ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΣΟΔΕΡΙ-ΠΡΕΣΠΕΣ. ΜΑΤ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ. ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ- ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΗΜΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Πολύ τεταμένη η ατμόσφαιρα – Φεύγει κόσμος συνεχώς και κατευθύνεται προς Πρέσπες – Συγκρούσεις με χημικά και εκτόξευση αντικειμένων στα μπλόκα που έχει στήσει η αστυνομία
    Μπορεί οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων να υπέγραψαν ήδη τη συμφωνία για το ονοματολογικό, ωστόσο την ίδια στιγμή η ένταση παραμένει, μερικά χιλιόμετρα μακρύτερα.

    Στα μπλόκα της αστυνομίας στο Πισοδέρι, εκεί που έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες κόσμου για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία με την Μακεδονία, σημειώνονται συνεχώς εντάσεις με ρίψεις αντικειμένων από τους διαδηλωτές και χρήση χημικών από τις Αρχές.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν συνεχώς χρήση χημικών για να εμποδίσουν την πρόσβαση των διαδηλωτών στην δασική περιοχή, που οδηγεί στις Πρέσπες.

    Σύμφωνα με τον ιστότοπο Life-events.gr, πολλοί διαδηλωτές αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα ενώ αναφέρθηκαν και λιποθυμίες. Μάλιστα έχει καταφθάσει και ασθενοφόρο στο σημείο.
    Το thestival κάνει λόγο για οκτώ τραυματίες.

    Η ατμόσφαιρα στο σημείο είναι αποπνικτική, ενώ λόγω των επεισοδίων γυναίκες και παιδιά απομακρύνονται από το σημείο.

    Σημειώνεται ότι στην περιοχή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη σημερινή υπογραφή της συμφωνίας για το ονοματολογικό των Σκοπίων ,   βρίσκονται   και Ηπειρώτες.

    2

     

    Untitled-1

    epeisodia01
    epeisodia02

     

    poreia04
    poreia05

    Πάνω από 80 πούλμαν με διαδηλωτές  απ’ όλη την Ελλάδα

    Στην περιοχή της Βίγλας Πισοδερίου του δήμου Πρεσπών συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 10.00 πολλοί διαδηλωτές, για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία Ελλάδας- Σκοπίων που θα επιτρέπει στη γειτονική χώρα να ονομάζεται “Βόρεια Μακεδονία”.

    Δεκάδες λεωφορεία έχουν φτάσει στο σημείο και διαδηλωτές, με ελληνικές σημαίες στα χέρια, ετοιμάζονται να βροντοφωνάξουν «Όχι» στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.

    Μία ημέρα μετά την κινητοποίηση στην πλατεία Συντάγματος, έξω από τη Βουλή, άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου οι Υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών αναμένεται να υπογράψουν τη συμφωνία, παρουσία των πρωθυπουργών των δύο χωρών.

    poreia01
    poreia02
    poreia03

    Δείτε τις φωτογραφίες του Thestival από την κινητοποίηση που έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί:

    Δεκάδες πούλμαν αναμένονται στην περιοχή απ’ όλη την Ελλάδα

    Συνολικά 30 λεωφορεία αναχώρησαν σήμερα στις 07:30 από την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κατευθυνθούν στο Πισοδέρι, στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου για να διαδηλώσουν για την υπεράσπιση του ονόματος της Μακεδονίας.

    Από την Αριστοτέλους αναχώρησαν έξι λεωφορεία με τους πολίτες να κρατούν ελληνικές σημαίες στα χέρια.

    Στο Πισοδέρι αναμένεται να φτάσουν συνολικά 80 λεωφορεία από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Σύμφωνα με το σχεδιασμό της Αστυνομίας, οι διαδηλωτές θα φτάσουν μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο της Βίγλας στο Πισοδέρι κι εκεί θα γίνει η συγκέντρωση, αφού για λόγους ασφαλείας θα είναι κλειστή η πρόσβαση για τους Ψαράδες Πρεσπών.

