ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ…ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ. ΕΛΕΗΣΟΝ ΔΕΣΠΟΤΑ

    Κοινοποίηση:
    messinias

    Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, Χρυσόστομος θέλει να γίνει αρχιεπίσκοπος και γι’ αυτό λέει “ναι” σε όσα ζητάει ο Κούλης Μητσοτάκης για τον εμβολιασμό των ιερωμένων και όχι μόνο.

    Γι’ αυτό και βγήκε σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή και ζήτησε να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για όλο τον πληθυσμό ακολουθώντας πλήρως τη γραμμή της κυβέρνησης. «Η υποχρεωτικότητα πρέπει να έχει μια γενική εφαρμογή σε όλη την κοινωνία. Κανένας δεν μπορεί να εξαιρεθεί, ούτε οι ιερείς, καθώς είμαστε όλοι ευάλωτοι απέναντι στον κίνδυνο του Covid» δήλωσε ο παππούλης που έχει βλέψεις για την… καριέρα του.

    Σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ο μητροπολίτης σημειώνει πως δεν παραβιάζονται τα ατομικά δικαιώματα, λέγοντας: «Θα πρέπει να ισχύει σε όλο τον πληθυσμό. Κάθε μέλος της κοινωνίας, εάν θέλει να μη διασπείρει τον θάνατο και την καταστροφή, πρέπει να εμβολιαστεί. Το ατομικό δικαίωμα καταξιώνεται όταν εγώ σέβομαι τον άλλον άνθρωπο και όταν δεν γίνομαι αφορμή να πεθάνει ο άλλος ο άνθρωπος. Να εμβολιαστούμε για να σπάσουμε την αλυσίδα του θανάτου. Μπροστά στο δίλημμα “ζωή ή θάνατος” δεν υπάρχει εάν εφαρμόζουμε το Σύνταγμα ή δεν το εφαρμόζουμε».

    Εξάλλου, ο κ. Χρυσόστομος υπογραμμίζει: «Από τη στιγμή που ο άνθρωπος γίνεται αιτία να προκαλείται θάνατος στη ζωή του ίδιου και των συνανθρώπων του, αυτό είναι αμαρτία. Καθένας από εμάς πρέπει να καθορίσει τη σχέση του με τον συνάνθρωπό του».

    Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας θεωρεί πως ο εμβολιασμός αποτελεί μέσο προστασίας της ανθρωπότητας. «Μέχρι σήμερα η στάση της επίσημης Εκκλησίας απέναντι στον εμβολιασμό και την αναγκαιότητά του είναι δεδομένη. Σχεδόν η πλειονότητα των μητροπολιτών στηρίζει αυτή την προσπάθεια» λέει χαρακτηριστικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    67 Σχόλια

    1. Η εκκλησία χρυσόστομε έχει σαν κεφαλή τον Ιησου χριστό. Ο χριστός δεν εξαναγκάζει και δεν υποχρεώνει κανέναν. Είσαι ασεβής, αιρετικός και θέλεις να φανείς βασιλικότερος του βασιλέως για να κερδίσεις την εύνοια των σκοτεινών δυνάμεων και να αποκομίσεις θέσεις και αξιώματα.

    2. ….ΚΟΨΤΕ ΜΑΠΑ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ..ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΦΟΣ Ο ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ!!!…ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!

    3. Αγρια κακιά μούρη σκληρό εκδικητικό μάτι άνθρωπος τού σατανά τού νεοταξίτη.Μοιάζει μέ αφορισμένο.
      Γιάννης Λάκων

    4. Ναι πατερ μου αλλά το θέμα είναι καθαρά ιατρικό!! Εάν πρέπει να εμβολιαστω θα ζητήσω τη γνώμη του προσωπικου μου γιατρού! Δεν θα ακούσω τη τηλεόραση και δεν θα διαβάσω τίτλους εφημερίδων. Συγνώμη κιόλας..

    5. Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί.

