Έφτασε ο κορωνοϊός στην χώρα μας; Θρίλερ στο “Αττικόν”! Σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται 33χρονος Κινέζος!

Κοινοποίηση:
koronaios

Επικίνδυνα πράγματα…

Στο νοσοκομείο “Αττικόν” βρίσκεται από τις 9 το βράδυ της Τρίτης,  ο 33χρονος Κινέζος που χαρακτηρίστηκε “ύποπτο κρούσμα”, καθώς έχει ταξιδέψει πρόσφατα στην Κίνα και έχει συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά του κορωνοϊού!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 33χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς για τον συγκεκριμένο ιό, το “Αττικόν”, μετά από ενημέρωση των γιατρών ιδιωτικής κλινικής των νοτίων προαστίων προς τις ελληνικές αρχές, ότι ο άνδρας από την Κίνα είχε επιστρέψει από ταξίδι στην πατρίδα του και έχει ύποπτα συμπτώματα από το αναπνευστικό. Στην ιδιωτική κλινική είχε μεταβεί μόνος του, καθώς υπέφερε από υψηλό πυρετό και βήχα και αναζήτησε ιατρική βοήθεια.

Στα ύψη η αγωνία για το αν ήρθε ο κορωνοϊός και στην χώρα μας!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!2 μηνες να αργούσε να έρθει θα επιανε καλοκαιρι…οι ιοι στο κρυο κανουν ενα προστατευτικο τζελ και επιζουν καλυτερα εκτος ξενιστη εξου και οι εξαρσεις γριπης τον χειμωνα..καλη πανδημια κινεζολαγνοι αντιρατσιστες γαμω τα λεφτα σου γλυφτη ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ!Ουρλιαζε προχθες μην τυχον θιχτουν οι βρωμοκινεζοι…προσκυναει ΝΤΠ προσκυναει και το ΚΚΚ

Comments are closed.