ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ – ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ: ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΒΙΑΣΕ ΝΕΑΡΗ ΚΟΠΕΛΑ – Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    κακοποιηση

    Η είδηση έχει σοκάρει τη Λακωνία με την 24χρονη να προσπαθεί να συνέλθει από τις στιγμές φρίκης που έζησε. Ο βιασμός της, έχει προκαλέσει οργή και εύλογα ερωτήματα στην τοπική κοινωνία…

    Ο βιασμός της άτυχης κοπέλας στη Λακωνία, σημειώθηκε μέσα στο εξωτερικό μπάνιο του σπιτιού της. Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν μόνη στο σπίτι και κάποια στιγμή πήγε στο WC. Ο δράστης παρακολουθούσε όπως φαίνεται την κάθε της κίνηση. Χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, πλησίασε στο σπίτι της γυναίκας και μπήκε στο μπάνιο. Τη βίασε και αμέσως μετά απομακρύνθηκε. Με την 24χρονη να πηγαίνει στην αστυνομία και τις έρευνες να αποδίδουν σε χρόνο ρεκόρ. Ο 45χρονος συνελήφθη και φέρεται ήδη να έχει ομολογήσει το φρικτό έγκλημα που διέπραξε.
    Ο δράστης, ο οποίος έμενε σε παρακείμενο σπίτι, αντιλήφθηκε την παρουσία της κοπέλας, μπήκε στο μπάνιο της και την κακοποίησε σεξουαλικά. Ακολούθως, τράπηκε σε φυγή. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, η οποία τον έψαχνε όλο το βράδυ.

    Τελικά, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο Κορακοβούνι και του πέρασαν χειροπέδες. Ο δράστης κατηγορείται για βιασμό και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του flynews.gr, ο δράστης, ο οποίος είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Aρχές, ομολόγησε την πράξη του και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

    Το γεγονός πως ο 45χρονος ήταν γνώριμος στις Αρχές πυροδοτεί από το πρωί μια σειρά από συζητήσεις στη Λακωνία. Για το πως είναι δυνατόν ένα άτομο που έχει δείξει κάτι παραπάνω από ανησυχητικά σημάδια, να κυκλοφορεί ελεύθερο μέχρι να φτάσει σε ένα σκληρό έγκλημα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Tην ευθυνη την εχει αποκλειστικά σε αυτους που τους εφεραν δλδ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ, Τσιπρα και Κουλης

    2. ότι εmeτούδες, κεερφάδες και λοιπά θολοκουλτουριάρικα ψευτοαριστερά φρούτα κάνουν μώκο, μούγκα στη στρούγκα, τουμπεκί. Βλέπεις, προέχει το αλλοδαπό ασυνόδευτο, μη πάθει τίποτα και μας πουν ρατσιστές και ξενοφοβικούς. Κάποτε, οι Λάκωνες βγάζανε λεβέντες, σκαρτέψανε κι αυτοί …..

    3. oπως παντα, αυτο που αποκλειστικα ενδιαφερει τους νεοναζι ειναι η εθνικοτητα του κακοποιου

      1. αράπηδες είπαμε ότι φιλοξενείς επαγγελματία ανθρωπιστή μου ; Πόσους ; Αχαχαχαχα

      2. για αμόρφωτο χρυσαύγουλο ή καρπαζοεισπράκτορα ψυριζαίο σε κόβω. Οι Ελληνικές λέξεις τονίζονται αλβανάκο.

    4. Δεν ξερουμε την εθνικοτητα του? Την ξερουμε και την παραξερουμε! Θα τιυ γινει η σουφρα το τουνελ της Αρτεμισιας! Ψειρου ακους?

    5. για να ευαισθητοποιηθούν τα κανάλια της λίστας πέτσα και να ασχολούνται όλη μέρα αν τη βίασε ο λιγνάδης ή την πίπωσε ο φιλιππίδης.. Είναι ένα περηφρονημένο θύμα της λαθροφιλίας του κούλη και του αλέκση

    6. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ

      1. πηγαινε μοσχα αν σου αρεσουν τα πυρηνικα. εκτος απο πολωνιο ο πουτιν κερνα πυρηνικα σε υποθετα. καλη απολαυση

    7. Μητσοτάκηδες και Τσίπρες ήθελαν τα παιδιά…

    8. Δεν.μπορω να καταλάβω γιατί δεν τούς απελαύνει αυτούς που κάνουν αξιόποινες πράξεις.Δλδ.τους διώχνουν οι δικοί τους και τους κρατάμε εμείς να βιάζουν, κλέβουν, σκοτώνουν,τι λογική είναι αυτή?

    9. Καλο ξ…..σμα στη φυλακη μεχρι το σπληναντερο.
      Θα του περασουνε και οι αιμοροιδες!

    10. Οί γονείς τής κοπέλας πρέπει νά μουνουχήσουν τό λαθρογούρουνο.
      Γιάννης Λάκων

      1. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΛΑΓΝΟΙ ΣΥΡΙΘΖΟΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ…ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ…

        ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ

    11. Πλεύρη γιατί δεν σχολιάζεις πια για λαθρομετανάστες,γιατί δεν λες για απελάσεις, γιατί δεν ζητάς ισόβια όπως παλιά; Μόνο το …εμβόλιο για τον κοροιδοιό είναι σημαντικό; Την κοπέλα την έσωσε το εμβόλιο των φαρμακευτικών; Όλοι αύριο στο υπουργείο υγείας που ξεκινάνε απεργία πείνας οι υγειονομικοί που θέλουν να διώξουν αντί να διώξουν τους λαθρομετανάστες! Όπως υπόσχονταν προεκλογικά πριν υιοθετήσουν την πολιτική τσίπρα και γίνουν πιο συριζαίοι και από τους συριζαίους!

    12. Πρέπει να τους λιντσάρουν οι ντόπιοι,, τα ραδίκια ανάποδα, ΧΘΕΣ.

    13. Tην ευθυνη την εχει αποκλειστικά σε αυτους που τους εφεραν δλδ Τσιπρας και Κουλης

      1. Όχι, την ευθύνη την έχουν οι ψηφοφόροι που βγάζουν τέτοια σκουπίδια στη Βουλή.

    Comments are closed.