    6. Άνθρωπο της χαράς πάντως δεν τον λες, βλέποντάς τον. Βγάζει μια κακία το βλέμμα του. Πώς να τον εμπιστευτείς έναν τέτοιον άνθρωπο;

    7. Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, καλά θα ήταν να σέβεται και να προφυλάσσει το εμβληματικό σύνθημα της εθνεγερσίας “Ελευθερία η Θάνατος”, και να μη το βεβηλώνει χρησιμοποιώντας φτηνά επικοινωνιακά τερτίπια αμόρφωτων επικοινωνιακών συμβούλων πολιτικών κομμάτων, που απευθύνονται σε αγράμματους.
      Θυμάμαι ακόμη την ερμηνεία από τα σχολικά μου χρόνια. Ελευθερία η θάνατος.
      Η ελευθερία αντιπαρατίθεται στο θάνατο. Αρά ζωή νοείται μόνο εν ελευθερία. Ζωή χωρίς ελευθερία = θάνατος. Τοσο απλά.200 χρόνια από την επανάσταση!!!! Πάντα επίκαιρο!
      Όσο για τη συνταγματική ερμηνεία των “ατομικών δικαιωμάτων” και του ορίου άσκησης αυτών, δεν έχει νόημα να αντιπαρατεθώ. Υπάρχουν πολλά συγγράμματα που αναλύουν επακριβώς την έννοια του ατομικού δικαιώματος. Καλό θα ήταν πριν να χρησιμοποιούνται επιστημονικοί όροι, να γνωρίζουμε όλοι το περιεχόμενό τους.

    8. ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

    9. Ιερωμένοι με ράσο ήταν αυτοί που είχαν μισθό και δούλευαν στα χωράφια τους, το έζησα στη τριπολη σε ένα χωριό της τεγεας που πήγαινα τα καλοκαίρια, ο παπά Φίλιππος, αμισθος, αγνός, απλός, τιμουσε το ράσο του από το χάραμα κάθε μέρα λειτουργία κ μετά στο χωράφι, το απόγευμα εσπερινό κ. Μετά στα ζώα τους, αυτοί ήταν άξιοι ιερωμένοι, χωρίς κούρσες και πολυτελή βίο, ούτε συνδικαλισμό που εχουν τωρα με πρόεδρο του ισκε έναν από Άργος που κυκλοφορεί με τζιπ. Χάθηκαν οι αξίες τα ήθη κ η απλότητα, ο Χριστός σταυρώθηκε για εμάς κ εμείς τον ξανασταυρωνουμε δυστυχώς.

    10. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΑΓΚΑΣ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΗΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

    11. Νταβατζης ειναι σιγουρα καμμια σχεση με την εκκλησια εχει λαβει εντολη για ναεισπραξει μετα την αρχηγι τηςααρχιεπισκοπης αθηνων ΑΝΑΞΙΟΣ

    12. Δυστυχώς, δεν είναι ο μόνος…
      Οι Άγιοι Γέροντες είχαν και έχουν ήρεμα, ιλαρά πρόσωπα, γεμάτα Χάρη.
      Κάποιοι άλλοι έχουν άγρια πρόσωπα, σαν θηρία.
      Δεν βγαίνεις Αρχιεπίσκοπος Αθηνών “Άγιε” Μεσσηνίας, που να χτυπιέσαι.
      Κοίτα μόνον μη χάσεις τη Ψυχή σου.

    13. ΛΑΘΟΣ ΤΙΤΛΟ ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ.. ΖΕΡΖΕΒΟΥΛΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΑΤΣΑ Κ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ

    14. ΔΗΛ ΚΑΝΟΝΙΚΑ… ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΜΕ ΡΑΣΣΟ… ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣΑ…. ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΤΑΛΑ

    15. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΤΗS ΑΛΗΤΗS ΤΟΥ ΜΑΜΜΩΝΑ,,,ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΔΩΩΩ

    16. ΕΛΑ ΡΕ ΤΙ ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ.. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΡΚ. ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ . ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΥΤΟΙ.

    17. Επαγγελματίας γλείφτης και όχι Λειτουργός της Αληθείας Οδήγησης των ανθρωπίνων Ψυχών στην Σωτηρία. Τον ενδιαφέρουν τα μάταια πρόσκαιρα υλιστικά μεγαλεία και υλιστικά προνόμια ….της άγιας οικογένειας

    18. Sorry, αλλά η λέξη “παππούλης” φέρνει σε έναν γλυκό υπερήλικα και ο κύριος της φωτογραφίας μόνο γλύκα δεν βγάζει. Και φυσικά καμία σχέση με έναν ευάλωτο και ευαίσθητο
      ηλικιωμένο.

