ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – ΣΟΚ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟΝ ΝΤΑΗ ΜΑΝΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ: «ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΔΙΑ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ; ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ!». ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ: «ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ»!

    Κοινοποίηση:
    papagiannis1

    Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη και τη συμπεριφορά του απέναντι σε συναδέλφους του και δη γυναίκες. Μετά τον σάλο που προκάλεσε η μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του για ξυλοδαρμό η συμπρωταγωνίστριά του στην παράσταση «Πετάει – Πετάει» στο θέατρο Χυτήριο, Σοφία Παυλίδου, μια συνέντευξή του λίγους μήνες πριν και πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούλιο που ήρθε και πάλι στο προσκήνιο κυριολεκτικά τον «καίει», αφού σε αυτή παραδέχεται τη βίαιη συμπεριφορά του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πολλές φορές έχει αναγκαστεί να χτυπήσει άνθρωπο.

    papagiannis2

    Σας παραθέτουμε το αντίστοιχο απόσπασμα της συνέντευξης:

    Οι επιχειρήσεις σου, τα βράδια υποδέχονται κόσμο για να διασκεδάσει. Εκείνη τις δύσκολες ώρες που τις κινήσεις οδηγεί το αλκοόλ, έχει συμβεί κάτι σοβαρό που να σε έχει κάνει έξω φρενών;

    “Μόνο ένα και δύο… κάθε βράδυ είναι μια περιπέτεια. Τα Σαββατοκύριακα δε που είμαι μέχρι το ξημέρωμα εδώ, τα νεύρα μου γίνονται κρόσσια. Όλη τη νύχτα τσακώνομαι!”

    Εννοείς τις παρατηρήσεις που κάνεις στο προσωπικό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τσακώνεσαι με πελάτες…

    “Και βέβαια τσακώνομαι. Ξέρεις πόσες μπουνιές και κλοτσιές έχω ρίξει σε πελάτες που δεν σέβονται; Άνθρωπος είμαι, δεν θέλω πολύ, διαολίζομαι!”

    Καλά και το δημόσιο προφίλ σου, δεν το υπολογίζεις;

    “Πότε το υπολόγισα; Τα μαγαζιά αυτά έγιναν με αγάπη και μεράκι από εμένα και την Αγγελική. Δεν έγιναν από την Δαλιάνη και τον Παπαγιάννη στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων… Στην αρχή, μάλιστα, δεν ήξερε ο κόσμος ποιοι ήταν οι ιδιοκτήτες. Δεν μπορώ να υποστηρίζω ένα δήθεν προφίλ για να είμαι αγαπητός! Είμαι αυτός που είμαι στο σπίτι μου, με τους φίλους μου και με τους συναδέρφους μου στο θέατρο, ο ίδιος άνθρωπος και δεν θα αλλάξω τώρα στα 40. Είναι αργά πια…”

    Φαίνεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μάνος Παπαγιάννης είχε χτυπήσει γυναίκα συνάδελφο του. Όταν πρωταγωνιστούσε με την Κάτια Νικολαΐδου στην παράσταση “Ποντικοπαγίδα”, επειδή κι εκείνη, όπως και η Σοφία Παυλίδου,  ξέχασε να πει μια ατάκα, πήγε στο καμαρίνι της, την έβρισε χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις ενώ στην συνέχεια την έπιασε από τον λαιμό.

    Τότε δεν τόλμησε να μιλήσει, όμως τώρα είναι δίπλα στην Σοφία Παυλίδου και στέλνει δημόσια το μήνυμα της γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media: “Ήθελα να πιστεύω πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό τότε. Η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να σωπάσω. Θα μιλήσω εκεί που πρέπει όταν μου ζητηθεί!”

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Ο ΜΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΆ ΚΑΛΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ Η ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ! ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ

    2. Αυτός και η γυναίκα του είναι από τα πιο αντιπαθητικά άτομα που έχω δει ποτέ και τα κανάλια τους πρόβαλλαν συνέχεια σαν πρότυπα. Η δε γυναίκα του έβγαζε γυμνόστηθες φωτογραφίες στο instagram ενώ ήταν έγκυος και συνέχεια προκαλούσαν, ενώ όλοι τους έλεγαν μπράβο. Τώρα ξαφνικά τους κάνει εντύπωση που αυτός επιτέθηκε.

