ΧΩΡΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ!!!! ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ 62ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΠΟΥ Π@ΔΟΥΣΕ ΤΟ ΑΝΙΨΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ 6 ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ – ΤΟ ΒΙΑΣΕ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ, ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ… ΜΝΗΜΑ

    Κοινοποίηση:
    viasmos-1

    Αναβίωσε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης η φρικιαστική υπόθεση βιασμού ενός 10χρονου παιδιού από τον ίδιο του τον θείο, που είχε συνταράξει πριν από δύο χρόνια το Ηράκλειο.

    Ο 62χρονος, σήμερα, άνδρας, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών κι έχει επτά εγγόνια, αρνήθηκε τα πάντα, ωστόσο οδηγήθηκε στη φυλακή, αφού του επιβλήθηκε, κατά συγχώνευση, συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών με εκτιτέα τα 15 έτη, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

    Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 74χρονη γιαγιά του παιδιού χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση. Όταν του είπε να προσέχει και ότι θα επιστρέψει σύντομα κοντά του, ο 10χρονος «έσπασε» και της εκμυστηρεύτηκε το μαρτύριο που βίωνε.

    «Γιαγιά, ο θείος στην αρχή μού έδειξε αγάπη. Με φώναζε να παίξω με τα σκυλάκια και να δω τηλεόραση. Γιαγιά, έχω τετράδιο και τα γράφω» της είπε ο μικρός, ενώ αποκάλυψε ότι ο θείος του έβαζε ακατάλληλες ταινίες στην κρεβατοκάμαρα και τον βίαζε! Οπως είπε η 74χρονη στο δικαστήριο, ο σάτυρος του φορούσε γυναικεία εσώρουχα και του έλεγε ότι στην αρχή θα πονάει, αλλά μετά ο πόνος θα σταματήσει. «Τα ίδια κάνω και στα εγγόνια μου, αλλά δεν πονάνε» φέρεται ότι είχε πει στο ανήλικο παιδί.

    Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της η γυναίκα ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος είχε βάλει το εγγόνι της ακόμη και μέσα σε… μνήμα που έχτιζε ο ίδιος, ενώ τον είχε πάει και στον στάβλο, όπου, αφού του έδεσε τα μάτια, τον βίασαν άλλα έξι άτομα! Επίσης, άλλη φορά οδήγησε το παιδί μέσα σε ένα κοτέτσι για να το βιάσει εκεί!

    «Το παιδί παραπατούσε, έμεινε μία ώρα στην τουαλέτα, όλη νύχτα πονούσε, δεν ήθελε να το πάω στον γιατρό» ανέφερε η γιαγιά, υποστηρίζοντας πως ο 62χρονος μια φορά έβαλε το παιδί στο κοτέτσι, όμως, επειδή κατέφθασαν τα εγγόνια του και τα αντιλήφθηκε, πέταξε το παιδί έξω από το κοτέτσι στο διπλανό χωράφι από ύψος 3,30 μέτρων. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 29 Νοεμβρίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Όποιος τον σκοτώσει ο θεός θα τον επιβραβεύσει…. Θάνατος στο κάθε είδος ανώμαλου δίποδου…… Απαιτείται θανατική εκτέλεση Άμεσα……

    2. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ …. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΔΗΘΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΟΦΡΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΝΕΝΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ… ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΕΙΔΕΧΘΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΚΡΕΜΑΛΕΣ 😡😡😡ΤΕΛΟΣ.

    3. Γειά σου λεβεντογεννα Κρήτη που ψηφίζεις Κυριάκο, Όλγα και Ντόρα…..

    4. Δεν αντέχουμε άλλη φρίκη, εμμετό κάνουμε.
      Δεν πάει άλλο. Θανατική ποινή άμεσα, τώρα!!
      Οκτώ στις 10 ειδήσεις, αφορούν σεξουαλικά εγκλήματα σε παιδιά!! Τί περιμένουν οι νομοθέτες, και η κυβέρνηση με τις φιλικές της πολιτικές, σε όλους τους διεστραμμένους;
      Η ώρα της κάλπης έρχεται, και παρά τις δημοσκοπήσεις που πειράζουν, ο πέλεκυς, θα πέσει βαρύς.

    5. Και τωρα θα τον εχουμε φυλακη για καμια πενταετια και θα τον ταιζουμε.Ωραιο κρατος.

    6. Τις φωτογραφιες του ΣΤΕΦΑΝΕ βγαλε τις φωτογραφιες τους

    7. παλουκομα και σουβλισμα δημοσιος για παραδειγματισμο

    8. Η ελευθερία, η δημοκρατία η λαϊκή κυριαρχία, η παιδεραστία, η πουστία και η απύθμενη μαλακία που κατάντησε τη χώρα μπουρδέλο, Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται. θαθαθαθάθα θαθαθάθαθα θαθά θαθάθα.

