ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ Η ΤΟΥΡΚΙΑ – ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    turk

    Οι εικόνες αυτές είναι πραγματικά αποκαρδιωτικές, αφού δείχνουν κτίρια να έχουν γκρεμιστεί από τον φονικό σεισμό των 6,8 Ρίχτερ και διασώστες να προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για να απεγκλωβίσουν όσους είναι εγκλωβισμένοι.

    Συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνεται ένα από τα κτίρια να έχει γίνει μπάζα, ενώ και τα δίπλα από αυτό έχουν σχεδόν γκρεμιστεί. Οι διασώστες βγάζουν μια γυναίκα ζωντανή, με όσους βρίσκονται εκεί να χειροκροτούν.

    Είναι η Αζιζέ, που απεγκλωβίστηκε μετά από 17 ώρες, και όσο ήταν στα συντρίμμια μιλούσε στους διασώστες μέσω τηλεφώνου!

    Μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί είναι 22 και οι τραυματίες 1.130. Αριθμοί που δυστυχώς είναι πολύ πιθανό να ανέβουν.

    Δείτε το βίντεο:

    Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον 401 μετασεισμοί έχουν καταγραφεί, οι 14 εκ των οποίων μεγέθους άνω των 4 βαθμών, σύμφωνα με την τουρκική Αρχή διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Περιστατικών (AFAD).

    Τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες από τη διάσωση μιας γυναίκας από τα συντρίμμια κτιρίου 19 ώρες μετά τη σεισμική δόνηση.

    Σύμφωνα με την AFAD, 42 άνθρωποι έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ. ΠΟΝΤΟ, Μ.ΑΣΙΑ, ΚΥΠΡΟ, ΑΡΑΒΕΣ ΚΛΠ

    2. Που εξαφανίστηκαν οι απανταχού ανθελληνες, ”αλληλεγγυοι” μόνο σε αλλοδαπούς και πότε σε Έλληνες, να βοηθήσουν τον τουρκικό λαό που είναι “φίλοι τους” και ”αδέρφια τους”, σε αντίθεση με ο,τιδηποτε το ελληνικό ,το οποιο μισούν θανασημα;

    3. Ντροπή σε μερικούς για τον θάνατο των ανθρώπων,μας αξίζουν λοιπόν οι πολιτικοί κι ας μη παραπονιομαστε,που είναι το ήθος των αρχαίων Ελλήνων για κάντε μια βόλτα στην Κωνσταντινούπολη να δείτε πόσο ζεστά υποδέχονται,τους Έλληνες οι Τούρκοι πολίτες…διάφορες έχουν μόνο οι Άρχοντες πολιτικοί αφειστε λοιπόν το μίσος θα γυρίσω επάνω σας

    4. Γράφεις: “Μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί είναι 22 και οι τραυματίες 1.130. Αριθμοί που δυστυχώς είναι πολύ πιθανό να ανέβουν.”
      Και ρωτάω, γιατί δυστυχώς; Νομίζεις ότι μας μοιάζεις αν ψοφίσουν μερικοί ακόμα Μογγόλοι;

    5. Ε ρε χαρά όλοι οι καλοί χριστιανοί στα σχόλια

    6. ψοφο δεν εχουν τα μεμετια .,.,.,.μπορει να γινει ενας σεισμος στα 9 ριχτερ να μη μεινει κολυμπηθροξυλο ,.,

    7. “ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ Η ΤΟΥΡΚΙΑ” ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    8. Ξερουν οι Τουρκοι να χτιζουν; οποτε γινεται σεισμος ολα πεφτουν

      1. Το 1999 κρετινε ποσο χρονων ησουνα; η ησουνα ακομα στα αρχιδια του Τουρκου μπαμπα σου;

    9. Τσιτσεφτελ ταβανιμ χορέψαμε ώρες…..τι ήταν αυτό! Αφεριμ….

    10. Το πάρτι αυτό το προκάλεσε ο Άγιος Ραφαήλ …. το πάρτι θα συνεχιστεί… Και 11 ρίχτερ θα δούμε… τα μεμετια θα πληρωσουν ακριβά τις προκλήσεις τους στους γειτονικούς λαούς… έπειτα… θεία δικαιοσύνη…τα αδύνατα παρά του ανθρώπου… δυνατά παρά τους αγίους και Τον κύριο.

    11. Γεράκια του Αμερικανικού πενταγώνου μην τους λυπαστε!Κάντε μερικούς σεισμούς ακόμη μέχρι να γίνει όλη η Τουρκία σκόνη.

      1. Εσένα κάποιος να σε λυπηθεί και συνάμα τα γεράκια του Αμερικανικού 5γωνου

        1. Είπαμε να γίνει σκόνη η πατρίδα σου η Τουρκία και βλέπω παρεξηγήθηκες!Τραβά στην Τουρκία να βοηθήσεις τα χανουμακια μην κάθεσαι άλλο εδώ.

    12. Μόνο 22 είναι λίγοι, εγώ νόμιζα ότι θα ήτανε καμιά Πεντακοσαριά. Μονο τα ΣΚ φεύγουν απο τροχαία 20 ‘ατομα στην Ελλάδα. Είναι πάρα πολλοί λίγοι.

    Comments are closed.