    3. ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι εντελώς άνδρας, την Παυλίδου την κοιτάς με το στόμα ανοιχτό και σου τρέχουν τα σάλια, όχι να πας να την χτυπήσεις, να πας να την κουτουπώσεις αν είσαι άνδρας όχι να την ξυλοφορτώσεις

    4. k autos apadektos an einai etsi ta pramata alla etsiopws parousiazete i ithopoios dixnei na to ekmetaleuete

    5. Αυτό το σκουλήκι βγήκε πρόσφατα σε μια τηλεοπτική εκπομπή και είπε ότι, είχε πάει σε ένα μαγαζί στη Μύκονο και σαβούριασε και επειδή δεν είχε να πληρώσει, προσποιήθηκε τον άρρωστο και έφυγε άρον-άρον χωρίς να πληρώσει, και κατάφερει με αυτό τον τρόπο να τους εξαπατήσει! Που στη Μύκονο! Κατά αρχάς, φαινόταν ότι έλεγε ψέματα γιατί γέλαγε, αλλά, και εάν τολμούσε να το κάνει, οι μπράβοι του μαγαζιού θα τον έκαναν μπλέ μαρέν από το ξύλο και θα έκανε νυχτερινό μπάνιο στη θάλασσα! Προσέξτε όμως επίπεδο: βγήκε και είπε ότι εξαπάτησε, περνώντας υποσυνείδητα το μήνυμα ότι και εμείς μπορούμε (ή πρέπει) να κάνουμε το ίδιο! Κατά τα άλλα ποιεί ήθος αυτό το άτομο! Δε μου κάνει εντύπωση λοιπόν που βάρεσε την Παυλίδου! Έπρεπε όμως η Παυλίδου, να είχε άντρα κανέναν μπρατσαρά σαν τον Σουγκλάκο, να τον κοπανάει κάτω και να έχουνε μαζευτεί όλες οι γυναικές του θεάτρου (και όχι μόνο) και να γελάνε χειροκροτώντας τον!

    6. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ; ΓΙΑ ΡΕΓΟΥΛΑΡΕΤΕ ΤΟΝ….

    7. Ας μην πατάει κανείς στις παραστάσεις του νταή λοιπόν!

    8. ολοι μαγκες ειναι μεχρι να πεσουν σε εναν πιο “μαγκα” και μετα τρεχουν να κρυφτουν….

    9. Ο Παπαγιάννης έριξε φαπες στην Παυλίδου και την θέση της στην παράσταση την πήρε η Δαλιάνη που είναι η γυναικα του , σαν κερδισμένη μου φαίνεται η κύρια Δαλιάνη .

    10. Συριζαιος ειναι,τι περιμενεις , οι καροτακιδες μονο να βαρανε καμμια γυναικα μπορουν,αλλιως εισπρατουν καροτα οταν την πεφτουν σε καναν αντρα.

    11. Το νταηλικι σου στις γυναίκες το βγάζεις Μανουκο? Δεν έχεις βρει το μάστορα σου ακόμη αλλά που θα πάει τώρα που θα αρχίσουν να βγαίνουν όλα στη φορα σύντομα θα ξεχαστείς και σαν ηθοποιός.

    12. Αυτός όμως που τον σταμάτησε κανείς δεν τον αναφέρει !!!! Ίσως γιατί αυτό εξυπηρετεί τις δύσκολες εποχές που περνάμε !! Καλό θα είναι κάποιοι από εμάς να ανατρέξουμε στο χρονικό της σύλληψης!!

    13. απορώ για την γυναικα του ….πως τον δεχεται

    14. Ποιος είναι αυτός; Δεν το γνωρίζω. Πάντως πρέπει να είναι πολύ παλικαράς για να δέρνει γυναίκες.

      1. Έχουμε καταλάβει ότι είσαι το γνωριζουμε

    15. Μα νομιζω οτι σας το εγραψα προχθες….αυτο το γουρουνι τα ιδια κανει ΠΑΝΤΟΥ μα ΠΑΝΤΟΥ …Υπαρχουν πολλα ραματα για τη γουνα του απο κοσμο και κοσμακι…ψαξτε λιγο ευκολο ειναι!!

    Comments are closed.