ΑΥΤΟΙ “ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΠΙΤΙ” ΚΑΙ “ΑΣΦΑΛΕΙΣ” ΚΙ ΕΜΕΙΣ “ΜΕΝΟΥΜΕ Μ@Λ@ΚΕΣ” ΜΕ ΟΣΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ – “ΕΔΩΣΑΝ” ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ “ΒΗΜΑ” (ΠΙΝΑΚΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    2895625

    Απορούμε γιατί δεν υπάρχει ακόμη η παρέμβαση εισαγγελέα για τη διασπάθιση δημοσίου χρήματος στην περίπτωση της κατανομής των διαφημίσεων για το “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ” και “ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ” όταν μας μάντρωσαν στα σπίτια μας, με την κοροϊδία της πανδημίας. 

    Κι αυτό γιατί με όσα βλέπουν τα μάτια μας, απλά “ΜΕΝΟΥΜΕ Μ@Λ@ΚΕΣ”. Διότι συνεχώς ανακαλύπτουμε κι άλλα στοιχεία από την “μπίζνα” που στήθηκε για να φάνε κάποιοι και κάποιοι άλλοι να το βουλώσουν παίρνοντας κι αυτοί λίγα ή και περισσότερα “ψίχουλα”.

    Βλέποντας λοιπόν τα στοιχεία που έδωσε ο κ. Πέτσας, ανακαλύψαμε ότι δόθηκαν χρήματα σε κλειστό ραδιόφωνο και τηλεόραση που πολύ απλά δεν υπήρξε ποτέ. Μιλάμε για το ραδιόφωνο ΒΗΜΑ που αναφέρεται μέσα στην Αττική, το οποίο έκλεισε εδώ και λίγα χρόνια αλλά και μια τηλεόραση ΒΗΜΑ στη Αττική που ουδέποτε υπήρξε. Το μεν ανύπαρκτο ραδιόφωνο έλαβε 2.000 ευρώ και η ανύπαρκτη τηλεόραση 7.000, μιλάμε πάντα για καθαρά.

    βημα βημα2

    Καλό θα είναι λοιπόν, να επέμβει Εισαγγελέας για να ερευνήσει όλα αυτά τα ΄διαμάντια” που υπάρχουν στη λίστα και να κληθούν οι υπεύθυνοι να δώσουν εξηγήσεις . Μιλάμε για χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου και δεν μπορούν κάποιοι να κωφεύουν…

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ο ελληνικός λαός φταίει που πιστευει στις μαλακίες και παι θα σας ξανακλίσουν μέσα τον οκτώβριο και να μην ξεχάσετε να πάτε να τους ξαναψηφίσετε τους χάνζαροεβραίουs ξυπνηστε προβατα επιτέλους

    2. Δεν ακούσαμε τό όνομα τής διαφημιστικης Εταιρειας που ανελαβε την εκστρατεια και την κατανομή της διαφημισης στα διάφορα μέσα καί πόσα εικονικά τιμολόγια κόπηκαν από τα ΜΜΕ !

    3. Σίγουρα κάποια παρέμβαση θα την κάνουν οι εισαγγελείς….. Θα ζητήσουν μεγαλύτερες μίζες , τώρα που τα έμαθαν αυτά….

    4. Ζούμε για να τους δούμε σε φέρετρο ⚰ αργά ή γρήγορα…

    5. Μη μου το λες θα βαλω τα κλαματα, οι κακοι και λαμογια ΝΔτες τα ριχνουν ολα στους……καυμενους και αθωες περιστερες Συριζαιους, πω πω τι αδηκια ειναι αυτη;;;;;;;;; Πηγαινε κανε ενα κρυο ντουζ να συνελθεις, που μας παρουσιαζεις τους εθνομηδενιστες και λαθρολαγνους αρλουμπολογους της Τσιπροπαρεας σαν θυματα!!!!!!!

    6. Στέφανε τί περίμενες.Η Μητσοτέικη σκατοφάρα είναι η ποιό διεφθαρμένη κλίκα τής Ελλάδας γνωστή γιά τήν απληστία της.Ο σκατοψύχης γέρο Μητσοτάκης αρχαιοκάπηλος καί καταδότης στήν Κατοχή.Ο Κούλης καί η Ντοράκλα μέ τόν κρετίνο γιό της δύο διεφθαρμένα υποκείμενα.Τό μήλο πέφτει πάντα κάτω από τήν μηλιά.Εκτός αυτού η διαφθορά τών ελλήνων πολιτικών έχει παμπάλαια παράδοση.Κληρονομείται από τόν παππού στό γιό,από τόν γιό στόν εγγονό καί ούτω καθεξής.Σόι πάει τό βασίλειο.
      Γιάννης Λάκων

    7. Δεν υπάρχει ελπίδα.Δεν υπάρχει έλεος.Ότι γουστάρουν κάνουν και λογαριασμό δε δίνουν.Κυβέρνηση δική τους ΜΜΕ δικά τους θα μας πηδ@@ε χωρίς σάλιο.
      Θα μας λιώσουν , θα μας πατήσουν , θα μας πιουν το αίμα οι απόγονοι του Δράκουλα.
      Και η πλάκα είναι τα ρίχνουν σε κείνους τους μα@@@ες τους συριζαίους.

    8. Ο μιζοΚούλης πλαισιωμένος από αδίστακτους πρωην
      κκεδες ,σημιτανθρωπους , απατεώνες καναλαρχες κ μκο
      είναι πιο επικινδυνος από τους ρομαντικούς
      αριστερουληδες του ΣΥΡΙΖΑ.

    9. Τελικά υπάρχουν λεφτόδεντρα,που είπε και ο μπουλούκος ο ξεπετσωμένος.Πάμε νουδούλοι,πείτε τη γνωστή καραμέλα,πως έφυγε η αριστερή σαπίλα και ήρθε η δεξιά κάθραση χαχαχαχαχα

    10. Σιγα μην επεμβει η Δικαιοσυνη,ειναι σε αγαστη συνεργασια με το καθεστως,ολοι εναντιον του Ελληνα.Η διακιοσυνη εχει σαπισει,βρωμα,εκτος απο καποιες εξαιρεσεις.Πρεπει να βρεθει ενας Ηρακλης να καθαρισει την κοπρο του Αυγειου!

    11. ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ “ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΤΑΡΟΙ”;

    Comments are closed.