ΕΡΧΕΤΑΙ “ΤΥΦΩΝΑΣ” ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΡΕΞΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΦΥΛΛΟ. “ΨΩΝΙΖΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ”. ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ Ο ΣΤ.ΧΙΟΣ

    Κοινοποίηση:
    EXOFILO2

    Βραδυφλεγής βόμβα  η είδηση-μια είδηση πολύ γνώστη στο αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ εδώ και μήνες- πως πασίγνωστοι τηλεπαρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα αλλά και επιχειρηματίες πρώτης γραμμής, θα καθίσουν στο εδώλιο τον ερχόμενο Μάιο, αντιμετωπίζοντας άλλοι βαρύτατες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και άλλοι θα πέσουν στα πιο “μαλακά” γιατί κάποιοι μπορεί να τους έμπλεξαν σε έναν κυκεώνα χωρίς να φταίνε ή  γιατί έχουν ακριβοπληρωμένους ποινικολόγους για να τους βγάλουν για μια ακόμη φορά λάδι.

    Οι συλλήψεις και τα ντου της Δίωξης Ναρκωτικών, απασχολούν τις αρχές εδώ και δύο χρόνια.  Ωστόσο κάποιοι επιδίωξαν να κουκουλώσουν την ιστορία γιατί έχει βαριά ονόματα . Το εξαιρετικά ύποπτο είναι ότι παρατηρήθηκαν προανακριτικές και ανακριτικές παλινωδίες, καθώς το πινγκ- πονγκ και η γραφειοκρατία(κάποιοι μιλούν και για επιτηδευμένη καθυστέρηση), “κόλλησαν” την υπόθεση. Μετά την κύρια ανάκριση ήρθαν προφυλακίσεις ορισμένων μελών του “κυκλώματος” και η αργοπορία στην απονομή δικαιοσύνης,  τους έδωσε την δυνατότητα μετά την παρέλευση του 18μηνου να βγουν εκτός… Κορυδαλλού, πριν από περίπου τρεις μήνες, καθώς η διαδικασία είχε μπλοκάρει στην τακτική ανάκριση, αφού… χάθηκαν οι απολογίες τεσσάρων κατηγορουμένων!

    Μύλος, δηλαδή αλλά και υπόνοιες για θάψιμο . Παρά το γεγονός ότι συγκεκριμένα διαπλεκόμενα ΜΜΕ απέκρυψαν κατ’ εντολήν “αφεντικών”  ονόματα εμπλεκομένων, το “Μακελειό” και η συντακτική του ομάδα αποφάσισε να βγάλει τα ονόματα στον αέρα.

    Κι αυτό γιατί είναι Πρόσωπα που εκτίθενται στην τηλεόραση παίζουν σε σήριαλ και κινηματογραφικές ταινίες και αποθεώνονται. Πρόσωπα τα οποία βλέπουν οι πάντες, ακόμα και τα παιδιά μας. Και ορισμένοι από αυτούς, πιθανόν να είναι και “είδωλα” για τη νέα γενιά!  Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα πως ΒΕΒΑΙΩΣ όλοι “κουβαλούν” το τεκμήριο της ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ, αφού τον τελευταίο λόγο δεν έχουν τα ΜΜΕ, που καταγράφουν τις εξελίξεις αλλά ο φυσικός τους δικαστής, αυτός δηλαδή που θα αποφασίσει στις 11 Μαΐου του 2018 την τύχη όλων των εμπλεκομένων προσώπων. Με σύνεση και χωρίς επηρεασμό.

    Το συμπέρασμα είναι ένα: Σε ευρωπαϊκές και αμερικανικές εφημερίδες όλοι θα είχαν βγει από την πρώτη στιγμή στην αναφορά. Στην Ελλάδα όμως που κυβερνητικοί παράγοντες κάνουν ελεύθερα και απροκάλυπτα χασίς, φουμάρουν δημοσίως τσιγαριλίκια και επιδιώκουν τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, οι κοκάκηδες και οι έμποροι ναρκωτικών αλλά και οι εγκληματίες, απολαμβάνουν του καθεστώτος Παρασκευόπουλου.

    Εμείς σήμερα στην εφημερίδα μας , τους κάνουμε πρωτοσέλιδο.

    Εδώ σε μας, η αλήθεια δεν φυλακίζεται. Κυκλοφορεί ελεύθερη. Δεν βγάλαμε μια εφημερίδα για να προσκυνάμε τα αφεντικά του συστήματος.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Αφου ολοι εσεις που το’χετε “τουμπανο” και σας ειναι γνωστα τα ονοματα…γιατι δεν τα λετε;
      …κοτες…ε…κοτες!

    2. Στεφανε …ευελπιστουμε να …”βγαλεις” τα ονοματα!

    3. Χα χα χα χα χα χα….
      Αποκαλύψεις λέει!!!!!!!

      Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι.

    4. Σιγά το νέο!
      Γι’αυτό Κολωνάκι, Κηφισιά, Βούλα, Γλυφάδα και Βουλιαγμένη θεωρούνται οι πιο IN περιοχές της Αθήνας. Εκεί δεν μένουν φτωχαδάκια με τα LADA!

    5. Τους ξερουμε ολοι δυστυχως ομως χρονια ειναι ελευθεροι και δρουν ανενοχλητα και για να δουμε θα τιμωριθουν αναλογα η παλι το χρημα θα κυβερνηση εδω δεν ειναι κινα αν και εκει συμβαινουν αλλα χειροτερα …..ο κοσμος πρεπει να παψει να τους βλεπει και να τους αποκλειση απο τα μεσα ενημερωσης κ.λ.π

    Comments are closed.