ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ; ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 113ο ΧΛΜ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ 9 ΩΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΝ

Κοινοποίηση:
pakis 2

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην Εθνική οδό Κορίνθου -Τριπόλεως
 29 Sep 2017  KorinthosTV  Κορινθιακά Νέα
 
Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην Εθνική οδό Κορίνθου -Τριπόλεως
βγαίνοντας από τον κόμβο της Νεμέας στο 113ο χλμ. Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Κόρινθο. Άμεσα στο σημείο έφτασαν άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και Πυροσβεστικά οχήματα.

Το δέμα,σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους καθαριότητας του δρόμου,οι οποίοι και ενημέρωσαν αμέσως τις αρχές. Για λόγους ασφαλείας των οδηγών η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία.
Να σημειώσουμε πως όλα αυτά έγιναν πριν περάσει ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος που πήγαινε προς την Καλαμάτα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα το μεσημέρι, εντοπίστηκε από ιδιώτη που εκτελούσε χορτοκοπτικές εργασίες στο 113ο χ.λ.μ. του Αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Τριπόλεως (ρεύμα προς Αθήνα – κόμβος Νεμέας Κορίνθου), παραπλεύρως και εκτός του οδοστρώματος, μικρού μεγέθους, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, αποτελούμενος μεταξύ άλλων, από συσκευή κινητού τηλεφώνου και κυλινδρικό αντικείμενο.

Σημειώνεται, ότι η ανωτέρω συσκευή τηλεφώνου ήταν απενεργοποιημένη και ως εκ τούτου, δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση του μηχανισμού, ενώ εξουδετερώθηκε από  αστυνομικούς της Ομάδας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Εκτιμάται, ότι ο μηχανισμός απορρίφθηκε στο συγκεκριμένο σημείο σε απροσδιόριστο παρελθόντα χρόνο, προς αποφυγή αστυνομικού ελέγχου.

Σε κάθε περίπτωση θα ελεγχθούν κάμερες κυκλοφορίας, θα αναμένουν οι Αρχές να λάβουν απαντήσεις από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για το εάν όντως υπήρχε εκρηκτική ύλη ή όχι και ανάλογα με τα δεδομένα που θα προκύψουν θα αναλάβει την έρευνα και η αρμόδια Υπηρεσία. Έως τότε την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Κορίνθου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ
    ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΙ Η ΦΡΑΤΖΑ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΖΑΝ ΤΗ ΜΠΟΜΠΙΤΑ ΛΕΒΕΝΤΑΚΟ ΜΟΥ

  2. Η κατάσταση είναι πολλή πιο σοβαρή από ότι νομίζουμε.
    Παρουσιάστηκα για φανταράκι στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Κορίνθου πριν 50 χρόνια. Κάποιος θα έβαλε τότε τη βόμβα για να με σταματήσει, αλλά δεν έσκασε και την ανακάλυψαν τώρα.
    Ναι, η στρατιωτική θητεία μου είναι γεγονός. Δεν κοροϊδεύω τους πάντες όπως οι πολιτικοί μας. Επιπλέον η δυσφορία του διεθνούς κατεστημένου που η τότε ελληνική νεολαία υπηρετούσε επί μακρόν και συγκριτικά αγόγγυστα την πατρίδα είναι αποδεδειγμένη.
    Δεν αστειεύομαι καθόλου. Είναι πιθανότερο η βόμβα να τοποθετήθηκε τότε και να έμεινε εκεί για μισόν αιώνα προκειμένου να τρομοκρατηθούν οι νέοι που παρουσιάζοντο για να υπηρετήσουν την πατρίδα παρά τώρα για έναν Πάκη. Το δε γεγονός ότι το κράτος αδιαφορεί επί πολλές δεκαετίες για την ασφάλειαν των Ελλήνων πολιτών είναι γνωστό. Γιαυτό, άλλως τε περίμενε να περάσει ένας Πάκης προκειμένου να κινητοποιηθεί και να ελέγξει τον κάδο αχρήστων.
    Ε, τώρα με τον Πάκη στο τεθωρακισμένο και πολυτελές αυτοκίνητο αισθάνομαι πολύ πιο ασφαλής και άνετος. Γιαυτό θα ξαναπαρουσιαστώ για μια δεύτερη στρατιωτική θητεία.
    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΚΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!

