ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ; ΙΔΟΥ Η ΒΙΛΑ ΤΟΥ “ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ” ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,6 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΥΛΗ ΑΞΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ – ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Capture

    Ο κατηγορούμενος πλέον Νίκος Μανιαδάκης για παθητική δωροδοκία βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τις αρχές με τον ίδιο να  προβαίνει σε κινήσεις “απελπισίας” προκειμένου να πείσει τις δικαστικές αρχές ότι δεν υπήρξε ύποπτος φυγής. Ο κ. Μανιαδάκης,  επέστρεψε στο σπίτι του στο Διόνυσο με την οικοσκευή του την οποία είχε αμπαλάρει  για -μόνιμο ενδεχομένως- ταξιδάκι στο εξωτερικό.

    Υπενθυμίζεται πως η εφημερίδα “Μακελειό” και το “makeleio.gr” αποκάλυψαν κατ’ αποκλειστικότητα, το σχέδιο φυγής. Τον λόγο έχουν πλέον οι Αρχές. Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ένας καθηγητής έχει την οικονομική άνεση να ζει σε ένα τέτοιο σπίτι. Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το makeleio.gr και τα συμπεράσματα δικά σας….

    1

    dionysis2

     

    dionyso1

    Γύρω στις 10 σήμερα το πρωί μια μεταφορική εταιρεία βρισκόταν έξω από το πολυτελέστατο σπίτι του κ. Μανιαδάκη και ξαναέβαζε τα πράγματα, πίσω στην θέση τους . Πρόκειται για μία έπαυλη, που χτίστηκε επί της εποχής των μνημονίων, όταν ο εν λόγω μάρτυρας που έγινε κατηγορούμενος, ήταν σύμβουλος του υπουργού Υγείας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου. Το κτήμα εκτείνεται σε μια έκταση άνω των 1.6 στρεμμάτων. Στην περιοχή, σύμφωνα με μεσίτες, το τετραγωνικό είναι στα 3.000 ευρώ. Το σπίτι κτίστηκε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της έκτασης και δεν αγοράστηκε. Τα υλικά είναι από τα πιο ακριβά.

    Ερώτημα: Ένα καθηγητής Δημόσιας Υγείας, έστω και σύμβουλος ξένων εταιρειών, πόσο βγάζει το χρόνο για να δικαιολογεί, ένα τέτοιο ακίνητο;

    Παντως ο κ.Μανιαδάκης, όταν ρωτήθηκε από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, απάντησε ότι έχει υποστεί όλους τους φορολογικούς ελέγχους και 5 πορίσματα τον βγάζουν καθαρό.

    ‘Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι λόγω του γεγονότος ότι δεν μπορούσε να δικαιολογήσει κάποια ποσά του επεβλήθη φορολογικό πρόστιμο άνω των 300.000 ευρώ.

    Η οικογένεια διαθέτει 3 αυτοκίνητα. ΄’Ενα Αστον Μάρτιν, που αγοράστηκε σε τιμή άνω των 200.000 ευρώ, μία μερσεντές και ένα Volvo που τουλάχιστον είχε αξία αγοράς άνω των 80.000 ευρώ.

    23 4 5 6 7 8

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Σιγά ρε σεις, πως κάνετε έτσι; Πιστεύω ότι με το μυαλό του, τον μισθό του και μία συνετή διαχείριση κατάφερε να αποκτήσει αυτό το φτωχικό τσαρδάκι και τα κουρσάκια που κάθε μικρομεσαίος διαθέτει την σήμερον ημέρα. Χώρια που και η άξια κυρά του μπορεί να έπλενε καμία σκάλα, συμπληρώνοντας έτσι το φτωχικό, πλην όμως τίμιο μηνιάτικό τους. Επίσης, υπάρχουν οι δόσεις, οι ρυθμίσεις και τα κοινωνικά συσίτια και μεγάλη φιλανθρωπική διάθεση στην κοινωνία των πλουσίων. Μετά από όλα αυτά τα αποστομωτικά αποδεικτικά στοιχεία, απορώ με την κακία ορισμένων, προφανώς τεμπέληδων και ζηλιάρηδων.

      Εγώ προτείνω αυτό το διαμάντι για μόνιμο υπουργό οικονομικών της χώρας, “παπάδες” θα έκανε ο άνθρωπος…

    2. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ Αστον Μαρτιν και επαυλη στα Β. προαστεια καταλαβαινεις για τι πνευματικο μεγεθος μιλαμε. Πραγματικα παραδειγματα για τα παιδια ……

    3. Μ αρεσει που ζει και στην οδο Ρηγα Φεραιου… να γελασω τωρα η να κλαψω μεχρι αυριο?

    4. Εγώ πήρα αλάτι από τον ΖΟΡΟ(Ψωμιάδη)και παστωσα σαρδέλες.

    5. Η ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΖΕΣ!!!

    6. Λωποδύτες.Κλεφτρονια του δημοσίου Παπαδόπουλο που θελετε

    7. Είναι σαν Άδωνι και αυτός,δεν έχει λεφτά ούτε ανακαίνιση να κάνει…..

    Comments are closed.