ΠΟΣΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΘ; ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ; ΚΙ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΣΤΙΣ ΜΙΣΟΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ , ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ. ΝΑ’ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ

    Κοινοποίηση:
    makeleio-tsipras-pseftis

    Σε ένα απογοητευτικό και κομματικά σαστισμένο και σάπιο ακροατήριο, με κάτι τύπους που ο χειρότερος έχει διοριστεί σε πέντε κι ο καλύτερος σε άνω των τριών θέσεων στο Δημόσιο και με ένα πρόσωπο γεμάτο από νευρικά και σπασμωδικά τικ και με στραβό σαγόνι, ο αρχηγός της ερμαφρόδιτης αριστεράς των μειονοτήτων και των σαπρόφυτων του ελληνικού ρεβιζιονισμού , της ρεμούλας και της αναξιοκρατίας, της κλεψιάς και της μίζας, τόλμησε μέσα από την ιδεολογική του μιζέρια και αφάνεια, να αρθρώσει πολιτικό λόγο ισοδύναμης αξίας με όσες ήταν κι οι καρέκλες που κάθονταν άνθρωποι στη ΔΕΘ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. -Το πιο υπάκουο παιδί των δανειστών και της ΝΤΠ. Έδωσε τη Μακεδονία χωρίς να διστάσει καθόλου και αν έμενε λίγο περισσότερο στην εξουσία θα μαθαίναμε ποιό θα ήταν το αποτέλεσμα των μυστικών συνομιλιών του με τον Ερντογάν, αλλά δεν πρόλαβε. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι για το ότι έχασε την εξουσία θα κλαίνε οι Ρομά που τους είχε γεμίσει με επιδόματα καθώς και οι λαθρό που είχαν την Ελλάδα “σαν το σπίτι τους” και ακόμα περισσότερο γιατί εδώ είχαν απαιτήσεις μεγαλύτερες από αυτές που είχαν στις πατρίδες τους.

    2. Τον αφησατε να πατησει και ποδι στην ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ -γιατι ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ειναι αλλη πλεον- αντι να τον φατε ζωντανο για την προδοσια του. Ελληνα ετοιμασου να γινεις ιστορια σε λιγο και ΟΧΙ να την γραφεις εσυ οπως οι ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ.

    3. Βαρετος και ανουσιος. Σιγά μην καθόμουν να τον ακουσω μιαμιση ωρα. Δεκα λεπτά αρκουν για να καταλαβεις την ξύλινη γλωσσα που χρησιμοποιουν ολοι οι πολιτικοι, αλλάζοντας σε ενα ηδη υπάρχον κείμενο, τα ονοματα, ημερομηνιες κλπ για να πουν πως μιλησαν. Δεν σηκωσε λεπτό το κεφάλι του απ το “σκονακι” που ειχε μπροστα. Και αν ρωτησεις στο τελος ολους αυτους τους ανεγκέφαλους που ηταν εκει, τι είπε, δεν θα θυμούνται να σου πουν ουτε μια πρόταση, παρά.., γενικότητες! (τι παρέλαβε ως ξυριζα.. και τι… ΠΑΡΕΔΩΣΕ! )
      .
      Διαβαζα μια “ομιλια” τού π@στοπροδότη σημίτη οταν τον ειχαν κανει υπουργό γεωργιας και έλεγε μια απο τα ίδια ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ!

