ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΥΧΗΘΗΚΕ “ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ” Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ! ΕΚΑΝΕ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    salvini2

    Ο ηγέτης της Εθνικής Δεξιάς της Ιταλίας Μ.Σαλβίνι – εφιάλτης για τις Βρυξέλλες και ελπίδα για την Ευρώπη των Εθνών –  έστειλε μήνυμα για τα Χριστούγεννα, «γκρεμίζοντας» για άλλη μία φορά την πολιτική ορθότητα και προκαλεί πανικό σε όσους κάνουν πόλεμο ενάντια στην Χριστιανοσύνη και τις παραδόσεις.

    Αυτός είναι εξάλλου ο λόγος που δέχεται και τόσο μεγάλο πόλεμο από ΜΜΕ που είναι κατευθυνόμενα, αλλά και από την ελίτ της της ΕΕ.

    «Αυτές τις ημέρες, ας σκεφτόμαστε αυτούς που δεν έχουν κανέναν σε αυτό τον κόσμο, αυτούς που υποφέρουν και αυτούς που δουλεύουν. Να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους που περνάνε δύσκολες ημέρες, αλλά ελπίζουν ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Kαλά Χριστούγεννα σε όλους, φίλοι μου!» έγραψε χαρακτηριστικά στο τουίτερ.

    Το σημαντικότερο δε είναι, ότι στο μήνυμά του, υπάρχει και η εικόνα του Σταυρού. Λίγοι πολιτικοί στις μέρες μας, έως και ελάχιστοι υπερασπίζονται το σύμβολο της Χριστιανοσύνης.

    Δείτε

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Tην κωλοτουμπα στα οικνομικα την εκανε παντως, κοτουλα μπροστα στο παγκοσμιοποιημενο κεφαλαιο ,φατε ρατσισμο χωνευεται πιο ευκολα.

    2. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΟΧΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ???

    3. Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΛΒΙΝΙ!!!
      ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΟΥΣ!!!

    4. Έναν τέτοιον ηγέτη χρειάζεται η πατρίδα μας για να πάει μπροστά και να καθαρίσει επιτελους τον εθνικιστική πτέρυγα από τους ναζιστες που χωθηκαν ανάμεσα της!!!Η Ελλάδα μας θέλει πατριώτες σαν τον σαλβινι και όχι ναζιστες παλαιομοδητες!!!

      1. Ούτε να ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ μπορείς πουτ@ν@ς γιε σε καταλαβαίνουν ολοι

    5. Αυτός είναι άντρας!!!!!ααααααααχχχχχχχ.Αυτοι οι εθνικιστές ξέρουν να κάνουν μια γυναίκα να περνάει καλά!

    6. Ένας Σαλβινι χρειάζεται να καθαρίσει τα Εξάρχεια σε μια ωρίτσα.

    7. Το πρόβλημα δεν είναι ο Salvini αλλά η γεωγραφική θέσις της χώρας μας. Έχουμε σύνορα με τους Τούρκους τους Αλβανούς και τους Βούλγαρους ενώ η Ιταλία με τους Γάλλους τους Ελβετούς και τους Αυστριακούς.
      Πρέπει να το κατανοήσουμε επιτέλους ότι είμαστε σε αισχρή γειτονιά. Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουμε είναι να δυναμώσουμε πολύ.
      Αλλά σίγουρα δεν το κάνουμε. Καλό περνάμε και κωλοβαραμε…

      1. Δεν έχεις άδικο απλά υπάρχει και μία μερίδα κόσμου εδώ μέσα που περιμένουν τα χρυσαύγουλα να έρθουν στην εξουσία για να μας δυναμώσουν! Εδώ γελάμε, γιατί απλά τα ίδια σκατά με τους άλλους είναι και κανείς δεν έχει σχέδιο. Απλά και ωραία.

        1. Δεν έχεις άδικο απλά υπάρχει και μία μερίδα κόσμου εδώ μέσα που περιμένουν εδώ και 45 χρονάκια τα συριζαύγουλα του μνημονιακού δημοκρατικού τόξου στην εξουσία να μας δυναμώσουν! Εδώ γελάμε, γιατί απλά τα ίδια σκατά είναι όλοι τους και κανείς δεν έχει σχέδιο. Απλά και ωραία.

        2. Πιτουλα περιμενε εσυ την Κουλα να ρθει να μας σωσει,μουαχαχαχαχα

    8. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΑΛΒΙΝΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ η ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.

    9. Η Γέννησίς σου, Χριστέ ο Θεός ημών, ανέτειλε τω κόσμω το φως το της γνώσεως· εν αυτή γαρ οι τοις άστροις λατρεύοντες, υπό αστέρος εδιδάσκοντο, σε προσκυνείν, τον Ήλιον της δικαιοσύνης, και σε γινώσκειν εξ ύψους ανατολήν, Κύριε δόξα Σοι.
      ΣΑΛΒΙΝΙ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

      1. Σε προχωρημένο στάδιο σήψης βρίσκεσαι, άντε και εις ανώτερα.

        1. Κρινε πρωτα τον ευατο σου και μετα τους αλλους.

    Comments are closed.