    19. O Θεός έδωσε ελεύθερη βούληση και επιλογή στους ανθρώπους.
      Ο Θεός ρώτησε την Παναγία αν θέλει να γεννήσει τον Υιό Του, ήξερε ότι θα πει ναι αλλά την ρώτησε μέσω του Γαβριήλ.
      Ο Χρηστός ρωτούσε τον κόσμο αν θέλει να σωθεί πριν τους κάνει καλά.
      Ο Θεός που μας αγαπά, μας δίνει μέχρι τελευταία στιγμή πριν τον θάνατο την επιλογή της μετάνοιας.

      Και έχουμε τώρα αυτόν τον Μητροπολίτη και την Εκκλησία της Ελλάδος να επιβάλλουν τι θα κάνουμε;
      Την είδαν υπεράνω του Θεού; Αυτό είναι ύβρις και δεν γλυτώσουν τα εκατομμύρια τον ψυχών που θα στείλουν την κόλαση.

    20. Η βρώμα που υπάρχει??Σφάζονται για τίτλους και γκόμενους!!;

    21. Mε τέτοια σκατόφατσα τι να περιμένει κανείς. Στην υπηρεσία του Σαταν κι αυτός.
      Αμβρόσιε ξεκίνα τους αφορισμούς .

    22. Φαινεται από τα μούτρα πόσο καλαγαθος παππουλης είναι!

    23. που βαρυστομάχιασαν τα λιοντάρια στο κολοσσαίο. Τα λέω καλά δέσποτα;

    24. Ρε το ποίμνιο είναι του Χριστού, όχι δικό σου που κάνεις πολιτική. Ποιος να σε ακούσει με αυτά που λες; Ντροπή ρε να διχάζεις τους Έλληνες όπως θέλουν τα μασωνάκια της μπιλντεμπεργκ. Ποιους ακούς ρε, τους προδότες που κλείσανε τις εκκλησίες και δεν επιτρέπανε τις βαφτίσεις και ο άδωνις πήρε άδεια και έκανε βάφτιση! Τι διασπορά κοροδοιού με 40 βαθμούς;;; Ξεπέρασες και τον Πειραιώς που έβγαζε ανακοινώσεις υπέρ του μαρινάκη όταν ήταν κατηγορούμενος. Παραιτήσου ρεεεε. Και εσύ και ο Πειραιώς(που ξέχασε τώρα τις Πρέσπες και τα …φλογερά κηρύγματα) και όσοι υποστηρίζουν τη νέα τάξη πραγμάτων των άθεων και της μπιλντεμπεργκ.

    25. Χρυσόστομος: «Σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, ο μητροπολίτης σημειώνει πως δεν παραβιάζονται τα ατομικά δικαιώματα, λέγοντας: «Θα πρέπει να ισχύει σε όλο τον πληθυσμό. Κάθε μέλος της κοινωνίας, εάν θέλει να μη διασπείρει τον θάνατο και την καταστροφή, πρέπει να εμβολιαστεί.»

      Σχόλιον: Εἶναι Οἰκουμενιστής, τοὐτέστιν ἐχθρός τοῦ Χριστοῦ, καί ἄρα οὐδόλως μᾶς ἐκπλήσσει μέ τά ὡς ἄνω προδήλως διεστραμμένα νεοταξικά φληναφήματα, τά ὁποῖα εἶναι ἀντίθετα μέ τό Σύνταγμα, τίς διεθνεῖς συμβάσεις καί τούς σχετικούς νόμους γιά τά ἀνθρώπινα δικαιώματα. Ὡς γνωστόν, ἡ αἵρεσις εἶναι ἀσθένεια τοῦ νοός.

    26. Για να ελέγξεις ένα λαό πρέπει να γνωρίζεις τους φόβους του. Ο πρώτος φόβος που νιώθει ο άνθρωπος, είναι να βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο…Μόλις γίνει σκλάβος του φόβου του, τότε έρχεται το κράτος να τον σώσει ώστε να τον υποτάξει στην εξουσία του (Τ. ΄Οργουελ)…
      Συν-Ελληνες ξυπνήστε!!! Πρέπει να τους πάρουμε με τις πέτρες!! Πόσο να αντέξουμε ακόμα?
      Ψεκασμένοι…..και αγράμματοι……το ακούμε…..το ακούμε… Καλά εμείς είμαστε ψεκασμένοι και αγράμματοι. Ψεκασμένοι και αγράμματοι είναι και ο Κούβελας, ο Ιωαννίδης, ο Βόβολης και άλλοι διεθνείς λοιμωξιολόγοι. Ουδέν σχόλιο για τον ………… ιερωμένο (ο Θεός να τον κάνει…). Ευχαριστώ

