ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ – Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΟΝΙΣΕ ΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    estiasi

    Την εκτίμηση ότι είναι δύσκολο να λειτουργήσει η εστίαση ακόμα και την περίοδο των Χριστουγέννων εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης περιγράφοντας στον ΣΚΑΪ τον τρόπο που θα ανοίξει η αγορά μετά το lockdown.

    «Τις αποφάσεις τις λαμβάνουμε μετά από εισηγήσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων. Φαίνεται ότι δυστυχώς τα νούμερα δεν είναι ακόμα αυτά που θα θέλαμε. Σαφώς υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, τα οποία ελπίζω να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες. Πρώτα από όλα σταμάτησε η εκθετική αύξηση των κρουσμάτων, που ήταν αυτό που μας είχε τρομάξει όλους και άρχισε μια μικρή κάμψη, ακόμα όμως έχουμε δρόμο για να φτάσουμε στο σημείο που θα θέλαμε για να μπορέσουμε να ανοίξουμε την οικονομία», σημείωσε.

    Ερωτηθείς σχετικά με το αν τα μέτρα έπρεπε να έχουν ληφθεί νωρίτερα, ανέφερε ότι η έκρηξη της πανδημίας ήταν τόσο ξαφνική «που δε νομίζω ότι είναι ένα αληθές επιχείρημα» προσθέτοντας ότι η Επιτροπή δεν είχε εισηγηθεί το lockdown νωρίτερα.

    Διευκρίνισε δε ότι «συμμερίζομαι απόλυτα όλη την αγωνία των ανθρώπων που βλέπουν τις περιουσίες τους να κινδυνέουν και ιδιαίτερα αυτούς που έχουν κάνει μεγάλες αγορές για να ικανοποιήσουν την υψηλή ζήτηση των εορτών και είναι φυσιολογικό να θέλουν να ανοίξουν τα καταστήματα τους, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά εποχικά προϊόντα. Ωστόσο ημερομηνία για το άνοιγμα της αγοράς δεν μπορώ να δώσω, αλλά μπορώ να να πω ότι υπάρχει μια μικρή ελπίδα. Επιθυμία όλων μας είναι να λειτουργήσει η αγορά τα Χριστούγεννα, έστω και με κανόνες. Οι επόμενες 10 μέρες θα είναι πολύ κρίσιμες. Οι φετινές γιορτές δε θα μοιάζουν με καμία εορταστική περίοδο. Ούτε συνωστισμός μπορεί να υπάρξει ούτε μεγάλα τραπέζια ούτε ρεβεγιόν».

    Σχετικά με το «εργαλείο» του clickaway ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι είναι ένας τρόπος για να μην υπάρχει συνωστισμός στα καταστήματα. «Είναι παραγγελία ηλεκτρονική που σου στέλνει το κατάστημα την ώρα και πας και το παραλαμβάνεις έξω από το κατάστημα. Βέβαια θα πρέπει προφανώς οι επιχειρήσεις να έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα», τόνισε, ενώ συμπλήρωσε ότι «πολλά καταστήματα μας είχαν εισηγηθεί να το καθιερώσουμε και εν μέσω της καραντίνας, όμως επιλέξαμε να μην το κάνουμε για να αποφύγουμε των συνωστισμό και να επιταχύνουμε την πτώση των κρουσμάτων. Και από την ένταση του φαινομένου φαίνεται ότι καλώς αποφασίσαμε να μην το κάνουμε».

    Σε ό,τι αφορά στην εστίαση, ο υπουργός Ανάπτυξης, υπογράμμισε ότι «είναι πιο δύσκολο να ανοίξει η εστίαση, καθώς μας κυβερνά ο ιός».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Αντε ρε πήγαινε να τραβήξεις καμία φωτογραφία. Πολιτικάντηδες του κώλου

    2. Εσυ που εισαι λαλιστατος για τον κοροδοιο, θα πεις κατι για το τζαμι που λειτουργει με εσενα υπουργο; για το οτι δεν θα γιορτασουμε χριστουγεννα και συλλαβατε 2!!! ατομα μεσα στην εκκλησια θα κανεις κανενα σχολιο; τα 2!!! ατομα στην εκκλησια δεν ειχαν “ευγενη σκοπο” οπως ειπες για τους 30.000 στο εφετειο; κριμα γιατι καποτε σε πιστευαμε. Τωρα εγινες σαν την δαμανακη και τον παπαδημουλη, οτι και να πεις, δεν πιστευουμε τιποτα, εγινες σαν τους αριστερους(που εβριζαν την εοκ) που πηγαν στις βρυξελλες! Θα ερθουν εκλογες και θα καταποντιστειτε γιατι οι Ελληνες ξυπνησαμε. Αν ειχες φιλοτιμο, θα ειχες παραιτηθει αλλα δεν πιστευες τιποτα απο οσα μας ελεγες οτι με σενα τζαμι δεν θα γινει! Ουτε για τον πακιστανο που σφαξανε δεν ειπες τιποτα.

