“ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ” ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 10ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΡΙΟΥ. ΓΛΕΝΤΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΟΓΩ… ΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ – ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ – ΜΑΣ… ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΓΑΔΑ!

    Κοινοποίηση:
    photo menidi

    23χρονος Ρομά, σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά, συνελήφθη ως ο βασικός ύποπτος της ΕΛΑΣ για τον πυροβολισμό από τον οποίο έχασε τη ζωή του ο 11χρονος Μάριος το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής στο 6ο Δημοτικό Αχαρνών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος, μέλος γνωστής οικογένειας Τσιγγάνων, είπε στους αστυνομικούς ότι πυροβολούσε με καραμπίνα και όχι με 9αρι πιστόλι. Υπενθυμίζεται ότι ο κάλυκας που προκάλεσε το θάνατο του μικρού Μάριου ήταν από 9αρι πιστόλι.

    Εξηγώντας γιατί πυροβολούσε είπε στους αστυνομικούς ότι γιόρταζε γιατί η μητέρα του που το πρωί της Πέμπτης είχε συλληφθεί για κλοπές, αφέθηκε ελεύθερη.

    ImageHandler (3)

    Περίπου πενήντα αστυνομικοί αυτή την ώρα συνεχίζουν να πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, όπου βρίσκεται το 6ο Δημοτικό Σχολείο και ειδικά στον οικισμό Αυλίζα, όπου διαμένουν κυρίως Ρομά, ενώ όλος ο χώρος ερευνάται σπιθαμή προς σπιθαμή.

    sxoleio

    Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αισιοδοξούν, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταφέρουν να «δέσουν» την υπόθεση και ο δράστης θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. – δεν διευκρινίζει αν αυτός σκότωσε το παιδί! 

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

    Από τις συνεχιζόμενες έρευνες που διενεργούνται στην περιοχή των Αχαρνών συνελήφθησαν επιπλέον 3 ημεδαποί για παράβαση του νόμου περί όπλων και συγκεκριμένα δύο για κατοχή καλύκων και ένας για άσκοπους πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ο νόμος Παρασκευοπούλου.,αν μου το είπαν σωστα λέει.. η κλεψιά τιμωρείται με 3 μήνες φυλακή.. Αλλά για να κάνεις αυτό το τρίμηνο θα πρέπει να συμπληρώσεις 5 χρόνια με τρίμηνα από κλοπές.. Τότε πας 3 μήνες διακοπές στην φυλακή.. μάσα ξάπλα..
      Οπότε αν είναι έτσι γι αυτό η μαμα κλεφτρονι βγήκε αμέσως…

    2. Στεφανε Χιο πηγαινε στο σταθμο του μενιδιου Αχαρναι (παλιο πετρινο)να μαθεις ολη την αληθεια να φριξεις . Οι αστυνομια φυλαει τους γυφτους στη συνοικια “Τα Γυφτικα στην κωνσταντινουπολεως να ερχονται οι πελατες (τοξικομανεις) να παιρνουν τα καθημερινα ναρκωτικα τους και στην συνεχεια μοιραζονται τα κερδη .Επισης οι γυφτοι τους δινουν χαρτακια καθε μερα που αγοραζουν την δοση τους και καθε παρασκευη κανουν κληρωση 10 γραμμαρια ηρωινη δωρο . Εχουν βαλει και σηματοδοτη αλλα εχουν γραωει καιστους τοιχους των πολυκατοικιων ‘ΠΡΟΣ ΠΡΕΖΑ ΜΕ ΒΕΛΑΚΙ” ακουσον ακουσον . . . Μην ακους τι λεει ο καθενας εκει κρυβεται ολη η αληθεια . Οι κατοικοι της περιοχης γυρω απο το σταθμο ξερουν τα παντα.Εαν πας θα τους τυλιξεις ολους σε μια κολα χαρτι .ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !

    3. Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα ο γυφτομαχαλας θα ειχε γινει σταχτη.

    4. Οι γυφτοι της περιοχης συμβαλλουν στο μηνιατικο των τους αστυνομοκων της περιοχης με δωρακια .Τοσο απλα.

    5. Οι αριστεροι γονεις του Αλεξανδρου γρηγοροπουλου πηραν 200.000 ευρω απο το κρατος για τον αναρχικο μουλο τους…τον εγκληματια αλητη καταστροφεα…
      ΟΙ γονεις του μικρου που θανατωθηκε μεσα σχολειο του τι θα παρουν…;