  3. ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΩΡΕ ΕΝΑΣ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ???ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ…ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΞ’ΑΡΧΗΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ…ΤΩΡΑ ΘΑΛΛΑΞΟΥΝ?!

  4. Σιγά τον μάσωνο που θα χαναμε. Τον προστατεφσε ο διάβολος. Θα έρθει η ώρα του. Πρόεδρος τον μασωονον και τον μουσουλμανον.
    ΕΛΛΆΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ..

  5. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΑΝΔΡΑ.Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΦΥΛΑΞΕ.

  6. Διαβάζω τα σχόλια και γελάω! Είμαι σίγουρος πως κανένας δε διάβασε το άρθρο!!! Ρε λεβέντες του πληκτρολογίου και του καναπέ διαβάστε τα δύο σημεία: “Άγνωστος ο χρόνος εγκατάλειψης του δέματος”, “απενεργοποιημένο το κινητό”… Κι όλα αυτά σε διέλευση θωρακισμένου αυτοκινήτου!

  7. Αναρωτιέμαι ποιος να σκοτώσει τον Παυλόπουλο που ειναι ενας απο τους μεγαλύτερους Yes Men της Νεας Ταξης γι αυτο κ εφτασε στην θεση που ειναι σημερα.

  8. αντε να ξεκινησουν και με καποιους δημοσιοκαφρους…και για μια “γρια στα σκελια” συγκεκριμενα

  9. Ανσρωτιεμσι, θα εφερνε τιποτα θετικο ;;

    Κανενα αποτελεσμσ προς το καλυτερο, ενα τελος σε αυτα που αναγκσζομαστε να βιωνουμε, να ζουμε;;

    Πανω απο ολα κι ολους το Εθνος κι ΟΤΙ ειναι προς ΟΦΕΛΟΣ του Εθνους !

    Ολοι εχουμε ορκιστει πως θα πεσουμε για την Ελλαδα.

    Ειδικα ο πρωτος πολιτης της Ελλαδος.

    Ετσι δεν ειναι;;;;;;;;;;

    Γινε το παραδειγμα, λοιπον !!

  10. Συγκλονιστικο!

    Με μια τετοια κινηση θα κατερρεαν τα θεμελια του παγκοσμιου χρηματοπιστωτικου συστηματος.

  11. ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΧΑΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΠΟΣ. ΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ. Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ (ΜΜΕ) ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΕΡΑ ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ. Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΣΤΑ 15 ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΠΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΤΩΝ. ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ.

  12. Σιγα μην ηταν για τον Καραγκιοζη,αυτος ουτε για να χαλας το σαλιο σου δεν αξιζει να τον φτυσεις.

  13. το κυλινδρικό αντικείμενο να το βαλει στον προκώλιο ο πακης για να γεμίσει το κινητό !

  14. Παρόλο που δεν ήταν για αυτόν..κρίμα που δεν έσκασε στον ΠΑΚΗ … θα χάναμε μια ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ γλάστρα

