BINTEO: “ΧΟΝΤΡΑ” ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. 6 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ. “ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ”

    Κοινοποίηση:
    syblokes1

    Σoβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, μεταξύ οργανωμένων ομάδων από τη μία της “Χρυσής Αυγής” και από την άλλη ομάδων της ΟΡΜΑ (ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ -Για την Αντιφασιστική Νίκη και την Κομμουνιστική Εξέγερση), όπως αυτοαποκαλούνται.

    Σύμφωνα με αναφορά από την αστυνομία, η αναρχοκομμουνιστική ομάδα, είχε προγραμματίσει εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται τα γραφεία της εθνικιστικής παράταξης.

    Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν. Ακολούθησε πετροπόλεμος και συμπλοκές μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών.


    Η αστυνομία-κατά τις πληροφορίες της-έχει κάνει 6 προσαγωγές. “Τόσο ξύλο, δεν έχουμε ξαναδεί”, ανάφεραν στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.

    (ΦΩΤΟ αρχείου)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Που ειναι το υπολοιπο του βιντεο , κοπρανθρωποι;;;
      Μουλοι τοξικομανων αραπαδων
      Την επομενη φορα θα τρεχετε να κρυφτειτε με τα κονταρια που κρατατε , μπηγμενα στον κ@λο σας

    2. Κομμουνια Ανθελληνες μισθοφόροι του Τζορτζ σορος.

    3. τους τρώει ο κώλος τους, τους αριστερούς, να τρώνε κόλυβα από τις 17 νοέμβρη μέχρι τα χριστούγεννα.

    4. Ασήκωτοι αναρχομπινέδες.
      Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσουμε από δαύτους.

    5. παιδια και να με πουν φασιστα στεναχωρια μου καλυτερα φασιστας παρα μιασμα δηθεν δημοκρατικο που κατεστρεψαν αυτην την χωρα και συνεχιζουν. τωρα μασαμε την καραμελα η χα φταιει για το ενα για το αλλο για το διπλα αλλα δεν κυβερνα η χα αλλα τα λαμογια οι λαθρολατρες

    6. Πάντα έχει δίκιο ο αμυνόμενος και όχι ο επιτιθέμενος. Στο βίντεο φαίνονται ρατσιστοκουμούνια μόνο να προκαλούν βανδαλισμό. Μαγκιές κλανιές και εξατμίσεις. Κλασική συμπεριφορά τραμπούκων. Αν έβαζες κάποιον άσχετο να κρίνει αντικειμενικά θα έλεγε το προφανές, ότι αυτοί που κρατάνε τις κόκκινες σημαίες φταίνε. Δεν θα έδινα ποτέ δίκιο σε άτομα που χτυπάνε τυφλά όποιον κρίνουν ότι είναι χρυσαυγίτης απο την εμφάνιση, ή ακόμα και αν είναι, δικαίωμα του. Πολλοί φάγανε ξύλο στον δρόμο επειδή ξύρισαν το κεφάλι τους, είτε γιατί είχανε τριχόπτωση και θέλανε να καλύψουν το ροξάκι, είτε γιατί έτσι γουστάραν. Δεν στέκει να συμπεριφέρονται χειρότερα απο αυτούς που μισούν. Ξερνάμε απο την υποκρισία των δημοκρατικών.

    7. ΦΑΠΑ ΞΑΠΛΑ ΤΡΥΠΙΟΙ αντιφαδες πρισμενοι θα σας βρισκουν απο δω και μπρος κρατικοδιαιτα πουσταρια.
      Γιατι ρε λουλουδες ειναι με περικοπι το βιντεο???

    8. Ο συνδυασμός της βρώμας του πετρελαιου και της αποφορας των βρωμοποδαρων ήταν ανυπόφορη…..

    9. παλι ξυλο εφαγαν οι χοντροκωληδες της χρυσης αυγης?

    10. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΚΕΔΕΣ , ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ , ΑΥΤΗ ΤΗΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ” ΤΟΞΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ

    11. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ????

    12. Τα κοκκινα σκύλια τα αρχιφασισταρια μιλανε για φασισμό!!! Παλιο το αστειο κατα του εθνους κατα του ελληνισμου αν δεν σας αρεσει μπολσεβικοι αλαξτε πλανητη χωρα πηγαίνετε ολανδια και ρουφατε χασισακι αλβανικό….. Μας φακελωσαν εμας τους ελληνες γιατι οι γειτονιες μας ειναι αφυλακτες και παει το εμπόριο. Συνεφο εμας που ημαστε οι υπασπιστες του εθνους.

    13. Έτσι, μπράβο! Δεν αλλάζει τίποτα σε αυτή τη χώρα! Βουλιάξαμε πιάσαμε πάτο και τρωγόμαστε μεταξύ μας, αντί να πάρουμε στο κυνήγι αυτούς που μας ξεπούλησαν.

    14. μπραβο παιδια ριξτε τους βρωμοξυλο για να μαθουν !

    15. τώρα δικαιώνει όλους αυτούς του 1940 μετά τον πόλεμο μας είπαν ότι έγινε εμφύλιος στην Ελλάδα Όχι κύριοι δεν έγινε εμφύλιος στην Ελλάδα υπήρξαν οι Έλληνες πατριώτες με τους ανθέλληνες αναρχοκομμουνιστές σήμερα δικαιώνει αυτούς που πολέμησαν τους αγωνιστές αυτούς που δημιούργησαν τον εμφύλιο που για μένα δεν υπήρχε εμφύλιο υπήρχαν οι Έλληνες συμπατριώτες με τους ξένους ξενόφερτος ελληνόφωνους Έλληνες αναρχοκομμουνιστές Ήταν είναι και θα είναι η γάγγραινα της χώρας ο μεγάλος Παπαδόπουλος το λεγε δεν χωράει κομμουνισμός στη Χώρα μπράβο στα παιδιά της Χρυσής Αυγής και πολύ άργησαν

    16. Τσεκούρι και λοστό σε κάθε αναρχικό.
      Άντε να ξεκινάει η εθνοκάθαρση σιγά σιγά….

    17. Τα παρακρατικά σκουλίκια της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να εγκληματούν με πλάτες την εξουσία των ΣυριζΑΝΕΛ, την ίδια ώρα που ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ αντιεξουσιαστές γιατί τους χαλάνε τη σούπα. Είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει η οργή του λαού και τότε ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε.

    18. Μην μασατε Ελληνοπουλα!!! Οσο και να σας λενε φασιστες , τωρα πια και οι κοτες ξερουν ποιοι ειναι οι πραγματικοι φασιστες
      ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!!

    Comments are closed.