    6. Το πρόβλημα με τους γύφτους είναι πολιτικό και κυρίως οικονομικό.
      Οι πολιτικοί μας σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής έρχονται σε συμφωνία με τον εκπρόσωπό τους και μετά από τις αντιπαροχές που παίρνουν ψηφίζουν όλοι μαζί υπέρ του πλειοδότη.
      Έτσι ούτε υπάρχει πολιτική βούληση ούτε θέλουν να δώσουν λύση προς όφελος της
      Τοπικής κοινωνίας.
      Μετά έρχεται το οικονομικό συμφέρον μέσω των χρημάτων που διαθέτουν από τις
      Διάφορες δραστηριότητες (κλεψιές,ναρκωτικά και άλλες ακαταδίωκτες παρανομίες)
      Τα χρήματα τα καταθέτουν σε τοπικά υποκαταστήματα τραπεζών οι διευθυντές των
      οποίων σε κάθε περίπτωση εκβιάζονται ότι θα κάνουν ομαδικές και μαζικές αναλήψεις
      Χρημάτων. Ετσι η εξουσία αποκτά άλλο ένα μοχλό πίεσης για να μη κλείσει το τοπικό
      Υποκατάστημα ή ακόμη και η τράπεζα.
      Σκεφτείτε τα όλα αυτά και μετά αποφασίστε τι σκατα θέλουμε από αυτή ή την άλλη κυβέρνηση.Δεν είναι ότι είναι ανίκανοι .ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
      Άλλωστε η παρουσία υπουργών και άλλων πολιτικών στη παρέλαση των Φούστιδων
      Είναι χαρακτηριστικό φαινόμενο «ορθής» πολιτικής αντίδρασης.

    7. Ευγε στο makeleio, κι σε’σενα Στεφανε γοα την υποστηριξη, στην συγκεντρωση, “ΕΜΕΙΣ”.

    8. Γύφτοι σκουπίδια γαμώ τις ψυχές σας!Αστυνομία=δημόσιες σχέσεις.Τραγικοί κι αυτοί.

    9. Οι αριστερες πουτανες που ειναι ? Καμμια πορειουλα , καμμια ανακοινωση εστω για την δολοφονια ενος 11χρονου παιδιου απο τους ναρκεμπορους συντροφους τους ? Αριστεροι , εμποροι ναρκωτικων παιδεραστες και βιαστες εχουν κανει παρεακι που τους αβανταρουν και τα μμε. 11 ΧΡΟΝΩΝ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΓΥΦΤΟΥ.. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ.. Κουτσοπυμπα , Τσιπρα , Φωφη που εισαστε κερυμμενα ρε πακλιοσκυλα γαμω τον ρατσισμο σας και τον ανθελληνισμος σας ? Οι Ελληνες δεν ειμαστε θυματα και μονο να πληρωνουμε φορους που μετα εσεις τα δινεται επιδοματα στους γυφτους και στοιυς λαθρομεταναστες με ανταλλαγμα την ψηφο τους. υγ. Μπραβο στον λαο του Μενιδιου και την νεολαια που αντιδρα στους αριστερους δολοφονους του 11χρονου παιδιου.. Τοσκα , που τα βρηκανε οι γυφτοι αυτες τις βιλλαρες , στα @@ σου ε? Μονο τον Ελληνικο λαο ξερετε να εξαθλιωνεται με φορους και ηλεκτρονικα να του πλειστηριαζεται πλεον ακομα και την πρωτη κατοικια. Αλητες προδοτες αριστεροι , ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ..

    10. Αυτο πιντι κυρστεφανο λει κακά πραματα για μας γκιφτακια αν τελει ερτι βολτα μενιδι βάλι εγκο ντικανο χοντρό αλάτι και μπουμπουνισι κανι κολο του κυρστεφανου σα μαϊμού μαρια χαχαχα

    11. Η ανακρίτρια φέρει την ευθύνη για την απώλεια μιας ζωής, γιατί άφησε ελεύθερη τη γύφτισσα με τα ναρκωτικά, προφανώς τα άρπαξε και μετά οι γύφτοι το γλεντάγανε με μπαλωθιές

    12. Μπράβο στους Έλληνες δυναμική παρουσία τα σπάσαν όλα μακάρι να έχει την τύχη του σάπιου Ρομά που τον φάγανε στις φυλακές και ο λεγαμενος αρκεί να τον πιάσουν σίγουρα

    13. Οι γυφτοι και το καθε λογης σκουπιδι καλα κανουν το θεμα ειναι γιατι οι πολιτες-κατοικοι που εχουν το θεμα δεν αυτοργανονονται προκειμενου να τους λιανισουν με οτι αυτο συμεπαγετε τι περιμενουν απο τη διεφθαρμενη αστυνομια και δικαιοσυνη να τους καλυψει ?? αφου βλεπουν ξεκαθαρα οτι δεν κανουν τιποτα η αυτοαμυνα και αυτοπροστασια ειναι θεμελιωδες δικαιωμα ολοι μαζι ομως να δεις μετα πως θα μαζευτουν oλοι γενικα.

    14. ΑΦΟΥ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
      ΤΟΥΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΩΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!!!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟΠΑΖΑΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ !!!!!!!!!!!!

    15. ΓΥΦΤΟΙ Κ ΑΛΒΑΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΠΑΙΔΙΑ… Κ ΔΕ ΚΙΝΗΤΕ ΚΙΧ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΑΠΙΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ!! ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ!!!! ΟΤΙ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΛΕΟΝ…… Κ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Κ ΤΣΙΠΡΕΣ Κ ΚΟΥΛΗΔΕΣ….. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ Κ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ…ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΑΠΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ!! ΣΕ ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ,Ε.

      1. Αντε πάγαινε Ρε ξεφτίλα τι άλλο δηλαδή να κάνουν χαμός γίνεται που ζεις;

    16. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΗΤΑΝ Κ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΤΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ Τ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΙΜΙΑ

    17. ΔΩΣΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΔΟΓΥΦΤΟΥ ΡΕ

    Comments are closed.