ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_21

Μία πάρα πολύ δύσκολη και απίστευτα αγωνιώδης και ψυχοφθόρα εβδομάδα αρχίζει από νωρίς το πρωί. Ουσιαστικά πρόκειται για τις πέντε αυτές μέρες που αυτά που θα γίνουν ή δεν θα γίνουν, θα κρίνουν και αν τελικά η απόφασή μου να οδηγήσω τη μάχη στην Ευρώπη, θα γίνει πράξη, καθώς την Παρασκευή 19 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία καταβολής του παραβόλου των 20 χιλιάδων ευρώ από την “ΚΑΘΑΡΣΗ”.

Πρώτος σκόπελος είναι βεβαίως το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού από τον οποίο υποχρεωτικά θα πρέπει να καταβληθεί το παράβολο. Έχουν υποβληθεί αιτήματα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Eurobank και στην Πειραιώς, οι νομικές υπηρεσίες των οποίων ανταποκρίθηκαν γρήγορα, πλην όμως ακόμα δεν έχουμε απάντηση.

Όταν και εφόσον ανοίξει λογαριασμός, αυτός θα γνωστοποιηθεί δημόσια. Ο κόσμος θα αποφασίσει και θα κρίνει εάν το κόμμα αξίζει να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές. Και με τον τραπεζικό λογαριασμό του κόμματος θα έχουμε και την πρώτη κίνηση που θα είναι μοναδική στην πολιτική ιστορία της χώρας:

Κάθε βράδυ θα δημοσιεύω το υπόλοιπο του λογαριασμού (τι μπήκε μέσα στη μέρα, χωρίς βεβαίως τα προσωπικά στοιχεία των καταθετών) και θα βλέπει όλος ο κόσμος τα έξοδα που θα κάνει το κόμμα. Θα είναι συμμετοχική διαδικασία, κάτι σαν κόμμα του λαού. Οι Έλληνες θα πάνε το κόμμα στην Ευρωβουλή και όχι μόνο με τη ψήφο τους. Όλα δημόσια σε καθημερινή βάση.

Μέχρι την Πέμπτη θέλω να έχω καταλήξει και στους υποψηφίους. Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από όλους τους τομείς της ελληνικής κοινωνίας. Οπωσδήποτε θα κυριαρχούν άνθρωποι που θα αντιπροσωπεύουν όλα τα επίπεδα της μάχης κατά της απάτης. Υγειονομικοί που τέθηκαν σε αναστολή, υγειονομικοί απεργοί πείνας, υγειονομικοί που συνελήφθησαν, υγειονομικοί που αντιστάθηκαν. Θέλω να έχω ανθρώπους θύματα των νοσοκομείων, άνθρωποι που σώθηκαν με τις παρεμβάσεις και τη βοήθειά μου, άνθρωποι που αντιμετωπίστηκαν για σοβαρά προβλήματα υγείας την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή μετά από τις παρεμβάσεις μου, άνθρωποι που έχασαν τους δικούς τους στα νοσοκομεία και αγωνιζόμαστε για τη δικαίωση των ψυχών τους.

Επειδή όμως πέραν του κεντρικού άξονα που είναι τα εγκλήματα της “πανδημίας”, οι μάχες που θέλω να δώσω στην Ευρώπη αφορούν όλα τα πεδία στα οποία φλέγεται ο ελληνικός λαός, θέλω να έχω μέσα στο ψηφοδέλτιο ανθρώπους που να αντιπροσωπεύουν τους αγώνες στα πεδία αυτά, όπως π.χ. ΑμεΑ, γονείς παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες, δανειολήπτες.

Μετά, και αφού ξεπεράσουμε το βασικό αυτό εμπόδιο, αλλά και την κρίση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου την 24η Απριλίου, νέος αγώνας δρόμου θα γίνει για την συγκέντρωση των χρημάτων που θα χρειαστούν για την αγορά ψηφοδελτίων και όποια άλλα έξοδα είναι αναγκαία στο δρόμο για την κάλπη της 9ης Ιουνίου.

Στο διαφημιστικό κομμάτι, τεράστια βοήθεια θα είναι αυτή που θα έχω από τον Στέφανο Χίο και τα δημοσιογραφικά μέσα που διαθέτει και από τα οποία απευθύνεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Τρία σποτ θα παίζουν σε κάθε εκπομπή στους “Ραδιομακελάρηδες”, στο site θα δεσπόζει το μπάνερ της “ΚΑΘΑΡΣΗΣ”, ενώ στην εφημερίδα θα διατεθεί το οπισθόφυλλο. Φυσικά θα έχω και ζωντανές παρουσίες στην εκπομπή του.

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια για περισσότερη διαφήμιση…

Άλλωστε, αυτό που συμβαίνει από την ώρα που ανακοίνωσα την απόφασή μου, είναι πραγματικά μοναδικό. Ο Δημήτρης έχει αναλάβει τον ρόλο της επικοινωνίας και του συντονισμού με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι απευθύνονται αυθορμήτως και με ενθουσιασμό σε εμάς και ζητάνε να αναλάβουν οργανωτικούς ρόλους για την “ΚΑΘΑΡΣΗ” στις περιοχές τους, μέχρι και για εκλογικούς αντιπροσώπους τη μέρα των εκλογών. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς τον Δημήτρη…

Αλλά και αυτός τα έχει χάσει με τον μαγικό τρόπο που δημιουργείται, σχεδόν …αυτοματοποιημένα, ένας ασύλληπτος μηχανισμός στήριξης σε κάθε μεριά της πατρίδας μας. Εκτός των άλλων, πρέπει να σας πω ότι έχω την αίσθηση ότι αυτή η απόφασή μου έχει κάνει πάρα πολύ κόσμο που δεν θα πήγαινε να ψηφίσει, τώρα να το κάνει.

Και φυσικά όλο αυτό που σας περιγράφω δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ακόμα άξονας δράσης στην χαοτική καθημερινότητά μου.

Μέσα στην οποία έχουμε και τον Στέφανο αύριο…

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response