«Έπεσαν να με φάνε»: Ο Υπάτιος Πατμάνογλου μιλά για την απόφασή του να ξαναπαντρευτεί

Κοινοποίηση:
pjimage-23-5-750x430

Για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες μίλησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που πριν από περίπου ενάμιση χρόνο είχε χάσει στο φρικτό τροχαίο με την Πόρσε στη Αθηνών-Λαμίας τη γυναίκα του και το 3χρονο παιδί του.

Ο Υπάτιος έγινε ξανά το πρόσωπο των ημερών, και αυτό επειδή πήρε την απόφαση να φτιάξει ξανά τη ζωή του. Πριν από λίγες ημέρες, με ανάρτησή του στα social media ο Υπάτιος Πατμάνογλου ανέφερε ότι «η ζωή προχωράει και εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε».

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα, 39χρονη σύντροφό του, η οποία μάλιστα είναι έγκυος.

«”Η ζωή συνεχίζεται” έγραψα και έπεσαν όλοι να με φάνε» δήλωσε ο Υπάτιος σε συνεντευξή του, επιβεβαιώνοντας ότι έχει αποφασίσει να «προχωρήσει με την αγάπη του θεού» και να παντρευτεί για ακόμα μια φορά. «Δεν θέλω να δώσω ημερομηνία, δεν θα την αποκαλύψω μετά από όσα τράβηξα», συμπλήρωσε.

Η μέλλουσα σύζυγός του
Η 39χρονη Εμμανουέλα Βογιατζή, ή Έμμυ όπως τη φωνάζουν στα Μέγαρα, είναι έγκυος σύντομα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Είναι πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Μεγαρέων. Μάλιστα είχε κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό που κέρδισε τον δήμο, αλλά δεν εκλέχθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η Έμμυ έχει περάσει μια μεγάλη τραγωδία, καθώς τον Σεπτέμβριο του 2017 ο πρώην και επί πολλά χρόνια σύντροφός της αυτοκτόνησε με όπλο.

ΠΗΓΗ: newsone.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Οταν εχεις χασει γυναικα και παιδι με τοσο τραγικο τροπο και παρ ολα αυτα ολοι σε βριζουν πρεπει να σαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ μαλακας

  2. ΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ!!!! ΥΠΑΤΙΕ!!! , ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΙΣ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ‘ΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ;
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ΄ΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ( ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ) ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ( ΜΙΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ” ΕΙΔΙΚΟΣ”) ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΝΟ Η ΑΠΟ ΠΟΝΟ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΡΕΥΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΑΤΙΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΜΦΥΤΕΨΟΥΝ!!!! ΠΡΟΧΩΡΑ!!! ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΠΑΥΤΟΥΝ ΑΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΒΑΡΥΓΚΟΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ; ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ (ΖΩΕΣ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΣ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ, ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ Η ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ. ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ) ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ. ΤΙ ΒΑΡΒΑΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΤΟΥΣ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΝΟΣ!!! ΚΑΛΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ

  3. Ο τυπος πηρε αρκετα μυρια… τωρα κανει τη μεγαλη ζωη

  4. Φιλε Υπατιε,δεν γινεται να λες “με την βοηθεια Του Θεου” και ταυτοχρονα να ειναι εγκυος η μελλουσα γυναικα σου απο εσενα,χωρις να εχετε κανει γαμο.

  5. μηπως ειναι και η αιτια του χωρισμου της λεγαμενης με τον αυτοχειρα?Γιατι απο οτι λεει 7 μηνων εγγυος αρα γνωριστηκαν πιο νωρις και ο αυτοχειρας αυτοκτονησε πριν ενα χρονο.Δεν γινεται με τιποτα να χασεις γυναικα και παιδι και μεσα σε λιγους μηνες να κανεις σχεση.

