ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ – ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    metanastes-1068x469

    Η κατάσταση στην Βόρεια Ελλάδα με την εισροή χιλιάδων αλλοδαπών από τα διάτρητα σύνορα, έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο με αποτέλεσμα πλέον οι πολίτες να φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους.

    Τα περιστατικά είναι πληθαίνουν και αγγίζουν τον «πυρήνα» της καθημερινότητας.

    Στην Ρεντίνα οδηγοί καταγγέλλουν ότι κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον τους στα φανάρια δεκάδες αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες.

    Τα περιστατικά έγιναν τις τελευταίες μέρες, το βράδυ λίγο μετά τις 8

    Πρόκειται για αλλοδαπούς που περπατούν στην παλιά εθνική οδό και καλυμμένοι από το σκοτάδι μιας κι ο φωτισμός στον συγκεκριμένο κόμβο είναι ανεπαρκής , κινούνται με ταχύτητα κατά αυτοκινήτων που ακινητοποιούνται από τους φωτεινούς σηματοδότες.

    Και στα δύο περιστατικά που έχουν καταγγελθεί στο volvipost οι οδηγοί κατάφεραν να αναπτύξουν ταχύτητα και να φύγουν από το σημείο κι ως εκ τούτου δεν γνωρίζουν ούτε αυτοί ούτε κανείς τις ακριβείς προθέσεις των αλλοδαπών.

    Το σίγουρο είναι ότι επιβάτες και οδηγοί τρόμαξαν και από τον μεγάλο αριθμό των αγνώστων αλλά και από το ερημικό σημείο που επέλεξαν να τους πλησιάσουν.

    Εκατοντάδες αλλοδαποί διέρχονται καθημερινά από τη Ροδόπη με την Αστυνομία να αδυνατεί πλέον να τους ελέγξει τόσο λόγω έλλειψης προσωπικού όσο και λόγω περιορισμένων οχημάτων σε αριθμό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό όπως αναφέρει η «Φωνή της Ροδόπης»

    Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Παναγιώτης Μαχαιρίδης, μιλώντας στο OPEN TV για το πρόσφατο περιστατικό με τον τραυματισμό αστυνομικού με μαχαίρι έκρουσε για ακόμη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου.

    «Μιλάμε για εκατοντάδες μετανάστες, δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε, έχουμε μεγάλο πρόβλημα στη Ροδόπη. Είναι εκατοντάδες, είμαι πάνω στο περιπολικό, γνωρίζω τι γίνεται. Σε καθημερινή βάση μεταφέρουμε μετανάστες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαχαιρίδης.

    Υπενθυμίζουμε ότι, μόλις πριν λίγο καιρό ο κ. Μαχαιρίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής είχε κρούσει πάλι τον κώδωνα του κινδύνου για τις ελλείψεις σε αστυνομικό προσωπικό λέγοντας χαρακτηριστικά πως «πλέον δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα καθήκοντά μας που είναι η ασφάλεια των πολιτών και ο περιορισμός της εγκληματικότητας».

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης έχει εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια της για τη διαμορφωθείσα κατάσταση με ανακοινώσεις και επαφές με αρμόδιους φορείς ενώ πλέον επιρρίπτει βαρύτατες ευθύνες στη φυσική και πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. δηλώνοντας αποφασισμένη να κινηθεί νομικά πλέον κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να προασπίσει τα δικαιώματα των μελών της.

    Η κυβέρνηση δείχνει αν μη τι άλλο μέχρι σήμερα ανίκανη και ανήμπορη να διαχειριστεί την έξαρση του μεταναστευτικού με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια τόσο των Αστυνομικών όσο και των πολιτών.

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τους λ@θρομετανάστες και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τρίτης που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Το τσιγαρο ειναι αλλο θεμα και καλα κανει, οποιος θελει να καπνιζει να βγαινει εξω και να καπνιζει μεχρι τον αιωνα τον απαντα, δεν θα αναπνεουμε οι υπολοιποι την τσιγαριλα τους = καρκινο τους!!!!!!!!! Αλλα στο λαθρομεταναστευτικο ο Κος Μητσοτακης εχει κανει πεναλτι και θα του κοστισει πολυ ακριβα, αν δεν σφραγισει τα συνορα της χωρας!!!!!!! Καθημερινα ερχονται στα νησια κατα κυμματα οι βαρκες και δεν τις γυριζει πισω στην Τουρκια, χωρια η εισβολη απο τον Εβρο!!!!!!!! Και δεν κουνιεται φυλλο, να τους πεταξουμε εξω απο την χωρα!!!!!!!!!!