    Θεσσαλονικείς αναχωρούν για Πρέσπες

    Πρέσπες: Με ελληνικές και μαύρες σημαίες οι κάτοικοι

    Την ίδια ώρα όμως, στην ευρύτερη περιοχή των Πρεσπών, οι αντιδράσεις είναι πολλές. Ηδη στο χωριό Λαιμός, οι κάτοικοι έχουν βγει με ελληνικές και μαύρες σημαίες στα χέρια διαμαρτυρόμενοι για τη συμφωνία κι εκφράζοντας την αντίθεσή τους. Στο σημείο, όπως και σε όλη την ευρύτερη περιοχή υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

    Κάτοικοι των Πρεσπών με μαύρες σημαίες για τη συμφωνία το Σκοπιανό

    Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Εγνατία Οδό

    Iσχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται κατά μήκος της Εγνατίας Οδού, στα σημεία που οδηγούν στο Πισοδέρι και στους Ψαράδες.

    Συγκεκριμένα, στα διόδια Πολυμύλου δυνάμεις της Αστυνομίας σταματούν λεωφορεία, που κατευθύνονται στο συλλαλητήριο στο Πισοδέρι και τους ενημερώνουν ότι ο δρόμος είναι κλειστός και δίνουν πληροφορίες για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουν για να φτάσουν στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου.

    Στο κόμβο Κορομηλιάς από όπου ο δρόμος οδηγεί στο χωριό Ψαράδες ο δρόμος είναι κλειστός. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και επιτρέπεται η διέλευση μόνο όσων βρίσκονται στη σχετική λίστα με τους καλεσμένους ή τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

    Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί αναχώρησαν από την Θεσσαλονίκη 30 λεωφορεία με πολίτες για το Πισοδέρι, ενώ 80 λεωφορεία από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας αναμένεται να φτάσουν στον χώρο του συλλαλητηρίου.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    82 Σχόλια

    1. πρόθυμα συριζομπατσόνια …

    2. μλάκα χάρυ κλύν νά΄ξερες ποιούς έγλυφες και στήριζες πολιτικά τόσα χρόνια;;;

    3. Αλήθεια από την μπαρμπαρούσενα τι νέα έχουμε ; Σε κανά μαντρί στρούπωσε ή σε κανά κοτέτσι ; Άμα τον συλλάβουν θα γεμίσουν οι μπάτσοι κοτόψειρες και τσιμπούρια.

      1. τί έγινε συντρόφια; Έφτιαξε τελικά το γονατάκι της συριζάντζας πού έφαγε τη φωτοβολίδα των συντρόφων της στο πολυτεχνείο;

    4. Ρε άνανδροι εγκληματίες πετάτε τον κόσμο στον γκρεμό μαζί με καπνογόνα !#@$!
      Σκουπίδια, βρομόσκυλα ματατζήδες, ότι αγαπάτε να σας ψοφήσει.
      Οι “εντολές” έπονται της ηθικής και του συντάγματος -αμόρφωτα πιθήκια , δεν υπάρχει δικαιολογία για τις πράξεις σας.

    5. Ξέρει κανείς υπεύθυνα αν στα χθεσινά επεισόδια στο Σύνταγμα και στα σημερινά στο Πισωδέρι, στις τάξεις των ΜΑΤ περιλαμβάνονταν μέλη της Seebrig απ` τη Λάρισα, ή άλλοι Αλβανοί, Σκοπιανοί, Βούλγαροι;

    6. Τα πράγματα είναι πολύ απλά !!
      ΕΑΝ ήθελε ο Μητσοτάκης να πέσει η κυβέρνηση μπορούσε να παραιτηθεί όλη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ !!
      Το ίδιο ισχύει και η Χρυσή Αυγή !!
      Το ίδιο ισχύει και για τη γλάστρα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

      ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ !!!