    3. Εργαλείο το clickaway. Αντί να κάνουν κάτι σοβαρό σκέφτονται να πούνε καμιά μαλακία στα αγγλικά για να ψαρώσει ο κόσμος.

    4. Άμα κυβερνά ο ιός να τον κάνουμε σημαία και να βάλουμε φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες.

    5. ΗΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΛΕΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ…Ε ΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΜΕΡΚΕΛ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΧΙ LOCKDOWN…ΜΕΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΗΡΘΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ…ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ…ΞΑΦΝΙΚΑ

    6. αυτα παθαινεις οταν υπότασεσέ κι δε κανεις ΤΙΠΟΤΕ για το αυτονόητο για το δικιο σου !!!!!!!!!!!!

    7. Να μας απαντήσει η κυβέρνηση γιατί προτιμά να κάνει νοσοκομεία πάρκινγκ και στάδια και αρνείται να ανοίξει τα λοιμωδων στην Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Γιατί το κάνουν αυτό οι τσ@γλανοι? Και κανένας δημοσιογράφος δεν τους θέτει αυτή την ερώτηση.

    8. Ποιος έκλεισε τα νοσοκομεία λοιμωδων και τώρα πεθαίνει κόσμος αβοηθητος? Ο Άδωνις. Και τι έλεγε όταν έκανε αυτό το έγκλημα που οδηγεί στον θάνατο ασθενείς με κορονοιο? Να μην του παίρνει την δόξα η τρόικα!! Πάρε 5 στην μούρη τώρα μ@λακα. Αυτό το κολ@ρχιδο έκλεισε τα λοιμωδων. Και τώρα πουλάει τρέλα ο δολοφόνος.

    9. Προσπαθήστε να κάνετε παραγγελία σε οποιοδήποτε παιχνίδι με αντικαταβολή … κόπηκε η επιλογή ; τι έγινε παιδιά πήγαμε στο επόμενο λέβελ ; Δοκίμασα 4 επιλογές και τίποτα αλλά τα τοπικά μαγαζάκια κλειστά … και εις ανώτερα …

    10. ΟΤΙ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ SOROS , GATES , MERKEL ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Λ.Χ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ , Ο ΙΌΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ … , ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΘΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΗΜΟΥΝ ΔΙΑΚΑΩΣ , ΟΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

    11. Πρέπει να γίνει ένας μεγαλειώδης Πανελλαδικός Ξεσηκωμός για να διώξουμε και να πέσει η χούντα ΝΔ ΑΕ που εκτελεί εντολές ΝΤΠ για να δολοφονεί σκόπιμα τον ελληνικό λαό και ξεπούλησε ολόκληρη Ελλάδα και να διώξουμε όλα τα κόμματα της ΝΤΠ, να διώξουμε όλους τους εθνομηδενιστές και λαθρομετανάστες από την Ελλάδα.

    12. Τις αποφάσεις τις λαμβάνουμε μετά από εισηγήσεις της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων.
      ποσο γελοιος πρεπει να ειναι καποιος για να κανει φορα παρτιδα τετοια δηλωση..εσεις οι ψηφοφοροι της ΝΔ κοιταξτε στις επομενες εκλογες αν γινουν να ψηφισετε Τσιοδρα Παγωνη και τους λοιπους επιστημονες..

    13. δεν μας κυβερνα ο ιος αλλα ενα ματσακι αχρηστα φερεφωνα της ντπ αντε παρτε δρομο γιατι ειστε επικινδυνοι πολυ αυτα σας λεει η λεσχη να λετε αυτα λετε ρομποτακια της κακιας ωρας ρε εσεις μαλλον ειστε σε αλλο πλανητη

    14. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΑΚΛΕΣ ΤΗΣ ΝΤΠ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΣ ΝΤΠ.

    15. ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΙΟΣ……
      ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;……………… ΠΡΟΤΖΕΚΤ-ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ….

