ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ!!! ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΑΡΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ – ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ – ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ, ΤΟΤΕ ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ… ΧΘΕΣ – ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    3423448

    Φαρσοκωμωδία Μητσοτάκη: Οι Γερμανοί αποκαλύπτουν ποια είναι η «στρατιωτική βοήθεια» που στέλνουμε στην Ουκρανία!

    Εάν ισχύει η γερμανική πληροφορία, τότε θα μιλάμε για τον ορισμό της γελοιότητας.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε σήμερα, απουσία του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια, την αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία για να ενισχύσει την άμυνα της.

    Όλοι αναρωτήθηκαν «ποιο ακριβώς είναι αυτό το «στρατιωτικό υλικό» που στέλνουμε στην Ουκρανία».

    ΛΚΞΝΗΚΛΞ

    Τι αποκαλύπτει η Λιάνα Σπυροπούλου

    Η δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας Μπιλντ λοιπόν, έχει μία ενδιαφέρουσα είδηση αναφορικά με το θέμα. Δείτε τι ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter:

    «Θυμάστε εκείνη την κατάσχεση 20 χιλιάδων Καλάσνικοφ μέσα σε πλοίο που κατευθυνόταν προς τη Λιβύη;
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να πάρουμε από τους υψηλόβαθμους Έλληνες αξιωματούχους  ΑΥΤΑ είναι τα όπλα που στέλνουμε στην Ουκρανία!
    Η ειρωνεία: Η UKRINMASH Co ήταν ο ιδιοκτήτης του πλοίου»!

    Η συγκεκριμένη εταιρία μάλιστα φέρεται να είναι η κρατική εταιρεία της Ουκρανίας, η οποία είχε κατηγορηθεί ότι σε συνεργασία με την Σαουδική Αραβία προμήθευε όπλα στους ισλαμιστές τρομοκράτες.

    Με απλά λόγια, εάν η είδηση δεν διαψευστεί, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε την Ελλάδα στην μέση μια εμπόλεμης κατάστασης χωρίς κανένα συμφέρον για την πατρίδα μας, λέγοντας με στόμφο ότι στέλνει στρατιωτικό υλικό, ενώ στην ουσία επιστρέφει τα κατασχεμένα καλάσνικοφ που προοριζόταν για ισλαμιστές τρομοκράτες, πίσω στους πωλητές!

    Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα, μία τέτοια αποκάλυψη θα έριχνε την κυβέρνηση.

    Έδιωξε τα όπλα που απαιτούσαν οι Τούρκοι για την αποστρατικοποίηση των νησιών

    Οι αποκαλύψεις όμως δεν τελειώνουν εδώ αναφορικά με τα όπλα που έστειλε στην Ουκρανία ο Κούλης. Αν είναι αλήθεια ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος.

    Πιο γρήγορα έστειλε όπλα ….παρά νερό στους κλεισμένους από τα χιόνια στην Αττική οδό

    Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά σύμφωνα με ανώτατη πηγή του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στο φορτίο των όπλων και των πυρομαχικών που έστειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον καθεστώς Ζελένσκι στην Ουκρανία για να τα χρησιμοποιήσει κατά των Ρώσων, περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός ρουκετών των 115 ρουκετοβόλων RM-70 που είχε προμηθευτεί η Ελλάδα από την πρώην Ανατολική Γερμανία, είναι ακριβώς αυτά που έχουν αναπτυχθεί στα νησιά και η Τουρκία απαιτεί την απομάκρυνσή τους!

    Συγκεκριμένα από τις αποθήκες του Στρατού αφαιρέθηκαν χιλιάδες ρουκέτες των 122 χλστ. οι οποίες εστάλησαν μέσα στα κουτιά τους στην Ουκρανία!

    Έτσι με μία κίνηση η κυβέρνηση πετυχαίνει να αφήσει με ελάχιστες ρουκέτες τα RM-70 και να έχει εν συνεχεία δικαιολογία να τα αποσύρει από τα νησιά!

    Πρόκειται πραγματικά για ένα μακιαβελικό σχέδιο και δίνει μία εξήγηση για την ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν όλοι οι παράγοντες!

    Η Ελλάδα έχασε άκρως αποτελεσματικά όπλα

    Εκτός από τα Καλάσνικοφ και τις σφαίρες τους, στείλαμε όπως λένε και κάποιους «εκτοξευτές»… Γενικώς και αορίστως η «διαρροή» χωρίς να διευκρινίζεται τι ακριβώς «εκτοξεύουν», αυτοί οι «εκτοξευτές».

    Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για «υλικό» ρωσικής προέλευσης που είχαμε προμηθευτεί για τον ΣΞ επί εποχής Τσοχατζόπουλου. Εξαιρετικό «υλικό» όπως λένε άπαντες στον ΣΞ. Το «κουσούρι» του όπως φαίνεται είναι ότι είναι από τη Ρωσία και φαίνεται ότι η κυβέρνηση βρήκε ευκαιρία να το «ξεφορτωθεί». Είναι γνωστό ότι οι Αμερικανοί έχουν απαιτήσει να «διώξουμε» από το οπλοστάσιο μας οτιδήποτε ρωσικό!

    Τα θέματα που δημιουργούνται είναι τα εξής:

    •Πρώτον όπως είπαμε το υλικό είναι εξαιρετικής αποτελεσματικότητας.

    •Γι ΄ αυτό το λόγο και αν τελικά φθάσει στους Ουκρανούς , θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια στη Μόσχα.

    Τελευταίο ερώτημα: είναι βέβαιοι ότι τα έχουν «μετρήσει» σωστά στο Μαξίμου;

    Αμείλικτα ερωτήματα που απαιτούν τώρα απάντηση από το Μαξίμου και το ΥΠΕΞ. Αν είναι όλα αυτά αλήθεια, πρόκειται για μία εσ΄χατη προδοσία κατά της Πατρίδας…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Όχι απλά φυλακή θα πρέπει να τιμωρηθούν κι να εκτελεστούν για αισχατη προδοσία…

    2. Ο δολοφόνος Μητσοτάκης έδωσε όπλα στους Ουκρανούς στους ρουφιάνους των νατοϊκών και εδώ έδωσε εντολές εντολές στην δολοφονική ΑΑΔΕ να σκοτώσει με πρόστιμα στους άνω των 60 και να κάνει κατασχέσεις στις περιουσίες του ελληνικού λαού που δεν πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ που έπρεπε να είχε καταργηθεί και λοιπούς αδικαιολόγητους φόρους που πληρώνει άδικα ο ελληνικός λαός!!!
      Μητσοτάκη δολοφόνε, χουντονουδούληδες δολοφόνοι ο Πούτιν θα σας εξοντώσει και θα σας εξαφανίσει!!!!

    3. αλλος κανει κουμαντο εχουμε κυβερνηση μαριονετα

    4. Το Μητσοτάκη γ@μ@@σ@@ είναι ανεπαρκές και απλά εκτονώνει στιγμιαία όποιον το λέει, δίνοντας έτσι άμεσα συγχωροχάρτι στον Κούλη.
      Το ιδανικό μήνυμα θα ήταν Θ@Ν@Τ@Σ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
      Να δημευτεί η περιουσία του για να αγοραστούν τα ίδια ή καλύτερα οπλικά συστήματα.
      Εγώ σαν πολίτης δεν έδωσα την συγκατάθεσή μου να δωρήσουν κάτι που αγόρασα εγώ για την Πατρίδα.

    5. Από σκάνδαλο σε σκάνδαλο ρε πούστη μου ότι πάνε να κάνουνε το τερματίζουν με την ανικανότητα και ηλιθιότητά τους, η εννοείται μην ξεχνάμε, εξυπηρετούν συμφέροντα, οι γερμανοτσολιάδες του ελλαδιστάν.. ξαναψηφίστε τους

    6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΟΤΑΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕ!!!
      ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΥΠΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    7. Δυστυχώς η Ελλαδα έκανε το μοιραίο λάθος και μας σέρνει ένας ανίκανος πρωθυπουργός που παίρνει εντολές από τους έξω σε πόλεμο…. ενεπλάκη σε έναν πόλεμο που δεν είχε κανένα λόγο να κάνει.Με το που δίνεις όπλα στους Ουκρανούς για να σκοτώσει Ρώσους στρατιώτες επί της ουσίας έχεις ενεπλάκη σε πόλεμο.

    8. ρε τον π@@στη εδωσε τα καλασνικοφ καινουργια μεσα στα κουτια ρουκετες εστειλε ειμαστε νουμερο 1 στοχος της ρωσσιας εχθρος πλεον .

    9. Πιο ανοητη και επικινδυνη ενεργεια δεν μπορουσε να γινει, να στειλει οπλα στους Ουκρανους και νσ χαλασει τις σχεσεις με την Ρωσια!!!!!! Ποιους ρωτησαν και βαζουν την χωρα σε επικινδυνα μονοπατια;;;;;; Αν στο μελλον επιτεθει η Τουρκια στην Ελλαδα θα ειμαστε μονοι μας και το ΝΑΤΟ και οι υπολοιποι Ευρωπαιοι θα νιψουν τας χειρας των και θα λενε βρητε τα!!!!!!Μεγαλο λαθος αυτη η κινηση!!!!!!!