  6. Εφόσον αρέσκεσαι βρε παλληκάρι να βγάζεις φόρα παρτίδα την προσωπική του ζωή και να γνωρίζει το πανελλήνιο τα πάντα για σένα, αν έχεις δεσμό,με ποια εχεις δεσμό ,αν είναι έγκυος ή όχι ,αν σκοπεύεςι να παντρευτεις…. τότε δέξου και τα οποιαδήποτε σχόλια.

  7. Άντε καλό χειμώνα.
    σας… και τα χέρια έξω από το πάπλωμα!

  8. Αυτον τον βλακα ειδε ο Θεος και ειπε…..ασε την καημενη την γυναικα και το παιδακι να τα παρω εγω στον ουρανο…γιατι αυτος ειναι ηλιθιος και δεν του αξισουν!!! τιποτα τυχαιο!!

  9. Για όνομα του Θεού ας ασχοληθεί ο καθένας με την δική του ζωή, ποιός σας έχρισε εσάς κριτές για την ζωή των άλλων;Ο μονός κριτής είναι ο Θεός. Όποιος ασχολείται με τις ζωές των άλλων δεν είναι ικανοποιημένος από την δική του. Άντε επιτέλους κοιτάξτε τις καμπούρες σας και αφήστε τον κόσμο ήσυχο.

  10. OTAN KITAXEIS KE TIS DIO FATSES TOUS INE OTI PREPEI O ENAS GIA TON ALLON. KE OI DIO MESA STIN ANOMALIA……….THA PLAKOTHOUN STO XILO MIA MERA KE THA GINI HAMOS. KE OI DIO ANIPOMONOUN NA XEKOKKALISOUN TA LEFTA TOU VAKAKI.

  11. Συνεχισε να εισαι καβαλα στο καλαμι……και να σου φταιει ο αερας που φυσα

  12. Ο Υπατιος που ΠΑΡΚΑΡΙΣΕ λανθασμένα στο πάρκινγκ της περιοχής του Υπάτου…..όλα συνδέονται μεταξύ τους αγαπητέ,αρκεί να είσαι παρών να παρακολουθείς και να βιώνεις ξύπνιος το Μάτριξ στο οποίο βρίσκεσαι….

  13. Υπάτιε ,δεν βλέπεις μπροστά σου ,σε έχει ζαλίσει η δημοσιότητα ,αντί να “εξαφανιστείς ” από προσώπου γης και να θρηνήσεις το χαμό της οικογένειας σου, άφησες τους άθεους να σε κάνουν δημοσιογραφικό καρνάβαλο …και όχι μόνο αυτό , έπεσες και στα νύχια μιας ναρκίσσου ,που είναι άκαρδη και διψάει για δημοσιότητα και αξιώματα και θα σε χρησιμοποιήσει και μετά θα σε πετάξει… και εμείς στην θέση σου πιθανόν τα ίδια να κάναμε ,ο θεός να σε φωτίσει να σωθείς ,από τους δαίμονες ……

  14. ΧΡΕΑΙΖΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΟΝ ΑΜΕΣΑ………..ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ…..ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ Ζ Η Σ Ο Υ Ν ΜΕ ΠΑΝ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ

    1. Καλα τα λες,αυτος χρειαζεται μια γυναικα και ένα παιδι,και η γκομενα ένα κοροιδο να ξεκοκκαλισει τα φραγκα που πηρε αυτος απ τον Βακακη,γιαυτο και τον τυλιξε στα γρηγορα η λεγαμενη [βλεπε φωτο και βγαλε συμπερασμα.]
      Ο Υπατιος θα ζησει πολλα -επισοδεια-,αλλα ακομα δεν το ξερει.

  15. Πριν το χειμερινό ηλιοστάσιο και μετά τη φθινοπωρινή ισημερία είναι η καλύτερη περίοδος του έτους για να πεις ψέμα και να το χάψουνε.

    1. Το σχόλιο σου έχει σχέση με το θέμα αγαπητή/ε clayton όσο ο Δάντης με το ρετσινόλαδο.

Comments are closed.