    2. η λεξη πατριωτης αντικατασταθηκε με τη λεξη φασιστας..
      και ο προδοτης με τη λεξη δημοκρατης..
      δεν ξερω που το πανε…αν δεν γινει κανενας πολεμος με την τουρκια ειμαστε χαμενοι ειρηνικα…

    3. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    4. Ποιος θα το περιμενε,το μπαφο να οδευει προς τη ελευθερια ενω το τσιγαρο να ειναι ποινικο αδικημα!

    5. ΤΗ ΠΣΙΦΗΣΕΣ ΚΟΥΛΙ ΣΙΟΠΗ ΣΑΣ ΤΟΛΕΓΑ ΜΟΝΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΡΜΑ

    6. Εχε εξαπλωθει η φημη στα βαθη της Ασιας και της Αφρικης οτι καπου στα Βαλκανια υπαρχει ενα κρατος με ανοιχτα συνορα, με ενα πρωθυπουργο με ανεπτυγμενο αισθημα Αλληλέγγυας και πολλες ΜΚΟ που μολις πατε θα σας βαλουν σε ενα πολυτελεστατο πουλμαν και θα σας διασκορπησουν σε ολες τις γωνιες της ομορφης αυτης χωρας. Στις επαρχιακες πολεις δεν θα βλεπετε ατομα νεαρης ηλικιας γιατι εχουνε μεταναστευσει λογω οικονομκων δυσκολιων και μη ευρεσης εργασιας. Μην φοβαστε οι ηλικιωμενοι θα ειναι ολοι φοβισμενοι οταν σας βλεπουν. Δεν θα σας ενοχλησει κανεις. Να γραφειτε σε μια απο τις πολλες ΜΚΟ για να εχετε τροφιμα, φαγητο και στεγη. Οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο γιατι οι ΜΚΟ πληρωνονται με το κεφαλι. Μην ξεχασετε να ψηφισετε οταν θα ελθει συντομα αυτη η ωρα.

    7. ΣΩΣΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΠΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ….. ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΧΑΟΣ…………..Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΣΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΑΦΡΟΑΣΙΑΤΙΚΑ ΣΤΙΦΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ……ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΤΗΝΟΜΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ…………ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΡΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ………

    8. Πετάξατε στα σκουπίδια την χα ;;;;;;; Φάτε τώρα τα σκατα που ψηφίσατε μαλακοραγιαδες . Δεν είστε άξιοι να έχετε στην Βουλή και στην κυβέρνηση κινήματα που σας υπερασπίζονται γιατί ως ραγιάδες σας αρέσει να προσκυνάτε αυτούς που σας πηδάνε και σας φτύνουν.

    9. αυτοδυναμη ΝΔ θελανε οι καναλαρχες και οι δημοσιογραφοι. Φατε μεταναστες τωρα. Κανενα λαθος μακρια απο το ταμειο δεν αανγνωριζετε.

    10. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΦΑΖΟΥΝ, ΘΑ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΚΑΤΟΙΚΙΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ……ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ………………………

    11. Τα έφαγε τα σκατά ο Κούλης για τα καλά. Αφού ξέφυγε η κατάσταση με το μεταναστευτικό (σήμερα μόνο είχαμε 550 λάθρο σε 13 ώρες ) είπε να ασχοληθεί και με το τσιγάρο ! Τι μαλακίες είναι αυτές ? Ο μόνος στόχος είναι η είσπραξη προστίμων από απλούς πελάτες και μαγαζάτορες. Εάν θέλει μπορεί να νομοθετήσει και να απαγορεύσει την πώληση καπνού ! Άντε να δούμε αν του βαστάει. Τσιφλίκη του έκανε την χώρα.

    12. ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 《ΜΠΟΛΙΑΣΜΑ》.

    13. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΓΑΡΟ…ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΩ Η ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΤΗΣΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ “ΚΑΤΑΛΗΨΗ” ΠΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    14. έλαβες προσφυγικό κ@υλί. Απλά, παστρικά και όμορφα.

    15. Φάτε μεταπολιτευση!! Σε όλους τους τομείς της χώρας!! Νεοφιλελεδες

    Comments are closed.