ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ! Ο ΕΒΡΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ – ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    lesvos_epithesi

    Το επεισόδιο σημειώθηκε έξω από το κτίριο της νομαρχίας στη Μυτιλήνη. 20 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο που βρίσκονταν δύο μέλη Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης, που εργάζονται στο νησί εθελοντικά.

    Στο βίντεο ντοκουμέντο βλέπουμε τη στιγμή που γίνονται αντιληπτοί και οι συγκεντρωμένοι κινούνται απειλητικά προς το αυτοκίνητό τους. Κάποιοι τους βρίζουν και άλλοι αρχίζουν τα χτυπήματα. Τα δύο μέλη της ΜΚΟ εγκλωβίζονται στο σημείο και τα πράγματα για λίγα δευτερόλεπτα δείχνουν ανεξέλεγκτα. Το εξαγριωμένο πλήθος σπάει τα τζάμια του αυτοκινήτου και κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν έξω τον οδηγό και τον συνοδηγό.

    Ευτυχώς επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι που συγκράτησαν τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων. Τα δύο άτομα κατάφεραν να απομακρυνθούν από την περιοχή ελαφρά τραυματισμένα. Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε ο ΑΝΤ1…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    59 Σχόλια

    1. Σιχαματα τελείωσε το τσαλάκωμα του χρήματος Μπράβο στα παλληκαριά που τους σαουλιαζουν

    2. ΜΚΟ καρκινωματα εις βαρος των Ελληνων. Το ιδιο και οι υποστηρικτες τους Ανταρσυα κεερφα και κατι παρασιτα τυπου ΑΝΤΙΦΑ. Αποτελουν την πεμπτη φαλαγγα του εχθρου. Δεν αξιζουν κανενα ελεος πια. Ο κοσμος τους πηρε χαμπαρι.

    3. Δηλ. Εγινε κατι που επρεπε βα γινει πριν απο πολλα χρονια; Ενταξει.. καληνυχτα.

    4. Ρε μάγκες ισχύει που διάβασα κάπου ότι μόνο μέσα στον Ιανουάριο έδωσαν άσυλο σε 1200 λαθροεισβολείς ? Πω ρε πατρίδα μου τα λαμόγια πως σε κατάντησαν? Ξυπνατε ρεεεεεεε

    5. Καταγγελία γιατρού που εργαζόταν 2 χρόνια σε μκο. Λέει για τους λαθρομετανάστες, αχάριστοι αγενείς, εντελώς ο καθένας για την πάρτυ του χωρίς κανένα ίχνος ευαισθησίας πάνω τους. Μονάχα θέλουν μονάχα ζητάνε, νομίζουν πως όλοι είναι υποχρεωμένοι να γίνουν δούλοι τους, να τους εξυπηρετούν να έχουν πρωτεραιοτητα παντού. Όλο θέλουν επιδόματα, όλα τσάμπα για αυτούς και από αμορφωσιά άλλο τίποτα. Φοβάσαι για την ζωή σου εάν κανείς το λάθος να τους χαιρετήσεις δια χειραψίας. Να δώσουν χέρι σε κάποιον με διαφορετική θρησκεία? Έγκλημα! Αφοδευουν όπου βρούνε, παρατάνε τα παιδιά τους βρώμικα μέσα στις λάσπες και αν τους πεις τι κάνεις με το μωρό σε βρίζουν και από πάνω. Λέει και άλλα πράγματα που αφήνουν άφωνους όλους. Με αυτούς θα ζήσουμε μαζί?? Και για ποιον λόγο να ανεχόμαστε όλες αυτές τις συμπεριφορές τους, τους χρωστάμε κάτι και δεν το ξερουμε?

    6. Φατσουλες μκο σε αφίσες και τίτλο wanted. Αυτοί βρίσκονται πίσω από τις οργανωμενες ρατσιστικές ανθελληνικες επιθέσεις μέσω διαδικτύου με εκφράσεις όπως, ελληναρας, χριστιανοταλιμπαν κτλ. Ήρθε η ώρα να τα πληρώσουν και να δούνε πως γ@μανε οι… Ελληναρες. Συνεχίστε μ@υνοπανα.

