ΕΚΤΑΚΤΟ – LIVE: ΦΙΕΣΤΕΣ ΧΟΤΖΑ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΓΩΝ! ΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΓΙΑ 15 ΔΙΣ. ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΛΑΒΙΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Κοινοποίηση:
    tsipras-zappeio

    Ο Αλέξης Τσίπρας  έφτασε με κόκκινη γραβάτα και αστειεύτηκε  λέγοντας πως έχει μια δυσκολία αλλά θα την συνηθίσει, επαναλαμβάνοντας πως τα στοιχήματα είναι για να τηρούνται.

    tsipras

    Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον ελληνικό λαό, σε όσους υπέφεραν από την κρίση, πριν τονίσει πως η χώρα γυρίζει σελίδα.

    “Τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται”, είπε ξεκινώντας την ομιλία τους στις ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛΛ στο αίθριο του Ζαππείου, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος φόρεσε γραβάτα, σε βαθύ κόκκινο χρώμα. Η σημερινή μέρα ανήκει σε κείνους που χτυπήθηκαν βάναυσα από την κρίση, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται,

    ert

    που σήκωσαν την χώρα στην πλάτη τους, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

    “Μετά τις χθεσινές αποφάσεις για το ελληνικό χρέος η χώρα μας γυρίζει οριστικά σελίδα”, σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας.

    Τόνισε ότι η χώρα περνά σε μια νέα περίοδο, όπου τη θέση της λιτότητας θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η κοινωνική δικαιοσύνη, της επιβολής η δημοκρατία, της αβεβαιότητας η σταθερότητα και η αξιοπιστία.

    tsipras_main01

    “Μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια καταφέραμε να επιλύσουμε το πρόβλημα του ελληνικού χρέους. Ενός χρέους που δεν δημιουργήσαμε εμείς. Ενός χρέους που κληρονομήσαμε από τις δυνάμεις του παλιού καθεστώτος”, υπογράμμισε. “Αναλάβαμε το δύσκολο αλλά αναγκαίο καθήκον του μετασχηματισμού της χώρας”, είπε ο Αλ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι “σε αυτή την προσπάθεια συγκρουστήκαμε σφοδρά, συμβιβαστήκαμε επώδυνα, δουλέψαμε σκληρά

    αλλά δεν δειλιάσαμε. Δεν διστάσαμε μπροστά στις δυσκολίες και τα εμπόδια”.

    “Φτάσαμε ως εδώ. Φτάνουμε στο τέλος των μνημονίων”, είπε.

    “Θα έχουμε το ίδιο καθεστώς παρακολούθησης” είπε ο Αλέξης Τσίπρας για την μεταμνημονιακή επιτήρηση.

    “Θα ακούμε, θα λαμβάνουμε υπόψιν μας, αλλά δεν θα είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε κατά γράμμα τα όσα θα μας λένε”, τόνισε χαρακτηριστικά.

    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Η κυβέρνηση ήταν δεδομένο πως θα επιχειρούσε να εκμεταλλευτεί (πολιτικά) όσο το δυνατόν περισσότερο την συμφωνία και δεν… χάνει στιγμή! Στις 19:30 προγραμματίστηκε κοινή συνεδρίαση των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο Ζάππειο, όπου το κλίμα θα είναι… πανηγυρικό!

    Η γραβάτα του πρωθυπουργού είναι προ των πυλών, ενώ η ΝΔ ήδη «πυροβολεί» και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες!

    Σε λίγο περισσότερες φωτό και βίντεο

    ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19.30 στο αίθριο του Ζαππείου. Ήδη στο χώρο του Ζαππείου υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ελέγχουν τον χώρο του Ζαππείου ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι και οι προτεοιμασίες για το στήσιμο του σκηνικού.

    Ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο αναμένεται να επιστρέψει το απόγευμα στην Αθήνα και θα μεταβεί άμεσα στο Ζάππειο.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι από το πρωί έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα στους βουλευτές προκειμένου να επιστρέψουν από την επαρχία και να είναι όλοι το απόγευμα στην εκδήλωση.

    Το ενδιαφέρον για τη σημερινή εκδήλωση στο Ζάππειο αφορά και τις ενδυματολογικές επιλογές που θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας καθώς πολλοί σύντροφοί του προεξοφλούν ότι ο πρωθυπουργός θα φορέσει τελικά γραβάτα.

    Στις 24 Ιανουαρίου του 2015 ο Αλέξης Τσίπρας είχε υποσχεθεί ότι θα φορέσει γραβάτα όταν επέλθει η συμφωνία για το κούρεμα του χρέους. Σήμερα το πρωί, το συγκεκριμένο θέμα έγινε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού ο οποίος είπε ότι “Τα στοιχήματα πρέπει να εκπληρώνονται όταν κερδίζονται και ότι για να φορέσει γραβάτα θα πρέπει πρώτα να βρει πουκάμισο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: