ΩΡΑ 19:00! “ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ” – BOMBA ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! “ΔΕΝ ΘΑ…”

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΤΑΚΤΟ

    Στημένο παιχνίδι!
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα είχε βρει από την αρχή με τους τραπεζίτες και έρχεται τωρα να μας πει ότι τον φοβήθηκαν και έκαναν πίσω.

    Παγώνουν όλες οι αυξήσεις στις προμήθειες που εισπράττουν οι τράπεζες κατά τη διάρκεια των συναλλαγών οι οποίες επρόκειτο να επιβληθούν από αύριο 1η Νοεμβρίου.

    Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός με τους τραπεζίτες
    Παγώνουν όλες οι αυξήσεις στις προμήθειες που εισπράττουν οι τράπεζες κατά τη διάρκεια των συναλλαγών, οι οποίες επρόκειτο να επιβληθούν από την 1η Νοεμβρίου. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός με τους τραπεζίτες.
    Συγκεκριμένα στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τους τραπεζίτες στις 24 Οκτωβρίου ο κ. Μητσοτάκης τους ζήτησε να πάρουν πίσω τις χρεώσεις. Εκείνοι δεσμεύτηκαν ότι θα επαναξιολογήσουν τις χρεώσεις και ότι θα προχωρήσουν σε μειώσεις ή ακόμη και κατάργηση κάποιων εξ αυτών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Εν ολιγης τους ελεγε με αντρικη φωνη…σας παρακαλω αφεντικα μου μην χαλατε την σουπα τοσα χρονια μας πηρε να τους φωρτοσουμε την απατη μην την πατησουμε για μερικα εκατομυριακια παραπανω ξερω ξερω η εβραϊκη συνηθεια αλλα μην την πατησουμε τωρα στο 90’

    Comments are closed.