    7. Να ελεγχθούν όλες οι μκο εάν ευθύνονται για τις φωτιές στα μαστιχοχωρια της Χίου γιατί παίζει πολύ τελευταία αυτό. Σκοπός των μκο α διώξουν τους Έλληνες από τα νησιά. Και αυτό φυσικά δεν γίνεται ανεκτό όπως βλέπουμε από τις αντιδράσεις του λαού εναντίον των εμμισθων σκυλιων του ερντογαν.

    8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!. ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ . ΑΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ .

    9. Πριν λίγο ξέσπασε πυρκαγιά στο κέντρο ψυχαγωγίας μεταναστών και στην δεύτερη μεγαλύτερη λαθροδομη στο νησί στο καρά τεπε. Αυτή ανήκε σε μια ανθελληνική ρατσιστική μκο. Αυτή την στιγμή καίγεται!!! Προφανώς από βραχυκύκλωμα λόγο παλαιότητας του κτιρίου το οποίο δεν διέθετε τις προδιαγραφές που απαιτούνται.

    10. Αγαπητέ Στέφανε,

      Πολύ Καλά τους Έκαναν. Όχι Μόνο Έπρεπε να Διαλύσουν το Αυτοκίνητο, Αλλά να τους Βγάλουν Έξω και να τους Σαπίσουν στο Ξύλο. Αυτό Έπρεπε να Είχε Γίνει από Καιρό.

      Αυτό που Έπρεπε να Κάνει η Κυβέρνηση, το Έκανε ο Κόσμος Παίρνοντας την Κατάσταση στα Χέρια του. Το Ίδιο να Γίνει και στα Υπόλοιπα Νησιά, Χίο, Σάμο, Κω, που Αντιμετωπίζουν το Πρόβλημα.

      Και Έπειτα που το Ξέρει ο ΑΝΤ1 ότι τα 2 Άτομα Εργάζονται ως Εθελοντές σε ΜΚΟ. Ας Αφήσουν τις Ηλιθιότητες περί Εθελοντισμού. Κανονικοί Έμμισθοι Υπάλληλοι Είναι Όλοι Αυτοί, Υπαλληλάκια του ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ και ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΣΤΗ Γενικότερα Σόρος.

      Ευχαριστώ,

      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,

      Άγγελος από Μιλάνο

    11. Στρατιωτικά εξοντωτικά μέσα χωρίς στρατιωτική στολή,
      Άντε να ξεβρωμίση η Ελλάς από εγχώριους και εισαγόμενους πεμπτοφαλαγγίτες για αρχή πρώτα.

    12. Οι ΜΚΟ θα ακούνε Λέσβος και δε θα την κοιτάζουν ούτε από το χάρτη.

    13. Γαμήστε τους αντίφα σε κάθε γειτονιά!!!!! Πουτανάκια του soros, έρχεται η ώρα σας

    14. ωωωφφφφ!!! τι καλα. ρε παιδια βγαζετε και κανα φωτο τις μουρες τους πριν και μετα την δουλεια. καντε τις ληκ στο ιντερνετ να δουν ολοι τις φατσες τους και να τους φτυνουν σαν αρουραιους οπου τους βλεπουν!!! να αγιασουν τα χερια σας Λεσβιωτες!!!! να αγιασουν τα χερια ολων που επονται να πραξουν το ιδιο!!!! ωωωφφφφ!!!

    15. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΥ ΑΡΓΗΣΑΤΑΙ….ΠΕΤΑΧΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΙΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ

    16. Σχεδόν οι μισοί γκασμάδες εκεί είναι ΚΚΕ (το πτώμα σου λαέ) και υπέρ των Λάθρο!!!Τώρα που οι Λάθρο έγιναν αμέτρητοι και τελείωσε η μάσα απο τις ΜΚΟ (του μπάρμπα Σόρος) θυμήθηκαν να αντιδράσουν!!!Αλλά και τώρα κανείς απο αυτούς δεν μιλάει για απέλαση των Λάθρο πίσω στην Τουρκία.Φωνάζουν απλά να τους πάρουν απο το νησί τους και να τους φέρουν (και αυτούς) στην Αθήνα.

      1. Τελικά είναι εκπληκτικό πόση ευφυΐα χρειάστηκε για να εξελιχθεί τόσο η τεχνολογία,
        ώστε να μπορεί ο κάθε ηλίθιος να έχει φωνή στο ίντερνετ !!!
        ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΟΙΚΟΥΣΘΕΙ…. ΟΞΩ ΟΥΣΤΗ !!.!!.!!

