ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ – ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΑΓΑΓ

    Ετοιμάζεται η έλευση…

    Έπειτα από πρωτοβουλία της Lady Gaga, έλαβε χώρα η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία «One World: Together At Home», η οποία είχε την στήριξη του κινήματος Global Citizen σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

    Ξεκίνησε το Μ. Σάββατο στις 14.00 τοπική ώρα στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ (21.00 ώρα Ελλάδας) και κράτησε πάνω από 8 ώρες, την ώρα δηλαδή που στην Ελλάδα τιμούσαμε την Ανάσταση.

     

    Τι είναι όμως το κίνημα Global Citizen – Πολίτης του κόσμου;

    Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα «globalcitizen.org», «το Global Citizen είναι ένα κίνημα αφοσιωμένων πολιτών που χρησιμοποιούν την συλλογική τους φωνή για τον τερματισμό της ακραίας φτώχειας έως το 2030». Ως εκ του θαύματος έχουν ίδιο στόχο χρονικά με την Ατζέντα 2030 του Ο.Η.Ε.Προσέξετε μιλούν για την εξάλειψη της ακραίας φτώχειας, όχι της φτώχειας γενικώς. Άραγε αυτό σημαίνει την δημιουργία ενός πλανήτη φτώχειας, όπου οι περισσότεροι θα ζουν με επιδόματα ή δωρεές, τα οποία θα παρέχει μια ολιγαρχία πολιτικών και καλλιτεχνών;

    Η πρωτοβουλία συγκέντρωσε 127,9 εκ. δολάρια για την μάχη κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19.

    Τα αμερικανικά δίκτυα ABC, NBC, ViacomCBS Networks, iHeartMedia και Bell Media μετέδωσαν ζωντανά το event, ενώ για online streaming προσφέρθηκαν οι κορυφαίες πλατφόρμες Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, beIN Media Group, Facebook, Instagram, LiveXLive, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, TIDAL, TuneIn, Twitch, Twitter, Yahoo και YouTube.

    Όλα τα καλά παιδιά…

    Ποιοι έδωσαν το «παρών» πέραν των καλλιτεχνών με επικεφαλής την Lady Gaga, την οποία βλέπετε εδώ να δείχνει πως η τεχνητή νοημοσύνη, με την μορφή ενός ρομπότ, έχει υπερισχύσει της ανθρώπινης φύσης, την οποία κρατά καλωδιωμένη στα χέρια της;

    Καταρχάς μήνυμα έστειλε, ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Antonio Guterres, ο οποίος επανέλαβε πως πρέπει ΟΛΟΙ οι άνθρωποι να ενωθούν, ώστε να νικηθεί ο κορωνοϊός και να δημιουργηθεί ένας δικαιότερος κόσμος. Ουσιαστικά στην ρητορική για την ένωση όλων των ανθρώπων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας… δικαιότερος, όπως διατείνονται, κόσμος και να εξαλειφθεί η ακραία φτώχεια, προστέθηκε απλά ο κορωνοϊός.

    «Μαζί θα νικήσουμε τον ιό και θα χτίσουμε έναν δικαιότερο κόσμο, ως ενωμένοι πολίτες και ενωμένα έθνη», ήταν το σχόλιο του Guterres, ο οποίος κάλεσε εκ νέου να υπάρχει παγκόσμια κατάπαυση πυρός, έτσι ώστε να προωθηθούν «ειρηνικά» τα όποια παγκόσμια σχέδια.

    «Βγάλτε το πορτοφόλι σας, βοηθήστε την προσπάθεια και στη συνέχεια χαλαρώστε στην πολυθρόνα του σπιτιού σας και απολαύστε το σόου», είπε η Lady Gaga, η οποία παρουσιάστηκε με σοβαρή αμφίεση σε αντίθεση με εικόνες του παρελθόντος, κατά τις οποίες έχει κατηγορηθεί ακόμα και για «λατρεία στον Σατανά».

    Το δικό τους μήνυμα έστειλαν:

    • Η (;) σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα, Μισέλ, ο οποίος, σύμφωνα με εκπροσώπους του αμερικανικού επιχειρείν, είχε διαλύσει την οικονομία της χώρας, δημιουργώντας εκατομμύρια ανέργους
    • Η Laura Bush, σύζυγος του George W. Bush, ο οποίος δήλωνε πως ο «θεός» του είπε να βομβαρδίσει το Ιράκ, καθώς και νύφη του George H. W. Bush, ο οποίος είχε αναγγείλει την απαρχή της προσπάθειας επιβολής μια νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.

