ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ! ΟΥΙΣΚΙ, ΠΟΥΡΑ, ΒΟΥΝΟ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ “Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΝΙΑ”! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    remos

    “Την προπερασμένη Πέμπτη, την παραμονή της πρεμιέρας στο «Αθηνών Αρένα», όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Φουρέιρα, βρήκαν την ευκαιρία πολλοί πολιτικοί να το ρίξουν έξω και να συνδιασκεδάσουν, αφήνοντας κατά μέρος μίση και πάθη και αλληλοκατηγορίες.
    Προτού σας αποκαλύψω τη «συνεύρεση» τόσων πολλών πολιτικών, να σας ενημερώσω ότι στο ίδιο «μαγαζί», το ίδιο βράδυ, είχε και ένα… πάρτι το εκ Λιβάνου ζεύγος Khoury. Τώρα θα πείτε, ποιο είναι αυτό το ζεύγος που μπορεί να συγκεντρώσει στο πάρτι του τόσο πολλούς πολιτικούς

    Η σύζυγος Hala Khoury είναι το τελευταίο διάστημα στην πρώτη γραμμή της κοσμικής Αθήνας. Διαθέτει κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη χώρα μας.

    Εκείνο το παγωμένο βράδυ που το θερμόμετρο έδειχνε 3 βαθμούς Κελσίου, πλην των κοσμικών (οι οποίοι έδωσαν όλοι το «παρών» τους) απόλαυσαν Ρέμο (και το τραγούδι του «Ολος δικός σου») και Φουρέιρα (και το τραγούδι της «Μόνο για σένα»), βρέθηκαν σε διαφορετικά τραπέζια στο «Αθηνών Αρένα» ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλής (όλο χαρά που καθάρισε ακόμη και τις πέτρες του Σαρωνικού, όπως έλεγε), ο Γιώργος και ο Νίκος Παπανδρέου, ο επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος και ο πρώην (υπηρεσιακός) πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης. Υπήρχαν και άλλοι (που κάπνιζαν μάλιστα πούρα) αλλά δεν έχει σημασία να σας τους ονοματίσω, αφού πλέον δεν είναι στην κεντρική πολιτική σκηνή” αναφέρει ο βηματοδότης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. η ενασχόληση με την πολιτική απαιτεί ήθος, απαιτεί να είσαι ταπεινός, αυτάρκης, εγκρατής, συνετός, ηθικός, να μην προκαλείς τους συνανθρώπους σου , τους είναι όλα δωρεάν και πλουσιοπάροχα, δεν αγωνιούν πώς να πληρώσουν την δεη, αγνοούν πόσοι συνάνθρωποι τους υποφέρουν, επομένως η πολιτική στην Ελλάδα του σήμερα είναι απλώς μια πολύ βρώμικη μπίζνα, οι εικόνες και τα ασύστολα ψεύδη που έχουν ξεπεράσει τα όρια της προστυχιάς το επιβεβαιώνουν, καλή χρονιά και καλά μυαλά όλοι μας

    2. Η Ελλάδα του πολιτισμού του τουρισμού,,της αρπαχτης,,των λαμογιων,,,των υποκριτών και των κλεφτών…Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο ας ρίξει…Υποκριτές όλοι ΜΑΣ…

    3. Ποιά φουρέιρα φουρεράι την λένε δεν γίνεται βραζιλιάνα από αλβανία.
      Να προσέχει τον ρέμο μην την αφήσει έγγυο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

    4. Ρέμο ετοιμάσου για ξερονήσι και νηστεία μαζί με Φουρθιώτηδες και σία.

    5. Ωραία φωτο, την άλλη φορά μην φοράς ούτε σλιπάκι Ελενίτσα, όσο για το Ρέμο έχει καλή φωνή αλλά αντιπροσωπεύει το σκουπιδαριό της σημερινής εκτός ευτυχώς από εξαιρέσεις.

    6. Αφού κάποιοι έχουν πολλά λεφτά και πάνε και τα ακουμπάνε ό,που λάχει, τί απορούμε;;

    7. Μονο ο Λατσης δεν ηταν εκει να δοσει καμια μιζα για το Ελληνικο.

    8. ΡΕ ΧΙΟ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΕΝ Σ ΑΦΟΡΑ ΕΣΕΝΑ Κ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΜΠΕΣ ΤΙΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ;

    9. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ,ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ Κ ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ……..ΜΗΠΩΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ?ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ.

    10. Όλα τα καθεστωτικά γουρούνια ήταν εκεί.Όλα τα καθίκια οι ανθέλληνες πολιτικοί που χρεοκόπησαν την Ελλάδα, φυσικά τα αδέλφια οι Αμερικανοεβραίοι Μινέικο Νίκος και Τζέφρυ Παπανδρέου, ο εκλεκτός της Λέσχης Μπιλντεμπεργκ Αβραμόπουλος, ο τυφλός φασίστας που λέρωσε για πάντα τον Σαρωνικό.Ακόμα ήταν εκεί η Αλβανογύφτισα από τα Τύρανα που το έπαιζε Μεξικάνα, καθώς και η λούγκρα ο Τουρκόσπορος που επιμένει Αλβανικά.Βλέπε Πύρρος.