    16. Να δω πως καλυφθούν οι ανάγκες της αγοράς, μήπως πρέπει να ψωνίζουμε στα γερμανικά υπερμάρκετ και να τρώμε μόνοι στο σπίτι? Όσο για τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους, καθώς και την εφοδιαστική αλυσίδα της εστίασης, όλοι αυτοί πρέπει να μπουν στην ανεργία, κατά την κυβέρνηση πάντα. ΥΓ. Έλληνες, ενισχύστε τις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις, τα γερμανικά υπερμάρκετ ας πουλήσουν στη Γερμανία τα τουρκικά εμπορεύματα που διακινούν.

    17. Εγώ μάσκα δεν φοράω εγώ sms δεν έχω στείλει ποτέ για να πάω έξω εγώ δεν φοβάμαι κανένα πρόστιμο και είμαι όλη μέρα έξω και τους γράφω εκεί που δεν πιάνει η μελάνη. Ούτε το λέω για μαγκιά ούτε να το παίξω κάποιος! απλά δεν ανέχομαι όλη αυτή την μ@λ@κι@ που τους δέρνει. Εννοείται ότι δεν κάνω εμβόλιο και αν έρθουν με το ζόρι θα τους κόψω τα χέρια προσωπικα σε μένα αν έρθουν . Το σφράγισμα έφτασε ζούμε σε Μάτριξ εποχές

    18. Απο το βιβλιοπωλειο ξεκινησες!Αυτο που επιθυμουν ειναι καταρρευση σε ολα! Ρομποτακια θελουν, που ειναι υπερχρεωμενα και εχουν σκυμμενο το κεφαλι! Απο το θεο να το βρειτε ολοι σας!

    19. ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΡΕ;…ΠΟΣΟΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΙΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΑ ΑΙ ΕΚΔΙΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η ΔΗΛΩΝΑΝ ΥΠΑΛΛΛΟΥΣ , Η…, Η. Η…

      ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ…Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,,,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΠΙΑ…

      ΠΧ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟΔΕΙΨΗ ΕΝΩ ΠΑΛΙΑ ΤΗΝ ΕΠΝΙΓΕ…

    20. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΔΟΙΟ,ΑΠ’ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΜΕ ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ!!!

    21. Ρε γελοιε,ρε κρετινε,ρε ξεφτιλισμενο ον,πες οτι εχετε σχεδιο καταστροφής και αναδιανομης πλουτου,ωστε να γινουν οι πλουσιοι πλουσιοτεροι και να μην υπαρχει μεσαια ταξη.Πες οτι ολα ηταν σχεδιασμένα απο πριν και οτι δεν σας αφηνε η μασονεια του κουλη να γιορτασουμε τα Χριστουγεννα μαζι με τους ανθρωπους μας.Για πες μας ρε γελοιες γιατι στην Αγγλια,στην Ιταλια και στην Γερμανια ο κοσμος ειναι εξω χωρις μην κ χωρις μασκες σε ανοιχτους χωρους..για πες ρε γαμημενε οτι η οικονομια τους δεν καταστρεφεται οπως εδω..πες το με και στους μαλακες που σε ψηφισαν.

    22. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ, ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΛΟΡΔΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ. Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΠΕΙ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΝΙΚΟ ΤΟΥΠΕ. ΕΚΑΝΑΝ ΤΑΜΑΧΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!

    23. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ! ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ! ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ.
      ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΦΡΕΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ.

    24. Οι άνθρωποι είναι γελοίοι!!Το χειρότερο όμως είναι ότι το click away το εφαρμόζουν γιατί το πιστεύουν ως μέτρο περιορισμού διάδοσης του ιού. Καλέ ρε βλήματα, πιστεύετε ότι ο μεσήλικας ή ο υπερήλικας που παίρνει μια μικρή σύνταξη,(γιατί οι υπόλοιποι παίρνουν ελάχιστα) , θα πάνε να ψωνίσουν ένα δώρο για τους αγαπημένους τους με ραντεβού??
      Αλλά τετοια χαζομάρα σας δέρνει!! ΒΛΑΚΕΣ!!!!
      Αυξησατε τα τεστ και κατά συνέπεια και τα κρούσματα!! Με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μια τεχνητή κατάρρευση του συστήματος υγείας και τώρα τρέχετε να σωθείτε με μέτρα click away και ότι μλκια κατεβάσει το ξερό σας!! Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΡΟΦΗ!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ….

    Comments are closed.