        1. Να βρίζω ξέρω και εγώ και είναι το μόνο έυκολο εσύ πες μας που είναι το λάθος σε αυτά που λέω.Το ξύλο στις ΜΚΟ θα έπρεπε να το ρίξουν απο το καλοκαίρι του 2015 που τους τίγκαρε το νήσι ο Αλέξης με όλους τους Λάθρο.Αλλά τότε πήγαιναν για το Νόμπελ εντάξει μπάβο τους που ξύπνησαν αλλά άργησαν πάρα πολύ!!!

          1. Σε ΟΛΑ εισαι λάθος !!
            ——Οταν κυβερνούσαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες φάγαμε το κυνηγητό της αρκούδας, δεν μπορούσες να πεις κιχ, μπαινοβγαίνανε Αστυνομίες & Δικαστήρια, (φασίστας, ρατσιστής κλπ),
            έμπλεκαν άνθρωποι και για ενα απλό σχόλιο στο fb, (ρουφιάνοι πάμπολλοι).
            —–Αφου πίστεψες τα στημένα Νομπελ, καταλαβαίνω την νοημοσύνη σου.
            —-Τα φράγκα του μπαρμπα σορος προς μκο, συνεχίζουν κανονικότατα.
            —-ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ φωνάζουμε “ΑΠΕΛΑΣΗ” στις Πατρίδες τους και ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΏΡΑ .
            .
            Εχουμε 2020 … ξυπνα….
            “Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας”

    17. Φωτια και τσεκουρι στους Γαμιοληδες ολουςςςςς να μην μεινει ουτε εναςςςςςςςςςςςςς

    18. Οι ΜΚΟ ειναι βιτρινες του Ερντογαν. Συχνα παιρνουν ατομα για δουλεια απο την δυτικη ευρωπη

    19. Αντε μωρε να φυγουν ολοι να δουλεψουν οι δικες μας MKO της κορης του Κουλη κ του Τσιπρα.

    20. Ω χαρά! Ξυλοξυλοξυλοξυλοξυλο και πάλι βρωμοξυλο στα μη κυβερνητικά σκτα μέχρι καθαρίσουμε τη σήψη !
      Νησιώτες μη σταματε ούτε για τσιγαρο

    21. Ξύλο έφαγαν και οι νεο ναζί οργάνωση GENERATION IDENTITAIRE που ήρθαν στην Μυτιλήνη με των αρχηγό τους κάνε ρεπορτάζ στέφανε για τους κο@@@@ γερμαναράδες

    22. Οπου τους συναντατε τους αλητες των ΜΚΟ καντε τους μαυρους στο ξυλο, που ηρθαν εδω να κονομανε μαζευοντας τους λαθρο στα νησια, με λιγα λογια να παιζουν ολα αυτα τα αποβρασματα, μπιλιαρδο στην πλατη της Ελλαδας!!!!!! Εξω απο την χωρα με τις κλωτσιες!!!!!!!!

    23. Έτσι αφού η κυβέρνηση δεν τους πετάει έξω από τη χώρα ήρθε ο καιρός να το κάνουν οι πολίτες Μπράβο συνεχίστε ετσι

    24. Σαν μυτιληνιος κ μελος ταγματος εθνοφυλακης….εγκρινω….κ επαυξανω.φωτια κ μπουρμουλη.

    25. Ένα μυνημα ήπιας μορφής πρέπει να πάρει και η φροντεξ, για αρχη.

    26. Επιτέλους ξυλο ξυλο ξυλο μονο ετσι θα πάρουν τον πουλο!!!!

    27. Μην αφήσετε ουτε έναν. Να παρακαλάνε να φύγουν. Ξύλο, κατασχεση τα πάντα που έχουν και απέλαση. Μόνο τα ρούχα που φοράνε και το διαβατήριο τους. Στην μαύρη λίστα για να μη μπορουν να ξανάεπιστρέψουν.

