ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! «ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ»! Ο ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΓΙΑΤΡΟ ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ; ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ – Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    polakiskyb0

    Νέα αήθη επίθεση εξαπέλυσε χθες το βράδυ ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος η υποψηφιότητα του οποίου κοσμεί το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

    Όπως είναι γνωστό ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος επελέγη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης στο παράδειγμα που έχει δώσει από το 1999 όταν έγινε ο πρώτος αριστούχος μαθητής με αναπηρία που παρέλασε σημαιοφόρος με το αμαξίδιό του.

    Αδιαφορώντας για το παράδειγμα Κυμπουρόπουλου, για την προσωπική του διαδρομή, τη δύναμη για ζωή, τις σπουδές και την κοινωνική καταξίωση του, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέλεξε σήμερα να του επιτεθεί προσωπικά και με το γνωστό ύφος να τον κατηγορήσει επειδή… άκουσον άκουσον, διορίστηκε επιμελητής Β στο ΕΣΥ ως ΑΜΕΑ !

    Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

    58419786_2284675545109247_2971063701685141504_n

    Πριν από λίγο ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter έγραψε:

     

    Η ΝΔ προχωράει σε πρόταση δυσπιστίας προς τον Παύλο Πολάκη μετά το Πάσχα με αφορμή την αήθη επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    «Και ελάτε εδώ να τον υπερασπιστείτε» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Debate δεν θέλατε κ. Τσίπρα, debate θα έχετε στη Βουλή» είπε ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στην πρόκληση που είχε απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο ΣΕΦ.

    «Ντροπή που τον στήριζετε σιωπηλά» είπε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «απαράδεκτα υπονοούμενα» από τον «ανεκδιήγητο Παύλο Πολάκη, για έναν άνθρωπο του οποίου η προσωπική διαδρομή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας».

    «Έτσι αντιλαμβάνεστε μια κοινότητα ίσων ευκαιριών. Ντροπή που τον στηρίζετε σιωπηλά» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

    «Υπάρχουν στιγμές που η σταγόνα ξεχειλίζει το ποτήρι
    είναι πια για μένα ζήτημα αξιοπρέπειας και ποιότητας
    ένα ζήτημα ήθους στο δηόσιο διάλογο και αυτό είναι και το μεγαλύτερο διακύβευμα των επόμενων εκλογών» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

    Πλήρης κάλυψη στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για την επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή. Ο πρωθυπουργός είπε ότι όταν κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας κατά Πολάκη θα την μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης. Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης.
    Πλήρη κάλυψη στον αναπληρωτή υπουργό του Παύλο Πολάκη, ο οποίος έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μετά την επίθεση που εξεπέλυσε στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο παρείχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή. Ο κ. Τσίπρας μίλησε για πρωτοφανή επικοινωνιακό αντιπερισπασμό από τη ΝΔ. «Μια ημέρα μετά την δημόσια πρόσκλησή μου και αντί να μιλήσει για τα κρίσιμα εθνικά θέματα ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε τον αντιπερισπασμό που αναδεικνύει ότι είναι σε πανικό και για να δραπετεύσει από μια πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση για τα κρίσιμα ζητήματα».

    Και συνέχισε: «Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι θα καταθέσει μετά το Πάσχα πρόταση δυσπιστίας σε έναν υπουργό της κυβέρνησης. Επιχειρεί να αποφύγει την συζήτηση για τα κρίσιμα και τα μεγάλα και επιθυμεί να βάλει στο επίκεντρο της κουβέντας αν το ύφος του Πολάκη είναι καλό ή κακό αν είναι ευγενής ή αγενής αφού κατάγεται από τα Σφακιά και λόγω καταγωγής γνωρίζει το ύφος το αψύ των Σφακιανών».

    Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Εμείς δεν θα σας κάνουμε την χάρη. Ενημερώστε τον κ. Μητσοτάκη ότι οποτεδήποτε καταθέσει πρόταση δυσπιστίας εναντίον μέλους της κυβέρνησης θα μετατρέψω την συζήτηση σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση».