    27. Έχουν βγει όλοι οι ΣΑΛΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και γλείφουν με το κιλό!!! Έχετε πάρει φόρα και νομίζετε ότι είσαστε κάποιοι όλοι!!! Ο θεός σας έδωσε την δυνατότητα να ασκείται ένα λειτούργημα και όχι να το παίζεται ΕΞΟΥΣΙΑ. Κουμάντο στην ζωή σας, στους δικούς σας και στης οικογένειες σας, της δικές μας ζωές και οικογένειες δεν θα της μοιραστούμε μαζί σας, μόνο με τον ΘΕΟ, και αυτός ξέρει ποιοι έχουνε δίκαιο!!!

    28. οπου τον πετυχουμε τον ξεγυμνονουμε και τον στελνουμε σπιτακι του για παντα αχριστος αναξιος

    29. σάματις παιδιά έχει.. ή εγγόνια, ας δοκιμάσει να κάνει καριέρα και αυτός. Τέτοιοι θέλουν κρέμασμα από τα γένια.

    30. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΔΕΙΧΝΗ ΤΙ ΚΑΚΙΑ ΚΟΥΒΑΛΑ Ο ΔΕΣΠΟΤΑΣ. ΟΞΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    31. Θα του είπαν από τη στοά.Στήριξε την κυβέρνηση και σε κάνουμε αρχιεπίσκοπο

    32. Φαίνεται αδίστακτη και χουνερατζού η μ ου σά τη .

    33. ξύρισμα πάνω-κάτω και στην ΣΤ πτέρυγα με σιχαμένιο και μπαμπίνο, για να κάνουν πάρτυ με ούζα

    34. Οταν ο ιδιος ο Χριστος δεν αναγκαζει ολους τους ανθρωπους να βαπτιστουν
      αλλα λεει οστις θελει οπισω μου ελθειν…διοτι εδωσε το αυτεξουσιο και την ελευθερια στον ανθρωπo.
      Και ως εκ τουτου ουτε εσυ ως Δεσποτης δεν επιτρεπεται να εξαναγκασεις να βαπτιστουν ολοι οι ανθρωποι.
      Ο μονος που θελει να εξουσιαζει αναγκαστικα ολους τους ανθρωπους
      ειναι ο κοσμοκρατορας του κοσμου τουτου.
      Οποιος εξαναγκαζει τους ανθρωπους να κανουν το εμβολιο αναγκαστικα κανει υπακοη στον κοσμοκρατορα του κοσμου τουτου και εξυπηρετει τα σκοτεινα σχεδια του.
      Δεν ειναι δικαιολογια οτιο το εμβολιο επιβαλεται εξαναγκαστικα για την υγεια για να μην πεθανουν οι ανθρωποι.
      Ερωτουμε τον Δεσποτη ,οι εντολες του Χριστου και η πιστη στο Χριστο δεν ειναι καλες για μια τοσο μεγαλη σωτηρια του ανθρωπου ως ψυχη και σωμα ,δεν προσφερουν την αιωνια ζωη και ευτυχια;
      Ο Χριστος δεν μας αγαπαει για να μας εξαναγκασει να τον πιστεψουμε και να κανουμε το θελημα του για να μας βαλει στον παρταδεισο ,γιατι μας αφησε ελευθερους να επιλεξουμε αναμεσα στην αμαρτια και τις εντολες του αναμεσα στην αιωνια ζωη και τον αιωνιο θανατο ψυχης και σωματος ;
      Μονον ο Μητσοτακης μας αγαπαει και οσοι θελουν να μας αναγκασουν να κανουμε το εμβολιο για την υγεια μας;
      Και μαλιστα ενα εμβολιο που αποδεδειγμενα οδηγει αμεσα η εμεσα στο θανατο με τις γνωστες και αγνωστες παρενεργειες που εχει.
      Ποιες οι γνωσεις και οι ερευνες του Μητσοτακη οτι το εμβολιο δεν εχει σοβαρες παρενεργειες και δεν οδηγει στο θανατο;
      Απ οτι ξερουμε ουτε επιστημονας ειναι ουτε ερευνητης και παζαρευεται την υγεια μας τη στιγμη που ως πολιτικος που ειναι το επαγγελμα του τα εκανε θαλασσα ,τορα θα προκοψει και ως φαρμσακολογος και γιατρος,
      Ενας Θεος να μας φυλαει