    9. Με μπαζουκας εκτελεση στο κεφαλι και χτες! !!! Ρε που ζουμε πια????
      Μαλλον στη χωρα του….Πανα! Ναχαν κι οι….κατσικες στομα να μιλησουνε…

    10. Συγγνώμη, αυτός ο άνθρωπος – τέρας πρέπει να ζει;
      Να εκτελεστεί δημόσια για παραδειγματισμό.
      Να κοπεί ο αέρας και στους νεώτερους ομοίους του.

    11. όλη η υπόθεση βασίζεται στην γιαγιά, να θυμίσω την παιδοψυχολόγο που έβγαζε ψεύτικες γνωματεύσεις κακοποίησης, πιο πολύ σαν φαντασιώσεις της γιαγιάς ακούγονται όλες αυτές οι γελοιότητες με τα κοτέτσια και τους στάβλους

      1. Λες να καταδικαστηκε μονο με την μαρτυρια της γιαγιας;

        Προφανως υπηρξε ιατροδικαστικη εξεταση του παιδιου που επιβεβαιωνε οσα ισχυριζοταν το παιδι και η γιαγια για να υπαρξει καταδικη του 62χρονου σατυρου παιδοβιαστη.

        Πολυ ευαισθητος εισαι με τον 62χρονο. Ηθελες να σε περιλαβει και σενα μηπως;

        1. Ξέρουν ότι πέφτουν και ότι θα πρέπει να συγκυβερνησουν.Πολλά κομματοσκυλα θα πάρουν πουλο για να μπούνε άλλα και έχουνε δαγκώσει τις κωλοτρυπιδες τους. Κουράγιο κοπελιές και όσες δουλεύετε στην υπογα της Συγγρού το πολύ πολύ να βγείτε ακριβώς απ’έξω στο πεζοδρομιο.Παλια σας τέχνη κόσκινο.
          Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα….

    12. ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

    13. Γ@@@ την πολιτισμένη σας Ευρώπη των ανωμαλων των πο@@@ων των παιδεραστών και των λαμογιων. Εε, ΑΝΤΕ Γ@@@ΟΥ……

    14. ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ…??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ….ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΡΕΕΕΕ….ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ…????

    15. Αυτοι θα πανε σε Γρεβενα ή Τριπολη…θα περασουν “ζαχαρες” και το παιδακι θα εχει ψυχολογικα προβληματα για παντα!
      Κλειστε επιτελους τις φυλακες Γρεβενων και Τριπολης.
      Να πανε τα καθαρματα με τους υπολοιπους ποινικους σε κανονικες φυλακες!

    16. Τι γίνεται ρε.
      Δεν πάμε καθόλου καλά.
      Περιμένω εγκύκλιο της ελλαδικής εκκλησίας ΔΙΣ……

    17. Να πως εκπαιδεύονται τα ελληνόπουλα για να αποφασίσουν στα 15 χρόνια τους για το φύλο τους. Νομίζω πως οι πολιτικοί σπρώχνουν τα παιδιά μας στον παιδερασμό.

    18. Πειτε μου ενα λογο που να πρεπει αυτος ο ανθρωπος να ζει ακομη. Ουτε αμυαλα τα ζωα ρε τετοια φρικη. Αηδιασα πρωι πρωι.

    19. Ο/Η μαςεπρηξανμετονπολιτισμοτωντουρκοεβραιωνκρητης λέει:

      κ. μια σφαίρα επιτέλους. εκει ο πατερας ή ανά τι κάνουν;;;; μόνο ΗΛΙΘΙΕΣ ΜΠΑΛΩΘΙΕΣ;;;; ΚΑΘΑΡΊΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    20. Εγώ πάλι, δεν μπορώ να δεχτώ, ούτε να χωνέψω ότι αυτά τα ανθρωποειδη τα δικάζουν. Αυτοί όλοι, θέλουν απλά μια σφαίρα στο κεφάλι να πάνε στον γεροδιαολο και να αρχίσουμε να ξεβρωμιζουμε επιτέλους!

    21. Τέρμα η δικαιοσύνη φίλοι μου!!! Αν είναι να βγαίνουν έξω τα τέρατα…….και ο νοών νοητω!!!!!!

    22. πρέπει να το κάνετε να υποφέρει μέχρι τα βαθειά γεράματα του

    23. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ…. ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩ ΡΙΞΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ

    24. Πια δική να συνεχιστει μωρέ!
      Ακροτηριασμος ολων των άκρων και τρύπα στον λάρυγγα αμέσως.

    25. Άνοιξαν τα καπάκια της κόλασης και έχουν ξεχυθεί όλα τα σκατά έξω; Δεν είναι δυνατόν αυτό που συμβαίνει.

    Comments are closed.