ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Ι.Σ.Α.: “ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΤΟ 90% ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΘ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ”… ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ !!

Κοινοποίηση:
3-Laloun-kai-2-Xorevoun

Ελάτε τώρα να δούμε και τα δύο-τρία σημεία της εισήγησης, στα οποία τα μέλη του πειθαρχικού, που έχουν πραγματικά γράψει ιστορία, αναφέρονται σε συγκεκριμένα παραδείγματα στην προσπάθειά τους να γράψουν και δυο λέξεις για την “ουσία”, αφού κατά τα λοιπά η εισήγηση είναι ένα απέραντο μνημείο αοριστίας, επαναλήψεων και αφορισμών.

Επιπλέον, ο συνάδελφος διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, που συνιστά αδίκημα κατ’ άρθρο 191 Π.Κ….“.

Για το 191 Π.Κ. και ότι το επικαλούνται ενώ δεν εφαρμόζεται έχω γράψει ήδη.

“…αφού αναφέρεται σε ‘χαμηλή θνητότητα του ιού’. Πλην όμως, η χώρα μας έχει 14.000 νεκρούς μέχρι σήμερα και το 90% των ασθενών που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι“.

Ειλικρινά, δεν ξέρεις από πού να το πρωτοπιάσεις…

Και θα ήθελα πραγματικά να ήξερα, ποιος είναι ο κύριος συντάκτης της εισήγησης…;

Σημασία έχει ότι η απόφαση ήταν ομόφωνη…

Πάμε κατ’ αρχάς σε αυτό που σχετίζεται με την θνητότητα. Λένε ότι ο Βόβολης αναφέρεται σε χαμηλή θνητότητα και ότι αυτό συνιστά διασπορά ψευδών ειδήσεων, γιατί “η χώρα μας έχει 14.000 νεκρούς”.

Και; Αυτό από μόνο του αρκεί; Ξέρετε, αγαπητά μέλη, σε μία εισήγηση/απόφαση με την οποία τινάζεις στον αέρα τη ζωή ενός συναδέλφου σας και θέτεις σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών του, πρέπει να είσαι συγκεκριμένος. Εδώ δεν είναι χαλαρή συζήτηση στον καναπέ, να λες δύο πράγματα εννοώντας άλλα δύο. Πρέπει να τα πεις όλα. Όταν λες λοιπόν “πλην όμως η χώρας μας έχει 14.000 νεκρούς” και αυτό υποτίθεται καταρρίπτει τη “ψευδή είδηση” ότι ο ιός έχει “χαμηλή θνητότητα”, θα πρέπει και να αιτιολογήσεις γιατί ΔΕΝ έχει χαμηλή θνητότητα και πώς αυτό αποδεικνύεται από τον αριθμό των 14.000 νεκρών. Δεν γράφετε ποίημα ούτε ζωγραφίζετε έναν πίνακα για να αφήνετε τους άλλους μετά να ερμηνεύσουν το ποίημα ή τον πίνακα.

Έπρεπε δηλαδή να γράψετε και πόσοι ήταν αυτοί που νόσησαν, να γράψετε μετά ποια ακριβώς είναι η θνητότητα και να τεκμηριώσετε με βάση συγκεκριμένα δεδομένα για ποιο λόγο η θνητότητα αυτή δεν είναι χαμηλή και πόση ακριβώς είναι. Μέτρια; Μεγάλη; Πολύ μεγάλη; Τεράστια; Γιγαντιαία;

Από κει και πέρα, τι να πω… Το ότι “καταρρίπτετε”, τρομάρα σας, την “χαμηλή θνητότητα” με το επιχείρημα ότι το 90% που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ (σε …μία ΜΕΘ;) είναι ανεμβολίαστοι”, το ότι δηλαδή “καταρρίπτετε” έναν ισχυρισμό που αφορά σε νεκρούς με παράδειγμα που αφορά σε …ζωντανούς, εντάξει…

Σηκώνω τα χέρια ψηλά !

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν…

Αυτά για την ώρα…

Εντάξει, και το άλλο παρακάτω είναι και αυτό κορυφαίο. Αυτό που “αμέλησε να υποδείξει την ανάγκη συμμόρφωσης σε νόμο του κράτους” !!

Πόσο πιο φανερό μπορούσατε να το κάνετε ότι ήσασταν αποφασισμένοι να τον καταδικάσετε; Και μάλιστα υπό συνθήκες που εγείρουν υποψίες ακόμα και για έτοιμη από πριν εισήγηση, αφού αυτή όχι απλώς ήταν έτοιμη και υπογεγραμμένη την ίδια μέρα της συνεδρίασης αλλά η απόφασή σας για την εξάμηνη ποινή της αναστολής άσκησης του ιατρικού επαγγέλματός του Φαίδωνα Βόβολη διέρρευσε από εσάς στα κανάλια. Αυτά που εκεί δεν μπορεί ο “κάθε γιατρός” να λέει την “προσωπική του άποψη ατεκμηρίωτα”, αλλά εσείς μπορείτε να στέλνετε απόρρητες πληροφορίες για να διαπομπεύσετε μία ώρα νωρίτερα έναν συνάδελφό σας και να σταλεί, επίσης μία ώρα νωρίτερα το μήνυμα στην μεγάλη αυτή ιατρική κοινότητα που αντιστέκεται να το βουλώσει.

Έτσι;

Κάποιοι εκεί στον Ιατρικό Σύλλογο και στο σύστημα ήθελαν να κρυφτούν αλλά η χαρά δεν τους άφησε…

Αμέλησε, λέτε, να υποδείξει την ανάγκη συμμόρφωσης σε νόμο του κράτους.

Επομένως, εγώ υπερασπίζομαι τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και δεν το γνώριζα…

Ουαί υμίν !

Πηγή

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: