ΠΙΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ…ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. Ο ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ” ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΕΞ’ ΑΜΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. ΤΡΑΒΑΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ “ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ” ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΞΥΝΗ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    arvanitis-katerini1

    Επεισοδιακή ήταν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη, με ομιλητές τους υποψήφιους… ευρωβουλευτές Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρο Νικολαΐδη οι οποίοι έγιναν  αποδέκτες έντονων διαμαρτυριών από κατοίκους της περιοχής και άκουσαν οσα δεν έχουν ακούσει σε όλη την μίζερη ζωή τους.

    Οι αποδοκιμασίες κορυφώθηκαν  όταν έξω από το Επιμελητήριο, όπου είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, κατέφθασαν οι  δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  Κώστας Αρβανίτης, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με τοπικά μέσα (pierikialithia.blogspot.com) υπήρξαν διαπληκτισμοί μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και κατοίκων.

    Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους πέταξαν αντικείμενα προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση. Οι μπάτσοι για μια ακόμη φορά, βαστάζοι της εξουσίας. Να τους προστατεύσουν σαν τους χειρότερους σφουγγοκωλάριους. Ο μισθουλάκος και η κάρτα στα ΑΤΜ να ναι καλά και τα κορόιδα πληρώνουν.

    Ο κόσμος εξαγριώθηκε, όταν ο αργόμισθος Αρβανίτης, άρχισε να τραβάει τον διαμαρτυρόμενο κόσμο, με το κινητό του. Τι θα τα κάνεις τα πλάνα, ρε ρουφιάνε; Θα τα δώσεις στην Κουμουνδούρου; Α, ρε χάλια για τον μισθουλάκο του ευρωβουλευτή.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Παντως ολοι αυτοι οι ανθελληνες εχουν βρει και λενε το ιδιο τροπαριο σε οποιον τους γιουχαρει. Μας λενε φασιστες ναζιστες ακροδεξιους κτλ κτλ κτλ κτλ. Λοιπον να σας πω κατι ρε ανθελληνες….. Εγω ειμαι Ελληνας Εθνικοφρων ενω εσεις ειστε Ανθελληνες κομμουνιστοσυμμοριτες

    2. πολυ φοβαμαι ετσι που παει η κατασταση σε διχασμο…..οτι το κραξιμο θα μεταμορφωθει σε αληθινες μαπες με την οργη που εχουν οι μακεδονες και οι ελληνες…

    3. O συγκεκριμενος τυπος ειναι πραγματικα το φερεφωνο του τσιπροπινοκιου και της συριζεικης γραμμης

      μαυρο δαγκωτο στο ψυχοπαιδι της ερτ

    4. ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΗΣ, ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΟ ΓΕΝΑ,
      ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      καριολακο, σου πρεπει περιπατος σε λασπομενο ανηφορο
      με ενα στρατο ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ να σε ακολουθουν……………

    5. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΥΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥΣ .

    6. Και λιγα του ειπαν του αρχικοπρητη,τεμπελχανα, δημοσιοκαφρου,παπαγαλακι. Απο τα χειροτερα κοπροσκυλα που υπαρχουν στον δημοσιογραφικο χωρο. Πουλημενο τομαρι και τιποτα αλλο. Ακομα Αρβανιτη δεν ειδες τιποτα…. χα χα χα

    7. Πιο σκατοψυχος πεθαίνεις..

    8. Νενεκο αρβανιτη σκουπιδι μπολσεβικε θα πληρώσετε αλητες κατσαπλιαδες μαγκιες τωρα π εχεις μπατσους μετα να σ δω ορφανο του σταλιν …

    9. Αποδοκιμασίες ε;Λοιπόν,τι έγινε;

      Καμμιά μπούφλα έπεσε;Άνοιξε καμμιά μύτη;Κανά κεφάλι προδότη,άνοιξε σαν καρπούζι;Όχι!