    Δεν θα μπορούσε να λείπει και η «αγία» Greta Thunberg, η οποία έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης, ενώ όπως είπε, «όταν τελειώσουν όλα αυτά, πρέπει να σταματήσουμε την μαζική οικοδόμηση και να προστατεύσουμε την φύση».

    Στην παρουσίαση ήταν ο Jimmy Fallon, o Jimmy Kimmel και ο Stephen Colbert, η all-star δηλαδή των αμερικανικών εκπομπών.

    Όλοι εκεί! Ή μάλλον σχεδόν όλοι, καθώς ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έλαμψε διά της απουσίας του, διαφωνώντας, καθέτως και οριζοντίως, με την αριστερόστροφη πολιτική του ΟΗΕ και των διεθνιστών του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ, προτιμώντας, αντίθετα, να στηρίξει την επιχειρηματικότητα και όχι ό,τι την καταπολεμά! Εξάλλου, στο θέμα του κορωνοϊού, ο Ντ. Τραμπ έχει στρέψει τα βέλη του εναντίον του ΠΟΥ και της Κίνας , ενώ οι καλλιτέχνες στηρίζουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με βασικό χρηματοδότη τον Bill Gates.

    Άραγε, όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες που έχουν απήχηση σε τεράστιο μέρος των πολιτών, θα είναι εκείνοι που θα υποδείξουν, κυρίως στην νεολαία, ποιος θα είναι ο παγκόσμιος ηγέτης του ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ, που ετοιμάζεται;

    Εδώ όλο το χθεσινό LIVE των 8 ωρών:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Στη φωτο με το καλωδιομενο ρομποτ..προσεξατε το κοκκινο υποδημα Πορνης; Συμβολιζει το που θα στεκεται υπαρξιακα; ;
      Επισης ο συμβολικος ηλιος ειναι τεχνητος.
      Το ρομποτο εχει μακρυα μαλλια ενω το πτωμα ξυρισμενα…
      Με το ενα χερι τη κραταει στη πλατη, το αλλο πανω στη κοιλια. Συμβολισμος της επερχομενης γεννιας δλδ ;
      Εχει και αλλα..ανοιχτε ματια και δειτε

    2. Η ΛΑΝΤΥ ΓΚΑΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ.

    3. Οι τελευταίες ελληνικές κυβερνήσεις βάλθηκαν να καταργήσουν τα ελληνικά σύνορα. Αντί να προστατέψουν τη χώρα, φρόντισαν να βάλουν σε θέσεις κλειδιά ανθρώπους του Σόρος και διάφορους διεθνιστές ανθέλληνες. Αυτοί οι άνθρωποι, έπραξαν και πράττουν τα δέοντα για να αφελληνίσουν την Ελλάδα.

    4. Παρατηρήστε κάτι σε καθεστωτικες ιστοσελίδες. Οτιδήποτε έχει σχέση με πατρίδα ιστορία παραδόσεις θρησκεία, αμεσως στήνεται ένας μηχανισμός που χλευαζει και ειρωνεύεται. Σύμφωνα με έρευνες αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες και έχει ως στόχο να υποβαθμίσει όλα αυτά που ένας λαός νοιώθει υπερήφανος και διαφορετικός. Ενώ υποστηρίζουν πως θέλουν την διαφορετικοτητα επί της ουσίας κάνουν ακριβώς το αντίθετο, ολοι ίδιοι όλοι κοινή κουλτούρα αντίληψη τρόπος σκέψης. Ενώ λένε πως μάχονται εναντίον του φασισμού μόνο αυτό δεν κάνουν. Πολεμούν και χτυπούν με όλους τους τρόπους όποιον τους αμφισβητήσει φιμωνοντας τον στην καλύτερη περίπτωση. Γίνεται ένα σχόλιο που δεν τους αρέσει και διαβάζεις…. σοκ για την δήλωση του τάδε, κατακραυγή για την δήλωση κάποιου, αντίδραση προκάλεσε η τάδε δήλωση. Σε ποιον προκάλεσε αντίδραση και σοκ? Μα στους ίδιους και στα χιλιάδες μέσα ενημερωσης που ελέγχουν. Το κακό πως σχεδόν στο σύνολο τους τα καθεστωτικα μέσα αναρτούν δηλώσεις που χλευαζουν τους λαούς ενώ αποκρύπτουν σχόλια που υποστηρίζουν τους λαούς. Για αυτό ας πολεμηθουν με τα ίδια όπλα. Σχόλια που καταφερονται εναντίον του λαού μας της θρησκείας μας των αγώνων του λαού μας, πολύ απλά να μην αναρτώνται από τους υπεύθυνους των σελίδων. Σχόλιο που είναι εναντίον της πατρίδας της θρησκείας και του λαού μας να μη ανεβαίνει ποτέ. Εξαλου δεν βοηθούν σε κάτι αυτά τα σχόλια. Χριστός ανέστη και χρόνια σας πολλά.