      Διαβάστε:
      …Η κυβερνηση μελετά… ({οχι εχει ολοκληρωμενο σχεδιο, ακόμη στην μελετη είναι(!)}
      …μια
      πληρη μεταβολή του συστηματος αναδασμού τής γεωργικής γης (ποιό; την καταπάτηση γης ή την ανεξέλεκτη ανοικοδόμηση αυθαιρετων σε ολα τα δαση?)
      .. που ως σήμερα θεωρείται απρόσφορο μέσο για την αναδιάρθωση τής γεωργιας (και πως ζουσε τόσα χρονια ο λαος πριν ερθετε εσεις? Με τα πετρέλαια?). …
      Θα προσπαθήσουμε να λυσουμε το θεμα αυτο για να παυσει το σημερινό φαινόμενο( οχι, μπορούμε, αλλά θα προσπαθήσουμε… και αν δεν τα καταφέρουμε θα πουμε πως εμεις κάναμε οτι ηταν δυνατον να περασει απ το χερι μας -και απ τον κ@λο μας- αλλά δεν γινοταν. Και θα μείνουμε στην κυβέρνηση για οσους αιωνες χρειαστεί μεχρι να τα καταφέρουμε. Σαν τα παιδάκια στο δημοτικό… προσπάθησε κωστακη, μπορεις να το γραψεις…! Και αν μας πιάσετε να εχουμε κάνει παρανομιες, κλοπες, ατασθαλιες… ο ενας μας θα το ρίχνει στον άλλον και όλοι μαζί στην προηγούμενη κυβερνηση! Εγω είμαι υπουργος γεωργιας, αλλά αν με πιάσετε να κλεβω ή να αποτύχω, η ευθύνη είναι συλλογική, την έχει και ο υπουργος τουρισμού(!) Τα εύσημα, τους μισθούς, τα μπονους και τις διακρίσεις όμως, θα τα παίρνω μονος μου!)
      … Κριθηκε αναγκαίο και επιστήθηκε η προσοχή της Κοινότητας (ποιάς Κοινότητας που την γραφουν και με κεφαλαίο?)
      …τόσο
      στα ιδιαίτερα προβλήματα της ελληνικης (?) οικονομιας οσο και στην πολιτική που εχει χαραξει (?) για την αντιμετωπισή τους.
      .
      Τι είπε? Αμπσολουτ τίποτα! Αρλούμπες. Αερολογίες.
      .
      Το παραπάνω κείμενο είναι πιστό αντίγραφο της δηλωσής του οπως καταγράφει σε εφημεριδα στις 2 Ιουνιου 1982. Τίτλος της εφημερίδας! “αναδασμός με νεο σύστημα”!!
      Ο λαος τι έμαθε γι αυτό το “νεο” συστημα θελω να μου εξηγήσετε. Δεν θα κάτσει να διαβάσει ολο το νομοσχεδιό τους. Τι εξήγησες αμόρφωτο γουρούνι, στον λαό για το νεο σύστημα?!
      .
      Ολοι τους λενε τα ιδια λόγια. Κυριολεκτικά! Κάποιος τους τα γράφει και απλα τα διαβάζουν ή τα στελνουν fax στις τηλεορασεις και στις εφημεριδες. Οι ιδιοι, είναι τελείως ανίκανοι να πούνε προφορικά μόνοι τους μια ολοκληρωμένη σκέψη! Και επιμένουν να πιστεύουν πως είναι ικανοί να διοικήσουν μια χώρα! Πού ούτε το πουλί τους δεν μπορούν να διοικήσουν!

      1. Και επικαιρο το θέμα. Αυυό ηταν το “νεο” σύστημα αναδασμου που “μελετουσαν” απο τοτε;

    4. Γουρούνι Γαυρόγλου. Μακάρι να σε βρω και να σε φτύσω. Τα ξέσκισε τα παιδάκια στις Πανελλήνιες με τους αλήτες που διόρισες στην επιτροπή.

    5. καλα ρε χαμενε δεν ντρεπεσαι να πας σε μια πολη που πουλησες τους κατοικους της τσιπα δεν εχεις ??????????????????? πανω σου

      1. Οι κατοικοι αυτής της πόλης δεν εχουν τσιπα ωςτε να τον υποδεχτούν οπως του πρεπει;;;; Αντε πια, φθάνει να τα βάζουμε με τους πολιτικους. Ξερουμε πλεον πως ειναι προδοτες ολοι τους. Ξερουμε πως μας ξεπουλανε. Εμεις τι κανουμε γι αυτο;;;;

    6. Ένας μεγάλος πολιτικός απατεώνας πού μέ ψέμματα έγινε πρωθυπουργός τολμάει καί μιλάει
      δημόσια.Μόνο γιά τά πεντάμορφα εννιάχρονα δίδυμα καί γιά τό μωρό τού πυροσβέστη στό
      Μάτι πού κάηκαν ζωντανά έπρεπε νά τόν είχαν κρεμάσει στό Σύνταγμα.
      Γιάννης Λάκων

    7. Μαζεψε ρε τους λαθρο που μας κουβαλησες, παρε και τους ανωμαλους και αντε στον αγυριστο, που εχεις το θρασος να εμφανιζεσαι δημοσιως!!!!!!!!!!

    8. ο πινοκιο o αρχηψευτης ,,ο αγιος χαρατσιος και εμπνευστης φορου ακομη και στο καλαμακι του καφε…ο διοριστης της καθαρηστριας του παιδικου σταθμου ,,και μετρεσας του σε πριτανη στο ΕΜΠ κλπ κλπ ομιλει στην ΔΕΘ…με ,νεα ψεμματα και παραμυθια …σε ακροατήριο κουφων και διορισμενων….υποσχεται νεες θεσεις σε μποτοξουδες , σε πρωην γκομενες ,σε αξυριστες ,σε σαπιοκοιλιαδες ,και αναρχικα σκουπιδια…Που θα αρπαξει τα επομενα 120.000.000€ για να τους τα μοιρασει θα πει; θα ειναι οι συνταξιουχοι ;

    9. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ή ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ! ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕ!

    10. Μια ζωη καραγκιοζης σαν τα σαπροφυτα που τον ψηφισαν,καραμακακες κουνιστοι,ουστ ρεντικολα της κοινωνιας.

    Comments are closed.