάθεια του Νίκου Αντωνιάδη απλά και μόνο θα τους αναγκάσει να ρίξουν τις μάσκες, αλλά το πολιτικό-δικαστικό σύστημα θα προστατεύσει τους συνωμότες….και επειδή πραγματική εξέγερση-επανάσταση από κάτω δεν διαφαίνεται καθόλου….θα καταλήξει σε μονόδρομο το δίλημμα….ή αυτοαπαλλάσονται όπως ήδη το δρομολογούν και με μπόλικη προπαγάνδα από τα χουντοκάναλα οδηγούν το πόπολο στη λήθη….. ή αγαπητέ Κε Αντωνιάδη ο μόνος τρόπος για να παλέψετε-παλέψουμε την πολιτικό-δικαστική τους χούντα είναι η δημιουργία πολιτικού φορέα (όπως λέτε και εσείς…με τα δικά τους)…. εκεί τι θα κάνουν άραγε…..θα τον βγάλουν στην παρανομία….???….θα αρχίσουν τις συλλήψεις για πολιτικά φρονήματα….???…..
    Ενώ ήταν μια πραγματικά “μαγική” διαδρομή η δικαστική και επιστημονική περικύκλωσή τους (παρόλο που πολλοί φίλοι μου είχαν στην αρχή τρομερούς ενδοιασμούς για το εγχείρημα… επειδή θεωρούσαν την ελληνική δικαιοσύνη στημένη και από πριν ξεπουλημμένη)(εγώ προσωπικά διαφωνούσα υποστηρίζοντας ότι τα αρχικά θεμέλια θα έπρεπε να είναι νομικά, δικαστικά και επιστημονικά ανεξαρτήτως αποτελέσματος…. εκεί συμφωνούσα με τον περίγυρο μου που υποστήριζε ότι το εγχείρημα θα φτάσει σε δικαστικό τέλμα για τους γνωστούς λόγους)……. αυτοί έχουν ξεκινήσει ήδη την αυτοαπαλλαγή τους…..το ερώτημα εδώ είναι….. είστε έτοιμος ηθικά, πνευματικά και σωματικά να κάνετε πολιτική κίνηση….???…. γιατί αν θέλουμε να ρίξουμε το σάπιο σύστημα όλα τα άλλα όπλα τα βλέπω να κολλάνε στο τέλμα του βούρκου τους….??…
    Πάντως αν είναι να γίνει πρέπει να δράσετε σύντομα…..και θα εκπλαγείτε από τη φωτιά που θα ανάψει……

  5. Και ο κ. Τσιόδρας το ξέρει.

    Και η κυβέρνηση τον σώζει.

    Και μαζί με αυτόν και τον εαυτό της.
    Άρα μήπως έχουμε να κάνουμε με καθεστώς Βόρειας Κορέας και τα δικαστήρια δεν θα οδηγήσουν πουθενά; Το ό,τι βέβαια θα αποκαλύψει το θηρίο της χουντάρας είναι μεγάλη μαγκιά αλλά πολύ φοβάμαι ότι ο κόσμος τα το προσπεράσει.

Comments are closed.