    28. Στίς ΜΚΟ είναι μαζεμένα καθάρματα από όλο τόν κόσμο.Κάθε καρυδιάς καρύδι.Πολλοί εβραίοι
      από τό Ισραήλ πιστοί τού Σόρος,επίσης πολλοί τούρκοι.Δυστυχώς καί έλληνόπουλα από τή Γερ-
      μανία.Τούς πουλάνε τήν προπαγάνδα ότι πρέπει νά βοήσουν τούς κατατρεγμένους τούς κυνηγη-
      μένους.Επειδή ο Κούλης δέν πρόκειται νά τούς απαγορεύσει ούτε θά τούς απελάσει είναι αναγ-
      καίο νά πάρουν οι έλληνες πατριώτες αυτή τή σπουδαία δουλειά.Οι ΜΚΟ πρέπει νά τρώνε τό ξύ-
      λο τής αρκούδας καί κυνηγητό γιά νά μήν βγαίνουν απο τίς τρύπες τους.Είναι οι χειρότεροι εχθροί τής χώρας μας καί πρέπει νά τούς εξουδετερώσουμε όσον τό δυνατόν πιό γρήγορα.
      Γιάννης Λάκων

    29. Ο Σορος θα πεισμωσει κ θα πετα τους λαθρο με αλεξιπτωτο στα νησια!

    30. Γαμήστε τους όλους.
      Στέφανε δώσε διευθύνσεις ΜΚΟ….
      Πρέπει να εξαφανιστούν από την χωρά.

    31. Και σε περίπτωση πολέμου με την τουρκία, θα πρέπει να γίνουν αλοιφή… 😉

    32. Αυτοι που τους εμποδιζουν νομιζοντας οτι οι ξενοι θα τους πουν μπραβο και συγχαρητηρια ειναι αυτοι που οδηγησαν την χωρα εδω που ειναι
      Ξυλο και σ αυτους γιατι δεν καθαριζει αλλιως ο τοπος
      Συνεχιστε ετσι μπραβο ακριτες
      Γραφετε ιστορια και ο λαος αυτο δεν το ξεχνα !

    33. δουλεια τζαπα δεν κανει κανενας,ποιον κοροιδευουν.την σημερινη εποχη κιολας που δεν υπαρχουν αξιες.

    34. ΚΑΤΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΕΕΡΦΑ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΤΛ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΡΕΜΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

    35. Κυνήγι στις μκο για να ελευθερωθεί η Ελλάδα. Να δούμε τώρα μ@υνοπ@να ποιον σταυρό σπάσατε ποιοι είναι χριστιανοταλιμπαν και ποια Ελληνικη σημαία κατεβάσατε. Και στην Χίο όπως ακούγεται δεν περνάτε και τις ποιο ευχάριστες στιγμές!! Όλα αυτά που κάνατε και λέγατε για την Ελλάδα και τους Έλληνες θα τα πληρώσετε με τόκο.

    36. Έξω οι πράκτορες και οι δουλεμποροι από την Ελλάδα.

    37. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ???
      ΔΗΛΑΔΗ ΤΖΑΜΠΑ???
      Ε! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ,ΑΝΤΕ ΘΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΤΩΝ 0,80€
      ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

    38. Εγώ θα βαρούσα και αυτούς που θα με εμποδίζανε.

      1. 100000+++++
        Χαχαχα, σωστός. Τοσο καιρο πια το λέμε. Διωξτε τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους. Βάλτε τους στενά καράβι και εξω. Αργήσατε, αλλα κάλιο αργα παρα ποτε!! Συνεχίστε μέχρι να ξεκουμπιστουν αυτα τα καρκινικά κύτταρα.

    39. Να αγιάσουν τα χέρια σας! Μπράβο σας παλληκάρια,διώξτε με τις κλωτσιές όλους αυτούς τους “υπηρέτες” του Σόρος. Να μη μείνει ρουθούνι στην πατρίδα μας απ’ αυτά τα ερπετοειδή που υπηρετούν το σατανά. Κι ας επικαλεστούν το Θεό τους το Γιαχβέ να τους σώσει. Άντε και στο διάβολο κόμπρες!

    40. δεν υπάρχει εθελοντική εργασία από κάπου τα παίρνουν !

    41. Αμα θελουν να κανουν εθελοντισμο, να πανε να καθαρισουν τα δαση πριν ερθει το καλοκαιρι, να καθαρισουν τις ακτες,να περιθαλψουν αδεσποτα…..και να ανοιξουν τους λογαριασμους τους να δουμε ποσο…εθελοντες ειναι.

    42. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    Comments are closed.