  15. Αν ισχύει, κάποιοι είχαν ως στόχο την καρδιά της δημοκρατίας ότι κι αν είναι ο Παυλόπουλος. Όμως όταν είσαι σε κάποιο άκρο λες ”μπράβο φάε τον λάχανο” για τον αντίστοιχο υποτιθέμενο εχθρό και φυσικά κάποιοι κακώς σπέρνουν εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις. Η αλήθεια είναι πως εκείνα τα άσχημα χρόνια άλλος φταίει λιγότερο, άλλος περισσότερο και οι δυο πλευρές το ίδιο τελικά. Το 50% που δεν ψηφίζει στέκεται γύρω απ’το κέντρο αλλά δεν τους εκφράζει κανείς. Ας ελπίσουμε οι μούλοι οι Γερμανοί τώρα που θα αλλάξουν σχηματισμό να γίνουν πιο ελαστικοί όχι μόνο προς εμάς αλλά προς όλο το νότο. Εκεί βέβαια θα αρχίσει να υποχωρεί το κόμμα που υποστηρίζουν οι περισσότεροι εδώ αλλά κι ο ίδιος ο φύρερ το είχε πει πως όσο χειρότερα είμαστε ως Ελλάδα τόσο πιο πολύ θα ανεβαίνουμε όπως άλλωστε και στην παλιά Γερμανία. Αυτή η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και μετά ο Κούλης με το νέο ΠΑΣΟΚ και θα τον συμβουλεύει η Ντόρα που ίσως να είναι κουφαλίτσα αλλά είναι ο θηλυκός Μητσοτάκης και ”το έχει” από τους περισσότερους καλύτερα ειδικά να πάει να μιλήσει στην Ευρώπη. Οι φίλοι τα εθνίκια να καταλάβουν πως είναι ένα πραγματικό 4-5% της χώρας (όπως και οι καθαροί κομμουνιστές)και είναι δύσκολο να γίνει η ανατροπή του πολιτεύματος. Έστω και μια κουτσουρεμένη δημοκρατία είναι δημοκρατία. Θα εξαρτηθούν βέβαια πολλά απ’τους έξω γιατί δυστυχώς απ’αυτούς εξαρτιόμαστε αλλά δεν συμφέρει τους βόρειους να τραβήξουν κι άλλο το σχοινί γιατί θα φάνε πρώτοι το κεφάλι τους. Έγραψα κάμποσες φορές τη λέξη ”δημοκρατία” για να βγάλουν σπυράκια κάποιοι που τυχόν το διαβάσουν. Κατά τ’άλλα επαναλαμβάνω πως εξαρτόμαστε αποκλειστικά απ’τους ξένους όπως πάντα γιατί αν και Ελλαδάρα πάντα ήμασταν και Ελλαδίτσα λόγω γεωγραφικής τοποθεσίας και πληθυσμού. Αν είμαστε όμως (σχεδόν) όλοι μαζί μπορούμε πολλά.

  16. Ρώσσοι ειναι και θα την φάνε την κυβέρνηση Τσίπρα. Έχουν μπει αρκετοί πράκτορες τους και φυλάνε παντού τον Κασιδιάρη ειδικά γύρω από την βουλή. Το είχε πει άλλωστε και ο προφήτης: Με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξυπνήσετε. Μάλλον ο Κασιδιάρης θα ειναι ο νέος πρωθυπουργός και δεν θα ξαναγίνουν εκλογές.

  17. Ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ…
    ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΗ…
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΟΜΩΣ !!!

  18. παπαριες..ας βαλουν το βιντεο να δουν ποτε μπηκε ο μηχανισμος,αν εχει μπει και τα λεμε..να μην ξεχναμε οτι το αμαξι του πρεζιντάτα ντε γκρέτσια ειναι μελετημενο για τετοιες στρακαστρουκες και εχει πανισχηρη και βαρια αλεξισφαιρη λαμαρινα και τζαμια…

  19. Να σας σκοτωσουν ολους καθικια που βαλατε χαρατσι ακομα και στον ταφο μας. Κι ομως στο ελλαδισταν ο παραλογισμος δεν εχει πατο. Βαλανε το τουρκικο χαρατσι ακομα και στον ταφο μας που σημαινει ακομα και νεκρος θα πληρωνεις. Α ρε ραγιαδες σας πηδανε χωρις σαλιο και ελευθερα.

Comments are closed.