      1. Δεν έχουν ανάγκη οι υγιείς από γιατρό αλλά οι άρρωστοι είπε ο Ιησούς στους Φαρισαίους (Κατά Ματθαίον 9:12), όταν τον ρώτησαν γιατί συναναστρέφεται αμαρτωλούς.κ κάπως έτσι ο Ιησούς μας δίνει να καταλάβουμε ότι η ιατρική επιστήμη είναι δώρο Θεού στον άνθρωπο. Οι αντιεμβολιαστες με θεολογικό υπόβαθρο απλώς δεν δέχονται την αναγνώριση εκ μέρους του Χριστού της ιατρικής επιστήμης. Σε ο,τι αφορά το θέμα της υποχρεωτικοτητας είναι όντως ακανθώδες. Τα αντικίνητρα κ οι κυρώσεις μπορούν να πετύχουν πολλά αποτελέσματα κ είναι ένα εύλογο αντίτιμο για τη στάση των αντεμβολιαστων εφόσον επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κοινωνική ζωή.

    35. Βοήθα Παναγιά μου!!! Απαράδεκτος από κάθε άποψη!

    36. Όλοι όσοι γράφουν εδώ μέσα στα σχόλια χρειάζονται λοβοτομή. Πραγματικα μεσαίωνας. Η κατήχηση και η μαλακια τόσα χρόνια έχει κάψει μυαλά.

      Οι ίδιοι αυτοί ψηφίζουν και Κούλη.

      Παράνοια……

      Καληνύχτα…. Λιγνάδης που σας χρειάζεται….

    37. ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ:
      ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ¨:
      Ο μηνυόμενος, με την ιδιότητά του εκείνη του Μητροπολίτη Μεσσηνίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, στις 4-12-2016 ημέρα Κυριακή, παρέστη προσωπικά, συμπροσευχήθηκε και πραγματοποίησε εκκλησιαστική ομιλία κατά τη λειτουργία του παπικού ιερέα κ. Γεωργίου Ντάγκα στον Ορθόδοξο Ιερό Ναό των Αγίων Νικολάου και Αθανασίου, που βρίσκεται έναντι του Μητροπολιτικού Μεγάρου της Ορθόδοξης Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και τον οποίο έχει παραχωρήσει ο μηνυόμενος Μητροπολίτης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος για την τέλεση παπικών λειτουργιών.

      ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ https://ptolemaidanews.gr/a

    38. Τελικά τις ιατρικές συμβουλές από τους παπάδες θα τις παίρνουμε; Θα μας ενημερώσει και για τις παρενέργειες των εμβολίων και για το ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο;

    39. Πέρυσι αρνήθηκαν να κοινωνήσουν τους πιστούς για να μην «μολυνθούν» (δεν ξέρω τι χρέη και τι πύλες άνοιξε αυτό). Φέτος προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την πίστη των ανθρώπων στον Ιησού Χριστό για να επιβάλλουν το εμβόλιο.

    40. Μήπως αυτός μοίραζε το κοράνι αντί την βίβλο σε κηρύγματα στην Καλαμάτα ? Λεω μήπως ? Ας μας πει ποιον φωνάζουν Ντανιέλα στην ΙΣ, εαν έχει το σθένος να το πει…. κ 2ον πως έγινε δεσπότης ενω υπάρχουν πιο Άξιοι απο αυτόν …

    41. Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι Αυτά είναι τα λόγια του Κυρίου μας, που δεν τα υπηρετείς εσύ ρασοφόρε, υπηρέτη του σκότους Αμαρτωλοί όσοι σκεπτόμενοι φοβούμεθα τα εμβόλια του εβραίου;; Εσύ ως τι παίρνεις θέση;;; Ως ειδικός;;; Και τι θα πεις στα τρία παιδιά που χάσαν τη μητέρα τους στη Κρήτη από το εμβόλιο; ότι την στερούνται για μια ζωή, για να μην γίνει αμαρτωλή;;;Άντε προσευχήσου για την ψυχή σου και προσπάθησε να ξαναβρεις τον Θεό που έχεις χάσει!!!!!