    Οργισμένη ήταν η αντίδραση της ΕΣΑμεΑ για την επίθεση Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

    Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ) μετά την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, εναντίον του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

    Η ΕΣΑμεΑ χαρακτηρίζει «απαράδεκτη» την δήλωση Πολάκη και «ρατσιστική» τη συμπεριφορά του απέναντι στα άτομα με αναπηρία.
    Η ανακοίνωση της ΕΣΑμεΑ

    Η ΕΣΑμεΑ θεωρεί ότι η απαράδεκτη δήλωση του υπουργού Παύλου Πολάκη σχετικά με τα μέτρα προστασίας των ατόμων με αναπηρία που έχουν θεσπιστεί στη χώρα βρίθει ρατσιστικής συμπεριφοράς σε βάρος των ατόμων με αναπηρία και παραβιάζει την κείμενη νομοθεσία. Η ΕΣΑμεΑ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη για αυτό το θέμα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ότι είπε ο Πολάκης είναι σωστό. Δεν είπε στο παιδί γιατί διορίστηκε, μάλιστα είπε ορθά το έκανε με τον ισχύοντα νόμο. Απλά ο κ. Κυμπουρόπουλος έκανε πολιτική με την δήλωσή του περί ίσων ευκαιριών στο όνομα του φιλελευθερισμού. Πέραν των ΑΜΕΑ υπάρχουν και πάμπτωχα παιδιά που δεν έχουν ίσες ευκαιρίες για δουλειά. Μάλιστα τα πλουσιόπαιδα που έχουν την άνεση να κάνουν τα διδακτορικά, μέσω ΑΣΕΠ διορίζονται και στο δημόσιο.

    2. Όλοι και Όλα τα κόμματα πατάνε επί ….. αναπήρων. Διαφημίζονται με το να υποστηρίζουν τους αναπήρους. Όλα τα κόμματα έχουν ευρωβουλευτές αναπήρους. Άσχετα αν ξέρουν ή αν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους στην Ευρώπη. Ο μισθός 10.000€ τον μήνα σταθερά + τσάμπα φαί + ενοίκιο κατοικίας + τσάμπα τηλέφωνα + αεροπορικά εισιτήρια. Πόσα βγαίνουν? Συμφέρει?

    3. Βλεπω οτι τα κομματοσκυλα του συριζα πηραν εντολη να μπουνε σε όλα τα σαιτ,οπως κανουν συνηθως και να τα βαλουν με τον Κυμπουροπουλο υποστηριζοντας τον γιδοβοσκο,χαμερπη οντα,πληρωμενα σκουλικια.

    4. Κοιτά ρε που Κιάμο Κυμπούροπουλος αποδείχθηκε κομματόσκυλο του ΚΕΡΑΤΑ. Να δούμε τι άλλο θα δούμε με την σάπια δεξιά της Siemens.

        1. Ενας τσογλανος που θελει να μπει στο δημοσιο να παιρνει επιδοματα ειναιΟυτε με το !/100 της αναπηριας του παιδιου δεν θα εκανε τιποτα αυτος

    5. εμένα με ενδιαφέρει αν ο Κυμπουρόπουλος είναι στην γραμμή του ΚΑιρίδη, αν θέλει ισλαμικό συμβούλιο παρά τω πρωθυπουργό, χοτ-σποτ, τζαμιά και τέτοια.

    6. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ Αμεα ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ . ΚΑΤΙ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΟΠΩΣ Η ΤΑΣΙΑ ΘΑ ΚΕΛΑΥΔΟΥΣΑΝ . ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ , ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΗΤΗΜΕΝΩΝ . ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ .

    7. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑΡΑ!!! ΚΑΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ αλεκσι ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ . ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΩ Ο ΦΙΛΗΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΙ . ΕΤΣΙ ΦΕΡΩΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΛΕΞΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ .

    8. Μια χαρα τα ειπε ο Πολακης.
      Εχουν φαγωθει απο την ΝΔ να κοψουν τα επιδοματα και τους σιγονταρει και ο Κυμπουροπουλος.

