ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ! “ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΤΟ ΟRUC REIS” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    capture (1)

    Σκληρή κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς για την υπόθεση του Oruc Reis άσκησε ο ναύαρχος ε.α. και πρώην Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντώνης Αντωνιάδης, μέσα από την πρωινή εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΪ.

    «…Αυτό που μας κάνει το Oruc Reis, που παραβιάζει την υφαλοκρηπίδα για 24 ώρες, δηλαδή παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα επι 24 ώρες και η Ελληνική πλευρά. το μόνο που κάνει, στέλνει ένα πλοίο να παρακολουθεί την παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων. Τα κυριαρχικά σου δικαιώματα δεν τα προασπίζεις παρακολουθώντας την παραβίασή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Σχολιάζοντας τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σπύρου Πέτσα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά το πρωί του Σαββάτου ότι δηλαδή παρασύρθηκε από τον καιρό στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα είπε: «Αν απευθύνονται σε κρετίνους μπορείς να τους πεις, ότι ένα ωκεανογραφικό, εντεταλμένο να κάνει ωκεανογραφικές έρευνες, βρέθηκε στην υφαλοκρηπίδα λόγω καιρικών συνθηκών. και συνέχισε λέγοντας «Δεν κατάλαβα τι ρόλο παίζει ο καιρός, είχε μόνο 5 μποφόρ. Μόνο έναν ακυβέρνητο πλοίο μπορεί να παρασυρθεί σε χωρικά ύδατα παρασύρεται από τον καιρό. Ένα πλοίο που έχει προπέλες και πηδάλιο δεν παρασύρεται».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. “””””” «Αν απευθύνονται σε κρετίνους μπορείς να τους πεις, ότι ένα ωκεανογραφικό, εντεταλμένο…….””” κρετινοι ειναι πολυ καλο αξιωμα….. σε ανεγκεφαλα ελληνικα διποδα που την εχουν δει ιδιοκτητες της ελλαδας………………. φτουυυυυυυυυυ και πλαι φτουυυυυυυυυυ

    2. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΤΣΙΓΓΑΝΟ ΒΛΑΧΟ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΕΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

    3. ΠΡΑΣΙΝΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΎΣΟΣΜΑ ΒΛΕΝΝΏΔΗ ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ ΓΕΝΝΉΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΌΠΡΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΆ ΕΡΕ…. ΠΟΡΝΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΧΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ !!! ΕΣΥ ΞΕΥΤΗΛΑ ΝΑΎΑΡΧΕ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΕ ΕΝΑ ΣΧΌΛΙΟ ΣΟΥ ΠΑΡΌΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΥΠΥΡΕΣΙΑ ΠΡΟΔΟΤΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΓΜΙΟΣΑΣΤΕ ΣΙΛΗΒΔΗΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ ΚΚΕ !!! ΠΑΣΟΚ !!!ΚΚΕ!!! ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ Μ25!!! ΚΚΕ !!! ΠΟΤΆΜΙ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΨΕ ΚΚΕ !!!

    4. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΗΔΑΩ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΕΕΙ Η ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΥΚΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑΥΑΡΧΟΥΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΙΩΝΙΑ Ο ΠΟΝΤΟΣ. ΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΗΚΟΜΕΝ,ΠΟΛΙΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΩΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΞΕΝΟΦΩΝ

    5. Απορώ πως δίνεται αξία σε έναν πρώην αξιωματικό, που ήταν τόσο θαρραλέος που δεν τολμούσε να πει αυτά που είπε εναντίον της θρησκείας των Ελλήνων μετά την αποστρατεία του!
      Ούτε οι Τούρκοι δεν έχουν πει τόσα εναντίον του χριστιανισμου όσα έχει πει αυτός!
      Για τα ιερά ευαγγέλια : Απίστευτης απλοϊκότητας και αφέλειας κείμενα.
      Αιμοσταγης και αιμοδιψης θρησκεία ο χριστιανισμός.
      Πώς για 1500 χρόνια τόσα εκατομμύρια άνθρωποι πίστεψαν ένα παραμύθι.
      Για τον Άγιο Νικόλαο λέει ότι είναι ανοησίες περί θαυμάτων του με θαλασσοπορους και τις σαχλαμάρες για αναβλυζοντα από τον τάφο του νερά.
      Όταν ήμουν κυβερνήτης στο αντιτορπιλικο σφενδονη, απαγορευα την είσοδο ιερέα στο πλοίο και επιπλέον, θεωρώ και γρουσουζιά την παρουσία παπά στο πλοίο.
      Για τον ευαγγελισμό τής Θεοτόκου αναφέρει :Θεσμοθετησαμε να εορτάζουμε την εθνική μας επέτειο αντί στις 21 Μαρτίου ημέρα που άρχισε η Επανάσταση στις 25 του ίδιου μήνα για να συμπίπτει με μια θρησκευτική ανοησία την οποία αποκαλούν….. Ευαγγελισμό της Θεοτόκου! Σε αυτόν τον άνθρωπο ανέθεσε η πολιτεία να φυλάει τα ιερά και οσια της Ελλάδας! Να εξευτελίζει τη θρησκεία στην οποία πιστεύει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού! Του λαού αυτού που πλήρωνε τον μισθό του και τώρα την σύνταξη του!

    6. Μην παιρνετε στα σοβαρα λογια μεθυσμενου γιατι τους εχει μεθυσει η εξουσια και το χρημα ,για αυτο λενε μαλακιες ICMB βεληνεκους.

    7. Ναυαρχος και δημοσιογραφοι παντελως ασχετοι…Μιλανε για υφαλοκρηπιδα και οχι ΑΟΖ
      Μιλανε για ωκεανογραφικό αντι σεισμογραφικό
      Η ΑΟΖ με την υφαλοκριπίδα έχει ότι σχεση η υφαλοκρηπίδα και η λολοτρυπιδα…

      Ξερολες ασχετοι ελλαδιστανοι

    8. ΕΙΠΕ Ο ΑΘΕΟΣ ΠΟΥ ΟΣΟ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΣΤΟΛΑΡΑ ΤΟΠΑΙΖΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

      ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΘΕΟΣ, ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ

    9. ΜΑ ΣΕ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ…
      ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΙ ΠΟΣΟ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ

    Comments are closed.