    10. Είναι μεγάλο εθνικό λάθος αν όχι προδοσία το ότι έστειλε όπλα ο Μητσοτάκης στην Ουκρανία. Αν βρουν ευκαιρία οι Τούρκοι θα εισβάλουν σε Ελληνικά νησιά με τη συγκατάθεση των Ρώσων. Η Ελλάδα έπρεπε να είναι όσο το δυνατόν ουδέτερη σε αυτόν τον πόλεμο που δεν έχει τίποτα να κερδίσει. Η Ελλάδα αντι να περιμένει να την σώσουν οι σύμμαχοι και να αγοράζει ακριβά οπλικά συστήματα και αεροπλάνα έπρεπε πρώτα να δώσει πολεμικά οπλα σε όλους ( και όλες ) τους Έλληνες νησιώτες και ακρίτες. Ο μοναδικός και μόνιμος εχθρός της Ελλάδας είναι η Τουρκία και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Έλληνες διαφορετικά είναι βλάκες ή προδότες.

    11. Ο δολοφόνος της Ελλάδος και του ελληνικού λαού Κυριάκος Μητσοτάκης που έδωσε όπλα στους δολοφόνους Ουκρανούς πρέπει να δηλώσει παραίτησή και να πέσει και μετά φυλακή ισόβια και ισόβια σε όλους τους χουντονουδούληδες της κυβέρνησης δολοφόνων ΝΔ ΑΕ εχθρών Ελλάδος και ελληνικού λαού!!!
      Δολοφόνε Κυριάκο Μητσοτάκη!!!

    12. Μητσοτάκης…………..Χαχαχαχαχααααααααααχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!

    13. Το επόμενο σύνθημα του “Μητσοτάκη γ@μιεσ@ι” είναι το “Μητσοτάκη κρεμιέσαι”. Από γερανό στο Σύνταγμα

    14. Οι εισαγγελείς εκτός απο ανωμαλίες και να κυνηγάνε κανέναν κακομοίρη κλεφτοκοτά αυτά δεν τα βλέπουν; Στις δημοκρατίες υποτίθεται κρίνονται όλοι ίσα, άσχετα με την θέση που έχουν. Έμμεσα ο Μητσοτάκης διέταξε τον αποκεφαλισμό των Ελλήνων, αν αυτό δεν είναι Εσχάτη Προδοσία τότε τι σκατά είναι; Ποιά η διαφορά με τον Κιμ Γιονγκ Ούν; Εκείνος είναι πιο ωμός, ο δικός μας είναι πιο ύπουλος, η ουσία είναι μία, πως είναι τύραννοι και οι δύο. Αρκετά ανεχτήκαμε, έπρεπε να τιμωρηθεί χθες, κλείστε τον στον κλίβανο των αποτεφρώσεων και βάλτε το στο φούλ, να εξαφανιστεί κάθε ίχνος απo αυτό το ΛΑΘΟΣ της φύσης.

    15. Ότι γαμιεσε Μητσοτάκη είναι πλέον γνωστό αλλά πρέπει να ψοφήσεις γαμω το σπίτι σου μουλε μας ξεφτιλισες

    16. Τα βλήματα για τους RM-70 δεν μπορούμε να τα αναπληρώσουμε. Ενώ αν θυμάμαι καλά, πριν καιρό είχαμε σύμβαση με την Σερβία να τα αναβαθμίσει όλα ώστε να διπλασιαστεί η ακτίνα δράσης!!!!!!!

      Πληρώνει ο Ελληνικός λαός, για να εξοπλιστούν οι Ναζί της Ουκρανίας που δολοφονούν Έλληνες!!!!!

      Ούτε δίκες ούτε τίποτα. Όλοι κρέμασμα και τα κουφάρια τους να σαπίσουν κρεμασμένα, όπως έκαναν οι Άγγλοι τους πειρατές. ΟΛΟΙ. Δικαστές, εισαγγελείς, γενίτσαροι, πολιτικοί, ολιγάρχες. Δεν πρέπει να γλυτώσει κανείς γιατί ως καρκίνος που είναι θα κάνουν μεταστάσεις.

      Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους, είπε ο Μέγας Θόδωρος.

      1. Δυστυχώς η Ελλαδα είναι πουλημένη στους ξένους ΑμερικανοΕβραιους και κάνουν ότι θέλουν με τα λεφτά των φορολογουμένων Ελλήνων.

    17. Εκτελεση μονο σύλληψη κ εκτελεση τωρα…λαικα δικαστηρια δεν υπαρχουν; Να γινουν

    18. Αν αποστρατικοποίησε τα νησιά, το γουρούνι θέλει ξεντέριασμα και κρέμασμα ανάποδα να ξεματώσει…

    19. Δεν πρέπει να πάνε φυλακή……στην κρεμάλα ή στο Νταχάου. Με συνοπτικές διαδικασίες. Τέρμα τα ανέκδοτα

    Comments are closed.