    5. Τιποτα δεν θα καταφερουν οι σατανιστες.
      Ηδη εχουν χαμενο το παιχνιδι και αυτο ξεκινησε απο αμερικη.
      Ηδη βγαινουν τα στοιχεια απο τον τραμπ για ολα που εκανε η συμορια αυτη με την δηθεν πανδημια.
      Σημερα βγηκαν τα στοιχεια για την ενοχη ομπαμα και φαουτσι δηλαδη του τσιορδα της αμερικης που χρηματοδοτουσαν το βιολογικο εργαστηριο της ουχαν.
      Ολοι αυτοι ειναι συνεργατες του μπιλ γκειτς και του παγκοσμιου οργανισμου υγειας και οπως καταλαβαινουμε ξεσκεπαζεται ολη αυτη η μαφια που ονομαζεται καμπαλιστες.
      Συντομα θα μπαινουν βραχιολακια και ο ενας θα δινει τον αλλον λογο ευεργετικου νομου των ΗΠΑ.
      Η σαπιλα συντομα θα φυγει απο τα συνορα της αμερικης και θα αρχισουν να εμφανιζωντε και τα ευρωπαικα σκουλικια της συμοριας των διεθνων απατεωνων.

    6. Ο ΜΙΣΈΛ ΟΜΠΑΜΑ

      ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΈΣΤΗ ΕΛΛΆΔΑ
      ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΈΣΤΗ ΕΛΛΗΝΕΣ

      Αγγελική Αχαρναί

    7. Δεν θα καταφέρουν τίποτα…είναι κάτω από το ανθρώπινο αυτά τα όντα δεν είναι πιο πάνω…απλά να ξυπνάμε ,μπας και φύγουν μια ώρα αρχίτερα!

    8. Θέλουμε να δούμε το κεφάλι της πέρα απ’ το σώμα της και να παίζουμε μπάλα με αυτό γιατί της αξίζει της διαολεμένης πουτάνας

    9. Όποιος βρίζει Τράμπ να ξέρετε ανοίγει το δρόμο σε αυτούς και τα σκοτεινά σχέδια τους.

      1. Και ο τραμπ στο κολπο ειναι Γ απλα το σκηνοθετουν ωραια ετσι ωστε οταν θελησουν να πυροδοτησουν μια κοινωνικη αναστατωση και να βαλουν αυτους που ειναι υπερ τραμπ να σκοτωθουν με τους κατα τραμπ και αυτοι που ειναι απο πισω μετα να ερθουν και να δωσουν οτι λυσεις γουσταρουν ωστε ο περισσοτερος κοσμος να τις καταπιει αμασητες, ηδη ο κορωνοιος εχει διχασει τον κοσμο.

    10. Να ξέρετε πως όποιος βριζει τον Τραμπ στην Ελλάδα είναι με δαύτους!

    11. Ο ΚΥΡΙΟΣ TRAMP EXEI ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ , ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ , ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ….. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΜΠ OTAN ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ………. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ , ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟ TRAMP …… ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ TRAMP ……

    12. ΧΑΧΑΧΑ Η ;;;; ΣΥΖΥΓΟΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ !!!!!!!!!!
      ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΕΣ
      ΑΝΤΙΛΑΛΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤ ΑΝΑΠΛΙ ΚΑΙ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΚΤΗΝΗ

    13. ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚ@ΛΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ, ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΄΄ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ΄΄ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ….

    Comments are closed.