    7. Πρωτοφανής ήταν η αγριότητα με την οποία η αστυνομία αντιμετώπισε τους υπερασπιστές της Μακεδονίας, κατόπιν εντολής της κυβέρνησης, πράγμα που δείχνει και τον πανικό της. Ο Τσίπρας σε συνέντευξη είπε ότι στις 21 Αυγούστου η Ελλάδα θα βγει στις αγορές. Αλλά μέχρι τότε ο Τσίπρας θα έχει φύγει. Θα αποτελεί ένα θλιβερό παρελθόν, όπως έχουν προβλέψει οι Γεροντάδες της Ορθοδοξίας. Για αυτό και χτυπάνε αλύπητα οι συριζαίοι, διότι βλέπουν να έρχεται το τέλος τους. Έτσι είναι την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τους προδότας ουδείς Τον ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν για την προδοσία και θα τον πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα και το ήξεραν και για αυτό κάλεσαν και το Μητσοτάκη στη Λέσχη Μπιλντεμπεργκα για να έχουν έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση

    8. κριμα πολυ κριμα λιγες φαπες φαγαν τα εθνικια

      1. ρε τραβα να φας καμια ψολη μαλακα

        εθνικια αμεσως.

        επειδη φιλε χεζεσαι να πολεμησεις για την αληθεια της ιστοριας δεν σημαινει οτι οποιος το κανει ειναι εθνικι η οτι αλλη παπαρια κατεβασει το κεφαλι σας απο τους τομους που σας λοβοτομουν.

        Επισης , τραγι, οι ιδιοι που κοπαναν εσενα που θες να λες οτι αγωνιζεσαι για τους ιδιους λογους κοπαναν και αλλους

        1. αν θες μπορουμε να το συζητησουμε . ομως ψωλη και μαλακα να μην λεμε γιατι καταλαβαινεις κι εγω θα μπορω να σου πω τοσα και αλλα τοσα αλλα δεν θα το κανω .
          λοιπον .. πρωτον μια ζωη με τους τσεδες γινοσασταν ενα και βαραγατε αριστερους / δευτερον πραγματικα δεν ξερω ποσο αντεθνικη ηταν η κινηση του τσιπρα (που δεν τον υποστηριζω σε καμια περιπτωση) γιατι η τουρκια ανα πασα στιγμη στα σκοπια θα εβρισκε εναν συμμαχο και αυτο δεν μας συμφερει , ενω τωρα σιγουρα δημιουργηθηκε κλιμα φιλιας μεταξυ ελλαδας – σκοπιων / τριτον σε καμια περιπτωση δεν παραχωρηθηκε εδαφος ουτε ιστορια αντιθετα η ελληνικη οικονομια θα εχει ωφελη / τεταρτον ειναι κατι που σιγουρα ηταν επιθυμια της αμερικης οποτε η οποιαδηποτε κυβερνηση θα το δεχοταν κι αυτο γιατι καλως η κακως στρατιωτικα η ελλαδα ειναι ανισχυρη κι αν γινει κατι με τον τουρκο καποια στιγμη θελει συμμαχους οχι εχθρους , θες να μας χτυπανε τουρκοι , αλβανοι , σκοπιανοι απο παντου ; / πεμπτον και τελευταιον ενα λοφακι πηγατε να ανεβειτε και σας πηρε ο κατηφορος κουτρουβαλα θες να μου πας και να πολεμησεις , ο βελουχιωτης που τοσο βριζετε στο βουνο δεν εχασε ουτε μια μαχη ακομα κι οταν η αριθμητικη ισορροπια ηταν εις βαρος του ακομα και τα οπλα λιγοτερα απο των αντιπαλων.

