ΚΙ ΟΜΩΣ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ – ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΟ…

    Κοινοποίηση:
    komision

    Ρεπορτάζ εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Αποκαλύψαμε πριν από λίγες ημέρες ότι ο Κούλης μπορεί να υποκρίνεται ότι για την ιστορία των παιδοβιασμών στον Κολωνό με την 12χρονη και όχι μόνο έχει δώσει εντολή “να μην καλυφθεί κανείς” αλλά στην πραγματικότητα προετοιμάζει το έδαφος για να προχωρήσει και στην Ελλάδα τη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας, όπως ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει και με τις διάφορες άλλες ανωμαλίες με το γάμο των ομοφυλοφίλων, την τεκνοθεσία αλλά και την κατάργηση των όρων “πατέρας” και “μητέρα” για τα φύλα.

    Αν αυτό για κάποιους φαίνεται υπερβολικό να συμβεί, πρώτα απ’ όλα έχει διαπιστωθεί ότι με τον Μητσοτάκη όλα αυτά -μαζί με την… πολυπολιτισμικότητα των παράνομων μεταναστών- αποτελούν τη νέα “κανονικότητα”. Και δεύτερο, η νέα αποκάλυψη που κάνουμε σήμερα συνδέεται με τα σχέδια αυτά. Δυστυχώς ήδη η Ευρ. Ένωση έχει ανοίξει διάπλατα το παράθυρο για την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ. Κι αυτό το έχει κάνει μέσω της περίφημης Συνθήκης της Λισαβώνας και εν μέσω της γενικής ανωμαλίας την οποία η ευρωπαϊκή ηγεσία προσπαθεί να προωθήσει σε όλους τους τομείς. Αυτό που έκανε δηλαδή τα δύο προηγούμενα χρόνια με την πανδημία αλλά και σε ένα άλλο επίπεδο -οικονομικό και κοινωνικό- με αυτό που κάνει τώρα καταστρέφοντας και εξαθλιώνοντας τους λαούς της Ευρώπης με τους χειρισμούς της στην ουκρανική κρίση και τις αυτοκτονικές κυρώσει στην Ρωσία. Με όλο αυτό το μπάχαλο και την καταστροφή που φέρνουν νομίζουν ότι οι κοινωνίες αποκαμωμένες και αποχαυνωμένες θα δεχτούν πιο “εύκολα” και όλα τα υπόλοιπα. Δηλαδή την κατάργηση κάθε παραδοσιακής αξίας, τη διάλυση των θεσμών και την ακύρωση των νόμων της φύσης…

    p1eokcgcan9c95b21qbf1q7qbl0i

    Πώς λοιπόν έχουν ανοίξει το παράθυρο σε ευρωπαϊκό επίπεδο με το οποίο νομιμοποιούν την παιδοφιλία;

    Η απάντηση είναι σχετικά απλή και ας την κρύβουν εσκεμμένα. Κι η απάντηση αυτή έχει σχέση με μια πολύ λεπτή αλλαγή στο κείμενο του άρθρου 21 της Συνθήκης της Λισαβόνας. Αυτό το άρθρο καλύπτει τις «διακρίσεις κατά των σεξουαλικών προσανατολισμών», καθιστώντας τις απαράδεκτες. Μάλιστα σε όλες τις Συνθήκες πριν από τη Λισαβόνα, υπήρχε το ίδιο άρθρο που έκανε λόγο για «απαγόρευση των διακρίσεων κατά του σεξουαλικού προσανατολισμού». Όμως υπήρχε επίσης ένα Πρωτόκολλο που εξαιρούσε ρητά την παιδεραστία από τον κατάλογο των σεξουαλικών προσανατολισμών. Κι αυτή ήταν η δικλείδα που εμπόδιζε κάθε συζήτηση και στο μέλλον για τη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας και κατ’ επέκταση της παιδεραστίας. Τι είναι αυτό που μας κρύβουν όμως; Ότι από τη Συνθήκη της Λισαβόνας το πρωτόκολλο αυτό λείπει. Κι αυτή η απουσία δεν οφείλεται σε κάποιο λάθος ή παράλειψη. Έγινε σκόπιμα και δόλια ώστε σε πρώτη φάση να παγιωθεί το “κενό”, όπως έχει ήδη συμβεί. Καθώς λοιπόν η Συνθήκη που διέπει τη λειτουργία της ΕΕ τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πια καθεστώς -με αυτή την …τρύπα- αυτό θα επιτρέψει στους παιδόφιλους στο αμέσως επόμενο στάδιο να ισχυριστούν ότι ο σεξουαλικός τους προσανατολισμός πρέπει πλέον να θεωρείται επιτρεπτός με βάση τη γενική αρχή ότι «οι διακρίσεις κατά των σεξουαλικών προσανατολισμών είναι απαράδεκτες»…

