ΣΤΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΘΕΪΑΣ. “ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΧΘΡΟΙ, ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΩΝ 8.000 ΕΥΡΩ”. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΑΗΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΣΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ. ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Ο ΣΤ.ΧΙΟΣ

    Κοινοποίηση:
    Russian revolutionary leader Vladimir Ilyich Ulianov (1870-1924) better known as Lenin (L) poses in Gorki, Soviet Union, in 1922 with Yossif Vissarionovitch Dzhugashvili (1879-1953) better known as Joseph Stalin, who became Secretary General of the Soviet Communist Party in 1922.   N/B  B/W (Photo credit should read -/AFP/Getty Images)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. αθεοι και χριστιανοι ειστε εξισου εγκληματιες εναντιων του ελληνισμου….απογονοι του αδαμ νεοελληνες

      1. 1ον. Επειδή πλησιαζουν Χριστούγεννα μην αρχισουν παλι μερικοι …εκτος από τον αθεο Τσιπρα …να λενε ότι να ναι… . Φιλε ειμαι σιγουρος ότι αν σε ρωτησουν.. τι λεει ο Πλατωνας για τον πολεμο Αθηνας Ατλαντίδας..θα κοιτας τα αστρα και δε θα ξερεις τι να απαντησεις .. (και το γραφω για τους αλλους που μπορει να διαβασουν κατι τετοιο Χριστουγεννιάτικα… ). Αυτά.. που λεει αυτος εδώ.. είναι αποτέλεσμα.. ανιστορητων 12θε’ι’στων.. που δε ξερουν ότι δεν ηταν πιστη το 12θεο.. στην Ελλαδα πριν το Χριστο , ..η τυπων σαν το Σωρρα.. που το χειροτερο δεν είναι ότι.. δεν ειχε φραγκο ισως…(καλο είναι να ξυπνησουν από τα ψεματα) . Το 12θεο υπηρχε αλλα δεν ηταν πιστη ..όπως είναι γραμμενο (στις σιβυλλες και αλλου) ..οι ελληνες περιμεναν το Χριστο και ιστορικα οι πρωτοι χριστιανοι ηταν ελληνες ..και τους κυνηγουσαν.. . Άλλο θρησκεια άλλο αληθεια και ανασταση.. για οσους δεν τους αρεσουν οι μεγαλοπαπαδες . 2ον. Οσο για τον Μαρξ …ηταν ενας μασόνος,ενα ακομα πιονι που πατησε μια πολιτικη(η δηθεν πολιτικη) ..ενα πιονι της αθε’ι’ας .. . Ο Κουμμουνισμος είναι χουντα.. ,ο Κιμ είναι Κ.Κ.Κορεας.. και συχνα.. είναι ΝΤΠ.. (αν όχι παντα).. ,δε λεω ότι ο καπιταλισμος είναι οκ.. αλλα πραγματικα μιλαμε για πλυση εγκεφαλου.. χουντες ,αθε’ι’ες κλπ…. . Καπιταλισμος και Κουμμουνισμος ηταν μερος του ιδιου συστηματος και της ΝΤΠ.. στο ψυχρο πολεμο.. και τους ειχαν αντιμέτωπους να νομιζεις ότι κατι γινεται.. ενώ ηταν σχεδόν οι ιδιοι από πισω.. .

    Comments are closed.