          1. κλασσικος μαλακας αγραμματος Ελληνας. Αλλο ενα θυμα του Αλέξη Τσολάκογλου.
            Γυρω στα 650 μμυρια εχει η Ελλάδα εξαγωγες με τα Σκόπι,α δηλαδή περίπου το 10% του συνόλου τους. Πολύ μικρό ποσοστό. Οπότε δεν τους επηρεαζεις πουθενα.
            Οι Τούρκοι έχουν βαση στα σκοπια οποτε μεσα απο τιος δομες του ΝΑΤΟ θα πρεπει η χωρα να προστατευεται από αλλον εναν εχθρο που θα εχει προσβαση ελευθερη στην χωρα μας.
            Ποιες αλλες περιοχες στα Βαλκάνια με γεωγραφική ονομασία μπορούν να αποκτήσουν εθνική ταυτότητα?
            πχ η Θρακη πανηλίθιε ως γεωγραφική περιοχή περιέχει θρακιώτες?
            ο Ηπειρώτης ειναι διαφορετικός από Ελληνας?
            Ειμαστε επλεον υποχεωμενοι να δεχτούμε τις οργανωσεις τους τις εθνικες εντός της χωρας.
            Αναρίθμητα τα θεματα που χανουμε αλλα σεναν αμορφωτο λαό που νομιζει πως ειναι και ο καλύτερος περνας ότι θες πολύ ευκολα κυριως οταν προκειται για μαλακες η πρακτορακια όπως ο προηγούμενος

      2. Η Μπαρμπαρουσενα άραγε ως μέγιστη πατριωτισα που ήταν;

        1. τί έγινε συντρόφια; Έφτιαξε τελικά το γονατάκι της αριστεράντζας πού έφαγε τη φωτοβολίδα των συντρόφων της στο πολυτεχνείο;

        2. Εσυ επαναστατη του λαου και της αληθειας που την επινες?
          Η μηπως ειναι μαχες του κεφαλαιου αυτες που γινανε στις Πρεσπες. Η οποτε μας συμφερει ειναι και οποτε δεν ειναι, ή εχει κανα οδηγο που λεει ποιες ειναι και ποιες δεν ειναι.
          Ρε αιντε απο κει.

          Πετατε κανα μπουκαλι και τρεχετε μεσ τα στενα της Αθηνα και λετε και μεταξυ σας οτι επιτελειτε εργο. ΚΑι εμεις ετσι και οι αλλοι ετσι και οι παραλλοι ετσι, ποιος εισαι που θα κρινεις ποιος ειναι τι.

          Ειτε το θες ειτε οχι ειναι και δικη σου ιστορια αυτη. Και βολευει να κρατας αυτη τη χεσμενη σταση. απ το σπιτι σου. Γιατι αυτες ειναι οι δυσκολες οι μαχες , οχι ριχνω την κοτρονα και κρυβομαι για 15 μερες, συντροφε συντροφε και μετα ρουφιανεματα και διαβαθμισεις στην αγελη και μεροκαματα.

          Επισης ξυπνηστε εσεις που νομιζετε οτι το Μακεδονικο ειναι θεμα των χρυσαυγητων και δεξιων και αριστερων, καθεστε ολοι μεσ τα διαμερισματα στην Αθηνα εχετε λαλησει απ το καυσαεριο.

    9. Το καλο ειναι οτι ο Τσιπρας θα ενωσει ολους τους Ελληνες εναντιον των Αριστερων

      1. Και η Μπαρμπαρουσενα τα χρυσαυγουλα εναντίον της ΧΑ.

    10. > ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ με την παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ότι διαπράττετε το κακούργημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και της άμεσης συνέργειας σε επιβουλή της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας, που προβλέπονται στα άρθρα του Ποινικού Κώδικα 134 και 138 και που τιμωρούνται το μεν πρώτο με ισόβια κάθειρξη, το δε δεύτερο με θάνατο. Η εσχάτη προδοσία δεν παραγράφεται, δεν καλύπτεται από πολιτική ασυλία, είναι διαρκές έγκλημα, άρα διαρκές αυτόφωρο και επισύρει την εσχάτη των ποινών που ισχύει κανονικότατα!

      ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
      Άρθρο 62: Δεν απαιτείται άδεια (της Βουλής) για αυτόφωρα κακουργήματα (για δίωξη, σύλληψη και φυλάκιση βουλευτή).
      Άρθρο 49: Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ευθύνεται οπωσδήποτε για πράξεις που έχει ενεργήσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του, παρά μόνο για εσχάτη
      προδοσία ή παραβίαση, με πρόθεση, του Συντάγματος.

    11. Αδέλφια Μακεδονες αν ήσασταν ρουβικωνες οχι μόνο δεν θα σας πειραζαν αλλά θα σας κερναγαν και καφέ.

    12. Επί κυβερνήσεως Σαμαρά-αληταρά και χοντρομπένυ, προεκλογικά, ξεκάθαρη θεση του Συριζα ήταν δίνω Θρακη και Μακεδονια. Και σεις πηγατε και ψηφισατε σα ζώωωααααα επειδη ειπε οτι θα σας δωσει 751 κλπκλπ! Γαμώ τις οικογενειές μας μουνοπανα!

    13. Φατε συριζα – ανελ και σκασμος!

    14. Oι αστυνομικοί γιά τον σίγουρο μισθό του Δημοσίου τσακίζουν στο ξύλο οποιονδήποτε…Δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά σ’ αυτό.

      1. Και καλά κάνουν, χρυσαυγουλα δεν είναι τα μπατσακια; Φάρα στην μάπα μαλακα.

        1. τί έγινε συριζαύγουλα; Έφτιαξε τελικά το γονατάκι της αριστεράντζας πού έφαγε τη φωτοβολίδα των συντρόφων της στο πολυτεχνείο;

    15. Σε οποιον προστατευει το συστημα και ειναι κατα των ελληνων ερχονται μαζικοι παλουκισμοι….χασαμε την μιση ελλαδα, ειναι πολυ σοβαρη εσχατη προδοσια το 1821 ειχαμε επεκταση μεχρι την λαμια. Ελληνα αρματοσου λαι ετοιμασε την ελευθερια σου, διοτι οτι σου πηραν οφειλουν να στο επιστρεψουν

      Καλη δυναμη ελληνες – vlad the impaler.

    16. Η ΕΛΑΣ έχει ελέγξει όλους αυτούς που πανε και τα βαζουν με τα ματ; τι θα γινει αν ενας βρεθει με οπλο; Πολυ το τραβατε το σχοινι και θα χαθουν τσαμπα και βερεσε ελληνες πολιτες

    17. ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΧΙ ΚΛΑΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΔΥΣΚΟΛΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ.ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ ΣΛΑΒΩΝ.ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ VARDARSKA(ΣΤΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1945).ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    18. Τους ντομπαρουν και τους αμολανε. Συν το διπλο μυσθο που παιρνουν σαν πριμ για να κτυπανε Ελληνες.

      1. Άληθεια; Δεν το χωραει ο νους μου οτι τα σιχαμενα γουρουνια των ΜΑΤ, δολοφονησαν κοσμο που διαμαρτυροταν εναντι σε μια εθνικη προδωσια. Αν αληθευει πρεπει να βγουμε ολοι στους δρομους. 10 εκατομμύρια ελληνες πρεπει να βγουμε εξω και να στησουμε κρεμαλες για τους ματατζηδες και τα 300 αφεντικα τους.

    19. ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

      ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΖΑΕΦ ΤΣΙΠΡΑ.
      ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

    20. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας εθνίκια….η Μακεδονία δεν είναι μόνο ελληνική…είναι παγκόσμια ιδέα!!!!

        1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΙΛΑΚΟΥ Η ΜΑΝΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΠΛΥΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΜΠΙΛΗ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

        2. Και σένα η μάνα σου γαμιεται από αραπηδες όλη μέρα. Αλλά και ο πατέρας σου το ίδιο μουλε.

          1. ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΕ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΛΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΣΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΙΤ ΜΠΙΛΗ Η ΟΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ.ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΠΟΡΝΗ.

      1. δεν φταις εσυ…….της μανα σου το μουνι φταιει.

      2. Καρανικα αντε παρε τη δοση σου τωρα,μπας & κατεβασεις & αλλες ιδεες.