    Έχουν ηδη προηγηθεί διάφορες …επιμέρους πρόβες σε χώρες της Ευρώπης. Η γερμανική κυβέρνηση προωθεί τη σεξουαλική επαφή μεταξύ γονέων και παιδιών. Κι αυτό προβλέπεται σε φυλλάδιο που εμφανίζεται στη Γερμανία για τη νομιμοποίηση της Παιδοφιλίας . Το φυλλάδιο είναι μια έκδοση γερμανικού κυβερνητικού τμήματος από το Γερμανικό Πράσινο Κόμμα για παιδιά, το οποίο διανέμεται κατά εκατομμύρια, δωρεάν. «Οι πατέρες δεν αφιερώνουν αρκετή προσοχή στην κλειτορίδα και τον κόλπο των κορών τους. Τα χάδια τους πολύ σπάνια αφορούν αυτές τις περιοχές, ενώ μόνο έτσι μπορούν τα κορίτσια να αναπτύξουν μια αίσθηση υπερηφάνειας για το φύλο τους», αναφέρεται στο φυλλάδιο για παιδιά 1-3 ετών. Μάλιστα από τη δεκαετία του 1980 οι Πράσινοι -που σήμερα μεέχουν στην κυβέρνηση κανονικά- πειραματίστηκαν με διάφορες πολιτικές που θα αποποινικοποιούσαν το σεξ με παιδιά. Στο εθνικό τους συνέδριο στο Lüdenscheid τον Μάρτιο 1985 οι Πράσινοι στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία ζήτησαν η «μη βίαιη σεξουαλικότητα» μεταξύ παιδιών και ενηλίκων να μην υπόκειται ποτέ σε ποινική δίωξη. Το 1987 η πολιτική ήταν «Όταν οι νέοι έχουν την επιθυμία για μεγαλύτερους συνομηλίκους εκτός οικογένειας, αποτρέπεται είτε επειδή η ομοφυλοφιλία τους δεν γίνεται αποδεκτή από τους γονείς τους είτε επειδή έχουν παιδεραστικές τάσεις, είτε για άλλους λόγους, πρέπει να τους δίνεται η ευκαιρία. να το πράξουν.”

    Οι παιδόφιλοι λειτουργούν ανεξέλεγκτα και σε άλλες χώρες σε όλη την Ευρώπη, μέρη όπως οι Βρυξέλλες και η Πορτογαλία.  Και στην Ολλανδία, η παιδεραστία είναι πλέον μια δραστηριότητα ανοιχτά εγκεκριμένη από το δικαστικό σώμα. Ένα πολιτικό κόμμα ιδρύθηκε για να προωθήσει την παιδεραστία ως φυσική ελευθερία. Μια άλλη ομάδα «Χωρίς πλάκα» άσκησε έφεσγ για την απαγόρευση της εκστρατείας του κόμματος. Ο δικαστής, ωστόσο, έκρινε ότι ένα πολιτικό κόμμα που προωθεί παιδόφιλους ήταν καλό για την ολλανδική δημοκρατία….

