ΣΦΑΓΗ! «Εγώ μετά τον Νότη Σφακιανάκη δεν πάω στην εκπομπή του Λιάγκα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
liagkas

«Δεν μου αρέσει όταν νομιμοποιείς το λάθος. Ξέρεις ότι είναι λάθος, το κάνεις για τα νούμερα, αλλά παρόλα αυτά επιλέγεις να το νομιμοποιήσεις».

Στον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη και την εκπομπή “ΕΔΩ” έδωσε συνέντευξη ο Σίλας Σεραφείμ που μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Σου είπα ότι δεν θα ξαναπώ για τον Λιάγκα γιατί κάθονται και παίζουν μετά ότι έχω πει για τον Λιάγκα και δεν λένε τίποτα άλλο. Δεν πήρε κανένας κανέναν τηλέφωνο. Δεν με πήρε, ούτε με κάλεσε κανείς.

Δεν νομίζω πια να πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του, μετά τον Σφακιανάκη δεν νομίζω ότι χρειάζεται. Δεν μου αρέσει όταν νομιμοποιείς το λάθος. Ξέρεις ότι είναι λάθος, το κάνεις για τα νούμερα, αλλά παρόλα αυτά επιλέγεις να το νομιμοποιήσεις», είπε ο Σίλας Σεραφείμ.

Δείτε όσα είπε ο Σίλας Σεραφείμ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Άλλος μαλάκας και αυτός…Δηλαδή ό,τι δεν είναι στα δικά του πιστεύω , είναι λάθος και το νομιμοποιείς.Τι μπαρούφες ακούμε !!!!!

  2. Η απάντηση αλά Νότη….πες του να παει να μαμιθεί……….

  3. Πάλι αυτός ο κάφρος στην τηλεόραση;Τι έγινε Σιλάκο; Ποιό είναι λάθος;

  4. Ποιος είπαμε πάλι ότι είναι αυτός ο Σίλας Σεραφείμ; Κανένας συγγενείς του τον γνωρίζει να μας πει;

  5. Ποιό σκουπίδι είναι αυτό πάλι;;
    Ο κάθε πικραμμένος τον οποίο δεν ξέρει ούτε η μάνα του βγαίνει και κάνει δηλώσεις …

  6. Για δείτε κάτι ψευτοδημοκρατικά φασιστοειδή,που δεν δέχονται τις απόψεις των άλλων.Αυτή είναι η δημοκρατία που πιστεύουν.Σας πονάνε οι αλήθειες του Νότη σαλτιμπάγκοι?Ότι και να κάνετε γραφικοί ψευτοπροοδευτικοί της αριστεροκομουνίλας,ο Νότης θα είναι πάντα στην καρδιά μας.Γιατί δεν φοβάτε να πει αυτό που πιστεύει,και λέει πάντα αλήθειες..Περαστικά σας φασιστεροί του κώλου..

  7. μη δινεται αξια σε περιφερομενα μηδενικα.

  8. Ποιος είναι πιο σωστός, αυτός που δεν φοβάται να πει την γνώμη του παρόλο που γνωρίζει ότι όλοι οι υποκριτές δημοκράτες, αλλά στην ουσία αριστεροφασίστες, θα του επιτεθούν, ή αυτός που βεβηλώνει την ελληνική σημαία και χλεύαζει την επίσημη θρησκεία για να γεμίσει το σώου του; Γιατί να καλεστεί απο τον Λιάγκα ο Σίλας; Ποιος νομίζει ότι είναι που θα καθόταν ο κόσμος να τον δει; Είναι σαν να συγκρίνουμε τον Μπόνο με τον Τερλέγκα.
    Ασε μας κουκλίτσα μου. Στην τελική αν κάποιος έχει λάθος άποψη, υποκειμενικά πάντα, δεν τον φιμώνεις, τον αφήνεις να εκτεθεί ο ίδιος. Έχουμε ακούσει του κόσμου τις προσβολές για τα εθνικά μας θέματα και όταν αντιδράμε ακούμε την ατάκα ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψη του, φυσικά αν είναι ακροαριστερός μόνο. Ο καθένας είναι όλοι, δεν θα μας αλλάξουν και την έννοια των λέξεων.

  9. Αυτό που λέει έχει και μια αληθεια…Ξερουν όλοι ότι η ομοφυλοφιλία είναι λαθος…και πήγαν και την νομιμοποιησαν…Οπως και αλλά πράγματα…

  10. Σίλα διαφήμιση ζητάς, όσο για τους άλλους δυο ο ένας είναι φλούφλης κι ο άλλος γραφικός.

  11. Ποιος είναι αυτός πάλι;, δεν τον ξέρω.
    Ο άγνωστος χ; Τι το παίζει;

  12. Άλλος ένας που στήριξε τον συριζα και τώρα το παίζει “αντιπολίτευση”…καλά ρε Σεραφείμ τι σημαίνει “όταν νομιμοποιείς το λάθος”;Ποίο ήταν το λάθος και πως κρίνεις ότι αυτό ήταν κάτι παράνομο;Μήπως μετά από κωμικός αυτοανακηρύχθηκες και δικαστής;Τελικά όλοι αυτοί οι “καλλιτέχνες” που φώναζαν κατά της λογοκρισίας είναι οι μεγαλύτεροι λογοκριτές,ότι δεν τους αρέσει ή δεν συμβαδίζει με την αισθητική τους πρέπει να πατάσσεται πάραυτα,αποφασίζουνε και διατάσσουνε δηλαδή…και να πεις ότι έχουν και καμιά αισθητική της προκοπής ίσως και να τους δίναμε κάποιο δίκιο,αλλά στην αισθητική της παρακμής τι δίκιο να δώσεις;

Comments are closed.