Το ΒΙΝΤΕΟ με την Σέρβα βουλευτή να «επιτίθεται» στην Μπακογιάννη! Φοβερά όσα ακούστηκαν

Κοινοποίηση:
mpakogianni_ntora-

Απλά δείτε…

Όπως διαβάσατε στο ΕΛ, σε ρήξη με μία ακόμα ομόδοξη χώρα και παραδοσιακή σύμμαχο της Ελλάδας έρχεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς η Ντόρα Μπακογιάννη εισηγήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διάσκεψη του Συμβουλίου της Ευρώπης πρόταση για την ένταξη του Κοσόβου, η οποία και τελικώς υπερψηφίστηκε !

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την πρόεδρο των Σέρβων βουλευτών στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση, η οποία αντιτάχθηκε στην έκθεση της Ντόρας Μπακογιάννη τονίζοντας ότι η Σερβία θεωρεί το Κόσσοβο «αναπόσπαστο μέρος».

Η Μπιλιάνα Πάντιτς Πίλια αποκάλεσε την Ντόρα Μπακογιάννη, υποκρίτρια και της είπε πως με αυτή της την ενέργεια «άνοιξε το κουτί της Πανδώρας», καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλα κράτη αντίστοιχους δρόμους (βλ Κατεχόμενα).

Όπως είπε μεταξύ άλλων:

«Μπορεί να είμαστε μια μικρή χώρα αλλά σε αντίθεση με εσάς έχουμε ακεραιότητα και δεν πρόκειται να παραδοθούμε και να υποκύψουμε. Η Σερβία θα εξετάσει, αν θέλει να είναι μέλος μιας οργάνωσης που παραβιάζει κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο! Ζήτω η Σερβία».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Ξεπουλημένο τομάρι η ντορα , αλλά και η Σερβία αναγνώρισαν τα σκοπιά ως βόρεια Μακεδονία ( απλά Μακεδονία πια).

    1. Και τι ήθελες να κάνουν αφού ουδέποτε τους στηρίξαμε ακόμα και το 92 στον πόλεμο της Σερβίας η στάση μας στην πραγματικότητα ήταν να σε κάψω Γιάννη μου να σε αλειψω μέλι από την μια οι πύραυλοι φευγαν από το έδαφος μας και από την άλλη του φιλοξενούσαμε ο ορισμός της υποκρισίας

  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΏΡΑ ΞΑΝΑ, ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΓΚΛΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΧΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ !!!!!!!!!!!!!!

    1. τελειωσαναι αυτα φροντισαν γι αυτο οι προδοτες ελληνοφωνοι πολιτικαντηδες εχουν σαπισει τα παντα που ζεις?????

  3. Η ΚΩΛΟΓΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΟΒΟΥΛΗΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ Η ΤΟΥΡΚΟΓΕΡΜΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΛΥΦΤΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

  4. …..ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΑΓΙΑΣ….ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΑΓΙΑΣ….ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ….ΑΙΩΝΙΩΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ…..

  5. Μια χωρα στα Βαλκανια , η Σερβια , διακειται φιλικα προς την Ελλαδα και αυτην πανε να την κανουν εχθρο της Ελλαδας οι ξενοδουλοι οσφιοκαμπτες υποτακτικοι των Γερμανων καραγκιοζηδες που εχουμε για κυβερνητες!! Την Κυπρο και την Θρακη δεν την σκεπτονται οι προδοτες , ποιες θα ειναι οι συνεπειες στο μελλον με αυτα που ψηφιζουν , καμια σχεση με τα συμφεροντα της χωρας , καθε αλλο μαλιστα!! Ποτε θα ξυπνισουν οι ραγιαδες να τους στειλουν στον αγυριστο;;;;;

    1. Ποια Θράκη ? Πήγε στη Θράκη η φακλανα και τους είπε πώς αν δεν στηρίξουν το κλεφτοκομμα τους..θα είναι μόνοι τους από εδώ και πέρα…!!!
      Για τέτοια μουνοπ@ν@ μιλάμε..γ@μω το σκατοσογο τους ! Προδότες απ’ τα γεννοφασκια τους οι αληταραδες..όλοι κρέμασμα !!!

    2. Μα για αυτό τα κάνουν να υπάρχει προηγούμενο ώστε να απολεσουμε Κύπρο Θράκη Ήπειρο Μακεδονία Αιγαίο εν ριπή οφθαλμού γιατί αυτά έρχονται μετά από αυτό

  6. Ρε την κωλογρεια παναθεμα την νομιζει την χωρα τσοιφλικη της οπως ολο το διαβολοσογο αλλοστε…χωρις να ρωτησει τον ελληνικο λαο τα βαλε με τους Σερβους τους μοναδικους συμμαχους μας για να κανει τα κεφια στους Γερμαναραδες

  7. ΦΟΦΕΡΗ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΣΕΡΒΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΘΗΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΞΥΝΙΣΜΕΝΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΝΤΟΡΟΦΑΚΛΑΝΑ Ο ΔΟΥΡΕΙΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ Η ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ ΒΟΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΗ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΣΑΥΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΓΡΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΚΙΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΩΣ ΠΟΤΕ??????????????????????

Leave a Response