    21. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ ΤΣΙΠΡΑ , ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ , ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΗ

    22. Κοτζιά κοπροκοιλια και Τσίπρα αμόρφωτε που ήρθες με μεταγραφή από Βουλγαρία, ξεπουλησεσατε τη Μακεδονία, αν έχετε αρχιδια κάντε βόλτα χωρίς φύλαξη σε ελληνική πόλη. Κι εσύ Πανουλη αλλά μας έλεγες για τη Μακεδονία……

    23. αλλα και η αστυνομια παντα το γαμημενο”καθηκον”. με την χουντα χουντα , με τα κομμουνια κομμουνι.
      ”Κυριοι” (αν και κυριος ειναι αυτος που εχει κυριοτητα) μαλλον φιλιππινεζες του καθε βρωμικου χεριου(εξουσια) που σας ταιζει, αν παψουμε να πληρωνουμε φορους να δουμε τι σκατα θα ταιζεται στις οικογενειες σας. δεν γινεται να δουλευετε 2 αφεντικα το λεει και η γραφη. εχετε δειξει πολλακις με ποιου το μερος εισαστε και μη σας φανει παραξενο το τι θα πληρωσετε.

    24. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    25. Να συνεννοηθούμε ολοι από αυριο ούτε ένα ευρώ…κατι ολο ι μαζί…καποια λύση θα υπάρχει….

    26. ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ

    27. Είμαι ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ εδώ και 10 χρόνια.Αυριο πάω και παραδίνω πίσω τα ρούχα του στρατού και όλο τον εξοπλισμό που μου έχουν δώσει.Δεν ξαναπάω σε βολές και ασκήσεις.ΤΕΛΟΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ.

    28. Οσοι προστατευουν προδοτες και ειναι εναντιων του λαου θα εκτελεστουν στο γουδι. Δεν θα γινει κανενας διαχωρισμος.Εαν θρηνησουμε νεκρο πατριωτη αππ τα ΜΑΤ τον ηπιανε. Τα παλουκια θα στηθουν ανεξαιρετων παραταξεων. Οτι περνεται πρεπει να επιστρεφεται.Το συστημα εινσι υσχηρο ε….ο λαος θα το ξεμαγκεψει…

    29. ΜΑΝΑΒΗ αυτοι και την μανα τους πυροβολουν αμα τους δωσει εντολη ο ΤΟΣΚΑΣ δεν ειναι νοικοκυραιοι ουτε ανεικουν στο ανθρωπινο ειδος ειναι τα χρισημα ρομποτακια οι πραιτοριανοιι του συστηματος μαλιστα ακουγεται οτι τωρα ποια εχουν αλλοδαπα στους κυκλους τους για ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ………αλλλα ερχεται η ωρα τους αυτοι θα την πληρωσουν την νυφη πρωτοι πρωτοι οταν ερθει η νυχτα του Αγειου Βαλθολομαιου……….οταν τους ξεβρακωσουμε στο Συνταγμα και τους βαλουμε τα δακρυγονα στον κωλο………………..

    30. Καλημέρα από το πρωί το μόνο που κάνω είναι να κλαίω, δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτή τη χώρα πλέον, τη Μακεδονία την πουλήσανε και την πουλήσαμε όλοι μαζί με το να μην κάνουμε τίποτα.

      1. Και κάπως έτσι έρχονται Αιγαίο σε Τούρκους,Κρήτη σε Ισραήλ,Ιόνιο σε Ιταλοαλβανούς,Αθήνα σε Λάθρο,Θεσσαλονίκη σε Εβραιους Σιών.Τέλος σχεδίου.
        Τυχερέ σε κατάφεραν πολύ κράτησες κι εσύ.

