“ΣΕ ΔΥΣΒΑΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ 34ΧΡΟΝΗΣ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΥ”. ΠΛΗΘΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΕΓΚΛΗΜΑ Ή ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    astrofysikos2

     

    Τραγική εξέλιξη φαίνεται πως έχει η υπόθεση της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού που έχει εξαφανιστεί από το πρωί της περασμένης Δευτέρας στην Ικαρία.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αστυνομία, πριν από λίγη ώρα εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας από πεζοπόρο τμήμα διασωστών στο βάθος χαράδρας, στην περιοχή Κεραμέ του νησιού, όπου εντοπίζονταν από χθες οι έρευνες.

    Εικάζεται ότι πρόκειται πιθανόν για την 34χρονη αλλά δεν έχει δοθεί επίσημη πληροφορία από την Αστυνομία, καθώς αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για την προσέγγιση του πτώματος, την ανάσυρση και ταυτοποίησή του.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, εθελοντής πυροσβέστης που πραγματοποιούσε έρευνες στην περιοχή, εντόπισε το πτώμα της γυναίκας δίνοντας τέλος στο θρίλερ των 72 ωρών από την εξαφάνιση της.

    Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές, το σημείο αποκλείστηκε και οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο για να ανασύρουν μαζί με πυροσβέστες το πτώμα της Νάταλι Κρίστοφερ. Επίσημα η Αστυνομία δεν έχει προβεί σε ταυτοποίηση, όμως το γεγονός ότι δεν έχει δηλωθεί άλλη εξαφάνιση στο νησί, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη Βρετανίδα αστροφυσικό.

    ASTROFYSIKOS1

    Πάντως σύμφωνα και με τον αστυνομικό συντάκτη του Open TV Μαρίνο Αλειφέρη, σε επικοινωνία που υπήρξε με διασώστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση του εντοπισμού της 34χρονης γυναίκας έχει εντοπιστεί μία σορός, και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να φτάσουν στο σημείο ειδικά κλιμάκια της Αστυνομίας και του Λιμενικού και θα προσπαθήσουν να ανασύρουν τη σορό προκειμένου να γίνει και η τυπική αναγνώρισή της από τον σύντροφό της.

    Για τον εντοπισμό της στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση στο νησί του Βορείου Αιγαίου. Η 34χρονη αστροφυσικός Natalie Christopher μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της από την Κύπρο έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου και διέμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Μπιλακο και τομακο ντουρου ντουρου ντουρου πλατεια κουμουντουρου …ξερετε καλα εσεις να ψωνιζετε τα καλυτερα μαυρα τεκνα ,καθυστερημένοι φασιστες.

    2. Τι γελας χαχαχα μωρη Εσπεραντζα, αιντε βουλωστο μη σου φυγει κανενας ποντος απο το καλτσον. Αιντε βλακα νεοελληνα.

    3. Τομ χαχαχα ακου εκει ο ελληναρας ουγκανος τον φωναζουν τομ…μηπως οι πακιστανοι στην γειτονια σου σε φωναζουν Λιλι Μαρλεν????

    4. Βουλωστο ρε ψευτονταη Εσπερε, βλακα νεοελληνα που θα μας κανεις και υποδειξεις. Αιντε ψευτονταη τραγε.

    5. Ολοι την εχουν δει αθλητες σε βουνα και θαλασσες,χειμωνα καλοκαιρι,και να τα αποτελεσματα…
      Κριμα το πιπινι το εφαγε το κεφαλι της και εκλεισε το σπιτι της για αηδιες
      Αντι να παει σε ενα γυμνσστηριο το επαιξε αναρριχητης…κριμα.

    6. Σκαστε ρε σαλταρισμένοι λιγο σεβασμο για την κοπελα που εχασε την ζωη της ,,αλλα εισαστε τοσο ηλιθιοι που δεν μπορειτε να καταλάβετε ότι ολοι μας από τυχη ζουμε!!! αιντε γιδια.

      1. Εσπεράντζα πάλι σε πηδαγαν οι μαύροι χθες και ξεχύλωσες βλήμα;

    7. Έλεος, βρε παιδιά!!!
      Καταλήγουμε σε συμπεράσματα και η σορός δεν έχει ακόμη κρυώσει.
      Μακάβριο θα πει κανείς, αλλά αυτή η ευκολία να κρίνουμε ή να χαρακτηρίζουμε επιλογές άλλων ανθρώπων πρέπει να μας βάλει σε σκέψεις…

    8. Τι λετε ρε ζωα ρατσιστες μεχρι το μεδουλι παλιοβλακες, εισαστε τοσο στερημένοι που δεν σας πλησιαζει ουτε γατα θυληκια ρε κακομοίρηδες ,καθηστε εκει μεσα στην μιζερια σας αχρηστα τομαρια το μονο που κανετε είναι να βγαζετε μισος και συμπλέγματα αι στο διαολο καθαρματα.

      1. Σώπα ρε μουλε Καζανόβα που μιλάς κιόλας. Βγάλε το στραπον και ηρεμισε κιόλας. Και ΤΡΑΒΑ πλήρωσε εσυ μουλε τα κερατιατικα χιλιάρικα που μας κόστισε το πιθήκι.

    9. Έλεος ας βουλιάξουμε στον καναπέ για να μην έχουμε το φόβο του ατυχήματος. Δε μπορεί να ξέρει κανείς τα αίτια θανάτου της οπότε μην προτρεχουμε κι όλας!

    10. Ουτε εγκλημα ουτε αυτοκτονια,απλα πηρε τα ορη τα αγρια βουνα για να κανει τζοκινκ -μεγαλη μοδα κι αυτό- και επεσε σε χαραδρα.

    11. λογικα.. καμια λαλακια εκανε εκει που ετρεχε κ εκανε την ιντιανα τζοουνς κ ουυυυπσσσ ΠΕΦΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩωωωω….. κ τωρα εμεις πρεπει να ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ!!! ΕΛΕΟΣ…ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!

      1. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΟΡ. ΜΟΥΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.

    Comments are closed.