ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. Ο ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ ΜΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΚ. “ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ”. ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ 2015, ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ”. ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    SALVINI1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Σαλβινι εδω στην Ελλαδα δεν εχουμε αντρες ! Εχουμε μονο απλιστους , φιλοδοξους και απαταιωνες που κανουν τους Πατριωτες…Πουλανε την Ελλαδα για μια ιδεα….

    2. Κυριε Σαλβινι,μια χαρα τα λες. Δυστυχως στην Ελλαδα δεν εχουμε εναν σαν και ‘σενα.Εδω ψηφιζουμε κατι θλιβερους ανθρωπακους και στην αντιπολιτευση εχουμε κατι ακομα χειροτερους.

    3. Μίλα πιο δυνατά Ματέο γιατί κάνει θόρυβο το σκυλολόι του Τσίπρα, και προσεχώς το σκυλολόι του Κούλη και της Φώφης.

    4. Πατριώτης! Προσέξατε τι απάντηση έδωσε στο ερώτημα ”πως δεν φοβάστε”; Για τα παιδιά, είπε. Αυτές είναι αντρίκιες, πατριωτικές κουβέντες. Γιατί ένα κράτος που ψαλιδίζει τα φτερά των νέων, παύει να είναι κράτος. Γιατί κράτος χωρίς να τροφοδοτεί με ελπίδα τους νέους, αλλά και να στηρίζει τους στόχους του δεν υφίσταται ως κράτος, αλλά ως νεκροταφείο ονείρων. Μπράβο στον Ιταλό πατριώτη!!! Ελπίζω πως θα συνεχίσει στην ίδια ρότα.

    5. Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Να είναι καλά ο Σαλβίνι και ο ιταλικός λαός , μας δίνουν δύναμη να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο και στη χώρα μας.
      Ευχαριστούμε Στέφανε και Γεωργία για την πληροφόρηση αυτή.

    6. Προσωπικά ειμαι πολύ ενθουσιασμένος από την παρουσία του και την εμπλοκή του στη πολιτική κυρίως τα δύο τελευταία χρόνια που πραγματικά φόρτσαρε και οπως πολύς κόσμος σ΄ολη την Ευρώπη ελπίζει κι αισιοδοξεί στον απρόσμενο αυτόν ηγέτη και πάνω απ ολα πατριώτη και πραγματικό ανθρωπιστή που δείχνει οτι ενδιαφέρεται για τον απλό πολίτη της χώρας του και γενικότερα το κοινό όφελοςτης Ευρώπης. Ελπίζω και αισιοδοξώ οπως ειπα παραπάνω, με κάποιες ομως αμφιβολίες, αφου εδω στο μακελειό πρόσφατα τον δείξατε φωτογραφίες στο ισραήλ με το κομμένο στη μέση τόπι στο κεφάλι, κιπα, οπότε αναγκαστικά δημιουργεί ερωτήματα σε πολλούς ευρωπαίους πολίτες η γρήγορη σχετικά επίσκεψη εκεί και η παρόμοια συμπεριφορά του με τη συνήθη και κλασσική ολων των συστημικών πολιτικών, ερχόμενος σε αντίθεση με τις ιδέες και γνώμες των εθνικιστών ψηφοφόρων της Ευρώπης, που ειναι κοινές και αντιτίθενται σε τέτοιου ειδους ενέργειες. Ας ελπίσουμε οτι θα μείνει ανεπηρέαστος από τη μετάβαση αυτή και θα επιμείνει στην αλλαγή της Ευρώπης.

    7. Αυτο ειναι το πιο ευχαριστο αναπτερωτικο ελπιδοφορο και σημαντικο νεο της ημερας !!!!

    8. Carissimo Matteo,grazie per aver ridato buonsenso e dignità a noi Italiani!Siamo orgogliosi per te e la fortuna di averti.

    Comments are closed.