Νίκος Σεργιανόπουλος: Το απίστευτο σκάφος του ηθοποιού! Του είχε δώσει κωδικό όνομα…

Κοινοποίηση:
771b36_serg

Ο ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος και το σκάφος του που «ζαλίζει»! Αυτό είναι το κωδικό όνομα που του είχε δώσει!

Το τελευταίο καταφύγιο του αξέχαστου ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, το αγαπημένο του σκάφος, βγαίνει στο σφυρί, όπως αποκαλύπτει ο ανιψιός του Γιώργος Παπαθεοδώρου στο περιοδικό “Θέμα People”: «Σκέφτηκα να το πουλήσω γιατί δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Ο θείος μου το αγαπούσε και πριν πεθάνει είχε αρχίσει να διαβάζει για να δώσει το καλοκαίρι εξετάσεις και να πάρει το δίπλωμα του καπετάνιου. Όμως, δεν πρόλαβε…».

Όπως δεν πρόλαβε, ούτε καν να αλλάξει όνομα στο σκάφος το οποίο μόλις είχε αγοράσει. «Το όνομά του ήταν «Πέτρος και Έλενα» όμως ο Νίκος πριν πεθάνει είχε ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες για την αλλαγή του.

Θυμάμαι όταν το αγόρασε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι σκέφτεται να του αλλάξει όνομα και να του δώσει το όνομα που θα αρέσει σε όλη την οικογένεια, «Ανδρομάχη»» αποκαλύπτει ο γαμπρός του Χρήστος Παπαθεοδώρου.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξανδρος Ρήγας ο οποίος υπήρξε ένας από τους καλύτερους φίλους του αξέχαστου ηθοποιού, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον για την αγορά του συγκεκριμένου σκάφους, του οποίου η τιμή υπολογίζεται περίπου στα 260.000 ευρώ.

skafos2 98bf2a_skafos1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σταματήστε να ασχοληστε με πουστ…δες, γεμισε η χωρα και τα καναλια με κουδουνιστρες

Comments are closed.