    11. ΟΙ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ – ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ-

    12. Η μεξικανα απο τα τιρανα και ο λουγκριδης απο τουρκια

      1. και οι ναζι πίθηκοι από τη χιτλερικη Γερμανια

        1. και οι σκατομύριστοι απο το κέντρο δηλαδή τα εξάρχεια

        2. Tρολακι σε τσουζουν οι ναζι καιχεις λυσσαξει,ρουφα το καροτο του πακη σου τωρα και πολυ σου ειναι.

    13. Ωρε δεν πάνε όλοι τους στον γεροδιάτανο πήξαΤε από ανδρείκελα και κοκότες να σας κυβερνούν τόσα χρόνια…Τα ελληνόπουλα πεινάνε οι Έλληνες πεθαίνουν και εσείς μου λέτε για ρουβίκωνα και κολοκύθια με την ρίγανη…Ξύπνα ραγία ξύπνα γιατί οι πολιτικάντηδες σκίαζονται και τα έκαναν καπάκια με την Τουρκία την ημισέληνο και την τάχα μου Ευρώπη..Το γένος σας χάνεται και τα άνθη βουνά στα ξενυχτάδικα….Ενωθείτε μωρέ και μην φοβάστε το σώμα σας ελέγχουν όχι την ψυχή σας Έλληνες…. Είμαι ένας φιλέλληνας και αν ήμουν Έλληνας θα ήμουν πολύ περήφανος σε σχέση με εσάς που κοιμάστε κάτω από τον πλάτανο με την λέρια φουστανέλα που σας έχουν δώσει μετρώντας τα ψευτοτάλαρα της υπόσχεσης για ένα καλύτερο μέλλον…Η Ελλάς είναι η κοιτίδα του πολιτισμού και την καταντήσατε ΣΚΟΤΟΣ…..Το χώμα το Ελληνικό για μα είστε σήμερα ελεύθεροι εσείς δεν ποτίστηκε από εμένα που κατάγομαι από την Ιρλανδία αλλά από τους προγόνους σας που μάτωσαν και πέθαναν για εσάς και εσείς σήμερα πάτε γονατιστοί σε αυτούς που για 4 αιώνες σας βίαζαν σας έκλεβαν σας σκότωναν σας είχαν πάρει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ….και τώρα εσείς ην δίνετε απλόχερα για ένα ξεροκόματο….Ντροπή σας γραικοί……Εύχομαι να μονιάσουν πάλι οι ψυχές και τα θέλω σας και να μου δώσετε καινούρια έπη ελληνικά να διαβάζω γιατί σας θαμάζω οχι όνο εγώ αλλά πολλοί ακόμα αλλά τόσο εμένα όσο και άλλους που μιλάμε μας έχετε πραγματικά απελπίσει από την απραγία σας….

      1. Οπως βλεπεις αγαπητε φιλε , οι σκατοκεφαλοι ραγιαδες περι αλλων τυρβαζουν .
        Μακαρι να γινει ενας σεισμος 100 ριχτερ , να ξεβρωμησει η Πατριδα απο ολα αυτα τα παρταλια .
        Απο τα τελη του ’80 αγωνιζομουν να ξελαμπικαρουν οι κ(Υ)νοβουλευτοραγιαδες σκατοκεφαλοι , ωσπου τους σιχαθηκα και εφυγα αρχες του ΄ 90 .
        Εχω περιουσια στην σκλαβωμενη Πατριδα μου , ομως αρνουμαι να πληρωσω εστω και ενα ευρο στο κατοχικο καθεστως των 300+1 δωσιλογων .
        Αυτο μπορω να κανω , αυτο κανω και ας υπαρχει πιθανοτητα να μου τα παρουν και να τα δωσουν στα λαθροπιθηκια που συζουν μαζι με τους κουραδοκεφαλους ραγιαδες .
        Σαν λευτερωθουμε θα τα παρω πισω .
        Περιμενω ομως να δω εστω και μια ενεργεια ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και τοτε θα δηλωσω ΠΑΡΟΝ !

    14. Οι ρουβικωνες που ηταν για να τους πεταξουν μπογιες?Απλωνανε τραχανα?Μηπως πληκτρολογουσαν καμια προκηρυξη?΄Η μηπως πινανε ουζακια με τον Τοσκα?

      1. Καθόντουσαν σε διπλανό τραπέζι και έτρωγαν τα λεφτά της κρατικής επιδότησης…εεεεεε,τους παρακολουθούσαν και συνέλεγαν πληροφορίες για να οργανώσουν το επόμενο χτύπημα,ήθελα να πω

    15. Οι ρουβικωνες που ηταν για να τους πεταξουν μπογιες?Απλωνανε τραχανα?

    Comments are closed.