ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ – ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΑ – ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ;;

    Κοινοποίηση:
    tempi-eurokinissi_2

    Αποκαλυπτικά είναι τα ευρήματα των πραγματογνωμόνων των οικογενειών των θυμάτων της τραγωδίας με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη, αφού ανακαλύφθηκε μεταξύ άλλων και μια ουσία που δεν δικαιολογείται η ύπαρξή της στο σημείο του δυστυχήματος σε καμία περίπτωση.

    Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης Ανεξάρτητων Πραγματογνωμόνων Οικογενειών για το δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη θα δοθεί αύριο (17.7.2023) στη δημοσιότητα, ωστόσο μερικά στοιχεία του παρουσιάστηκαν από σήμερα.

    Σύμφωνα, λοιπόν, με το πόρισμα των πραγματογνωμόνων, το Γενικό Χημείο του Κράτους πήρε δείγματα από το σημείο της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη μετά από 1 μήνα από το δυστύχημα και ανίχνευσε μεταξύ άλλων την ουσία ξυλόλιο, η οποία δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.

    Η ουσία ξυλόλιο χρησιμοποιείται ως διαλύτης στη χημική βιομηχανία αλλά επειδή τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν με της βενζίνης χρησιμοποιείται ακόμα και στη νοθεία καυσίμων. Τέτοια ουσία δεν θα έπρεπε να υπήρχε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά – στοιχεία των τρένων. Το μεγάλο ερώτημα που καλείται ο ειδικός εφέτης ανακριτής που πραγματοποιεί έρευνα για το τρομερό αυτό δυστύχημα είναι ποιος, γιατί και για ποιον προοριζόταν αυτό το φορτίο. Το χρωστάει στη μνήμη των νεκρών και των οικογενειών τους που βυθίστηκαν στο πένθος.

    Επίσης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στο πόρισμα τονίζεται και η απουσία του συστήματος τηλεδιοίκησης και του ETCS, τα οποία θα μπορούσαν να αποτρέψουν τη σύγκρουση αν είχαν εγκατασταθεί. Παράλληλα, επισημαίνει και ότι δεν υπήρχε πλήρης επικοινωνιακή κάλυψη της διαδρομής οποιουδήποτε συρμού.

    Μεταξύ άλλων, στο ίδιο πόρισμα αναφέρεται και η απουσία κανονισμών πυρασφάλειας και ότι υπήρχαν μόνο συστάσεις για τα τρένα, με τους ειδικούς να κρούουν τον «κώδωνα» του κινδύνου για άμεση ανάγκη λήψης μέτρων ώστε να εξασφαλίζεται η επικοινωνία στο σύνολο των γραμμών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Δεν θα γίνει τίποτα. Ότι θέλουν κάνουν. Οι κυβερνήσεις που υπακούνε στην παγκοσμιοποίηση δεν φοβούνται απολύτως τίποτα. Ούτε σκάνδαλα, ούτε βρωμιές. Τα πάντα καλύπτονται. Οι λαοί είναι πλέον αιχμάλωτοι και ιδίως ο Ελληνικός. Μόνο αν θέλει ο Χριστός μπορεί να τα ανατρέψει. Τόσα σκάνδαλα έχουν γίνει SIEMENS, NOVARTIS, και πόσα άλλα. Είδατε εσείς να καταδικάζονται πολιτικοί;
      ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Αλλοίμονο στον κοσμάκη που έχασε τα παιδιά του.

    2. Στεφανάρα γίγαντα, μόνο εσύ τα λες. Θυμάσαι που ρίξανε άσφαλτο αμέσως μετά την έκρηξη και φτιάξανε δική τους Επιτροπή που δώσανε και ακαταδίωκτο! Ευτυχώς που οι συγγενείς των θυμάτων βάλανε δικούς τους Πραγματογνώνονες. Το τρένο είχε ή καύσιμα ή όπλα και εκρηκτικά. Είπαν όλοι οι πραγματογνώμονες ότι δεν δικαιολογείται τέτοια έκρηξη και καήκανε 103 άνθρωποι και όχι 57 που είπαν(είχαν πει για 57 νεκρούς κσι 56 αγνοούμενους). Εδώ είπανε ψέματα για τους νεκρούς και δώσανε ακαταδίωκτο στην Επιτροπή, θα λέγανε αλήθεια στα άλλα, οι γαλάζιοι συριζαίοι, που γίνανε και υπερασπιστές της …λοατκι ατζέντας!

    3. Και πως βρεθηκε η ουσια αφου ειναι καυσιμο με την εκρηξη και εξαϊλώθηκε.
      Και αντε και τη βρηκαν θα δικαστει κανείς η πάλι βα βα βα?

    4. Δεν τα αγγίζει κανείς…κάνει τζιζ

    Comments are closed.