      Ε τότε απολύτως τίποτα δεν έγινε…Τα πάντα είναι υπό έλεγχο…

    10. Αλητη κατσαπλια τηγανοκεφαλε,θα έρθει η ώρα σου.Που είστε οι υπόλοιποι Μακεδόνες ρεεεεεε;

    11. Γελάει το καθίκι! Γελάει ο πουλημένος ξεφτιλισμένος εθνοπροδοταράς! Παλιοτόμαρα με θράσος χιλίων πιθήκων!!!

      ΟΥΣΤ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ!!!

    12. Στην καφετέρια έπρεπε να βρίσκονται χιλιάδες Μακεδόνες και όχι πενήντα άνθρωποι.Τουλαχιστον κάντε το καθήκον σας στις εκλογές Μακεδόνες και στείλτε πάλι στο τρία τοις εκατό,τα ορφανά του Στάλιν.Ελπιζω να έχουν βιντεοσκοπηθεί οι “κυρίες”που βρίζουν τον κόσμο,και χειροκροτούν τον μπολσεβίκους κατσαπλια!

    13. Τρολαρει τους Ελληνες τραβωντας βιντεο και χασκογελωντας το ανθελληνικο υποκειμενο….

    14. Αν ο Μέγας Αλέξανδρος είχε θέμα με το ότι γέμισε όλη η αυτοκρατορία παντού Αλεξάνδριες δεν θα είχε τόσο μεγάλη αυτοκρατορία.

      Μάλιστα στα βάθη της αυτοκρατορίας έβαζε για τοπικούς κυβερνήτες ντόπιους μη Έλληνες.

      Ο Μέγας Αλέξανδρος ήξερε ότι ο κόσμος δεν κατακτάται μόνο με τα όπλα αλλά και με το μυαλό, κάτι που οι 19 φασίστες που πήγαν να κάνουν μπούγιο στην εκδήλωση των συριζαίων φαίνεται πως δεν έχουν.

      Χρειάζεται ψυχραιμία και σκέψη επιτέλους ως προς τα της συμφωνίας των Πρεσπών.

      Τώρα Macedonia είναι η Βόρειος Ελλάδα, στα Σκόπια πλέον ονομάζονται North Macedonia. Οσο για το “Μακεδόνες” η συμφωνία τους το επιτρέπει μόνο με την καθολική παραδοχή ότι πρόκειται για Σλάβους όπως και η “μακεδονική” γλώσσα τους που αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ειναι στις νότιοσλαβικές γλώσσες. Εξάλλου οι αρχαίοι Μακεδόνες ΕΛΛΗΝΙΚΑ μιλούσαν αδέρφια (!)

      Επίσης είναι λίγο ότι ξεκουμπήστηκε η Τουρκία από τους γείτονες ; Η Τουρκία μέχρι πρίν εξόπλιζε τα Σκόπια, τώρα αυτό θα το κάνουμε εμείς εκπαιδεύοντας μια συμμαχική χώρα και ακόμα ακόμα ελέγχοντας το FIR τους !

      Όταν μια μέρα έρθει η ώρα και ενεργειακά θα γίνει σύνδεση πολλοί θα καταλάβουν τελικά ότι όχι περι προδοσίας δεν επρόκειτο αλλά για μεγάλωμα της Ελλάδας.

      1. Καταραμένο σκουπίδι πόσα πήρες από την Κουμουνδούρου για να γράψεις την προπαγάνδα των κομμουνιστών. Οι Μακεδόνες δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ και όλοι οι νότιοι Έλληνες να συμφωνήσουν με την προδοσία εμείς δεν θα το δεχτούμε ποτέ. Δεν θα αποφασίσει για εμάς κανένας Αθηναίος η Ηπειρώτης κατάλαβες αλήτη.

      2. και γιατι ρε φιλοσοφε.. επειμενουν οι Σκοπιανοι στην ονομασια Μακεδονια, Μακεδονας και δεν δεχονται το Σλαβομακεδονια, Σλαβομακεδονας..

    15. Κύριε Γ.Παντελίδη, είμαι σίγουρος ότι ΠΑΛΙ θα τους “τιμήσει” ο λαός της Βορείου Ελλάδος. Καληνύχτα Μακεδονία, Θράκη!

    16. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΗΜΙΜΑΘΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ (ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ!
      ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΔΩΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ!!

    Comments are closed.