Ανακοίνωση Νίκου Αντωνιάδη – Δημήτρη Ποντίκα:  ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΗ

Κοινοποίηση:
438087934_969629908145329_383510712962550446_n

Ζητούμε τη συνεργασία σας για διάδοση της πολιτικής κίνησης ΚΑΘΑΡΣΗ-ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ.
Πάμε να δώσουμε στην πολιτική την αξία που της αρμόζει. Καιρός δεν είναι;
Αρχικά, είμαστε ρεαλιστές ότι δεν θα ακουστούμε σε κανένα συστημικό ΜΜΕ πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων και αυτές υπό προϋποθέσεις, όπως ο Νόμος ορίζει.
Για αυτό το λόγο απαιτείται η συλλογική προσπάθεια όλων μας, να διαδοθεί η κίνηση αυτή που δεν έχει κανένα προσωπικό όφελος παρά επιδιώκει με συνέπεια να φέρει την ουσιαστική αλλαγή ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ. Όλοι μας να αφήσουμε τα ευχολόγια και να αφιερώσουμε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας.
Ψάχνουμε εκλογικούς αντιπροσώπους. Ήδη έχουν μαζευτεί εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι αλλά απαιτούνται πολλές χιλιάδες άτομα για να θωρακιστεί αυτή η προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ζητάμε από όσα άτομα το επιθυμούν, να στείλουν μήνυμα προσωπικό με τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, ηλικία, τηλέφωνο επικοινωνίας), το εκλογικό τους τμήμα και την περιοχή που ψηφίζουν ή στην οποία θέλουν να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι στο μέσεντζερ σε αυτό τον λογαριασμό από τον οποίο διαβάζετε την ανακοίνωση.
Μέσα σε αυτή τη σιωπηλή μοναξιά, πάμε όλοι μαζί να δυναμώσουμε τη φωνή της συλλογικής συνειδητότητας.
Δε βαρεθήκατε να ακούτε από τόσα στόματα πολιτικών λόγια περί δικαιοσύνης, ανάπτυξης, αλλαγής που ενώ ακούγονται όμορφα στα αυτιά ως έννοιες, τις βιάσανε κατά κόρον πίσω από στείρες ιδεολογίες, κομματικούς και προσωπικούς αρρωστημένους εγωισμούς; Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς, ναι, βαρεθήκαμε.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response