    42. Προκειμένου να πάρουν καρέκλα και αξίωμα πουλάνε και την ψυχή τους στον έξω από δώ. Τα αίσχη που κάνουν κάποιοι από δαύτους δεν τα βλέπουν , αλλά ο μη εμβολιασμός είναι αμαρτία .Άσε παππά τον Θεό να κρίνει ποιός είναι αμαρτωλός και ποιός όχι. Εσείς είστε όλοι πολλοί μικροί για να κρίνεται.

    43. Ο παππουλης και το μικροτσιπ να του φορεσει ο κουλης με το 666 ναι θα πει. Ειναι καλη η κουταλα

    44. Αν δεν σε κρατάει το σύστημα με πέντε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, συν αυτό της μυήσεως που σου τον φοράνε και κάνα δυο οικονομικά σκάνδαλα για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, ούτε δικαστής γίνεσαι, ούτε κόμμα -στάνη ανοίγεις, ούτε αρχιπάπαρδος γίνεσαι.
      Τι να κάνουμε! Ανοχή στην ιδιαιτερότητα! Αν και ο αείμνηστος μπαμπάκας μου έλεγε πως, για να σε προωθήσουν πρέπει να είσαι ή φούστης ή κομμουνιστής. Και τα δυο μαζί διοικείς χώρα ολάκερη!

    45. Ξυρισμα,γαμησι,πισσα πουπουλα και στρατιωτικο περιπατο θελει

    46. Έχω έκανα το εμβόλιο και τις 2 φορές αλλά σαν δεσπότης ο Χρισοστομος φαίνεται παλιάνθρωπος Είναι παπικός και συμφωνεί πάντα με τα αφεντικά του τους μασόνους Ότι χειρότερο για την Ελλάδα αν γίνει αρχιεπίσκοπος Πάνε φαίνεται να βγάλουν από τη μέση το Γιάννη Λιαπη όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα

    47. Που’σαο ΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ. ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

    48. Ο Άγιος Παϊσιος είχε πει:Η Εκκλησία δεν είναι το καϊκι τους να κάνουν βόλτες!Είναι το σκάφος του Χριστού!!
      Ακούς Δέσποτα;;

    49. Μέλος και αντιπρόεδρος του μασωνικου συμβουλίου της τράπεζας της Ελλάδος.

    50. Ακου τραγοπαπα γιατι τετοιος εισαι και οχι πατερας της εκκλησιας και αποστολος του θεου.Για ρωτα τον κοσμακι που πεθαινει της πεινας και εκατομυρια ελληνες εχουν να κανουν μεροκαματο απο τον καιρο του νωε,που θελεις να μας δητηριασεις κιολας.Κοντοζυγωνει και η δικια σου ωρα τραγο ε τραγο.

    51. ο τραγόπαππας !!!!!!!!!!!! η ντροπή του Χριστιανισμού !!!!!!!!!!!

    52. Ζωντανή απόδειξη ότι στην κορυφή της Εκκλησίας κάθονται Άθεοι.

    53. Άμα τον βρούνε τον πισωγλέντη και του βάλουνε το μπόλι στον πάτο, θα δούμε τι γνώμη θα έχει μετά. Όνομα έχει, διεύθυνση έχει. Ας του δώσει κάποιος ένα δώρο καλό.

    54. Από κάτι τέτοιους Δεσποτάδες μας είχαν σκλάβους 400 οι Τούρκοι…..Αλλά παπούληηηη δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε….Η με τον Χριστό θα είσαι και που ορκίστηκες να υπηρετείς η με τον διάβολο και με την μασονία.Διάλεξε και πάρε….

    55. Αμαρτάνουν οι ανεμβολιαστοι. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΕΡ.
      Μήπως ΠΑΤΕΡ κολάμε ιο και με την Θεία Κοινωνία;
      Αμα έχουμε τέτοιους ιερείς … ( τύφλα να’χουν οι μασόνοι ).

    56. Μάλλον έχει φουμάρει Καλαματιανό (προφανώς κακής ποιότητας), τρομάρα του και λαύρα του που έλεγε και ο παππούς μου. Αντιχρίστοι είναι όλοι τους;

    Comments are closed.