    9. τι να πρώτο θυμηθείς από αυτόν ??? οτι πετάει το στόμα του είναι μια μαλακία ακόμα !!! ο τύπος το παίζει κάποιος ενώ είναι ένας σκουπιδα -άνθρωπος και μυαλό δε έχει στο κεφάλι του ντροπιάζει την κριτή αυτός και κάτι άλλοι τεράστιοι σαπιο μάγκες τυπου σα αυτόν

    10. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΄΄ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΩΝΙΑ΄΄ (ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΧΑ), ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ, ΣΑΜΑΡΑ, ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΠΛΕΟΝ ΄΄ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ΄΄…………………………… ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΤΑΜΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ, ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ………………….. ΜΟΝΗ ΑΥΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ……………………

    11. Αίσχος και ντροπή… εσένα τώρα σε πληρώνει ο ελληνικός λαός… ο λόγος σου είναι λόγος γηπέδων και χαμαιτυπείου, σε βλέπουμε και λυπόμαστε το σάλιο μας ούτε το φτύσιμο μας δεν αξιζεις γιατί έχει μεγαλύτερη αξία…

    12. Ο/Η ΣΥΡΙΖΑΥΓΟΥΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΣΙΤΙΚΟ? λέει:

      Αν κάποιος απλός Έλληνας πολίτης,έλεγε τα ίδια με τον πολάκη,για 1 μήνα θα μιλούσαν για ρατσισμό,δημοσιοκαφροι,προοδευτικά (του κώλου)λαμόγια,και πολιτικάντηδες του ψευτοπροοδευτισμου(συριζαιοι,κομουνια κλπ).Τώρα που το είπε ο πολάκης.γιατί κανένας τους δεν μιλάει για ρατσισμό εναντίων ενός ΑΜΕΑ?Για να καταλάβετε πόση σαπίλα υπάρχει στην πατρίδα μας,από τους γιαλατζί ψευτοαντιρατσιστές.

    13. Η ΝΔ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΈΣΥΡΕ ΤΟΝ ΚΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΩΦΕΛΕΊ.ΤΩΡΑ Ο ΚΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΡΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ

      1. ΣΩΣΤΟΣ.
        ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ

    14. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΟ “ΚΥΡΙΕ” ΠΟΛΑΚΗ
      ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ
      ΑΝΘΡΩΠΙΑ
      ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ
      ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ
      ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ
      ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕΣ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΜΑΤΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
      ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

    15. Ρε μεγαλε αυτος ο ανθρωπος σε ενοχλησε….Εδω εχει παρει φωτια το ΑΣΕΠ….μονο προκυρηξη για να διορισετε τις γατες δεν εχετε βγαλει….

    16. Ο καρκινος της Ελλάδας ο ΣΥΡΙΖΑ-μαζί με τους ψευτοπατριωτες δωδεκαιθειστες της Χ.Α.

      1. Ουτε ψευτοπατριωτες ειναι ουτε δωδεκαθειστες απλα το κομμα παιρνει εντολες απο τους μασωνους οπωσ η ΝΔ το ΚΚΕ,Το Συριζα και ολα τα αλλα κοματα και κομματιδια.Αν δεν το κανεις αυτο δεν βγαινεις φιλε.Αν καποια γιδια πουν για φυλακισεις αυτα ειναι μερους του προφιλ που τους εκτισαν οι μασωνοι αν δεν το εκαναν και αυτο θα τους ειχαν παρει χαμπαρι ο κοσμος με το καλημερα

      2. Απ’ το πολακι ξεκίνησε, πάλι στη ΧΑ κατέληξε. Η πολλή μ@λ@κ.. εεεε, δημοκρατία ήθελα να πω, βλάπτει.

      3. Απ’ το πολακι τσίου ξεκίνησε, πάλι στη ΧΑ κατέληξε. Η πολλή μ@λ@κ.. εεεε, δημοκρατία ήθελα να πω, βλάπτει.
        Φάτε δειμοκρατία ηλίθιοι ψοφοφόροι να χορτάσετε την πείνα σας.

    Comments are closed.