      2. Αδελφέ μου, μην σε κατακλύζει η θλίψη, την οποία και εγώ προσπαθώ να παλέψω μιας και εχτές έβαλα τα κλάματα, να θυμάσαι πως οι άπλυτοι ανθέλληνες χαίρονται με την θλίψη μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να ενωνόμαστε και να αφυπνιζόμαστε, ο εχθρός είναι ο Κοινοβουλευτισμός, η ψευτοΔημοκρατία τους η οποία δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σύστημα εντολών των ξένων συμφερόντων. Όλοι τους τα έχουνε πάρει και αυτό είναι εμφανές, όλοι τους πληρώθηκαν για να ολοκληρώσουν αυτό το αιωνόβιο σχέδιο διαμελισμού μας. Όλα θα τελειώσουν μόλις ο στρατός καταλάβει ότι πρέπει να επαναφέρει την νομιμότητα και να δράσει υπέρ Ελλήνων, δεν γίνεται εμείς διασπασμένοι, άοπλοι και χωρίς ηγέτη να καλούμαστε να βγάλουμε τα κάστανα από την φωτιά την στιγμή που οι εχθροί του Ελληνισμού είναι οργανωμένοι, συνταγμένοι, οπλοφορούν και έχουν την ευχή της Κυβέρνησης. Πάρε δύναμη από τους Ήρωες του παρελθόντος και καρτέρησε για ένα μέλλον όπου όλοι μας θα κυβερνόμαστε από Έλληνες πατριώτες και μόνον. Το πολίτευμα είναι σάπιο, έχει γεμίσει σκουλήκια, συν τον χρόνο και με την ενότητά μας, τα πράγματα θα αλλάξουν επιτέλους!

        1. Ο/Η Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ - ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ λέει:

          Ωραια τα ειπες φιλε μου! ΑΞΙΟΣ

      3. ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΑΔΕΡΦΕ . ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΗΖΟΥΝ ΟΙ ΕΑΜΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ

    31. Βουτση 17Νοεμβρητη κατεβα απο την εδρα της Βουλης μας.Μας προσβαλεις & με την παρουσια σου & με οτι λες.Ειστε ολοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ & σαν τετοιοι θα δικαστειτε.

    32. Όλοι στο Σύνταγμα τώρα απόψε να πέσει η κυβέρνηση.

    33. Ένα παιδάκι , που θα έβαζε της αγορές να χορεύουν και η Μερκελ θα το παρακαλούσε να του δώσει λεφτά , που είχε για πρότυπο και όνειρο του να μας κάνει Βενεζουέλα, Αργεντινή και Κούβα , σήμερα υπόγραψε την παράδοση της μισής Ελλάδας στους βόρειους γείτονες Πρέπει να δικαστή για εσχάτη προδοσία

      1. ναι θα εβαζε τις αγορες να χορευουν πεντοζαλι και αυτοι θα βαραγαν τον ζουρνα αντε ρε χαμενε δημοκρατη του κ@λου.πουλημενα ανδρικελα να πας να πουλησεις την μανα σου υον πατερα σου τα παιδια σου και την γυναικα σου οχι την χωρα των ελληνων ο μπαρμπαρουσης καλα σας την ειπε αν αυτον τωρα εσεις τον κατηγορειτε για εσχατη προδοσια αυτο που κανατε εσεις τι ειναι ρε βλημα? ετσι πρεπει να φυγει ολο το δημοκρατικο φασισταριο που δεν σας νοιαζει για αυτην την χωρα και να αναλαβει καποιος που την αγαπα. κυριε μου ο πατερας μου πολεμησε στην αλβανια εγω υπηρετησα στον στρατο το ιδιο και τα παιδια μου και ερχεσαι εσυ τωρα το κατακαθι να πουλησεις την χωρα μου? να πας στον αγυριστο μαζι με το μορφωμα σου στο λαγουμι σου πουλημενο τομαρι που τα διελυσες ολα λαθρολαγνε προλαβαινετε να φυγετε απο την χωρα . και μην μασησετε παλι την ιδια καραμελα ( ολοι αυτοι ειναι ακροδεξιοι ) και τετοιες τριχες κοφτε το αυτο θρασιμια. και αν καποιος με χαρακτηρισει φασιστα η οτι αλλο θελει τιμη μου και καμαρι μου προδοτη ομως δεν θα μπορεσει να με πει εναντιον της χωρας που γεννηθηκα και αγαπω εσεις δεν ειστε ελληνες ειστε μπασταρδοι περαστικοι

    34. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ………….ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ………..

