ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ! ΑΠΟΦΑΣΗ – ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ – ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΠΕΙΔΗ…

    Κοινοποίηση:
    koufont

    Είμαστε το κράτος που κυβερνούν οι αναρχοάπλυτοι. Μετά τα συνεχή επεισόδια που προκαλούσαν όλα τα έμμισθα στρατιωτάκια – παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ, τα χαρμόσυνα νέα για αυτούς και τους ομοίους τους, ήρθαν πριν λίγο.

    Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε ο Άρειος Πάγος το απορριπτικό βούλευμα που εκδόθηκε από το το συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου για χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, κρίνοντας ότι συντρέχουν οι τυπικές προϋποθέσεις του νόμου για τη χορήγηση άδειας στους πολυισοβίτες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται κι ο Κουφοντίνας.

    Ωστόσο, το Ανώτατο Δικαστήριο παραπέμπει για νέα κρίση στο το συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου, οι δικαστές του οποίου είχαν την άποψη ότι δεν συντρέχουν ούτε οι τυπικές ούτε οι ουσιαστικές προϋποθέσεις του νόμου για τη χορήγηση άδειας στον «Λουκά» της 17N.

    Έτσι, το θέμα θα οδηγηθεί για νέα κρίση από το ίδιο συμβούλιο.

    Μέχρι να δοθεί η άδεια στον αρχιφονιά της 17Ν, οι κατσαπλιάδες θα κάψουν ό,τι απέμεινε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. να τον στειλουν διακοπες στην γιαφκα ΤΟΥ στο αγκιστρι, να θυμηθει τα μεγαλια ΤΟΥ, και να κανει και κανενα φροντιστηριο σε κανενα αναρχι να φτιαχνει…. ξερετε

    2. ΙΔΟΥ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Μ Π Ο Υ Ρ Δ Ε Λ Ο ! ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 11 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ??????? ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΑΝ !

    3. Να του δώσουνε και βραβείο του βρωμιάρη. 11 νεκρούς άφησε πίσω του το παρανοϊκό σκυλί. Όσο για την απεργία πείνας που κάνει (εάν την κάνει) κρίμα που δεν ψόφησε έως τώρα. Σε κάθε περίπτωση και άδεια να πάρει θα είναι εκ των πραγμάτων η τελευταία.

    4. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΔΕΙΑ……………………. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΩΣ ΙΣΟΒΙΤΗΣ, ΄Η ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ…………..

    5. Καπου διαβασα οτι ο αρχηγος της 17Ν,Γιωτοπουλος,ισοβιτης & αυτος,ποτε δεν εχει παρει αδεια,αν & εχει ζητησει.Αληθεια γιατι δεν δινουν αδεια & στον Γιωτοπουλο,παρα μονον στον φαρμακοχερι Κουφοντινα;Γιατι τα δικα τους παιδια,βλεπε Ρουβικωνα,δεν διεκδικουν με τον ιδιο τροπο αδεια & για τον Γιωτοπουλο;

    6. Τι εδωσε στους αμερικανους ο τσιπρας για να δεχθουν να βγει ο τρομοκρατης αραγε ;;;;;;
      Το μισο Αιγαιο ; την μιση Θρακη ;;; θα μαθουμε αργοτερα….

      1. Μονο για αυτον τον τρομοκρατη συντρέχουν λόγοι για αδεια;Στα άλλα τα συντρόφια του δίνουν αδεια;

      1. Σίγα μη σκίσεις κανένα καλσόν. Με τον κώλο και τοίχο τοίχο, φασιστάκι.

        1. Τον δικό σου κώλο να δω πως θα μαζέψεις, φασίστα του κερατά.

        2. Μην ξεχασεις να πας να ψηφισεις, “””αντιεξουσιαστη”””

    7. ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΦΑΙΔΡΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΥΠΟ-ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΘΛΙΒΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ……………..

    Comments are closed.