    Μια χαρακτηριστική διάσταση οικονομικής φύσεως έχει δώσει για τα θέματα αυτά η ασχολούμενη επιστήμονας ης Kate McCann που αναρωτιέται γιατί η Βρετανία θέλει να γίνει μέρος μιας παιδεραστίας Ευρώπης όπου 100 από 1000 παιδιά χάνονται κάθε χρόνο . Και εξηγεί: Η παιδική σεξουαλική εκμετάλλευση και η παιδική πορνογραφία ειδικότερα, είναι δυστυχώς και συγκλονιστικά εκτεταμένη παγκοσμίως. Είναι μια βιομηχανία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων που υποστηρίζεται από τη χρήση του Διαδικτύου με τη «δίψα» για νεότερα θύματα να αυξάνεται. Για άλλη μια φορά, η «φούσκα» της ζωής μου έσκασε καθώς άρχισα να ανακαλύπτω τα γεγονότα που σχετίζονται με αυτήν την παγκόσμια κρίση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Οι Γερμανοί είναι κτηνοβάτες ,έχουν μπουρδέλα με ζώα.Τι θέλεις γουρούνα από εδώ κατσίκα απο εκεί. Θέλανε να κάνουν σωματείο κτηνοβατών δέν ξέρω καί δέν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι βάρβαροι Βησιγότθοι. Φτούς Γουρούνια.

    2. Δεν μπορούμε να κανουμε τπτ ειμαστε χαμενοι απο χερι αφου ανηκωμεν εις την δυσιν καλα να παθουμε.
      Ενωση ευρωπαικη και βλακείες ποτε μας υπερασπιστηκαν ως ενωση εναντιον της Τουρκιας μιας χωρας που δεν ανηκει στη δυση; Ποτε…
      Αντιθετως τους δινουν δουλειές ολοι τους πιασε ιταλια ισπανια γαλλια γερμανια κ.α.
      Σε μας μονο ξερουν να κουνανε το δαχτυλο οι φιλοι μας οι ευρω(πέη)

      1. Γιατί να μας στηρίξουν ρε φίλε; Εμείς στηρίζουμε την Ελλάδα; Πενήντα χρόνια τώρα μας πηδάνε αυτοί που ψηφίζουμε ΕΜΕΊΣ.

    3. Τα θύματα που θα τα βρίσκουν; Θα τα κατασκευάζουν σε εργαστήριο;
      Παιδεραστές ήταν κάποτε οί ίδιοι θύματα. Το θύμα γίνεται θύτης!
      Καί ο κόσμος θα το δεχτεί επειδή αλλάζουν ανώμαλοι τον παράγραφο;
      Στην Αίγυπτο στην έρημο στο Σίβα (εκεί πού πήγε ο Μέγας Αλέξανδρος στο μαντείο) μέχρι το 1950 υπήρξαν γάμοι μεταξύ άνδρα και αγόρι. Στο Yemen και άλλες χώρες παντρεύονται άντρες ηλικιωμένοι μικρά παιδάκια. Η λάθρο μας έφεραν τον πολιτισμό τους καί έτσι θα αλλάξουν πολλή παράγραφοι στην “πολιτισμένη” Ευρώπη.

    4. Μην αποκαλητε την πρώην ΕΟΚ και νυν ΕΕ Ευρώπη.
      Θυγατρική των Ρότσιλντ και λοιπών Εβραίων διεθνών απατεώνων κατασκεύασμα.
      Επιθυμούν τους ευρωπαϊκούς λαούς υπόδουλους μέσω του ελέγχου της Οικονομίας.

    5. Αν η παιδοφιλία γινόταν νόμιμη οι μισοί από αυτούς θα έχαναν το ενδιαφέρον τους γιατί για πολλούς το απαγορευμένο είναι πιο γλυκό.

    6. Και τέλος η αιμομιξία που ακολουθεί και προωθούν στο τέλος θα φέρει και την οργή του Θεού οριστικά για τους ανθρώπους

    7. Χρονια φωναζα.Μακρια απο ευρωπαικη ενωση.Ο ψεκασμενος δεν ακουγεται.Ευχομαι μετα την ουκρανια Πουτιν να εχει σειρα η Γερμανια.Παρε με την σειρα ολα τα αποβρασματα του σατανα.