      1. Σάς πληροφορώ ότι, χθες στην (β)ουλή, υπήρχαν κάποιοι ΜΑΤατζήδες, που μιλούσαν αλβανικά ΚΑΙ βουλγαρο-σκοπιανά !!! Χτύπησαν γυναίκες ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ και έριξαν τεράστια ποσότητα ασφυξιογόνων και δακρυγόνων στον κόσμο. Χωρίς λόγο.

    35. Πραγματικα αυτοι οι αστυνομικοι των ΜΑΤ,πως μπορουν να εκτελουν τις εντολες του ανεπροκοπου Τοσκα και να χτυπουν τους γονεις τους,τα αδελφια τους,ηλικιωμενους,παπαδες κλπ.Δεν ειναι τα αληταρια των εξαρχειων,ειναι ανθρωποι καθημερινοι,νοικοκυραιοι.Οι ΜΑΤατζηδες εχουν καταντησει μισθοφοροι,και για μισθο της πλακας.Ενας να βρεθει να αρνηθει να εκτελεσει αυτες τις εντολες και να πεταξει τις ασπιδες και τα χημικα,πιστευω θα τον ακολουθουσαν ολοι.

      1. Τους ντομπαρουν και τους αμολανε. Συν το διπλο μυσθο που παιρνουν σαν πριμ για να κτυπανε Ελληνες.

    36. Σε λίγο ΜΑΤατζήδες,θα ψοφολογάτε κι’ εσείς από την πείνα ….
      Να είστε σίγουροι ότι θα γελάμε από ΑΠΟΛΥΤΗ ικανοποίηση….

      1. Δεν θα αφησουν τα σκυλια τους πεινασμενα , μην ελπιζεις σε κατι τετοιο

    37. Διάλυσης την κυβέρνησης να βγει ο στρατός είναι και πατρίδα τους η Ελλάδα .Το όνομα δεν το δίνουμε.

    38. μιλαμε για πολυ φασιστες προδοτες και προκλητικους, οπως παει η δουλεια καποιος ή καποιοι θα παρουν τα οπλα και θα εχουμε αλλες εξελιξεις. Αν υπαρξει νεκρος τη γαμησατε τσιπροκαμενοι και ολα τα γουρουνια να το ξερετε..

    39. Απέκλεισαν κάθε πρόσβαση. Μπήκανε οι κάφροι στην γυάλα και αυτά δεν θα μεταδωθούν απο τα συστημικά ΜΜΕ ελληνικά και ξένα. Θα μας παρουσιάζουν και ως χαρούμενους για το ξεπούλημα. Σειρά έχουν τώρα οι τσάμηδες, άνοιξε η κερκόπορτα και για τα υπόλοιπα όρνια που ληγουρεύονται την Ελλάδα. Επειδή δεν έκανε έκτρωση η Τσίπραινα τρώμε στην μάπα το κόπρανο της. Αυτή δεν γέννησε, έχεσε και βγήκε το τσιπρίδιο.

    40. Ο,ΤΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ή ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΣΟΥΝ!!

    41. Από αύριο ούτε ενα € στο Ελληνικό μπουρδέλο να δείτε πως πάνε στον αγύριστο κ κλείνει το μπουρδέλο σε μια βδομάδα κ ανοίγει το Ελληνικό μαγαζί υπό νέα διεύθυνση αλλά ποιοι να συμφωνήσουν οι οπαδοί του Κούλη?της Φώφης του Σταυράκη? Ποιοι???

    42. Όταν μια λαθροκυβέρνηση δεν σέβετε τον λαό που την ψηφίζει αυτό είναι φασισμός χούντα και δικτατορία.

    Comments are closed.