    8. Αχ, Ευρώπη, εσύ μας μάρανες!
      Μας την πέσαν οι βάρβαροι,
      από Δούρειο Ιππο,
      με φακούς και με λέιζερ
      και μας πιάσαν στον Ύπνο.
      Δεν μπορώ να τη βρω,
      με κομπιούτερ και με κουμπάκια…
      Αρχές-αρχές του 80 και πόσο δίκιο είχε!!!

    9. Τους παιδεραστές πρέπει να τους αναλάβει η ίδια η κοινωνία, δικαιοσύνη στην Κόλαση επί Γής μην περιμένετε να δείτε. Επειδή είναι θρασύδειλοι πρώτα θέλουν διαπόμπευση, οι φάτσες τους παντού χωρίς καμία προστασία και φτύσιμο απο δουλειές και οποιαδήποτε συναναστροφή, πρέπει να τρώνε πόρτα. Αφού τους πηδήξεις ψυχολογικά, ως δίποδα παράσιτα, έτσι ξαφνικά θα πρέπει να παθαίνουν ατυχήματα, ακρωτηριασμούς π.χ. και μόνο αργός πόνος, τελείως τυχαία δήθεν, γιατί κάποια ζωντόβολα τους θεωρούν ανθρώπους με δικαιώματα. Όποιος δεν σε σέβεται πρέπει να σε φοβάται, πρέπει επιτέλους να τρέμουν αυτοί απο τον φόβο τους και όχι τα παιδιά και οι γονείς.

      1. Ένα μεγάλο μπράβο ως πατέρας. Όποιος δεν σε σέβεται πρέπει να σε φοβάται, έτσι είναι γιατί φτάσαμε οι νοικοκυραίοι, οι βιοπαλαιστές,οι εντάξει,οι γονείς που μοχθούν, οι οικογενειάρχες που δεν χρωστάμε και δε μας χαρίστηκε τίποτα να φοβόμαστε για μας και τα παιδιά μας. Διαπόμπευση σε δημόσια θέα και αποκλεισμό να ζουν τα ρεμαλια αυτά σαν νεκροί.

        1. Δυστυχώς υπάρχουν πολλά ερεθίσματα που τα παιδιά δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο και τα αποτελέσματα των επιλογών και των πράξεων τους.
          Είτε μέσα από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, είτε μέσα από το ΣΧΟΛΕΙΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ είτε από ΞΕΝΑ προς τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ στοιχεία….
          Ο μόνος τρόπος να μπεί φρένο σε αυτόν τον κατήφορο είναι να σταματήσει να υπάρχει ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
          Όλοι οι νέοι πλέον είναι κατά δέκα χρόνια μεγαλύτεροι από την ηλικία τους, μια και που τα πάντα πλέον τα γνωρίζουν.
          Δυστυχώς άπαντες αποδεχόμαστε αμαχητί την ήττα μας και τα αποτελέσματα θα είναι ΟΔΥΝΗΡΑ.
          Τα μνημόνια θα είναι ανέκδοτο μπροστά σε αυτά που θα βιώσουμε σαν γονείς από τώρα και στο εξής αλλά και αυτό που θα ζήσουν τα παιδιά μας.

    10. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ. ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΠΗΔΗΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    11. Αυτά όλα παντού και πάντα πηγαίνουν πακέτο με την συμμετοχή και του γονέα, αλλιώς ο γονιός παίρνει το νόμο στα χέρια του. Για αυτό διαλύουν σιγά και σταθερά την οικογένεια ώστε να μην υπάρχει συνοχή και κάθε ανώμαλος να βρίσκει πρόσφορο έδαφος.

    12. Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

    13. Ζούμε τα σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα, ισοπέδωση της κοινωνίας με την υπογραφή της ΝΤΠ και το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος δεν αντιδράει

      1. ντπ=εσεις οι νεοναζι. Θα ξαναηττηθειτε

        1. Εγώ όμως βλέπω αριστερούς να διαδηλώνουν υπέρ ΛΟΑΤΚΙ κ. λ. π. ανωμαλων.

          1. Μην τα μπλέκουμε το χρήμα και η ανώμαλοι δεν έχουν χρώμα.

    Comments are closed.